Hai ma sa ne bucuram pentru el...pleaca si el in Rusia ![]()
De la frigu de acolo poate se face si el mai alb...
Sa vedeti de acum Banel venind la Faurei cu sticla de vodka si cu matrioska ![]()
Hai ma sa ne bucuram pentru el...pleaca si el in Rusia ![]()
De la frigu de acolo poate se face si el mai alb...
Sa vedeti de acum Banel venind la Faurei cu sticla de vodka si cu matrioska ![]()
frumos ar fi ca maine sa ii cantam=)) adioooo baneeeel lalalalalala adio baneeel llalalala=)))
doamneeeeee, asta e inceputul sfarsitului, in juma de an pleaca si guieeeeee
Steaua LIBERA!
Ce ba? Pleaca tiganu?
Doamne!!!
Nu cred!!!
Sarbatoareeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sper ca nu ma mintiti, jegurilor, ca ii pun pe mozi sa va baneze pe toti!
Suporterii oricum nu veneau si nu vin pentru Becali...
Pai negrii de luni au venit pentru Becali.
Pentru creatia lui Becali.
O Steaua creata dupa chipul si asemanarea lui.
Mai grav e ca unii oameni chiar cred ca daca nu era Becali , Steaua acum era in pamant.Nu , daca nu era Steaua , Becali era acum in pamant...
Pai negrii de luni au venit pentru Becali.Pentru creatia lui Becali.
O Steaua creata dupa chipul si asemanarea lui.
M-am referit la suporteri,nu la aia de luni.Aia nu cred ca pot fi catalogati asa! ![]()
M-am referit la suporteri,nu la aia de luni.Aia nu cred ca pot fi catalogati asa!![]()
Conjuctural sunt numiti asa, nu de catre noi.
De catre altii..niste..jeguri.
SAlut Virgil,
Felicitari pentru idee!
Te intreb si eu ceva: Ce se mai stie de Zapata? Acum ca avem in sfarsit un antrenor la echipa, cum sta Rufay? REvine sau nu?
Deja in pozele cu echipa nu-l mai vad.
Sper in revenirea lui la meciul de joi macar...
Multumesc
Din cate am auzit pe la TV si am citit pe net Dumitrescu a hotarat sa NU il readuca pe zapata la prima echipa
INTERZIS IN Ghencea
Luni, in jurul pranzului, l-am sunat pe fostul meu colaborator de la Steaua, Valeriu Argaseala.
" Salut Vali, as vrea si eu sa vin diseara la meci (Steaua-Branesti, n.a.), crezi ca gasesti un loc intr-o loja, undeva mai discret?
" MM, nu mai am decat in margine la loja 17
" E foarte bine, imi lasi te rog biletul si un liber auto?
" Cum sa nu, ti le las la casa nr 30.
" Merci mult. Bafta diseara
Intru intr-o intalnire, cand ies vad ca am un apel de la Vali Argaseala. Il sun. Zice:
" MM, nu mai pot sa-ti dau alea
" Aha, am inteles. Merci oricum!
Sigur ca am realizat imediat ce se intamplase. Cineva s-a opus ca eu sa ajung la meci. Nu mai aveam voie sa intru pe stadionul unde echipa la care activam elimina Valencia lui Ranieri (mai tii minte, Walter?), pe stadionul unde Lens, cu Alou Diarra si Seydou Keita, era umilita de Steaua lui Protasov, pe stadionul unde, cu emotii, traiam alaturi de Oli a treia calificare consecutiva in primavara europeana, consfintita de capodopera lui Dica. Eram interzis pe stadionul unde Unirea ingenunchease Sevilla, unde Varga si Onofras marcasera goluri echivalente cu puncte pentru Romania in Champions League.
Intentionam pana luni sa accept o oferta din partea unui club unde sa n-am presiunea rezultatelor, asa cum a fost Unirea, sau sa imbratisez o alta cariera, poate la Liga, poate in televiziune, poate in marketing sportiv. In fine, acolo unde am oferte si cred ca pot aduce un plus.
