e adevarat ce spune antena1, ca Radoi ar fi la spital? ca s-a taiat in vestiar la tendon? stie careva mai multe?
e adevarat ce spune antena1, ca Radoi ar fi la spital? ca s-a taiat in vestiar la tendon? stie careva mai multe?
Asa se pare...
pai atunci e cam nasol, tendonul e treba serioasa.
Se vede ca au ajuns depresivi, nu gluma. Se lasa cu tentative de sinucidere. :?
nu fi magar, s-ar putea sa fie mai grav decat suna. si probabil ca au fost izbucniri de furie, am auzit ca si Iacob s-ar fi taiat.
si da, stiu ca esti de gen feminin.
Helou, de ce magar ma rog frumos? Ti se pare un gest normal sa dai lovituri in geam - de furie sau nu? Si nu era normal sa fie ceva mai furiosi pe teren?
Numai fitze si nici un gol. Imi permit in cazul asta sa fac o gluma - care nu e magareasca, ci foarte amara, din pacate...
Orikum la momentul aktual ne trebuie un psiholog la echipa.Baietzii au innebunit dupa meciul ala nenorocit ku Boro.Orikum dupa mine titlul in proportie de 60% este pierdut.Sper sa ma insel.FORZA Steaua!!!SPRE23!!!
in fine, poate am exagerat eu, dar cred ca nu-si au rostul glumele, fie ele cat de amare, cand e vorba de incapacitatea de a juca a oricarui jucator de la Steaua, mai ales a lui Radoi, nu? si-mi retrag invectivul, eram nervos si n-am avut niciun geam la indemana.
Orikum la momentul aktual ne trebuie un psiholog la echipa.
Aia e! Steaua are nevoie acum de terapie in grup, ca la Alcoolicii Anonimi. De ce n-or fi facut-o pana acum, la faza extrema cu vene taiate?
si-mi retrag invectivul, eram nervos si n-am avut niciun geam la indemana.
Crezi ca io ma simt mai bine? As sparge tot ce-mi iese in cale. Draci, pana la urma o s-avem nevoie toti de psiholog. :x
Sau de psihiatru ! :roll: :x
sunt incredibile pozele cu Iacob si Radoi...am ramas socat...nu imi vine sa cred...
Sau de psihiatru !
E mai nasol, ca trebe s-o luam la depanat amintiri din copilarie incoace. Ca si cand cosmarul de la Boro pana azi n-ar fi fost de ajuns.
Amandoi sun cu venele taiate :!: :!: :!: :!: :!:
[/img]
nush dak mai joaca Radoi sezonu asta...
(
Ce visam noi la supercupa cu Barca,Finala Cupei UEFA,uitasem ca avem un antrenor idiot,acum Radoi e ..."accidentat" ,Iacob la fel,Gionea va lipsi urmatorul meci...
AVEM PROBLEME GRAVE !
Asa o prosyie mi se pare stirea cu Radoi si Iacob care si-au taiat venele spargand geamurile ca idiotii, de nu-mi vine sa cred !!!
Astia-s copii de 2 ani, ce dracu ?!
Iacob de ce pm era nervos, ca a fost eliminat 100% din vina lui, ca era nervos complet anapoda. Iar Radoi ce-o fi crezut, ca Iacob s-a taiat dar el e mai shmeker, ca e capitan si el nu se taie ?! Ce idioti !
De-asta cad asa usor psihic, ca sunt ca niste copii de 2 ani.
S-au taiat ambii la mana. In mod normal Radoi va juca in meciul viitor. Incercati sa ii intelegeti si pe ei. Sunt cu nervii la pamant in aceste momente. Daca as fi in locul lor nici eu nu cred ca m-as putea stapani. Parca nu le mai iese nimic...Vorba unuia de la Realitatea TV: bine ca in locul respectivului geam nu s-a aflat arbitrul intalnirii.
Bogdan, nu e nimic de inteles aici. Sunt jucatori profesionisti care nu au voie sa-si puna echipa si publicul care ii iubeste si tremura pentru fiecare rezultat al lor in pericol.
In ultima instanta, sa spargi un geam care nu-ti apartine este si un act de vandalism.
Ii respect enorm pe cei doi, de fapt sunt jucatorii de la Steaua de acum pe care ii iubesc cel mai mult, si poate si tocmai de-aia sunt foarte suparat din cazua gestului lor. Mai suparat chiar si din cauza meciului. DIn punctul meu de vedere, e bine ca s-a terminat asa. Poate in sfarsit se trezesc !
Chiar si in cele mai grele situatii un om normal nu da cu mana in geam de furie si se taie. Astia chiar sunt prosti? :lol: :lol: :lol: E mai mult ironic ce s-a intamplat la.. profesionisti. ![]()
...s-au suparat ca ciobanii pe tractor!!! MM du-i la femei innainte de meci!...
S-au taiat ambii la mana. In mod normal Radoi va juca in meciul viitor. Incercati sa ii intelegeti si pe ei. Sunt cu nervii la pamant in aceste momente. Daca as fi in locul lor nici eu nu cred ca m-as putea stapani. Parca nu le mai iese nimic...Vorba unuia de la Realitatea TV: bine ca in locul respectivului geam nu s-a aflat arbitrul intalnirii.
pe Radoi il inteleg ca e cu nervii la pamant.Cine nu s-ar enerva cu un coleg de echipa ca Oprita indolent sau ca Ogararu visator???.Am mai scris : Ogararu inca nu este dumerit!El n-a luat galben cu Boro pe Riverside si nu intelege de ce nu joaca finala UEFA. La Dica alta-i problema,el e suparat ca a luat galben pe Riverside si nu joaca finala cupei UEFA.Ar trebui treziti cumva baietii astia:FRATILOR,Steaua NU S-A CALIFICAT IN FINALA CUPEI UEFA!!!.Si asta "datorita" unora dintre voi,care ati dat totul pt echipa si nu v-a stat gandul pe la echipele alea din strainatate!!!.
P.S. Becali poate fi cu nervii la pamant,ca baga bani in fundul altora de pomana!...MM sper ca te inghiontesc banii aia din fund!!!
Radoi nu mai joaca ! Meme a declarat la TV Sport Special ca o sa incerce sa il refaca macar sa joace in ultimele 2 meciuri din acest sezon,dupa Super-turneul nationalei din SUA.
Trebuie intelesi ca sunt la pamant din punct de vedere psihic,dar aceasta reactie nu isi avea rostu acum,din cauza unei prostii ne-am pierdut capitanul ! Ce facem ? iar jucam cu Lovin ?
turneul din SUA e inainte sau dupa meciu cu Sportu?
Inainte.. :?