N-ar fi rau sa vina.E un atacant de gura portii , ceva ce noua ne lipseste clar.Nu am vazut meciul aseara , cum a jucat Maicon , defapt cum a jucat Steaua per total ?
N-ar fi rau sa vina.E un atacant de gura portii , ceva ce noua ne lipseste clar.Nu am vazut meciul aseara , cum a jucat Maicon , defapt cum a jucat Steaua per total ?
Maicon nu a jucat , deoarece nu a avut cine sa ii dea o pasa , nu a primit nicio minge. Cum sa joci daca nu primesti nicio minge ?
Ciobanul i-a laudat pe Banel care centra numai in peluza si rateaza din cativa metrii si pe Bilasco care se crede la rugby.
Vai de echipa noastra , nu cred ca vom da mai mult de 5 goluri pana la sfarsitul campionatului.
Cica-l cumpara pe Moraes. Cine se baga la un pariu ca nu o sa faca nimic dupa ce ajunge in curtea Stelei? Era in forma, a plecat la ucrainieni si o sa vina praf.
Pai uitati-va cum joaca Gaman dupa 3-4 luni de inactivitate. Zici ca e un cadavru , de Moraes ce sa zic , daca il declara liber are drept de joc in campionatul asta ? Sau doar de la vara ?
![]()
Are drept ca poate sa joace la cel mult 2 echipe parca.Deci Gloria si acum Steaua...
ăăăăă... fira'ti ai... ăăă... dracu de simpatici... ăăă... nu licitează nimeni? ăă...
Ce l-au muit:))
Si asa se duce fotbalul romanesc la adevarata lui valoare. Si acum sa vezi echipe desfintate si or sa ramana in picioare doar echipele unde se investeste cu cap nu pentru imaginea si veniturile personale.
Gen Steaua nu ? ![]()
Deja e debandada totala ![]()
asta cu drepturile de televizare este dovada incompetentei lui mitica cu managementul sau de doi lei(vechi), ca a decis sa vanda separat pachetele, putea foarte bine sa puna o conditie sa se cumpere minim 3 per trust si atunci era altceva, asa veniturile din drepturile de televizare sunt de 4-5 ori mai mici decat era normal
pe undeva e amuzant cum au sarit ca arsii toti acesti patronei, care s-au trezit cu una din principalele surse de "finantare" a cluburilor micsorata, practic acum se vede cine baga bani cu adevarat si cine face bisnita ...
totusi situatia nu cred ca va ramane asa, probabil ca pagubitii din cazul de fata se vor asocia si vor boicota licitatia in cazul in care Dragomir nu va reusi sa o dreaga singur ...
in orice caz mitica pare sa aiba soarta pecetluita in fruntea ligii, dupa atatia ani, se pare ca va fi nevoit sa se reprofileze
Lu Oana Zavoranu ii sangereaza dodoasca!!!
Ow no! Sfarsitul lumii? Se va naste Anti-Cristul?
Ow noooooooooo!
Timisoara-Astra 2-2 si Otelul-Vaslui 0-0 !
Rezultate bune pentru noi , sa speram ca se va impiedica si Dinamo.
Care NOI? ![]()
Noi Steaua.Am batut si noi cu 5-0 pe Urziceni , penultima clasat si suntem campioni deja.Decat sa prindem un loc de Europa League , as prefera sa batem javrele..
Nu imi spune,tu crezi ca avem sanse la titlu!
Poate daca am juca in fiecare etapa cu Unirea!
După ce LPF a anuntat că in duminica pascală este posibil să se joace meciuri din Liga 1, inclusiv derby-ul Steaua - Dinamo, Ciobanul a luat foc la auzul acestei decizii.
Patronul din Ghencea a declarat in această seară că este posibil ca echipa sa să nu se prezinte la clasicul derby contra "ciinilor", deoarece latifundiarul nu vrea să-și incalce principiile crestine din cauza fotbalului.
"Eu nu joc de Pasti nici un meci de fotbal. Nu mă prezint si cu asta-basta. Pierd la fotbal, dar nu-mi pierd sufletul", a spus Becali la DigiSport, alimentind astfel teama fanilor Stelei.
