Ba cati nervi mi-am facut aseara cu cretina asta
nu esti singurul
Ba cati nervi mi-am facut aseara cu cretina asta
nu esti singurul
http://www.sport.ro/Liga-1/o-noua-atitudin...ezii-video.html
jegosi astia copiaza articolele:))
Ba cati nervi mi-am facut aseara cu cretina asta.
Nu merita,da-o incolo...
http://www.sport.ro/Liga-1/o-noua-atitudin...ezii-video.htmljegosi astia copiaza articolele:))
Dar in ce fel l-au inteles e o chestie de tot rasul.
In Romania se copiaza stirile de la un ziar la altul in prostie...
Ba cati nervi mi-am facut aseara cu cretina asta. TARE TARE TARE curios as fi sa ii puna astia macar o poza sau sa scrie cati ani are. Pe langa faptul ca are un limbaj de lemn mai si incita cretinii care intra si citesc, spunandu-le ca Hagi a fost la meci si ca bazandu-se pe rationamentul asta...e cocalar.Pisa-m-as pe emanciparea tuturor proastelor cu aere de libertine.
steaua_ra26 e IDul de YM, e o tipa de pe fostul forum oficial. Asa ca poti sa o intrebi direct.
http://www.sport.ro/Liga-1/o-noua-atitudin...ezii-video.htmljegosi astia copiaza articolele:))
Eu nu vad un lucru rau in asta.
Eu nu vad un lucru rau in preluarea articolelor, problema e ca le schimba intelesul pe placul lor.
steaua_ra26 e IDul de YM, e o tipa de pe fostul forum oficial. Asa ca poti sa o intrebi direct.
Mersi.
Cine mai crede ca seamana cu Minodora la Maxim, mana sus.
Ea e! ![]()
![]()
+1. Se supara oare daca ma iau de decedatii ei ? ![]()
atat
"Nu am mai fost in vestiar de multa vreme. De doua ori am mai fost in vestiar din perioada in care antrena Bergodi si pana acum", a comentat Becali la sportro.
Apoi a afirmat: "E posibil ca meciul cu Grasshopper să unul fie de impacare intre suporteri si mine. Eu mi-am recunoscut greselile, mi-am dat seama ce am facut in trecut. Altă solutie nu este. Suporterii trebuie să inteleagă că nu vin pentru Becali, ci pentru echipa pe care sustin că o iubesc".
Și a incheiat: "Cind eram pe masină după UEFA, Becali era bun? Nu am nevoie de dragoste sau de aclamatii din partea lor, dar am nevoie să sustină echipa".
Draga Jiji,nu "se sustine o echipa" exact din motivul pe care l-ai enuntat.Pentru ca ai tu nevoie.
Spot on! ![]()
daca stau bine sa ma gandesc, si dayra seamana cu minodora ![]()
Offtopic : Ma ce magari suntem. Tre' sa vedem frumusetea interioara, nu pe cea superficiala, de suprafata.
Ontopic : iar i-au intrat lu' oaie neuronii-n coma. Eu nu ma pot impaca nici cu ma-sa care l-a adus pe lume, daramite cu el.
daca stau bine sa ma gandesc, si dayra seamana cu minodora![]()
Daca stau bine si ma gandesc esti chiar offtopic, foarte offtopic ![]()
REVENITI LA STIREA ZILEI, LASATI MINODORA SI ALTE PROSTII, MULTUMESC!
Doamne Dumnezeule,ma rog ca urmatoarea stire sa fie adevarata!
"Banel pleaca la Dinamo!!! Nu va bucurati asa tare,la Dinamo Moscova! Suma de transfer,2,5 mil de euro."
prost.ro
Pt ca Banel este un om atat de bun care isi ajuta familia,sunt sigur ca rusii i-ar da multi bani,mai multi ca la Steaua! Deci Banele,nu te uita inapoi,te rog,fa-o pt binele familiei tale,in special al mamei tale!
Cand era mai tanara! ![]()
Apoi a afirmat: "E posibil ca meciul cu Grasshopper să unul fie de impacare intre suporteri si mine. Eu mi-am recunoscut greselile, mi-am dat seama ce am facut in trecut. Altă solutie nu este. Suporterii trebuie să inteleagă că nu vin pentru Becali, ci pentru echipa pe care sustin că o iubesc".
Ce greseli ti-ai recunoscut???
Suporterii oricum nu veneau si nu vin pentru Becali...
Si am iubi si mai mult echipa daca n-ai fi tu acolo...
Asa ca,mai bine lasa-ne...
Asta a zis ca era calm , sa il vedeti dupa vreun meci in care nu castigam cum incepe sa spuna ca o sa intre suporterii doar cu buletin si o sa puna dragoni si orci la intrarea pe stadion...ah da si garduri de 5 metri sa nu uitam ![]()
pleaca baneeel in sfarsiiit ![]()
![]()
Banel pleaca la Dinamo Moscova!
Banel pleaca la Dinamo Moscova!
Sa fie sanatos!
pleaca baneeel in sfarsiiitBanel pleaca la Dinamo Moscova!
da un link.clar,azi petrec ![]()
pleaca baneeel in sfarsiiitBanel pleaca la Dinamo Moscova!
Asta inseamna inca o gura de oxigen pt Gigi! ![]()
Daca ramanea era mai bine:
1.nu-i baga bani in buzunar la Gigi=>falimentul era mai aproape;
2.strica jocul echipei in continuare=>falimentul era si mai aproape.