Episodul de luni mi-a schimbat radical optica
inca o bomboana pe coliva ciobanului. ma intreb ce parere au becaliotii acum pentru ca o mare parte dintre ei voiau sa se intoarca MM
deci , tot il mai pupati in anus pe stapanul vostru?
LE : ma astept la un raspuns dupa meci (doar daca castiga Steaua) ca atunci apar toti ca ciupercile dupa ploaie
Sa ii multumim inca o data maretului conducator ca ne aduce glorie si respect..aveam ocazia sa il luam pe cel mai bun manager de fotbal din ultimii 20 de ani din Romania si noi am preferat sa ramanem cu ce avem.Tot respectul pentru Helmuth Duckadam dar el nu are experienta lui MM ca manager.O echipa cu MM manager si Duckadam antrenor cu portarii si/sau altceva in conducere , in mare de imagine ar fi fost superba (ah si Argaseala...pe partea economica
)
Duckadam nu are nici o experienta in afara terenului de joc
Exact ce am spus si eu , a fost pus ca manager doar ca sa ne impacam noi cu el.Tot respectul pentru Duckadam dar sunt sceptic ca va reusi sa faca lucruri bune ca manager...
Galerie de vis la Steaua, Nicolita huiduit, debut pentru Anghelov.
Fanii Stelei au venit in masa la partida cu Grasshoper si au creat o atmosfera frumoasa pe stadion, asa cum demult nu s-a mai vazut pe Ghencea. Duckadam a tinut sa multumeasca oamenilor care incep sa semene a suporteri din nou, neuitand sa il invite pe Becali sa plece.
Pe stadionul "Steaua" au fost prezenti aproximativ 18.000 de spectatori, printre care s-au aflat 150 de fani elvetieni.
Spre deosebire de ultimul meci disputat de Steaua pe teren propriu, in campionat, cu Victoria Branesti, pe stadion au fost prezenti, joi, membrii ambelor galerii, Peluza Sud si Peluza Nord. Fanii de la Peluza Sud au afisat bannere cu urmatoarele mesaje: "Multumim gloriilor pe care le iubim, pentru realitatea pe care o dispretuim", "Daca am fi cantat manele, voi ati fi dansat pe ele. Cu Ilie fantezie, se stieee".
Înainte de debutul meciului, presedintele FC Steaua, Helmuth Duckadam, a tinut sa le transmita suporterilor un mesaj de la microfonul stadionului: "Va multumesc personal ca sunteti alaturi de Steaua, doar impreuna putem reusi, doar impreuna putem invinge".
Galeria de la Peluza Nord a scandat impotriva finantatorului Gigi Becali: "Becali pleaca din Ghencea" si "Gigi, Gigi, lasa-ne". Ei au fost aprostrofati de suporterii de la Tribuna I, cei din peluza raspunzand: "Voi sunteti sclavii lui Gigi".
Capitanul echipei Steaua, Banel Nicolita, a fost huiduit in momentul in care a fost inlocuit, fanii stelisti cerand insistent inca de la inceputul reprizei secunde ca Mihai Radut sa intre pe teren.
La scorul 0-0 in repriza secunda, galeria stelista a scandat numele fostului antrenor, Victor Piturca.
Jucatorul bulgar Stanislav Angelov si-a facut debutul la Steaua intr-un meci oficial.
Sursa: OnlineSport
Imi plac foarte mult "versurile" pe care le compun cei de la Peluza Sud .
Eu tot nu am inteles de ce a fost huiduit Banel ?
De ce a fost huiduit Banel?
O fi din cauza ca n-are nici o treaba cu fotbalul? O fi din cauza ca de 3 ani de zile banda dreapta cu Nicolita e catastrofala? O fi din cauza ca toti antrenorii care au trecut pe la Steaua au fost niste fricosi si l-au preferat pe Banel pentru ca alearga mult, in locul unui fotbalist? O fi din cauza ca Jiji il sustine si-l face cel mai bun jucator din campionat?
