FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un fel de sondaj

«12»
Kristy_Cj09.05.2006 22:40

*Cosmin Olaroiu NU(in primul rand nici nu stiu ce cauta la Steaua,ar trebui sa antreneze undeva in "B")

*MM DA(are el multe defecte dar nu ca si conducator e impecabil...din partea mea tot respectul...un singur amendament putina diplomatie nu strica)

*Gigi DA(e cel mai bun patron din Romania,cel mai bogat,lider puternic,eu zic ca daca nu era el Steaua era acum pe la mijlocul clasamentului si se zbatea in mediocritate)

*Carlos NU(n-are pic de valoare,aici la Cluj sunt portari de 17-18 ani de 10x mai buni,exclus sa mai ramana,sper sa-si gaseasca cat mai repede echipa)

*Bostina DA/NU(jucatorul asta are talent dar nu stiu ce pana mea joaca cateodata atat de prost,asa ca daca va incerca sa-si revina poate sa ramana)

*Balan DA(dar doar ca rezerva)

*Dica DA(deocamdata e jokerul nostru,dar daca se ofera bani frumosi pt el poate pleca)

Ayrton10.05.2006 01:15

Olaroiu - DA (n-ar fi benefic, ca dupa 6 luni, sa schimbam iar antrenorul; sper sa-si depaseasca conditia -> la vara, mai bine ar face niste excursii in Olanda, decat in Italia);

MM - DA/NU (ar fi bine pentru Steaua, sa nu mai iasa in fata si sa se ocupe, in liniste si tacere, de managementul clubului);

GG - DA (in ciuda grosolaniei si a lipsei de viziune, altul mai darnic nu cred ca exista in Romania);

Carlos - DA (o concurenta puternica ar fi benefica);

Bostina - DA/NU (foarte inconstant in evolutii, daca va ramane si nu isi revine, in curand va pierde postul de titular in favoarea lui Cristocea);

Balan - DA (rezerva);

Dica - sigur DA.

Eu ii vad plecati pe Baciu (n-are valoare) si pe Marin (prea batran).

KroNos^10.05.2006 05:14
- Cosmin Olaroiu NNUUUUUUUUUUUUUUUU - dupa parerea mea el e cel mai slab antrenor al Stelei din ultimii ani.

Mai slab ca si Satana nu exista!

Daca Satana ne ducea in semifinala de Cupa Europeana acum se credea "maica tereza"...ciudata asemanare :twisted: :o :

De Pitzurca am uitat. Dar avea rost sa-mi aduc aminte? :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

bijoux_bz10.05.2006 07:04

MM e cel mai tare conducator de club din Romania. e si cel mai fanatic. din toata conducerea el e cel mai stelist si pune cel mai mult suflet pt echipa, de-aia se si comporta asa. oprita nu trebuia niciodata sa joace la Steaua, Bostina e bun dar nu poate mai mult de divizia a, Gigi e cu banu si n-ai ce sa-i zici k nu a mai vandut jucatori si in ultimii doi ani am avut performante europene foarte mari, Dica e un pasator excelent cateodata desi se vrea atacant (e cel mai mare ratangiu din istoria Stelei) , Balan vine dupa o pauza mare deci mai tb lasat sa joace, Oli e bun, ne-a dus in semifinale, dar daca pierde campionatu tb sa plece de la Steaua si sa nu se mai intoarca in viata lui.

de Carlos am uitat. deci dupa mine nu merita sa discutati despre el. nu e stelist deocamdata.

Atentie ! Postarea consecutiva este interzisa de regulamentul forumului.Citeste art.1.4

Bodanel10.05.2006 07:49

Gigi DA- da banu' si nu vad pe nimeni asa darnic cu Steaua acum.

MM- nu avem de unde sa luam unul din Romania mai bun. daca se aduce unul bun din afara poate sa plece.

Carlos- oscilez. i-as mai da o sansa.

Balan DA- imi aduc aminte ca atunci cand s-a tranferat la Steaua cam facea furori. daca o sa aiba jocuri in picioare il poate suplini pe Ogararu care va pleca.

Oli DA- daca are continuitate poate face Steaua mare.

Dica DA- arfe valoare.

Bostina DA- nu stiu ce i-a facut Oli sau accidentarea dar cred ca o sa isi revina la forma din toamna.

Cristea oscilez- ar face bine sa isi revina. dupa meciul de la galati am crezut ca si-a revenit. se pare ca nu.

Oprita NU- de 2 ani nu a facut nimic.

nebunus10.05.2006 10:03

Gigi - DA, dar sa taca din gura si sa nu mai faca declaratii, ca astea ne duc de rapa. Ultimul atacat fiin [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], si asa ceva nu se face!!!

MM - clar NU. Atitudinea lui nu caracterizeaza clubul.

Carlos - DA. A trecut prea putin timp ca sa ne putem pronunta.

