FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

iancu de Timisoara

«12»
horse3707.05.2006 21:50

un mare bu****u care se ia de istoria clubului nostru (chiar acum la procesul etapei).

un puscariabil care se da in figuri si preda lectii de "capitalism" vezi doamne Steaua din 7 mai 1986 era comunista. ca si cum partidul ar fi jucat acele meciuri si castigat cce.

ps. scuze pt limbaj.

Motanu D07.05.2006 21:55

De cine vorbesti ? De patronul Rocarului sau de cine ?!

Ia te uita cine vorbeste despre istorie !!! :!: :roll:

Bogdan4Steaua07.05.2006 23:08

Eu unul il ignor complet pe acest personaj! Chiar nu merita nici o atentie.

Dj07.05.2006 23:12
Eu unul il ignor complet pe acest personaj! Chiar nu merita nici o atentie.

pai dc sa il bagi in seama ? cine e? ce echipa reprezinta ? ce istorie are aceea echipa ?

radical08.05.2006 00:24

Iancu si cu Vlasiv ala 2 deformati atat din punct de vedere fizic cat si physic...

Niste profitori, 0 % atentie

waste08.05.2006 04:28

De ce-ai pus botu la vrajeala inventata de Pro TV "Iancu de Timisoara"? Cel mai gretos joc de cuvinte. "Tata puiu" sau "mitica de la Liga" sunt imbecile, asta e de-a dreptu revoltator.

De cand caldararii de sub podul grant au particule nobiliare in fata ? :roll:

cannavaro08.05.2006 05:48

Hai sa nu le mai facem reclama :lol:

***alex***08.05.2006 06:13

Prostia lui Iancu e stransa in gusa pe care o are! :lol:

I.N.Money08.05.2006 09:25

Faza de aseara a fost incredibila,nu-mi venea sa cred de ce poate sa vorbeasca acel om

"Steaua 86 este o rusine,o rusine comunista".Este incredibil ca asemenea specimene sunt luati in seama

PS: JJ,Iancu a zis ca daca te vede cu Valentin Ceausescu la oficiala iese din fotbal,fa-ne o bucurie si cheama-l sa scapam de guralivu asta umflat.

vlad7508.05.2006 09:42

cam repede iti revenisi "Nene Iancule" dupa criza aia de guta!...Spre deosebire de altii ai considerat ca este mai "columbanesc" sa ai boasele mari,ca daca ti se atrofiau si tie organele sexuale ca lui Miron Cozma riscai sa te afunzi mai mult in penibil.

Poate la urmatoarea vizita pe la inchisoare te salveaza altceva in afara de criza de guta,atrofiere de organe sexuale...Si raman la parerea ca daca un puscarias inghite de la buget ,adica de la noi din buzunar,in jur de 20 de milioane pe luna,prefer sa te vad afara pentru ca asta ar insemna un surplus de buget avand in vedere fizicul tau debordant.

FanSteaua4Life08.05.2006 09:51

Nu mai luati in seama toti ipocritii...

redandblue08.05.2006 11:06

un singur cuvint merita...M...IE!!!

armanovici08.05.2006 17:06

Nu merita sa deschideti un topic despre el...E infim chiar daca bate lejer peste 150 de kg.

Prostie nemarginita!

Daca tot vreti sa il desfiintati faceti-o aici:http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php...&highlight=Poli

Topic inchis!

armanovici10.05.2006 17:38

Acest gunoi chiar merita un topic!

