FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1253254255256257689»
MoWeed19.11.2008 18:11

Ce tampenii pot zice astia de la Pro TV. auzi la ei "fanii Stelei vor sa faca prapad si sa opreasca meciul Steaua-Fiorentina"

SRamos19.11.2008 19:02

Asa ceva este inadmisibil... :cursing:

Deabia este minutul 13 in meciul Romania - Georgia (0-1) meci jucat in groapa, si dupa ce ca nu sunt mai mult de 1000 de suporteri pe terenul ala de fotbal numit cu greu stadion... suporterii cainilor (banuiesc) au "incurajat" echipa nationala pana in acest minut numai cu scandarea "Mirel Radoi sa-mi ... in ... tai" preluata de la rApidisti cred...

Nu stiu cum FRF a pus acest meci in groapa, cand erau atatea stadioane disponibile...

In fine... cainii tot caini raman... :thumbdown::ce_oameni:

I.N.Money19.11.2008 19:05

Cu Lupescu si Prunea lingai in conducerea FRF e si greu de realizat cum s-a ajuns sa se joace in groapa de gunoi .

CoRsSo19.11.2008 22:09

Ce chestie, lupescu zice ca e neutru, dar il vezi etapa de etapa in loja dinamwistilor...

Adrian19.11.2008 22:11

Problema adevarat e ca Radoi a jucat 90 de minute si ca Ogararu s-a rupt.

Problema e ca la un meci de pregatire, in loc sa fie folositi debutanti, au fost folositi stelisti veterani si pe deasupra obositi dupa meciurile multe din acest sezon.

Nu de alta dar jucam vineri cu oltenii.

fansteaua4619.11.2008 23:45

Piturca a hotarit cine sa joace si cit sa joace . Cine are vreo indoiala aduceti-va aminte de ce a plecat de la Steaua

Adrian19.11.2008 23:56
"Jos pãlãria pentru jucãtorul Dorinel Munteanu, dar dacã atunci când ești fotbalist poți sã treci și tu printre ceilalți, ca antrenor e altceva. Are 137 de selecții? Felicitãri! Putea sã aibã și 177, dar sã ne amintim cã la naționalã, atât cât au jucat Hagi și Gicã Popescu, lui Dorinel nici nu i se auzea vocea! Nici lui, nici lui Lupescu și nici altora. Dorinel mai cãra o geantã, o aia, dar liderii și cei care vorbeau erau cei doi.", a spus Ioan Becali pentru Cotidianul.

Cica s-ar putea ca zilele lui Dorinel la Steaua sa fie numarate...

Sa vedem cat de multa putere are Piturca asupra lui Gigel.Ceva imi spune insa ca nu il va prinde primavara pe Dorinel la echipa.

Olaroiu?Dan Petrescu?muce ala mic?Andone nu cred ca va intra in discutie avand in vedere ca l-a refuzat pe mihali pt ca e dinamuist mare...dar mai stii?

Mama...cum ne ardem noi in dulcele stil clasic...!!!

Catalyn0720.11.2008 07:53

@ Virgil

n-am ajuns sa cred ce scrie in can-can....nu cred ca e adevarat

bodanelu20.11.2008 08:24

@Adrian, din lista ta doar Olaroiu poate antrena Steaua dupa regulile FRF...

Lari20.11.2008 10:11

"Gigi mi-e ca un frate. Ne iubim soțiile, copiii, mergem la nunți împreunã, ne distrãm împreunã, poate facem o afacere și cumpãrãm un teren împreunã, dar la fotbal este altceva. Nu pot sã mã bag sã-i spun ceva pentru cã s-ar supãra poate. Steaua e jucãria lui, e înnebunit dupã echipa asta! A pus pasiune, a pus suflet acolo, a investit o mulțime de bani, a suferit și s-a bucurat. ªi atunci de ce sã mã apuc eu sã-i spun una sau alta, sã ne supãrãm și sã stric astfel o legãturã de familie? Mã feresc pânã și sã fac o glumã pe tema asta cu un terț, nu care cumva sã iasã altceva", a declarat Giovanni Becali pentru Cotidianul.

MoWeed20.11.2008 10:19

Ce vrajeli are si asta in el....

Singurul pasaj in care nu minte este, din pacate, "Steaua e jucãria lui"

Adrian20.11.2008 10:46

Bodanelu

Stii cum se spune.Regulile sunt facute pt a fi incalcate.

