FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un fel de sondaj

«12»
ros`albastru09.05.2006 12:15

Poate acesta nu e cel mai potrivit moment sa pun astfel de intrebari, avand in vedere faptele ce s-au petrecut in ultimele saptamani.

Ii vreti la club pe urmatorii:

Cosmin Olaroiu, Mihai Stoica, Gigi Becali, Carlos (care poate nu mai e la Steaua), Bostina,Balan, Dica

Va rog sa raspundeti simplu. Uite ce zic eu:

Cosmin Olaroiu da

MM da

Gigi da

Carlos da

Bostina nu (desi nu e un jucator slab)

Balan nu

Dica da

Ionut_stelistu09.05.2006 12:30

eu nu ii vreau pe Balan si Oli

Bogdan4Steaua09.05.2006 12:39

Balan a fost unul dintre cei care au gresit la meciul cu Middlesbrough. Mi se pare totusi cam drastic sa ii doriti plecarea atat de mult. Acest jucator are un profil asemanator cu cel al lui Banel Nicolita. Din vara Ogararu pleaca aproape sigur, deci avem nevoie de Balan. Daca nu ca si titular pe acel post, macar ca si prima rezerva.

Alex1409.05.2006 12:47

Cosmin Olaroiu NU

MM NU

Gigi NU

Carlos DA

Bostina DA

Balan DA

Dica DA

I.N.Money09.05.2006 12:49

Balan trebuie apreciat,nu blamat !

Pai cati jucatori au avut in intreaga lume taria sa revina sa joace la un asemenea nivel dupa un lant de ghinioane care l-au scos din circuit vreo 2 ani jumate?

In afara de Ogararu,Balan este unul dintre cei mai buni fundasi dreapta din tara,personal nu vad un jucator sa fie peste el din afara echipelor bucurestene.

forever_STEAUA09.05.2006 12:51
Poate acesta nu e cel mai potrivit moment sa pun astfel de intrebari, avand in vedere faptele ce s-au petrecut in ultimele saptamani.

Ii vreti la club pe urmatorii:

Cosmin Olaroiu, Mihai Stoica, Gigi Becali, Carlos (care poate nu mai e la Steaua), Bostina,Balan, Dica

Va rog sa raspundeti simplu. Uite ce zic eu:

Cosmin Olaroiu da

MM da

Gigi da

Carlos da

Bostina nu (desi nu e un jucator slab)

Balan nu

Dica da

Poate te-ai gandit sa motivezi raspunsurile...

Sau macar de ce i-ai ales pe ei...

ros`albastru09.05.2006 13:02
Poate te-ai gandit sa motivezi raspunsurile...

Sau macar de ce i-ai ales pe ei...

I-am ales pt ca in general eu si prietenii mei nu ne intelegem in legatura cu valoarea respectivelor personaje. Despre ei discutam cel mai des.

Ce am ales eu nu are nicio legatura cu meciul de la boro (poate Carlos).

Mie Balan pur si simplu nu imi place, nu stiu de ce, nu mi se pare ca are valoare. E adevarat ca nici nu a prea avut ocazia sa joace.

Va rog, chiar e vorba de un fel de sondaj, dati raspunsuri simple si din partea mea puteti sa adaugati nume la lista.

Virgil09.05.2006 13:02

Eu spun ca e atributia conducatorilor administrativi si tehnici sa aleaga cine sa ramana si cine sa plece.

Si sigur ca asa va fi.

Intru insa in acest joc si spun ca lotul pe care il avem nu ne permite sa ne gandim pe cine sa inlaturam,ci pe cine sa aducem sau sa promovam dintre tinerii jucatori pe care ii avem la dispozitie.

Chiar daca Bostina a excelat in ultimul timp prin joc mediocru,stim foarte bine ca e un jucator de valoare care are o scadere de forma,dar care isi poate reveni,asa cum e firesc.

