FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1541542543544545689»
1on31.01.2011 23:56

Tanase are fractură la mana stangă si va rata restul pregatirii de iarnă!

UPDATE 22.50: S-a dat verdictul: Cristi Tanase are fractură la mana stangă si va sta trei saptamani cu mana in ghips. Jucatorul va rata restul pregatirii de iarnă a Stelei.

"În timpul partidei amicale Steaua - Sheriff Tiraspol, Cristian Tanase a suferit un traumatism la mana stanga după examinarea clinică si investigatii radiologice, a fost diagnosticat cu fractură de metacarp 5 (fractură cominutivă). A fost imobilizat in atelă gipsată pentru o perioadă de trei saptamani", scrie pe site-ul oficial al Stelei.

:bananadance::yeahh:

Mana stanga. Mana pe care tine banderola, pangarind-o.

Maye01.02.2011 00:06

De la pacanele.

1on01.02.2011 00:13

De la laba. Ca tot s-a certat cu Stramba. Si cantonamentul lung si greu... Turcoaicele - turcoaice...

razvan2801.02.2011 01:18

Ce turcoaice cred ca a dat Dodel in cap pana a redecorat peretii :))

mountytoma01.02.2011 06:56

cu tanase accidentat poate il vedem titular pe matei. desi la cat de curajos e Lacatus in promovarea tinerilor, parca vad ca ii cere lui behaila sa transfere un mijlocas dreapta, sau iar il vedem pe Szekely pe stanga. macar sa il joace pe Banel pe stanga, ca oricum e prost oriunde il pui, si sa il lase pe Szekely in dreapta, macar pe partea aia sa stam bine!

oare Lacatus chiar nu se gandeste ca daca il trata si pe el Jenei cum trateaza el tinerii acum, nu mai ajungea el fotbalistul care a devenit o legenda a Stelei? de cand alerga ca nebunul la pasele lui fane petcu, ale lui Tudorel Stoica si ale lui loti Boloni, am avut banuiala ca nu e deloc inteligent acest Marius Lacatus. de cand e antrenor, sunt tot mai convins de asta!

bogdinho'01.02.2011 10:24

"Desi a evoluat doar 20 de minute in amicalul cîștigat de stelisti cu 4-1 in fata celor de la Sheriff, pustiul Cosmin Matei (19 ani) a reusit să-l scoată din sarite pe Marius Lacatus Iată trei exemple:

1. Chemat de la incalzire, Matei statea pe margine si astepta să intre. "Hai, Tanase, la schimbare, că trebuie să intru!", i-a strigat Cosmin. "Unde să intri, ma Stai aici, eu decid cind intri, nu tu, de capul tau", i-a replicat Laca

2. La o minge iesită in aut, cei de la Sheriff s-au dus să repună balonul, dar arbitrul a dat aut pentru Steaua. "Cumetre, exchange!", i-a strigat Matei jucatorului moldovean. "Bai, ce cumetre, ma Ai chef de caterincă pe teren, că poate iți trag acum una!", i-a zis nervos Marius.

3. Lacatuș catre Matei: "Stai in fata mingii, să nu execute repede!". Sheriff a executat repede, mingea a ajuns in careu si Steaua a luat gol. "Bai, ce ti-am zis eu, ma!". Cosmin: "Pai, ala care a primit mingea era liber", insă "Fiara" a avut ultimul cuvint: "Mă iei la misto? Dacă stateai in fata mingii, nu mai putea ala să execute, nu mai avea cum să dea drumul repede la balon. " GeSePe...

Asta e o puslama , nu o sa ajunga nicaieri cu un astfel de comportament :)

red&blue_boy01.02.2011 10:37

Cica Florentin Matei merge la Fiorentina .

gio_stgloria01.02.2011 10:48

pentru moment e in probe.

bogdinho'01.02.2011 11:31

Ar fi bine sa mearga acolo...

ebonyc01.02.2011 14:28

Parca nu e Italia pentru el, dar poate ca daca il vor accepta acolo va creste un pic in fizic. Ca in rest are ce-i trebuie.

Revolutia din Egipt, condusa de ULTRASI!

De asta grupurile de ultrasi sunt aratate cu degetul si catalogate drept huligani fiindca sunt singurele grupuri care s-ar putea opune sau initia actiuni impotriva tiraniei. Bravo "drogatil-or" :bananadance:

Hmmm, adevarul asta e. Nu ma gandisem pana acum de unde ar putea veni initiativa asta, dar uite ca o idee buna.

red&blue_boy01.02.2011 20:13
Parca nu e Italia pentru el, dar poate ca daca il vor accepta acolo va creste un pic in fizic. Ca in rest are ce-i trebuie.

