pai ori e amenda ori sunt daune, hotarati-va. eu cred ca pentru daune ar fi trebuit sa faca plangere Galamaz, ori din cate stiu acesta nu a facut.
pai ori e amenda ori sunt daune, hotarati-va. eu cred ca pentru daune ar fi trebuit sa faca plangere Galamaz, ori din cate stiu acesta nu a facut.
Sunt daune morale.
Nu stiu daca Galamaz a facut plangere.
Da` respectivu` n-a primit interdictie pe stadioane in urmatoarea perioada?
Nu spune legea 4 ca nu are voie pe stadion avand condamnare?
Pai conteaza cine va incasa aia 500 de milioane ? hai sa fim seriosi, omul probabil va face puscarie pentru ca nu are de unde sa plateasca atat, nici daca ii iau omului apartamentul (daca are) nu cred ca o sa le ajunga.
daca demonstrezi ca nu ai cu ce plati nu te baga la parnaie, asta daca e aceeasi lege de acu 3 ani
Si chiar daca ar avea de unde sa plateasca, 500 de milioane in Romania anului 2012 este ENORM, probabil mai mare e impactul decat puscarie cu executare. Din puscarie iesi mai criminal decat ai intrat, dar cand trebe sa platesti bani ... e de porc treaba.
Cu putin timp in urma s-a incheiat meciul Twente 2-Heracles 3,daca ei au putut noi de ce nu am castiga ambele meciuri din Europa League sau macar sa ne calificam,eu cred in Steaua mea,voi?
Si eu cred in Steaua mea, deci hai Twente.
in minutul 82 M-Black 3-Schalke 0 deci se poate trece si de astia daca trecem de olandezii ne apropiem de FINALA pare drumul lejer si posibil FORZA Steaua !!!
in minutul 82 M-Black 3-Schalke 0
Cine? ![]()
turqoaz o sa te omoare etnobotanicele alea lasa-le naibii
Analizeaza lucrurile. Sunt lucruri mult mai grave in aceasta lume. Gandeste-te, daca dai 10 ani pentru acest lucru, pentru viol, crima, rapire, prostitutie etc ce faci? Omul a primit o amenda foarte mare (500 de milioane de lei vechi), enorm de mult pentru Romania, plus 3 ani si jumatate cu suspendare.
Si aici ajungem la subiectul "cine are bani face ce vrea in tara asta fara sa faca parnaie".
Si ce preferi? Sa faci parnaie si atunci cand dai petreceri dupa miezul noptii?
in minutul 82 M-Black 3-Schalke 0 deci se poate trece si de astia daca trecem de olandezii ne apropiem de FINALA pare drumul lejer si posibil FORZA Steaua !!!
zi tu prietene , si in supercupa europei cu cine jucam ?
Pentru petreceri nu exista pedeapsa cu puscarie. Pentru dat in cap exista, dar baietii "jmecheri" nu fac pentru ca au bani. Daca tot vrei sa compari petrecerile cu datul in cap ar trebui ca pentru o petrecere sa iti dea amenda cu suspendare, adica trebuie sa platesti, dar numai virtual, exact cum e cu inchisoare cu suspendare.
N-ai inteles de loc comparatia. Si pentru un pumn in cap nu se face inchisoare.
Poate ca am exagerat eu, dar totusi hai sa luam totul in calcul: consum de droguri, lovire, patrunderea intr-un spatiu in care nu avea voie plus obiectul ala pe care l-a ascuns o persoana din staff-ul Petrolului care nu stiu daca s-a scos pana la urma la iveala ce a fost. Nu stiu daca poti sa-ti lasi copilul sa mearga la scoala singur stiind ca un asemenea personaj e in libertate. Poate sunt subiectiv, poate ma irita prea tare faptul ca a dat pe la spate, miseleste. Pentru mine o persoana ca asta nu poate scapa fara inchisoare sau macar munca silnica.
baietasii ebonyc, baietasii ca astia, is reperele lor, eroii tinerei generatii
parca aud..." ai vazut c...ie cum i-a dat ala perversa, si a scapat c...ie..."
15 euro biletul in sectorul galeriei Stelei la meciul Twente-Steaua
sursa: facebook Steaua
ba noi discutam serios aici, EI ZEII ne sterg tu vii cu pretul care nu ne intereseaza, te rugasem frumos sa nu mai fumezi etnobotanice da vad ca nu pricepi
Povestea vanzarii imaginii echipei nationale de fotbal (o poveste care desi circula de ieri in mediul online, nu o regasim nici acum in gsp, prosport si nici nu am auzit-o la TV in jurnalele de stiri):
PARTEA I: http://voxpublica.realitatea.net/politica-...ideo-74546.html
PARTEA II: http://voxpublica.realitatea.net/politica-...gral-74574.html
Ciobanul a fost pacalit si a platit 5 milioane de euro pentru un teren!
oooh, i like that,oooh , i like it ![]()
Procurorul de sedinta din Dosarul Transferurilor, Cristian Anghel, a cerut, marti, instantei condamnarea tuturor inculpatilor la pedepse cu executare, acestea variind intre minimum pedepsei, pentru Gheorghe Popescu si Jean Padureanu si maximum acesteia pentru Ioan si Victor Becali. Instanta ar putea anunta sentinta marti seara sau cel tarziu miercuri.
de pe onlinesport
Procurorul de sedinta din Dosarul Transferurilor, Cristian Anghel, a cerut, marti, instantei condamnarea tuturor inculpatilor la pedepse cu executare, acestea variind intre minimum pedepsei, pentru Gheorghe Popescu si Jean Padureanu si maximum acesteia pentru Ioan si Victor Becali. Instanta ar putea anunta sentinta marti seara sau cel tarziu miercuri.
de pe onlinesport
fa-ma sa inteleg : adica vor face puscaraie ? ![]()