La fel si ceilalti.

roxifoxi09.05.2006 13:26

Oli NU

MM DA

Jiji DA

Carlos NU (sa se duca cu vedetismele la el acasa :evil: )

Bostina NU

Balan NU

Dica INCERT, inclin totusi spre DA

manuela09.05.2006 13:35

@ roxifoxi

Si dc nu esti de acord cu Becali...atunci cine mai aduce bani(multi, putini cati ori fi)...Eu Bostina si Carlos

roxifoxi09.05.2006 13:44

pai intrebarea era daca ii vrem la club pe cei enumerati: deci il vreau pe Jiji :lol: ...la club, evident

radooku_steaua09.05.2006 13:44

Cosmin Olaroiu DA

MM dA

Gigi dA

Carlos DA

Bostina NU

Balan nu

Dica da

alex_m8709.05.2006 13:54

pe jj si MM oricum nu putem sa-i schimbam. chiar daca este asa cum este, macar tine la echipa si baga bani, mai putini sau mai multi

Olaroiu NU

jucatorii enumerati:DA(abia atunci cand vor mai fi adusi jucatori ne putem gandi la plecari)

roxifoxi09.05.2006 14:03
jucatorii enumerati:DA(abia atunci cand vor mai fi adusi jucatori ne putem gandi la plecari)

Smart! :wink:

KroNos^09.05.2006 14:05

- Cosmin Olaroiu NNUUUUUUUUUUUUUUUU - dupa parerea mea el e cel mai slab antrenor al Stelei din ultimii ani.

- Carlos NU - se crede prea mare vedeta. A gresit cat Hamu si Tudor impreuna, si asta in doar 2 luni.

- Cristea NU - dupa 2 ani la Steaua NU a aratat nimic. 3 meciuri bune nu sunt de ajuns.

- Oprita NU - desi a jucat atacant pana acum juma de an a inscris doar 6 goluri. La Steaua trebuiesc atacantzi care sa inscrie cel putzin 10 goluri pe sezon, NU 6 goluri in 3 ani.

- MM DA - dar ar putea sa fie mai diplomat si sa NU se mai certe cu totzi atat.

- Gigi DA - totusi el e cel cu banii. De multe ori e sfatuit prost.

- Bostina DA - sa nu uitam ca pana in primavara era unul dintre cei mai buni. E clar ca e vina antrenorului ca nu-l joaca cum trebuie.

- Balan DA - are nevie de meciuri ca n-a jucat atata timp.

- Dica DA - si el nu e jucat cum trebuie. In toamna parca era Ronaldinho al nostru, pastrand proporztia, iar acum nici nu se mai vede pe teren.

cannavaro09.05.2006 14:09

Cosmin Olaroiu DA

MM dA

Gigi dA

Carlos DA

Bostina NU

Balan nu

Dica da

Cand bateam pe Betis cu 3-0 Carlos era cel mai bun portar MM cel mai bun manager si tot asa!

O sa isi revina toti stati voi fara grija!

Mirel_Radoi09.05.2006 14:09

vreau sa plece Oli.Sa nu uitati insa ca din cauza lui Bostina am inscris(mai bine spus au inscris in propria poarta) golul cu Pandurii

Motanu D09.05.2006 14:09

Hai sa-mi dau si eu cu parerea...

Cosmin Olaroiu nu - nu a demonstrat ca este un antrenor mare pana acum !

MM nu - desi stelist strica constant imaginea echipei. Il consider un manager mediu dar peste majoritatea celor din tara.

Gigi nu - de cand il avem la conducere imaginea Stelei s-a degradat constant. Un om cu bani dar fara minte. As vrea sa plece dar numai daca as stii ca echipa ar fi cumparata de o persoana /firma care sa investeasca cel putin cat investeste Gigi momentan.

Carlos nu - e labil psihic. Pentru un portar asta e un defect imens.

Bostina da - eu zic ca-si poate revenii. Ar trebui ca antrenorul sa aiba mai multa grija de el !!!

Balan da - cand joci 10 meciuri in 3 ani si te trezesti pe teren in cel mai greu meci din cariera e imposibil sa nu gresesti ! Are potenital !

Dica da - este singurul jucator din lot care poate sa fie calm in fata portii !!!