Se poate sa fie asa,parca si eu mai degraba l-as fi vazut in Spania,am inteles ca l-ar fi vrut si Espanyol.

razvan2801.02.2011 22:01

La noi orice tanar talent se duce pe apa sambetei...

Astristul01.02.2011 22:08

Matei e "mingicar". Astia nu prea fac fata in Italia. Exceptiile sunt putine. Ideal pentru el ar fi Spania, Franta, Olanda sau Germania. In Anglia ii rup aia picioarele.

"Desi a evoluat doar 20 de minute in amicalul cîștigat de stelisti cu 4-1 in fata celor de la Sheriff, pustiul Cosmin Matei (19 ani) a reusit să-l scoată din sarite pe Marius Lacatus Iată trei exemple:

1. Chemat de la incalzire, Matei statea pe margine si astepta să intre. "Hai, Tanase, la schimbare, că trebuie să intru!", i-a strigat Cosmin. "Unde să intri, ma Stai aici, eu decid cind intri, nu tu, de capul tau", i-a replicat Laca

2. La o minge iesită in aut, cei de la Sheriff s-au dus să repună balonul, dar arbitrul a dat aut pentru Steaua. "Cumetre, exchange!", i-a strigat Matei jucatorului moldovean. "Bai, ce cumetre, ma Ai chef de caterincă pe teren, că poate iți trag acum una!", i-a zis nervos Marius.

3. Lacatuș catre Matei: "Stai in fata mingii, să nu execute repede!". Sheriff a executat repede, mingea a ajuns in careu si Steaua a luat gol. "Bai, ce ti-am zis eu, ma!". Cosmin: "Pai, ala care a primit mingea era liber", insă "Fiara" a avut ultimul cuvint: "Mă iei la misto? Dacă stateai in fata mingii, nu mai putea ala să execute, nu mai avea cum să dea drumul repede la balon. " GeSePe...

Asta e o puslama , nu o sa ajunga nicaieri cu un astfel de comportament :)

Daca e real ce scrie in acel articol, atunci Matei e o panarama de jucator. Asta nu e atitudine de campion ci de jucator de judeteana!

bogdinho'02.02.2011 11:24

Pai chiar e o panarama si in plus a fost vazut si printr-un Cazino daca nu ma insel ! Mie nu mi se pare ca ar fi mare fotbalist , e prea firav , la primul contact mai dur face jonctiunea gazon-tribuna-parcare !

Nu o sa progreseze datorita atitudinii de golan elevat pe care o are...

razvan2802.02.2011 12:25

Cumetre exchange :))

Cu unu ca asta vrem noi sa cucerim Europa in 2-3 ani nu ? Daca era la Barca sau la un club mai dezvoltat il si educau acolo nu il lasau cu "cumetre"

bogdinho'02.02.2011 12:29

Exchange la patron , sa se duca pe plai odata...

Matei da dovada de indolenta si nu are curaj ! Ma uitam la meciul cu Sheriff , avea toata poarta in fata si a ales sa paseze in lateral unui adversar...

razvan2802.02.2011 19:53

A vrut sa fie altruist :))

bogdinho'03.02.2011 19:19

Ce bijuterie a reusit Stancu :yes: Bravo Motane...

FELICITARI inca o data ca ai plecat din Ghencea...

razvan2803.02.2011 22:02

Pacat ca nu a reusit sa invinga Galata , golul lui Stancu a fost frumos.

mountytoma04.02.2011 06:56

intr-adevar, pacat ca nu a castigat Galata. insa era previzibil, echipa lui Hagi nu a avut mijloc deloc. bravo Stancu! lui Zapata nu ii prevad un viitor prea frumos daca Gica nu rezolva problema mijlocului terenului. Zapata a fost ieri ca un soldat tanar lasat in fundul gol in mijlocul puscariasilor homosexuali...

bogdinho'04.02.2011 09:17
...echipa lui Hagi nu a avut mijloc deloc.

Eu zic ca nu au avut nici defensiva...

Ronnie04.02.2011 16:05

Eu zic ca au si aparare si defensiva. Gaziantep a avut 3 ocazii tot meciul si au marcat 3 goluri.

Le reseau pansant04.02.2011 19:53
Lacatuș catre Matei: "Stai in fata mingii, să nu execute repede!".

Asta este unul dintre cle mai tari sfaturi tactice, cum sa stai frate in fata mingii mai ales in cazul auturilor/loviturilor libere,

in primul rand tu trebuie sa stai la 10m de jucatorul care executa cum sa mai stai atunci in fata mingii, doamne ce pregatire pe jucatorii Stelei.

razvan2804.02.2011 20:14

Matei are 2,95 metri si poate opri orice minge stand in zid :D

bogdinho'05.02.2011 10:21
pana inveti sa te exprimi frumos iei o pauza!
«1541542543544545689»