Pai hai sa vedem si cine avea dreptate in 2009 cand spunea ca daca rezultatele vor aparea, multi se vor schimba...hai lasa-le.
Tot eu. Ca fix asta ziceam si atunci.
Hai sa vedem si cat timp a trecut de cand spuneai "VREAU SA MA IMPLIC!", "Astept sa mi se dea puterile necesare pentru a administra siteul"... Atunci doreai sa conduci doar o tabara? SAu sa ajuti si pe ceilalti sa inteleaga ceea ce crezi tu ca e bine?
Am primit vreo putere si nu stiu eu?
Cei de acolo au primit mesaje cu propunerile mele de reorganizare. Stiu ce vreau sa fac, ce am de gand sa fac. Daca nu mi-au dat nici un semn inseamna ca nu sunt interesati. Este?
Ce sa fac acum? Sa folosesc masina aia de spalat creiere ca sa ii conving sa imi dea puteri?
Dupa ce 10 ani te-ai certat aici, vii acum si spui ca ai dorit DOAR sa-ti exprimi parerile? Sigur n-ai dorit si sa le impui altora modul tau de a vedea lucrurile? Nu conteaza daca aveai sau nu dreptate...uneori aveai, alteori nu...conteaza ca ai incercat sa impui altora ideile tale.
Mah, nu stiu cum sa iti zic, dar eu cam am avut dreptate de fiecare data.
Am avut dreptate in ceea ce te priveste pe tine, am avut dreptate in ceea ce ii priveste pe multi tradatori, am avut dreptate in ceea ce ii priveste pe stelistii de calitate tot mai slaba, am avut dreptate chiar si cu bagarea jegului la puscarie.
Eu le-am aratat la oameni calea cea dreapta. Da' daca nu au vrut sa o urmeze, nu e treaba mea.
De fiecare data am incercat sa imi impun ideile prin argumente, prezentand adevarul, oricat de dur era. Nu prin minciuni, ca altii! Aici e diferenta intre noi doi.
Acum nu ma mai zbat, ma doare-n cot de ignoranti. Dar imi exprim parerile, aceleasi ca in anii precedenti. Ca eu nu m-am schimbat niciodata.
Care e problema?
Ah, incercai sa spui ca eu mi-am impus ideile cu forta, ca un tiran? Nu a fost asa. Drept dovada, tu esti aici. Daca eu eram mare tiran, tu nu te intorceai niciodata pe site. Este?
Stai calm, ca eu nu voi veni sa ma plang la tine...ca oricum nu eu ma duc la stadion, si destul de putini de aici se duc...treaba e ca incerci tu sa le transmiti alora care se duc cate ceva si de fapt o faci catre noi aici pe site.
Din nou, daca te obosesc, daca nu-ti place ce scriu, da-mi ignore. Eu nu ma supar.
Eu nu te-as recunoaste pe tine ca lider, dar asta nu conteaza. Conteaza ca ai dorit sa conduci si din cauza asta ti-am spus sa te gandesti la un plan....in sfarsit, mai bine o lasam balta ca oricum n-ai inteles la ce ma refer.
Lider? Lider la ce?
Ia intreaba-i pe baietii de la site daca am cerut eu vreodata puteri aici, daca am cerut eu sa fiu lider.
Liderul revolutiei steliste? La asta te-ai referit? Aici n-am cum sa fiu eu lider nici daca as vrea. Pentru ca nu ma cunoaste nimeni. Cine sa vina in spatele meu? Cine sa ma sustina cand eu sunt un necunoscut?
Lider poate sa fie Boloni, Tudorel Stoica, astia. Nu eu.