Iaca vine antrenorul x la Steaua si nu figureaza ca antrenor principal sezonul asta.E trecut in acte ca director sportiv sau ceva.Si antrenor principal e Pedrazzini(ca asta e obligatoriu).Si din sezonul viitor vine el.

E fain la noi :D

redondo20.11.2008 11:32
Si Radoi sta cu mainile in san ? Eu nu prea cred asta.

Nu frate,Radoi e un inger pe pamant.De cate ori v-am atras atentia asupra caracterului acestui fotbalist?El l-a lucrat pe Elton si incearca la fel si cu Dayro.

Ce tampenii pot zice astia de la Pro TV. auzi la ei "fanii Stelei vor sa faca prapad si sa opreasca meciul Steaua-Fiorentina"

Sincer,dupa episodul cu Charleroi,nu m-ar mira sa apara vreun idiot sa faca la fel.Si sa vezi atunci cum e fara vreo 3 ani in Cupele europene.Poate unii chiar asta vor de fapt.

Adrian20.11.2008 11:35
Intrunitã joi 20 noiembrie 2008, la Casa Fotbalului, Comisia de Apel din cadrul Federației Române de Fotbal a luat, printre altele, urmãtoarea hotãrâre :

- Se respinge apelul clubului FC Vaslui și se menține hotãrârea Comisiei de Disciplinã din 29 octombrie, prin care se respingea ca nefondatã contestația introdusã de vasluieni la sfârșitul jocului de pe teren propriu cu Dinamo București, contestație fãcutã în legãturã cu dreptul de joc al jucãtorului dinamovist Santos Correia Julio Cesar.

Regulile sunt pentru fraieri!

Mai tineti minte cum acum 2 ani Goian a fost suspendat dupa meciul cu Rapid pt ca Ganea l-a faultat?

Atunci a tinut suspendarea pt ca urmatorul meci al Stelei era cu dinam0.

p.s. Mai tineti minte cum anul trecut Otelul a luat m**e de la ferefe din cauza ca a folosit 2 jucatori care se aflau in aceeasi situatie ca julio cesar corea de nord?

Lari20.11.2008 11:42
Nu frate,Radoi e un inger pe pamant.De cate ori v-am atras atentia asupra caracterului acestui fotbalist?El l-a lucrat pe Elton si incearca la fel si cu Dayro.

Daca ai informatii din interior, e ok, daca nu, e bine sa nu ne luam dupa ce zice presa.

In opinia mea, Elton e excelent pentru Liga I, dar nu cred ca ar avea nicio sansa in Liga Campionilor. Tin minte meciul Rapid - Steaua: 2-3, unde a fost blocat bine de aia prin "intrari barbatesti". Nu ii luau mingea, dar nici nu a mai facut atatea faze cat a facut in meciul urmator, cu Dinamo.

Si eu cred ca Radoi are/avea un cuvant mai mult decat trebuie in vestiar, dar nu cred ca e atat de cretin. El zis doua lucruri: "Trebuie sa caram cu totii pianul" si "M-am saturat ca doar eu sa ma sacrific". Personal, ambele mi se par corecte.

Sincer,dupa episodul cu Charleroi,nu m-ar mira sa apara vreun idiot sa faca la fel.Si sa vezi atunci cum e fara vreo 3 ani in Cupele europene.Poate unii chiar asta vor de fapt.

Si mie imi este teama de astfel de lucruri. FOARTE TEAMA!

LE: Adrian, se stiu lucrurile astea foarte, foarte bine. Cel putin, aici, pe site. O sa te rog sa vezi cum va acoperi presa acest aspect...

Iti dai seama ce istorici ai deciziilor Comisiei de Disciplina si/sau de Apel erau in presa daca ar fi vorba de Steaua?

MoWeed20.11.2008 13:20

@Adrian

Tinand cont ca acolo in federatie sunt Prunea si Lupescu nu ma mir. Reguluile sunt numai pentru aia care nu au pile la FRF...

Melku20.11.2008 15:10

"Rãdoi nu va fi scutit de înjurãturi nici la Craiova. ªi eu eram înjurat pe Ghencea. Sper sã-și ridice pãlãria în fața noastrã dupã meci. Nu am nimic cu el, dar îmi doresc sã plece din Bãnie cu capul în pãmânt. Așa pãțeam și eu în Ghencea, când evoluam, nu mã primeau cu flori", a spus "minunea blondã" (Balaci) prosport.ro

Ia uite traumatizatu`

c.ronaldo1720.11.2008 15:15

@Melku

Prefer sa vad astfel de declaratii decat cele in genul "Sunt sigur ca fanii nostri il vor respecta pe Radoi" bla bla..

