Cosmin Olaroiu - clar NU,nu l-am avut la inima dinainte primului mandat la Steaua chiar,am tot respectul pentru el ca este foarte dedicat meseriei dar nu e de Steaua
MM - nu stiu ce sa zic,am pareri impartite,l-am admirat foarte mult cat a fost la Otelul dar de cand a venit la Steaua s-a schimbat foarte mult,e mult mai arogant si isi ocupa timpul si cu alte lucruri (conflicte) in afara de echipa,pe de alta parte e un stelist 120 % fanatic, iubeste si traieste pentru Steaua.
Gigi - pe Gigi mi-l doresc la club,are plusuri si minusuri dar plusurile sunt mai multe,un mare plus e ca baga bani,altul ar fi ca nu vinde jucatorii pe banda rulanta...
Carlos - NU il mai doresc la club,pentru mine a gresit impardonabil in meciul de la boro, o sa il tin minte toata viata,mi-a rapit privilegiul de a o vedea pe Steaua in finala,nu e singurul vinovat dar e numarul 1 (trebuia sa dea mai multa siguranta echipei astfel incat sa nu se bage cu fundul in poarta la boro,sa nu primeasca goluri stupide si sa impinga echipa de la spate,sa ceara liniilor sa urce in momentul in care mingea era la el)
Bostina - DA, il mai doresc pe Bostina la club dar ca rezerva pentru un mijlocas stanga mult mai rapid gen Nicolita.
Balan - DA,inainte de meciul cu boro tin minte ca a prins vreo doua meciuri in care mi-a placut pentru determinare,forta si viteza,mai are de munca dar potential si poate mai important - VOINTA exista.
Dica - DA, cu toate ca de la venirea lui Oli a alternat prestatiile foarte slabe cu cele bune imi place foarte mult pasa lui,mi-ar placea foarte mult sa il vad ca mijlocas langa Radoi,pasa lui il recomanda pentru asta.