Stryker09.05.2006 14:48

Olaroiu NU ,Oli e orice, dar antrenor de Steaua NU

MM NU ,afara cu taranul asta scandalagiu

Gigi DA ,toti avem defecte, e drept el are cam multe dar e omul cu bani... :)

Carlos poate ca rezerva unui portar mai bun...

Bostina DA ,da s-o lase mai moale cu barurile :)

Balan DA ,bun de rezerva

Dica DA ,titular incontestabil

Cristea DA,baiatul asta are potential mare

Cernea NU,e clar sub nivelul echipei, poate la Steaua II :)

Oprita poate ca rezerva

***alex***09.05.2006 18:23

Meme, Gigi, Carlos, Bostina, Dica, Carlos DA , Oli si Balan DA pana la vara...apoi mai vedem

redandblue09.05.2006 18:26

nu trebuie sa plece nimeni ci sa vina jucatori de valoare...

forza NEAGA!

ramonik_stelista09.05.2006 18:40

Cosmin Olaroiu DA

MM dA

Gigi dA

Carlos DA

Bostina NU

Balan nu

Dica da

Melku09.05.2006 18:59

Cosmin Olaroiu - clar NU,nu l-am avut la inima dinainte primului mandat la Steaua chiar,am tot respectul pentru el ca este foarte dedicat meseriei dar nu e de Steaua

MM - nu stiu ce sa zic,am pareri impartite,l-am admirat foarte mult cat a fost la Otelul dar de cand a venit la Steaua s-a schimbat foarte mult,e mult mai arogant si isi ocupa timpul si cu alte lucruri (conflicte) in afara de echipa,pe de alta parte e un stelist 120 % fanatic, iubeste si traieste pentru Steaua.

Gigi - pe Gigi mi-l doresc la club,are plusuri si minusuri dar plusurile sunt mai multe,un mare plus e ca baga bani,altul ar fi ca nu vinde jucatorii pe banda rulanta...

Carlos - NU il mai doresc la club,pentru mine a gresit impardonabil in meciul de la boro, o sa il tin minte toata viata,mi-a rapit privilegiul de a o vedea pe Steaua in finala,nu e singurul vinovat dar e numarul 1 (trebuia sa dea mai multa siguranta echipei astfel incat sa nu se bage cu fundul in poarta la boro,sa nu primeasca goluri stupide si sa impinga echipa de la spate,sa ceara liniilor sa urce in momentul in care mingea era la el)

Bostina - DA, il mai doresc pe Bostina la club dar ca rezerva pentru un mijlocas stanga mult mai rapid gen Nicolita.

Balan - DA,inainte de meciul cu boro tin minte ca a prins vreo doua meciuri in care mi-a placut pentru determinare,forta si viteza,mai are de munca dar potential si poate mai important - VOINTA exista.

Dica - DA, cu toate ca de la venirea lui Oli a alternat prestatiile foarte slabe cu cele bune imi place foarte mult pasa lui,mi-ar placea foarte mult sa il vad ca mijlocas langa Radoi,pasa lui il recomanda pentru asta.

alex_Ra209.05.2006 19:24

Olaroiu-Da

MM Stoica-Da

George Becali-Da

Carlos-cred ca da totushi...

Bostina-Da

Balan-DA!

Dica-nici nu ar prea trebui sa se puna in discutie( e drept ca nu prea fuge si nu isi da tot timpu viata dar e pana la urma omul cu golul si e vital dupa cate se pare jocului Stelei sa ne amintim de cate ori a rezolvat meciuri si cate puncte ne-a adus)

armanovici09.05.2006 21:39
- Cosmin Olaroiu NNUUUUUUUUUUUUUUUU - dupa parerea mea el e cel mai slab antrenor al Stelei din ultimii ani.

Mai slab ca si Satana nu exista!

Daca Satana ne ducea in semifinala de Cupa Europeana acum se credea "maica tereza"...ciudata asemanare :twisted: :o

Cosmin Olaroiu DA

MM nu

Gigi nu

Carlos Da(rezerva lui Bufon(delirez))

Bostina nu

Balan Da

Dica Da

«12»