Sunt curios daca stie cineva linia rezultatelor de cand a venit Stan la Steaua (in ordine inversa):
victorie (UCluj,d),
victorie (Mioveni,d),
victorie (Sibiu,a),
egal (CFR,a),
victorie (Dinamo,d),
victorie (Brasov,a),
infrangere (Ceahlaul,d),
victorie (Concordia,a),
victorie (Petrolul,d),
egal (Rapid,a),
egal (Vaslui,d),
victorie (Otelul,a).
Asadar: 8v-3e-1i in 12 meciuri, fiind pe primul loc intr-un clasament care incepe din etapa cand Stan a preluat echipa.
Eu unul am comentat pe un articol aparut aici,ca presa il alimenteaza incredibil pe raul numarul 1 de la Steaua,Ciobanul,aparand articole de scandal,de presiune,de genul '' ultima sansa pentru Ilie Stan'',cand in realitate Ilie Stan are un sir bun de meciuri.
Atentie,insa,eu nu-l consider pe Ilie Stan un antrenor senzational,nu-l consider nici macar bun,unii jucatori l-au ''salvat'' in mod constant chiar si cand Ilie Stan si-a batut joc de ei,prin batut joc ma refer la pozitionarea lui Raul Rusescu ca mijlocas dreapta,in conditiile in care era si este titularizat Tatu,un titirez ratangiu,pentru care chiar nu gasesc vreun plus adus echipei.
In afara de victoria cu Dinamo,nu stiu daca este vreuna concludenta in care sa spunem : '' da,dom'le,Ilie Stan stie meserie'',altfel,nu am castigat cu nici o alta echipa cu adevarat ''de top'' ( ''de top'' limitandu-ne la campionatul intern),nici cu Rapid,nici cu Vaslui ori CFR. Iar despre Dinamo stim clar ca respectivii sunt o mizerie care ar fi trebuit sa fie invinsa de mai multe ori in ultimii ani,daca la Steaua ar fi o situatie normala.
Pentru ca Ilie Stan sa ne confirme cu adevarat ca poate aduce performanta la Steaua,are nevoie de mai mult de 12 meciuri si de un alt patron.