"Kun" , am spus exact contrariul in acel comentariu.
Cineva inaintea mea zisese ca ii pare rau de Gica , fiindca acesta a facut o greseala "copilareasca". AndyQ i-a contrazis si eu l-am completat pe acesta din urma, atragand atentia despre cele doua jumatati de masura prin care poti sa privesti anumite evenimente.
Totodata, am afirmat ca nu trebuie sa te bucure ca individul X ajunge la inchisoare fiindca ai tu o antipatie personala (reciproca fiindca valabila, sa-ti para rau din simpatie), ci strict actul de infaptuire a justitiei. Din acelasi motiv gasesc de prost gust glumele la adresa familiilor respectivilor , in egala masura de la Popescu la Giobani.
Revenind la discutie, da si da ! Ceea ce au facut aia acum 20 de ani are consecinte majore in prezent si trebuie expuse toate laturile problemelor de la Steaua, de la inceputuri pana in prezent.
Apare X, care vine si posteaza sintagma "un club curat mai presus de toate", dar nu ca si deziderat, ci ca etalon din trecut. Ceea ce este o ineptie si o denaturare a adevarului, caci oameni ca Otelea sau Gatu sunt niste jigodii si nici pe departe niste zei.
Legat de prezent, cat timp intemnitatul are aceasta echipa, o detine in acte si poate dispune cum doreste de proprietatea lui. Sa investeasca ori sa nu investeasca, sa prospere ori sa o falimenteze. Exista o diferenta majora intre situatia din prezent si cea de acum douazeci de ani si este comparabila cu diferenta dintre un management prost (prezent), respectiv inselaciune, gestiune frauduloasa, delapidare (furt cu acte, pe intelesul tuturor) a unei institutii de Stat (in trecut).
Un suporter are tot dreptul sa fie nemultumit la adresa felului in care se "patroneaza" echipa de fotbal pe care o sustine si de cele mai multe ori presiunea publicului duce la progres. Dar, de aici pana la a-i acuza pe cei din prezent (persoane private) ca "fura" bani de la Steaua (societate comerciala) si a-i ridica in slavi pe hotii din trecut e cale foarte, foarte lunga.
Si din nou da ! Cu un management bun, fara furturile si smecheriile de acum douazeci de ani, Steaua putea fi la ora actuala o echipa de top. Nu mai stau sa explic de ce, fiindca am mai facut-o (gasesti discutiile fotbal international, daca vrei intr-adevar sa intelegi contextul si de ce tocmai sfarsitul anilor '90 a fost foarte important pentru fotbal).