O fi din cauza ca Banel n-are nici o legatura afectiva cu Steaua, si ca de pe urma Stelei a construit vile pentru toata satra? O fi din cauza ca banderola pe care, candva a purtat-o Tudorel Stoica, o poarta acum el, ce rusine pentru simbolistica acestei banderole in sufletul nostru.
Alte motive nu imi vin acum in minte. Personal, nu numai ca nu-l plac, dar fiindca e favoritul ciobanului il urasc.
Cel mai mare rau este ca a fost si facut capitan... nu era de ajuns ca e la echipa acum mai e si capitan.Banderola pe care au purtat-o Tudorel Stoica , Lacatus sau mai nou Mirel Radoi , jucatori care chiar simt ceva pentru culorile ros albastre acum a ajuns la cioara asta imputita.Plus ca de cand e Banel la Steaua , a fost mereu titular , indiferent daca Szekely era sau nu in forma
Victor Piturca a batut palma cu Universitatea Craiova! Fostul antrenor al Stelei il inlocuieste pe Aurica Ticleanu, care a fost demis prin SMS din cauza rezultatelor slabe!
"M-am inteles cu Piturca! Vine la Craiova cu sufletul, nu pentru bani! Eu ma retrag si ma duc sa ma plang in lume" a spus Adrian Mititelu exlusiv pentru Pro TV.
Ramai pentru detalii!
Cel mai mare rau este ca a fost si facut capitan... nu era de ajuns ca e la echipa acum mai e si capitan.Banderola pe care au purtat-o Tudorel Stoica , Lacatus sau mai nou Mirel Radoi , jucatori care chiar simt ceva pentru culorile ros albastre acum a ajuns la cioara asta imputita.Plus ca de cand e Banel la Steaua , a fost mereu titular , indiferent daca Szekely era sau nu in forma
bai rasistule ![]()
stii vorba mea,
noi cand aveam capitan / ala nu era tigan
noi cand aveam capitan / ala nu era tigan
Pai d***@*** e tigan? ![]()
Pai d***@*** e tigan?![]()
Nu, dar cel mai mare taran, a ajuns capitan. ![]()
Ba rai sunteti ![]()
Taran,tigan eo zic ca trebuie lasat sa isi faca treaba! Odata ce la pus capitan o sti ceva Ilie..ma rog multe detali nu stiu despre acest subiect dar parerea mea e ca trebuie lasati jucatori sa isi faca treaba si sustinuti ![]()
P.S: http://www.sport.ro/stranieri/pulhac-a-ram...eal-madrid.html ![]()
![]()
Dodel taran sef , acum si cu banderola ![]()
De ce a fost huiduit Banel?O fi din cauza ca n-are nici o treaba cu fotbalul? O fi din cauza ca de 3 ani de zile banda dreapta cu Nicolita e catastrofala? O fi din cauza ca toti antrenorii care au trecut pe la Steaua au fost niste fricosi si l-au preferat pe Banel pentru ca alearga mult, in locul unui fotbalist? O fi din cauza ca Jiji il sustine si-l face cel mai bun jucator din campionat?
O fi din cauza ca Banel n-are nici o legatura afectiva cu Steaua, si ca de pe urma Stelei a construit vile pentru toata satra? O fi din cauza ca banderola pe care, candva a purtat-o Tudorel Stoica, o poarta acum el, ce rusine pentru simbolistica acestei banderole in sufletul nostru.
Alte motive nu imi vin acum in minte. Personal, nu numai ca nu-l plac, dar fiindca e favoritul ciobanului il urasc.
o fi din cauza ca a dat 2 goluri cu Betis? o fi din cauza ca golul lui a calificat Steaua in semifinalele cupei UEFA in dauna rrapidului? o fi din cauza ca si cateodata cand facea jocuri mai slabe alerga si se zbatea de 2 ori mai mult decat nesimtitii aia de Dayro, toja, Lovin....o fi din cauza fanilor nerecunoscatori ca tine :-??