FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1252253254255256689»
mountytoma15.11.2008 23:02

nu stiu cati dintre voi urmaresc rezultatele lui standard liege de cand e antrenor loti Boloni acolo. ma bucur enorm ca nu e antrenorul rapidului, si imi pare rau ca nu poate veni la Steaua atata timp cat ciobanul e aici!

Melku16.11.2008 14:17

"Mi-a plãcut echipa, am jucat ofensiv, rezultatul este echitabil. Uhrin a folosit ce are mai bun: atacul. Am jucat ofensiv și de asta nu am pierdut cu o echipã net superioarã, cu o experiențã mult mai mare, care joacã de trei ani în Ligã. S-a vãzut cât conteazã acest lucru, au revenit nonșalalnt de fiecare datã.", a spus patronul de pe Bega

Si iata ca se mai intampla si minuni, o declaratie decenta a lui Iancu.

Guardian16.11.2008 15:07

ce relatie are Boloni cu jj ? e binevenit , cã nu se mai poate asa cu semiantrenori , fosti mari jucãtori.

MoWeed16.11.2008 15:08

Boloni s-a certat cu Jiji de mai multe ori; slabe sperante sa-l vedem vreodata pe Boloni antrenor in Ghencea cat timp e nenorocitul asta in Ghencea

Dj16.11.2008 21:02

nah ca bate urziceniu la caini..

bai ce plm le da Dan Petrescu la astia sa manance...

vlad7516.11.2008 21:08
nah ca bate urziceniu la caini..

bai ce plm le da Dan Petrescu la astia sa manance...

Parafrazez un un contemporan:

"Iarna nu-i ca vara!"

..........................................

"Nici Urziceni ca Timisoara!"

mountytoma16.11.2008 21:12

frumos ar fi sa depinda de Steaua cine va castiga campionatul asta: Dinamo sau Unirea Urziceni. si sa joace si ai nostri cum au jucat javrele anul trecut cu CFR-ul...

noi ar trebui sa ratam CL anul asta. cresc sansele de a scapa de gigiotul asta.

Melku17.11.2008 15:23

Presa belgianã anunțã astãzi, citînd cîteva ziare israeliene, cã Steaua negociazã intens cu Lokeren pentru transferul atacantului israelian Omer Golan.

"Sper ca negocierile cu Steaua sã se termine cît mai curînd posibil. Ar fi un vis împlinit pentru mine sã joc în Liga Campionilor.

Vreau sã evoluez la cel mai înalt nivel posibil, însã deocamdatã sînt la Lokeren și nu sînt chiar disperat sã plec. Vom vedea ce va fi", a declarat atacantul de 26 de ani presei din Þara Sfîntã.

Vîrful israelian a ajuns în decembrie 2007 la Lokeren (20 de prezențe, 8 goluri), dupã ce gruparea belgianã a achitat cãtre Maccabi Peth Tikva (161 prezențe, 49 de goluri) suma de 1 milion de euro, atacantul alegînd sã se prevaleze de o clauzã din contract care îi permitea sã plece la orice club care îi va oferi un salariu mai mare. (gsp.ro)

L-a mai transferat presa la noi acum un an, doi, sa vedem de data asta.

_yang17.11.2008 15:47

@Melku

Era bine daca mentionai si tu numele jucatorului : Omer Golan...

Melku17.11.2008 16:06

@_yang

Scuze, nu am fost atent :)

Dorinel Munteanu, a spus luni, pentru NewsIn, cã Steaua nu este interesatã de transferul atacantului israelian: "ªtiu de acest jucãtor, de Omer Golan, dar Steaua nu a trimis niciun fax cãtre Lokeren. Nu s-au demarat tratative pentru fotbalist. Steaua nu este interesatã de acest atacant". (gsp.ro)

"Ceea ce s-a întâmplat pe stadionul Steaua, la meciul cu Timișoara, este foarte grav. Toatã lumea a vãzut ce atmosferã s-a creat acolo. Nu mai putem vorbi despre spectacol dacã oamenii pleacã din tribune plini de sânge și rãni. Sunt violențe pe care nu le poate nimeni accepta. Existã precedente, s-a întâmplat și pe alte arene sportive, este adevãrat, însã aceasta nu scuzã pe nimeni. S-a creat un nou precedent și acest lucru este periculos. Oamenii de ordine au acționat ca sã-i izoleze pe cei câțiva recalcitranți, infiltrați printre adevãrații suporteri.

Nimic din ceea ce s-a petrecut nu este întâmplãtor. Am fost supus la diferite atacuri în ultima perioadã. Aceasta aratã cât de incomod sunt ca adversar politic. Dacã nu se tem de mine, de ce îmi cautã nod în papurã? Eu nu sunt nici mai bun și nici mai rãu decât mã cunosc oamenii. Am rãmas același, însã atacurile se dovedesc din ce în ce mai dure.