Bravo, nea Gigi!!! :X
Pai asa fac, Ioane, bunii crestini. Cand stiu ca o persoana apropiata lor e bolnava, fac orice sa-i aline suferinta. Iar cu borcica e bolnav rau de tot, djidji a decis sa-i faca cadou o noua victorie a cainilor in fata Stelei. Ne-a djidji, cel mai bun cre(s)tin.
Nu imi spune,tu crezi ca avem sanse la titlu!Poate daca am juca in fiecare etapa cu Unirea!
Jocul s-a schimbat in bine zic eu , puteam obtine victorii si cu Vaslui si la Timisoara , iar Otelul gadeste-te ca va juca cu Steaua si Dinamo in 2 etape consecutive.
Problema cea mai mare e Vasluiul , il au pe Adailton care poate decide de unul singur un meci. Timisoara trebuie sa piarda pana la urma , sa speram ca o va face.
Vom vedea , de ce sa nu cred ca putem lua titlul atata timp cat mai sunt sanse ? Iti spun eu , toti stelistii credem , chiar si cei care spun ca nu cred , in adancul sufletului cred in continuare.
După ce LPF a anuntat că in duminica pascală este posibil să se joace meciuri din Liga 1, inclusiv derby-ul Steaua - Dinamo, Ciobanul a luat foc la auzul acestei decizii.
Patronul din Ghencea a declarat in această seară că este posibil ca echipa sa să nu se prezinte la clasicul derby contra "ciinilor", deoarece latifundiarul nu vrea să-și incalce principiile crestine din cauza fotbalului.
"Eu nu joc de Pasti nici un meci de fotbal. Nu mă prezint si cu asta-basta. Pierd la fotbal, dar nu-mi pierd sufletul", a spus Becali la DigiSport, alimentind astfel teama fanilor Stelei.
Bravo, nea Gigi!!! :X
Nea Gigi,ii dai tu Domnului niste bani si te iarta. Te descurci tu. Ce mai inseamna pentru tine inca un pacat? Ai 7 puncte penalizare pentru toate greselile facute pana acum. Si nu stii? Dupa 3,4,5... ani ti se prescire fapta.
Aranjezi tu cu Armata,cu Mitica Bucsaru si altii sa dai o valiza de bani lui Sf. Petru sa te primeasca in Rai.
"-Petricaaaaaaaa,da ba pe Gsp! Petrica da ba repede pe GSP!!!!"
iar Otelul gadeste-te ca va juca cu Steaua
Pai ... exact d-aia s-ar putea sa fie o problema cu titlul de campioana. Ca nu jucam toate meciurile cu Urzicenii ...
Problema cea mai mare e Vasluiul , il au pe Adailton care poate decide de unul singur un meci
Hehe, ala nu face doi bani. Nimeni nu-i mai tare decat Banel. Si-n plus reintra si Dodel, marele mijlocas ofensiv care ... n-a marcat nici un gol in campionat sezonul asta.
Vom vedea , de ce sa nu cred ca putem lua titlul atata timp cat mai sunt sanse ? Iti spun eu , toti stelistii credem , chiar si cei care spun ca nu cred , in adancul sufletului cred in continuare.
Ok,eu unul nu cred...E diferenta de la am fi putut sa batem pe Vaslui sau Timisoara la ce e in realitate...Vom vedea! ![]()
Pai ... exact d-aia s-ar putea sa fie o problema cu titlul de campioana. Ca nu jucam toate meciurile cu Urzicenii ...
Asa e,asta spuneam si eu! ![]()
Se zvoneste ca Prepelita "isi va muta cuibul" din vara la Steaua, Ciobanul cica a demarat discutiile cu Mititelu in acest sens, insa se pare ca asteapta ca prazarii sa pice in B ca sa mai scada pretul jucatorului ...
Daca venirea lui Prepelita o sa insemne inlocuirea lui Banel in primul 11, atunci din partea mea sa fie binevenit !
Nu e mare jucator Prepelita , dar tot e peste Banel si Szekely..
Peste Szekely e discutabil, sa nu uitam ca Szekely a avut perioade foarte bune si la Otelul si la Steaua, problema la el este ca a avut o perioada lunga de inactivitate, plus ca fost ostracizat din cauza ca nu a acceptat miscorarea salariului.
Prepelita poate fi un jucator util Stelei, insa el va trebui sa depaseasca forma precara pe care o arata la Craiova in acest sezon ...