M-am gandit sa deschid acest topic revoltat de personajul abject care se numeste Marrian Rrada. Acest zero absolut al fotbalului romanesc continua de ani de zile atacurile asupra Stelei. Mai tineti minte conferintele de presa saptamanale din urma cu cativa ani? Nu trecea saptamana in care Rrada sa nu mai traga o conferinta de presa in care sa vorbeasca despre cat de comunist este clubul Steaua. Nimeni nu l-a bagat in seama pana la Cornel Dinu... Care l-a facut intr-o emisiune televizata "Purtator ilegal de creier". Imediat Rrada a disparut din atentia Mass Media. S-a dus sa isi linga ranile sau s-a ascuns lovit fiind de adevarul cuvintelor rostite de Dinu. Dar cine este Marrian Rrada? Tinand cont de declaratiile sale pe care o sa le vedeti mai jos s-ar putea banui ca este vreun fost mare jucator sau antrenor. Gresit...
Cariera Jucator: Autobuzul București (1981-1983), Rapid (1983-1986), Univ. Craiova (1986-1987), Rapid (1988-1990)
Cariera Antrenor: secund Rapid (1994-1995, 1997-1999, 2000-2004), Centrul de copii și juniori Rapid (2004) A fost director sportiv (1995-1997) și director general al clubului (1999-2000)
Intr-un nou acces de lipsa de atentie feminina RRada a decis sa mai traga o serie de dclaratii si atacuri la adresa Stelei. Fiti atenti... tineti-va bine.
"Steaua este doar echipa care a fost eliminatã de o echipã de doi lei, în Liga Campionilor, și care a ratat deja patru obiective într-un an. A ieșit și din Liga Campionilor, și din Cupa României, și din Cupa UEFA, a ratat și Supercupa României, dar și Supercupa Europei, de care începuserã deja sã vorbeascã dupã primul meci cu Middlesbrough. Astea sunt marile performanțe ale Stelei, care e aproape sã rateze și campionatul, ca sã-și întregeascã seria performanțelor! Cred cã mai are totuși timp sã se înscrie în Intertoto, unde s-ar putea sã fie cap de serie"
Parerea mea este sa nu fim suparati ci intelegatori. Uitati-va la o poza cu Rrada si intelegeti tot. Va dati seama ce viata are? Nu s-a bucurat si nu se va bucura niciodata de toate lucrurile de care multi dintre voi va bucurati. Ce? O femeie frumoasa, niste prieteni albi, o amanta mai frumoasa decat sotia, copii frumosi si destepti etc. Deci intelegere pt ca decat o viata de frustrare ca a lui mai bine de loc.
"Ar trebui ca Steaua sã joace ca Luceafãrul, pe vremuri, doar ca sã aibã meciuri în picioare, pentru cã titlul trebuie deja decernat, an de an, Stelei, cã așa vrea Vlad Þepeș, ex-Mihai Viteazu, ex-Rãzboinicul luminii. Noi și celelalte echipe o sã jucãm doar pentru locul doi și pentru Cupa României. Competiția asta am vãzut cã nu-l intereseazã, în ultimii ani, pe omul care o sã ne tragã pe toți în țeapã".
Suferinta lui Rrada trebuie inteleasa si compatimita. Daca suntem oameni ii intelegem handicapurile psihice si fizice. Dar TOTUSI Conducerea clubului nu il baga in seama. Am putea noi. Apropo, aveti vreun mesaj relativ civilizat de trimis lui Marrian Rrada?