FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Marrian Rrada, suferinta si frustrare

«12»
IL_Diablo09.05.2006 20:29

M-am gandit sa deschid acest topic revoltat de personajul abject care se numeste Marrian Rrada. Acest zero absolut al fotbalului romanesc continua de ani de zile atacurile asupra Stelei. Mai tineti minte conferintele de presa saptamanale din urma cu cativa ani? Nu trecea saptamana in care Rrada sa nu mai traga o conferinta de presa in care sa vorbeasca despre cat de comunist este clubul Steaua. Nimeni nu l-a bagat in seama pana la Cornel Dinu... Care l-a facut intr-o emisiune televizata "Purtator ilegal de creier". Imediat Rrada a disparut din atentia Mass Media. S-a dus sa isi linga ranile sau s-a ascuns lovit fiind de adevarul cuvintelor rostite de Dinu. Dar cine este Marrian Rrada? Tinand cont de declaratiile sale pe care o sa le vedeti mai jos s-ar putea banui ca este vreun fost mare jucator sau antrenor. Gresit...

Cariera Jucator: Autobuzul București (1981-1983), Rapid (1983-1986), Univ. Craiova (1986-1987), Rapid (1988-1990)

Cariera Antrenor: secund Rapid (1994-1995, 1997-1999, 2000-2004), Centrul de copii și juniori Rapid (2004) A fost director sportiv (1995-1997) și director general al clubului (1999-2000)

Intr-un nou acces de lipsa de atentie feminina RRada a decis sa mai traga o serie de dclaratii si atacuri la adresa Stelei. Fiti atenti... tineti-va bine.

"Steaua este doar echipa care a fost eliminatã de o echipã de doi lei, în Liga Campionilor, și care a ratat deja patru obiective într-un an. A ieșit și din Liga Campionilor, și din Cupa României, și din Cupa UEFA, a ratat și Supercupa României, dar și Supercupa Europei, de care începuserã deja sã vorbeascã dupã primul meci cu Middlesbrough. Astea sunt marile performanțe ale Stelei, care e aproape sã rateze și campionatul, ca sã-și întregeascã seria performanțelor! Cred cã mai are totuși timp sã se înscrie în Intertoto, unde s-ar putea sã fie cap de serie"

Parerea mea este sa nu fim suparati ci intelegatori. Uitati-va la o poza cu Rrada si intelegeti tot. Va dati seama ce viata are? Nu s-a bucurat si nu se va bucura niciodata de toate lucrurile de care multi dintre voi va bucurati. Ce? O femeie frumoasa, niste prieteni albi, o amanta mai frumoasa decat sotia, copii frumosi si destepti etc. Deci intelegere pt ca decat o viata de frustrare ca a lui mai bine de loc.

"Ar trebui ca Steaua sã joace ca Luceafãrul, pe vremuri, doar ca sã aibã meciuri în picioare, pentru cã titlul trebuie deja decernat, an de an, Stelei, cã așa vrea Vlad Þepeș, ex-Mihai Viteazu, ex-Rãzboinicul luminii. Noi și celelalte echipe o sã jucãm doar pentru locul doi și pentru Cupa României. Competiția asta am vãzut cã nu-l intereseazã, în ultimii ani, pe omul care o sã ne tragã pe toți în țeapã".

Suferinta lui Rrada trebuie inteleasa si compatimita. Daca suntem oameni ii intelegem handicapurile psihice si fizice. Dar TOTUSI Conducerea clubului nu il baga in seama. Am putea noi. Apropo, aveti vreun mesaj relativ civilizat de trimis lui Marrian Rrada?

DTP-Ludacris09.05.2006 20:43

E nedrept pt handicapati sa ii compari cu Marian Rrada :lol:

armanovici09.05.2006 21:13

Sper sa nu va suparati dar voi muta subiectul la sectiunea "Discutii Libere"

Ionutdal10.05.2006 01:04
...Sa fi fost oare rrada ?

Da el a fost , cu siguranta........ :lol: :lol: :lol:

iancu dragosh10.05.2006 05:52

De ce va suparati pe Rada, acesta spune un mare adevar dar numai pe jumatate. Fraza ar fi fost: in anul in care Steaua a ratat cele mai multe obiective, echipa din Ghencea s-a dovedit a fi oricum superioara clubului rapid, care insa, se afla la cel mai bun an din istorie.

Virgil10.05.2006 05:57

Dezavantajul lui e ca le spune ca de obicei,pe un ton ironic.

Eu l-am vazut pe Rada jucand si imi amintesc ca era un fundas de care nu se prea trecea.Era un jucator bun.

Pacat ca frustrarea scoate din el numai ironie,care sigur e taxata mereu.

