" Patronul l-a sunat pe manager si l-a laudat pe brazilian in discutia cu el. Stoica l-a contrazis si de aceea Gigi a incheiat convorbirea
Maicon Oliveira strică atmosfera la Steaua, desi n-a jucat deocamdată in meciuri oficiale. Brazilianul a facut show in amicalul cu Dacia Chisinau, din weekendul trecut, dar prestatia lui mai rau a stricat relatiile dintre sefi. Becali l-a sunat pe Mihai Stoica după meci, incintat de jocul pe care il etalase sud-americanul: "Bai Mihaie, ce fotbalist e Maicon asta! Atacant adevarat! Ai vazut ce executii frumoase a avut? Nici n-ai fi zis c-a fost primul lui meci!".
Managerul general a vrut să-i strice impresia: "Gigi, stai linistit, nici n-o să atingă mingea in meciurile oficiale! A fost doar un amical, iar adversarul a fost unul slab. În campionat, nici n-o să-l mai observi pe Maicon pe teren!". Becali s-a enervat si i-a inchis telefonul in nas!
A fost a doua dispută dintre conducatorii Stelei de cind l-au adus pe brazilian. Teia Sponte l-a propus in Ghencea si l-a convins pe Ciobanul să-i ia imprumut pină la 30 iunie. MM n-a avut nici o implicare in afacere, ceea ce l-a deranjat. A incercat să impiedice perfectarea imprumutului, dar nu a izbutit. Și-a pastrat insă convingerea că Maicon nu e un fotbalist suficient de bun pentru Steaua si continuă să-l critice cu fiecare ocazie pe care o are. În afara discutiei recente cu Becali, Stoica a contestat valoarea atacantului venit din Ucraina si față de alte persoane din club. Cu toată opozitia managerului, Oliveira va fi titular azi, impotriva Timisoarei. El l-a impresionat pe Cirtu, care-l consideră o optiune mai bună decit Bilasco.
Maicon a fost singurul jucator care a venit la Steaua fară ca eu să stiu de transferul lui. În rest, am fost instiintat de fiecare data inclusiv in cazul lui Mihai Costea"
Mihai Stoica, manager general Steaua "
sursa : GeSePe.ro
Inca o data imi dau seama de " curva " numita MM Stoica. Era de asteptat ca el isi va baga ghearele peste antrenori ca sa il impuna titular pe " melcul " Bilasco. Nu poti sa tii pe bara un jucator precum Maicon si sa titularizez unul ca Bilasco.
Edit :
A decazut total acest MM , de la admiratia tuturor a ajuns un dictator la fel ca Ciobanul , rusine !
Incredibil in ce rol de rahat a ajuns MM-ul , vrea sa promoveze jucatorii Urziceniului , dar sper ca intr-o luna sa nu mai vedem niciunul in primul 11. Lato ii va lua locul lui Brandan , Radut lui Ricardo , iar Maicon va juca inaintea lui Bilasco. De Marinescu,Galamaz sau Onofras nici nu se mai pune problema