Zilina - Șahtior 5-2
Se pare ca l-au furat iarasi arbitrii. ![]()
Zilina - Șahtior 5-2
Se pare ca l-au furat iarasi arbitrii. ![]()
E in Dubai...hmm....cred ca deja a declarat Lucescu ca datorita suporterilor din tribuna care purtau turban jucatorii sai nu au putut sa se concentreze bine la meci , ca altfel era scorul daca se concentrau.
Vestea ca Stancu pleaca la Galata a explodat cu o seara inainte ca atacantul Stelei sa semneze contractul, insa Marius Lacatus nu a crezut-o. Antrenorul Stelei nu urmareste emisiunile de la televiziunile de profil si nu verifica stirile pe internet. Cum Ciobanul nu l-a anuntat ca Stancu pleaca, Lacatus a avut a avut un soc in momentul in care l-a vazut pe jucator cu bagajele facute la masa de pranz. "Tu unde crezi ca pleci?" i-ar fi spus Lacatus lui Stancu. "Pai am avion peste doua ore, plec la Galatasaray!" a raspuns "Motanul", potrivit ProSport.
Fiti atenti ce stire a fabricat Mironica.
Suntem iubiti de trusturile media, nu?
http://www.youtube.com/watch?v=vFaDLJhb5nk
Incredibil ce stil sofistic si mincinos pe viermele asta de pamant, slugoi si mincinos de presar!
Vestea ca Stancu pleaca la Galata a explodat cu o seara inainte ca atacantul Stelei sa semneze contractul, insa Marius Lacatus nu a crezut-o. Antrenorul Stelei nu urmareste emisiunile de la televiziunile de profil si nu verifica stirile pe internet. Cum Ciobanul nu l-a anuntat ca Stancu pleaca, Lacatus a avut a avut un soc in momentul in care l-a vazut pe jucator cu bagajele facute la masa de pranz. "Tu unde crezi ca pleci?" i-ar fi spus Lacatus lui Stancu. "Pai am avion peste doua ore, plec la Galatasaray!" a raspuns "Motanul", potrivit ProSport.
Tipic pentru un club profesionist precum Steaua
MM e de nerecunoscut , parca e pus de forma la Steaua sa mai schimbe putin din imaginea patata de Ciobaniada din ultimele luni...
Sincer , nu ma asteptam ca si el sa devina un sclav...
Din MM Stoica a devenit Mita Biciclista
Marius Lacatus s-a prezentat, miercuri dimineata, la palatul lui Ciobanul, pentru a prezenta concluziile primului cantonament din aceasta iarna.
"Fiara" i-a comunicat lui Oierul numele jucatorilor de care nu mai are nevoie, pe care se afla Onicas, Ionescu si Onofras, dar si concluziile cantonamentului.
Lacatus s-a interesat si de situatia transferului lui Junior Moraes, pentru care Oierul nu e dispus sa ofere mai mult de 800 de mii de euro.
De asemenea, Oierul l-a asigurat pe Marius Lacatus ca nu va fi demis pana in vara.
onlinesport.ro
Pe Onofras nu ma mira ca nu il mai vrea , dar pe Onicas si Ionescu care sunt jucatori de viitor de ce nu ii mai vrea ? Macar sa ii tina la Steaua II si in 2 ani vor deveni sigur titulari...dar de ce sa promovam noi tineri ?
Super gol marcat de Mirel Radoi in finala Cupei Dubai contra celor de la Zenit
O executie perfecta...
Respect Mirele !
8 tehnicieni de la grupele de juniori ai Stelei au fost demisi de conducerea din Ghencea. Informatia a fost confirmată de unul dintre cei afectati de disponibilizari, Mihail Majearu:
"Da, este adevarat că am fost concediat. Azi dimineață am fost anuntat că nu voi mai lucra la Steaua. Sincer, după ultimele evenimente petrecute in Ghencea, mă asteptam să fiu demis. Știu cine m-a dat afara dar nu are rost să-i dau numele. Mi s-a motivat că asta-i viata, că peste tot in Romania se fac concedieri si că nu au ce să-mi faca
Sincer, sunt total dezamagit, deoarece cand am venit cu Piturcă in vara chiar credeam in proiectul revigorarii academiei Stelei. O să incep să-mi caut de munca dar este exclus să imi gasesc ceva la Academia lui Gică Hagi, pentru că eu locuiesc in Bucuresti. Nu am apucat să vorbesc cu fostul meu coleg, Duckadam, dar oricum el nu are nicio putere să facă ceva pentru mine", a declarat Majearu pentru ProSport.