Oamenii de ordine și-au fãcut meseria, atâta tot. Nici exces de zel, nici riposte gratuite. Suporterii adevãrați se recunosc repede, pentru cã ei vin sã susținã echipa, sunt alãturi de ea. Suporterii adevãrați nu rup scaunele, nu dau foc, nu se bat între ei, nu vandalizeazã și, în general, nu reprezintã un pericol. Bãieții, la rândul lor, au nevoie de încurajãri.

Marius Militaru, purtãtorul de cuvânt al Jandarmeriei, a avut numai cuvinte de laudã la adresa lui Cãtãlin Zmãrãndescu. Nu numai cã a fost foarte prompt, dar a respectat legea. Așa-zișii suporteri ce-au fãcut în schimb? Pentru cã au fost mașini incendiate și oameni bãtuți în afara stadionului. Este bine așa? Este bine cã nu te mai poți simți în siguranțã atunci când vrei sã vezi un meci pe stadion? Pentru cine este bine? ªi cui îi convine teama, demonizarea Stelei și, în special, a lui George Becali?

Incidentele au fost provocate. S-a creat acest scandal și chiar a fost scandat numele meu. Asta aratã clar care a fost miza ?rãzboiului? din Ghencea!", a spus Becali pe blogul sãu. (prosport.ro)

Mare comunist voievodul. Nu am fost la meci dar nu imi trebuie prea mult ca sa imi dau seama ca nenorocitii aia de "badigarzi" au intrat ca in branza in populatia care nu il slujeste pe domnitor si cuteza sa il injure. Nu este prima oara cand se intampla lucrul asta. Violenta duce la violenta, sau a lor intotdeauna este legitima? Nu da bine sa fii injurat de mii de oameni in plina campanie nu?

weeezer17.11.2008 18:33
"Am trimis trei jucãtori sã joace la echipa a doua: Ionescu, Baciu și Pedriel" - Dorinel Munteanu.

Pacat ca nu a zis si de ce...

Poate pentru ca sunt jucatori pe care vrea sa ii incerce mai mult in retur, si sa-i vada la lucru pana atunci?

Lari18.11.2008 10:57

"Fotbalistul român este egoist și indisciplinat tactic!"

Tehicianul spaniol Esteban Vigo, fost antrenor principal la Dinamo și antrenor secund la Universitatea Craiova, a declarat, într-un interviu acordat publicației spaniole "As" cã fotbaliștii români sunt foarte buni din punct de vedere tehnic și individual, însã sunt "un dezastru" în ceea ce privește jocul colectiv și disciplina tacticã.

"Am fost în România de trei ori. În primele douã rânduri, am fost secund al lui Alexanco la Universitatea Craiova și la FC Național. La Craiova locuiam într-un palat care i-a aparținut lui Ceaușescu, dar era atât de frig, iar seara nu ieșeam la cinã. Am slãbit 12 kilograme... Apoi am fost principal la Dinamo și Urbano a fost secund. Fotbalistul român este foarte bun din punct de vedere tehnic și individual, însã din punct de vedere colectiv și în ceea ce privește disciplina tacticã este un dezastru. Acolo e de lucru", a afirmat Vigo, în prezent "principal" la formația Xerez, din Liga a doua spaniolã, pentru publicația spaniolã.

Acesta a antrenat echipa Dinamo din decembrie 2005 pânã în februarie 2006, numai în perioada de pauzã competiționalã, fiind înlocuit cu puțin timp înainte de începerea returului.

La FC Național, Vigo, alãturi de Jose Ramon Alexanco, a activat din noiembrie 1998 pânã în martie 1999. Alexanco și Vigo au mai antrenat în România pe Universitatea Craiova, în ultimele 14 etape ale ediției de campionat 1997/1998, formație cu care au disputat finala Cupei României, pierdutã, cu scorul de 0-1, în fața echipei Rapid București.

........................................

N-a aratat asta cine stie ce cat a stat pe-aci, dar imi este greu sa nu-i dau dreptate.

victor18.11.2008 12:04

@Melku

mai gandeste-te! sigur nu inseamna ca trebuie sa fii de acord cu tot ce se scrie, dar e bine sa te gandesti macar si la o astfel de opinie!

Melku18.11.2008 14:59

@Victor

Pai ok, daca incidentele "au fost provocate" deoarece Becali e considerat un adversar politic incomod sa ia aminte ca ele au fost provocate de firma de paza din stadion, nu de doua torte aprinse de suporteri. Orice s-ar fi intamplat acolo nu pot sa fiu de acord cu violenta fortelor de ordine, violenta care s-a rasfrant si asupra unor persoane care platisera bilet si vroiau sa se uite la meci, nu e in regula.

mountytoma18.11.2008 15:17

a inviat si sluga lui Becali. ai stat sa-l stergi pe buze pana acum? si-a luat-o in bot pana a facut spume, nu? ar trebui sa se obisnuiasca, asta ii va fi soarta de acum inainte!

redondo18.11.2008 15:17

Boloni? E cam ....dupa bani mereu,un mercenar. Si nu-mi place ca e ungur.

mountytoma18.11.2008 15:22

si Protasov ce-o fi? voluntar? sau exista vreun antrenor in afara de Hagi si Lacatus care sa antreneze altfel decat pentru bani? nici mie nu-mi plac ungurii, dar Boloni este un profesionist desavarsit, probabil cel mai bun antrenor roman in activtate in prezent. si nea Imi o fi fost roman get-beget? Belodedici, Balint, Duckadam, Hagi, toti romani pur-sange! ma bucur ca Gigi nu e roman 100%, asa putem spune ca prostia i se trage din faptul ca taica-su a fost berbecul sau magarul turmei de oi...