Balan - DA. Nu a fost vina lui ca a gresit la Middlesbrough, a fost vina celui care l-a trimis pe teren, prin urmare.....:

Oli - NU. Tactica lui este deficitara din punctul meu de vedere si CHIAR este antrenor de locurile 3-4

Dica - DA. Fara comentarii

Bostina - DA. Isi revine cu siguranta

Cristea - DA. Altul pe profilul lui nu avem

OPRITA - DA. Asta pana sa se dribleze si pe el. Va redeveni un jucator cheie.

Sexystelista10.05.2006 10:17

Cosmin Olaroiu... Pot spune doar ceea ce se stie.E un antrenor de locurile 3-4.Intrebarea este daca noi vrem la echipa un antrenor de locurile 3-4.Raspunsul il stim cu totii.

MM...Uita de unde a plecat.Se transforma din ce in ce mai mult intr-un mafiot, si trage in jos dupa el si echipa Steaua.Nu neaga nimeni ca poate a contribuit si el cu ceva la performantele echipei, dar in fiecare clipa stau si ma intreb cu ce????

Gigi...El, o sa moara cu Steaua de gat.si nu e rau.Comentariile lui sunt foarte acide, dar asta face din el locul 3 in preferintele romanilor.

Carlos...Da bine a gresit!!!Dar toti merita o a doua sansa!Eu cred ca acest jucator are potential.Trebuie ajutat sa inteleaga ce inseamna Steaua.Trebuie invatat sa traiasca prin culorile clubului.El inca nu are pasiunea necesara pentru a fi un juctaor desavarsit.

Bostina...OUT!!!Bostina nu mai are ce cauta la echipa.Nu face cinste echipei, nu joaca pentru echipe, practic nu face nimic altceva decat multe gafe.

Balan...Inca nu pot spune ceva despre Balan.Are momente bune dar are si momente foarte slabe.Mai merita o sansa.

Dica...HA HA HA!!Nici nu merita sa vorbesc despre el...E cel mai slab jucator de la echipa in clipa de fata!!Nu e nici atacant, nu e nimic.E in plus!!Nu joaca nimic!Da cate un gol la 2 luni asa... din greseala!!Categoric eu nu-l mai vreau la echipa.Sa pleca si sa o faca cat mai repede!

FanSteaua4Life10.05.2006 10:53

Daca ajungeam in finala cupei UEFA nici nu se mai deschidea topicul,lasati criticile si incurajati echipa...

Sa ramana toti la Steaua, toti au avut momente proaste dar si bune asa ca nu mai vorbiti aiurea...

Dica...HA HA HA!!Nici nu merita sa vorbesc despre el...E cel mai slab jucator de la echipa in clipa de fata!!Nu e nici atacant, nu e nimic.E in plus!!Nu joaca nimic!Da cate un gol la 2 luni asa... din greseala!!Categoric eu nu-l mai vreau la echipa.Sa pleca si sa o faca cat mai repede!

Daca te uiti bine Dica este golgheterul echipei...si pe locul 2 in topul golgheterilor din Romania...

Incearca sa nu mai scrii doua posturi unul dupa altul.

Moderatorii.

ok, iertare, nu o sa se mai intample :)

OK ! :)

forever_STEAUA10.05.2006 11:27
[...]

Tu te uiti la meciurile Stelei sau doar citesti rezulatele pe net ? Daca Dica e cel mai slab jucator al Stelei, daca el e in plus la echipa , atunci cred ca eu trebuie sa imi iau vreo 'nspe perechi de ochelari... Se pare ca nu mai vad bine.

Draguto, Dica e omul de baza la echipa. Daca nu ai stiut pana acum itit spun eu: toti antrenorii, incepand cu Zenga si continuand cu Protasov si Oli , au construit echipa in jurul lui. El a fost jucatorul din cauza caruia te-ai bucurat pentru 22, si daca vom castiga campionatul anul acesta, tot lui Dica va trebui sa ii multumesti. Cred ca ce te-ai ofticat cand ai vazut ca a inscris in turul cu Boro... Daca nu se aduce un jucator de acelasi profil , Dica nu poate sa plece de la Steaua.

Scuzati off topic-ul.

ros`albastru10.05.2006 19:05

Daca eu am inceput topicul tot eu sunt responsabil sa si fac contorizarea.

Rezultatale pana acum facute in graba:

________ Voturi NU _ DA

Olaroiu:_ 21 ___ 11 _ 10

MM: ___ 20 ___ 7 _ 13

Gigi: ___ 20 ___ 3 _ 17

Carlos: _ 18 ___ 5 _ 13

Bostina: 19 ___ 7 _ 12

Balan:__ 20 ___ 7 _ 13

Dica: __ 20 ___ 1 _ 19

Cristea:_ 2 ___ 1 __ 1

Oprita:__4 ___ 2 __ 2

Cernea:__1 ___ 1