Pai se putea ? Trebuia sa ne asteptam ca va veni si aceasta mutare infantila a Ciobaniadei...
Ciobanul asta jegos prefera sa-si bage rudele peste tot in club decat sa tina niste legende ale clubului sau macar niste antrenori profesionisti...mi-as puIa in el de oier prost..
...mi-as puIa in el de oier prost..
Nu fi individualist , ne-am **** in el de oier infect si prost ![]()
Asa e , scuze ca am fost egoist ![]()
FMM ciobaneeee! ![]()
Pantelis Kapetanos a ajuns la un acord cu CFR Cluj.
Pai n-a semnat cu Anorthosis ?
Pai n-a semnat cu Anorthosis ?
Nu s-au inteles la bani...
Foarte bine ca a semnat cu CFR, aia sunt baieti destepti. Au luat stelisti de foarte multe ori, ca stiu ca asa se face performanta. Dorinel, Tudor, Rada, Kapetanos, Dica, l-au vrut pe Goian, nu-s ei prosti. Si ne-au dat noua toate petardele lor: surdu, Semedo. Pacat ca nu le-a iesit cu Kone, sa fi murit un pic ciobanasul de ciuda.
E foarte bine, imi place cum merge treaba la Steaua.
Gigi da afara toti jucatorii buni, Lacatus ii reprofileaza pe cei care mai raman si ii exclude pe tinerii promitatori. In tot timpul asta MM isi rezolva pilele, sa joace ei ... superb.
Echipa e condusa de trioul perfect:
Un patron prost, cu gura mare, hot si falit, un manager fara drept de semnatura, cu caracter murdar si gura si mai mare si un antrenor incompetent, cel mai slab din istoria Stelei, fara coloana, mort dupa bani, care traieste doar din numele facut pe vremea cand era fotbalist.
Bine le-a facut Pantelis,sper sa ajunga Jiji si ai lui sa-l regrete...Iar noi nu suntem in stare sa aducem un atacant...Si cica vrem performanta.Ce performanta,bai MM si Jiji?Nu va e rusine...
ar fi frumos sa dea grecul vreo 30 de goluri in retur, sa crape ciobanul de ciuda. ca sa fie si mai frumos, sa ia behaila un atacant de cateva milioane de euro si sa nu faca ala nimic. o sa faca maimuta spume la gura, dar sper sa-l dea si pe Lacatus afara, ca merita sa fie tratat asa daca nu are pic de personailtate!
vom avea un retur plin de medicamente!
O sa-l regrete cu varf si indesat pe Pantelis ! Dupa ce ca in ultimele 2-3 sezoane cand i-am avut pe Kapetanos si Stancu tot ne chinuiam sa dam goluri , acum ca nu ii mai avem ne vom ruga sa o bage adversarul in poarta !
Grecul va face treaba la Cluj , cred ca va fi golgeter , il poate scoate pe urangutanul de Traore din primul 11 fara probleme...
Revolutia din Egipt, condusa de ULTRASI!
De asta grupurile de ultrasi sunt aratate cu degetul si catalogate drept huligani fiindca sunt singurele grupuri care s-ar putea opune sau initia actiuni impotriva tiraniei. Bravo "drogatil-or" ![]()
"Craiova nu are voie sa mai vanda sau sa cumpere jucatori si sa joace in meciuri oficiale incepand cu 20.01.2011 din cauza unei datorii de 15.000 de euro catre FC Caracal pentru jucatorul Raducu Constantin Sorin.
Hotararea Camerei Nationale pentru Solutionarea Litigiilor este DEFINITIVA!"
Au belit **** ![]()