Priviti ce poate ordona:site_poli-2035703938.jpg

alex_Ra210.05.2006 17:45

un imbecil...nu stie ce zice...nici nu are rost se fie bagat in seama acest cretin umflat cu pompa (si la propriu si figurat)

IL_Diablo10.05.2006 18:41

Ia uite! Poli AEK Bucuresti are site! Au unde sa isi publice aceste mizerii. Normal ca au bagat net si la ei. Doar sunt niste genii niste finte superioare, culte. Vorba lu costitza mocanu "nu mai gasesti civilitudine ca la Timisoara". Inca o vorba sa va spun si fara rautate pt polisti. Timisorencele sunt absolut grozave! Super bune... problema e ca nu prea se uita la timisoreni ci la italieni... :D Si din cand in cand la bucuresteni. :wink:

Tase10.05.2006 19:45

ataca Steaua acum doar pentru Rapid si pentru faptul ca acum razboiul pe campionat e crunt se loveste cu tot ce se poate iar acest .... Jaba .. e omul rapidului

Rossoblu12.05.2006 09:50

Timisoara e cel mai spurcat oras, dar nu merita bagati in seama pt ca asta si vor, daca ramanem indiferenti se ataca si mai tare...

P.S. cum imi pun si eu o imagine la semnatura , am incercat cu img si nu-mi apare nimic

Virgil12.05.2006 09:56

Te referi evident la conducatorii si la o parte din asa zisii suporteri ai Poli AEK.

Orasul in sine e OK.Sa ne reamintim ca de acolo a inceput visul adevaratei libertati.

Pacat ca indivizi odiosi precum Iancu Marian nu-si vad de propriile afaceri si-si varsa in public laturile.

Dar noi stim sa separam graul de neghina.

Bodanel12.05.2006 10:02

seamana foarte mult cu porcul care l-am taiat de craciun anul' trecut acest Iancu. :D . problema e ca porcul ala l-am mancat deja asta de acum urmeaza :D

Rossoblu12.05.2006 11:02
Te referi evident la conducatorii si la o parte din asa zisii suporteri ai Poli AEK.

Orasul in sine e OK.Sa ne reamintim ca de acolo a inceput visul adevaratei libertati.

Pacat ca indivizi odiosi precum Iancu Marian nu-si vad de propriile afaceri si-si varsa in public laturile.

Dar noi stim sa separam graul de neghina.

de curiozitate am intrat pe forum la Poli si am gasit un topic cu anti Steaua care avea cele mai multe reply-uri de pe forum, si ce ne injura si ne fac aia acolo... oameni de nimic..

andrei_8712.05.2006 12:17

mi-este rusine cu numele meu de familie dupa aparitia acestui m**st!

un gandac care vrea si el putina atentie si ti[pa ca un leu!

la puscarie! a furat banii poporului asta cu rafo!

abia astept sa-l vad cu catuse!

serie b! voi n-aveti istorie!

adivro12.05.2006 12:20

nu odata a declarat "marele" Iancu ca habar nu are despre fenomenul fotbalistic iar acum vine cu o larghete extrordinara si isi spune parerea ca Steaua `86 este o rusine pentru fotbalul romanesc. Cum a ajuns el, un fost si actual puscarias sa-i fie permis sa faca asemenea declaratii .. cand ma uitam la emisiunea respectiva si am auzit spusele lui imi venea sa-mi smulg paru din cap .. sa-i fie rusine ca e roman si sa se-ngroape langa Borcea !

Virgil12.05.2006 12:56

Incununez acest manunchi de opinii de "bine" la adresa "Marelui Alb" cu o stire de ultima ora pe masura :

"Omul de afaceri Marian Iancu va afla marti daca va fi arestat.

Curtea de Apel București a judecat astazi recursul Parchetului la decizia Tribunalului Bucuresti, care a considerat ca arestarea preventiva a lui Iancu nu se impune.

Instanța a amanat pentru marți pronuntarea in acest caz.

Marian Iancu este acuzat, alaturi de Ovidiu Tender, in dosarul "Rafo", de producerea unor prejudicii, de peste 2.700 miliarde de lei."

http://www.romanticfm.ro/index.php?c=stiri...12.05.2006-14:1

armanovici12.05.2006 18:07

Depistati diferentele...eu nu vad nici una

iancuthehutt3uo.jpg

«12»