The Flyer10.05.2006 06:19

n-ai ca sa-i ceri prostului,caci,comform zicalei,nu te pune cu el ca are mintea odihnita!cred ca dupa noptile in care are cosmaruri se trezeste vorbind despre Steaua!e de compatimit,oricum! :D:D

***alex***10.05.2006 06:52

Rrada asta s-ar potrivi de minune ca mascota echipei rapid :lol:

vlad7510.05.2006 06:53

eu cred ca Rada a venit cu textul invatat...si cred ca in spatele acestui text sta Dinu Vama.

Bodanel10.05.2006 08:46

eu cred ca a citit de pe foaie ca nu era el in stare sa invete atat pe dinafara :D

antonika10.05.2006 10:20

avea prea multe cuvinte mari in declaratie... si cand am auzit-o tot ce zicea era CRA CRA CRA CRA!!!!

FanSteaua4Life10.05.2006 11:03

Mi se face scarba de acest personaj numai cand il vad la televizor, cand mai scoate si cate o perla deja imi creste tensiunea...a vrut si el sa fie bagat in seama si oare care este cel mai simplu mod, nu sa vb despre Steaua???

I.N.Money10.05.2006 12:00

Frumoase cuvintele lui Cornel Dinu catre acest Rada,"gura pacatosului adevar graieste" :lol: ...

Meth0dMan10.05.2006 13:35

rrada cine e rrada? Voi ati auzit de rrada?? eu nu ..cred ca e ingrjitoru de la stadion

Bogdan4Steaua10.05.2006 16:25

Rada e cel care a fost aproape sa il ia la bataie pe Viorel Moldovan in meciul Rapid-Poli.

Nu trebuie sa bagam in seama toti frustratii.

IL_Diablo10.05.2006 16:47
:) Bine, se pare ca am starnit cateva reactii. E adevarat ca nu trebuie bagat in seama, dar sunt ani de zile de cand declaratiile lui stupide sunt publicate de anumite mijloace mass media. Cred ca prosport abia a asteptat ultima lui conferinta. Poate i-o fi si scris chiotea cateva din texte. E pacat de clubul Rapid ca are asemenea personaje de satra.
gianini13.05.2006 07:45

rada e un [...] superfrustrat, un penal si un retardat mintal.

imi vine sa borasc cand il vad la TV cum isi da aere.

Editat. Moderatorii

axl2313.05.2006 10:00

personajele gen rada, Iancu si altii care ataca Steaua(personal nu-l suport pe maftei), ar trebui privite cu o detasare intelectuala, pentru ca asa e: noi suntem elita, ei sunt repetentii. nu merita sa te cobori la nivelul lor, si cand o turma de pripas te ataca, n-ai cum sa-i dovedesti pe toti, mai bine ii lasi sa latre, ca de muscat n-apuca ei ziua aia.

si remarcile rasiste nu-si au locul aici, de fapt n-ar trebui sa-si aibe locul niciunde, sa-i spui unuia ca-i tigan nu te face mai bun ca el.

armanovici13.05.2006 11:17
(personal nu-l suport pe maftei)

Lasa ca il suport eu pe Constantin!

Rossoblu13.05.2006 11:30

maftei e cel mai antipatic om de pe pamant, numai pumni in gura i-as da !

forever_STEAUA13.05.2006 11:45
(personal nu-l suport pe maftei)

Lasa ca il suport eu pe Constantin!

Nici eu nu il suport pe individul ala (Constantin)... Si mai am boala pe unul... tamas isi zice...

DTP-Ludacris13.05.2006 11:49

Toti rapidistii sunt antipatici dar cel mai mult ma enerveaza : Maftei,Viorel Moldovan,Pancu ,"Nico ". :x

axl2313.05.2006 11:59

uite ca la asta nu m-am gandit pana acum, pana sa citesc posturile de mai sus, dar exista in campionatul romanesc cativa jucatori care sunt onesti si isi respecta adversarul. printre ei i-as numi pe Coman de la rapid, pe Danciulescu, de ce nu si pe Niculescu(faza cu felicitarile din autocar), pe Dorinel Munteanu, poate si pe altii care ataca Steaua dar nu o jignesc. si e frumos ca e asa.

dar la capitolul fair-play conduce detasat Nicolita, omul asta e extraordinar.

1on15.05.2006 11:38
eu cred ca Rada a venit cu textul invatat...si cred ca in spatele acestui text sta Dinu Vama.

Crezi ca nu avea Dinu Vama curaj si de aia la pus pe rrada sa manance c***t?

Si deja mi se pare cam mult sa se faca pentru ce prostii spune rrada un topic. N-ar trebui bagat in seama.

Bogdan4Steaua15.05.2006 12:11

Trebuia sa iasa si Rada in evidenta. Cum altfel decat prin astfel de declaratii. Trebuie sa faca si el ceva pentru banii pe care ii incaseaza de la Rapid.

«12»