Marius18.11.2008 17:54
"L-am chemat pe Andrei Ionescu la naționalã pentru cã este un jucãtor talentat, chiar dacã a jucat puțin. El a avut o perioadã mare de inavctivitate și a recunoscut cã îi este foarte greu. Steaua are mari speranțe cu Andrei Ionescu și contãMM pe el la naționalã. Nu poate rezista mai mult de 45-60 de minute acum", a spus Sãndoi la Sport.ro

Deci în primãvarã Andrei e titular!

Melku18.11.2008 19:48

Astãzi, la sediul clubului Steaua a avut loc o întâlnire între reprezentanții suporterilor, ai firmei de pazã, ai Jandarmeriei București și ai clubului, în cadrul cãreia a fost analizatã situația petrecutã la meciul dintre FC Steaua și FC Timișoara.

Iatã care sunt concluziile întrevederii, ca urmare a vizionãrii materialelor filmate:

"- firma de pazã a acționat numai și numai în conformitate cu Legea Nr. 4/2008, pentru a aplana orice conflict și pentru a separa adevãrații suporteri de cei turbulenți.

Atat de bine i-a "separat" incat au plecat toti.

- din pãcate, din motive care sunt cercetate încã, persoane identificate și reținute ulterior au acționat în forțã, creându-se astfel starea de tensiune si dezordine care a urmat.

- toti cei prezenti la intalnire s-au delimitat categoric de asemenea manifestari, considerand ca nu pot fi asociati cu acest gen de fapte.

Pai sa se delimiteze si suporterii si ne luam fericiti de maini si sa cantam.

- avand acelasi scop, ne declarãm intenția ca pe viitor sã acțIonãm împreunã pentru eliminarea violențelor de orice fel de pe stadionul nostru.

Cum se elimina violentele? Prin violenta mai mare? La ce bun sistemul ultra performant video in care se presupune ca s-au investit bani?

- în aceeași mãsurã, solicitãm cu fermitate ca toate stadioanele din țarã sã aibã parte de același tratament și sã se ia mãsuri drastice, care sã duca la respectarea legii.(prosport.ro)

Iresponsabila atitudine, instiga la violenta fortelor de ordine.

fansteaua4619.11.2008 12:43

Gigi Becali cere înapoi de la Patriarhie o donație de aproape 2 milioane de euro

Virgil19.11.2008 13:37

Sora capitanului Stelei se zbate in saracie

La 25 de ani, Alexandra Radoi a plecat din Severin in urma cu o luna pentru a-si face un viitor in Timisoara. Faptul ca era sora unui fotbalist faimos si cu bani nu a ajutat-o prea mult. Ba din contra. Fara studii superioare, absolventa a unui liceu industrial, ea a reusit cu chiu, cu vai, sa-si gaseasca o slujba la o casa de schimb valutar de pe Bega.

Mai mult aici: http://http//www.cancan.ro/2008-11-19/Sora...in-saracie.html

steaua_gloria19.11.2008 15:51

Si Radoi sta cu mainile in san ? Eu nu prea cred asta.

metzzz19.11.2008 16:04

Nu e o noutate la noi , nu m-ar mira ca sorsa sa se chinuie si el sa se scalde in parale. Mai ales ca a avut de la cine sa invetze zgarciobenia.

Melku19.11.2008 17:50

Si pe mine ma mira stirea dar oricum nu cred ca este problema noastra, suntem suporteri de fotbal, nu de barfe...nu?

"De la Catania o sã plec, dar nu știu unde o sã ajung. Nu vreau sã comentez situația mea de la Catania. Dupã ce o sã ajung la o altã echipã, atunci o sã vorbesc. Îi mulțumesc lui Dorinel cã mã apreciazã. M-a mâhnit declarația lui Vali Argãsealã, chiar dacã ar vrea el, eu tot nu mã mai pot întoarce la Steaua. Acolo, porțile sunt închise pentru mine, din punctul lor de vedere. Acum, nici eu nu îmi doresc sã joc la Steaua" a declarat Dicã la gsptv.

Papagalule, s-a vazut valoarea ta de acum, nu mai ai chef sa joci fotbal.

Blackzie19.11.2008 18:10

Putin ma intereseaza daca mai vrea Dica sa nu la Steaua...A avut si el cateva perioade bune la Steaua, dar la Catania nu a jucat nimic.

«1252253254255256689»