Melku20.11.2008 15:27

@c.ronaldo17

Da, nu stiu ce sa spun, mie imi miroase a instigare si nu mi se pare o atitudine normala a unui fost jucator/actual bagator de seama.

Criza financiarã nu l-a iertat nici pe Gigi Becali, considerat cel mai bogat român. În crizã de lichiditãți, patronul Stelei a trecut la mãsuri extreme. Conform ziarului Gândul, finanțatorul Stelei, Gigi Becali, dorește sã-i fie înapoiați banii pe care i-a donat pentru construirea Catedralei Neamului, circa 2 milioane de euro. ?Este adevãrat, domnul Becali a solicitat restituirea donației fãcute cãtre Patriarhie, dar acum nu mai poate lua acei bani înapoi. Pentru acest gest, Patriarhul Daniel i-a mulțumit și l-a decorat pe domnul Becali cu Crucea Moldavã?, a declarat pãrintele Constantin Stoica pentru Gândul (prosport.ro)

Asa inima mare mai rar...

Argaseala spune ca Jandarmeria a facut exces de zel cand a intervenit in forta la meciul cu Timisoara, cand fanii Stelei au aprins doua torte: "La noi a fost vorba de doua torte si s-a intervenit asa. Pe Dinamo si pe Rapid au fost tribunele pline de torte. Trebuie ca Jandarmeria sa faca un control mult mai riguros." (sport.ro)

Bai nu stiu la ce meci se uita conu` Vali dar cred ca se refera de fapt la fortele de ordine conduse de Catalin Zmarandescu. Jandarmeria nu stiu daca a intervenit dar in incinta stadionului nu cred.

MoWeed20.11.2008 16:17

Pai tinand cont ca la ultimul meci de la Craiova, zburau bolovanii pe langa jucatorii nostri nici nu ma indoiesc ca atitudinea oltenilor va fi agresiva. Nu de alta, dar nu mai pot arunca cu pietre(pe Oblemenco e pista de atletism)

Melku20.11.2008 17:09

Cea mai nouã țintã a Stelei pe piața transferurilor este fundașul stînga al lui Cruzeiro, Carlos Andrade Souza Carlinhos. Acesta are doar 21 de ani și este vãzut drept urmașul legendarului Roberto Carlos în naționala "auri-verde".

El evolueazã în acest moment la echipa de pe locul 5 din campionatul brazilian, iar recent a luat și contactul cu naționala mare a țãrii sale, dupã ce a fost titularul incontestabil al reprezentativei de tineret în urmã cu ceva timp.

Carlinhos are însã o concurențã acerbã la Cruzeiro, luptîndu-se pentru un loc în garnitura de start cu argentinianul Juan Pablo Sorin. Astfel, din luna iunie pînã acum, brazilianul vizat de Steaua n-a prins decît 9 jocuri la echipa sa de club.

Orice jucator care poate sa il scoata la pensie pe Marin e binevenit.

Catalyn0720.11.2008 17:25

@ Melku

vezi sa nu :))

daca era sa ne luam de ce scria in presa, inainte sa fie transferati, aveam cei mai bun fotbalisti din lume

Melku20.11.2008 17:28

Da, si eu sunt sceptic dar totusi este o stire a zilei :) Acelasi nume a fost dat ca posibil transfer si in curtea cainilor pentru 1,5 milioane dar cica nu au vrut cainii sa dea banii astia, asta se intampla parca inainte de startul acestui sezon.

steaua_gloria20.11.2008 17:53

Alvaro Perreira , fundasul stanga al lui CFR Cluj a jucat aseara pentru prima data in nationala Uruguayului , contra echipei nationale Frantei, scor 0-0.

Mi se pare un jucator extraordinar. Cand om avea si noi jucatori convocati(si vor si juca) in astfel de nationale, vom putea spune ca avem jucatori de valoare. O simpla prezenta pe banca de rezerve a Columbiei nu inseamna nimic.

Il vedeam pe Perreira ca o posibila naturalizare pentru nationala noastra , dar se pare ca am pierdut ocazia.

weeezer20.11.2008 20:09

Toja a jucat titluar ultimele 2 meciuri in nationala Columbiei.

Cat despre acest Carlinhos, transfermarkt.de ii acorda o valoare de doar 750.000 euro.

«1253254255256257689»