FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

venirea lui duckadam?

«12»
axl2303.05.2006 07:16

faptul ca pleaca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si ar putea fi inlocuit de alt simbol al Stelei, Duckadam, ma face sa cred ca e o idee buna, Duckadam nu are pretentii de mare strateg, de mare antrenor(poate justificate la [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]), are o situatie materiala mizerabila si ar merita sa fie presedinte de carton la Steaua. si nu cred ca ar putea intra in conflicte de personalitate cu Gigi sau MM, s-ar complace in noua lui calitate de SIMBOL, calitate meritata de altfel. si sper sa nu mai existe disensiuni interne gen "[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], no te meta con migo, condollezza, eu sunt Gigi, n-ai auzit de mine?"

Motanu D03.05.2006 07:50

Din pacate aceasta manevra nu e decat o schimbare de marioneta ! Pacat !

Dj03.05.2006 08:12

motane nu mai fi asa aspru.nu sunt marionete

daca vream sa ne apropiem la organizare cat de cat de un club mare european trebuie sa avem in conducere si foste glorii ale echipei.

apoi 2-3 scouteri... :)

1on03.05.2006 08:20
faptul ca pleaca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si ar putea fi inlocuit de alt simbol al Stelei, Duckadam, ma face sa cred ca e o idee buna, Duckadam nu are pretentii de mare strateg, de mare antrenor(poate justificate la [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]), are o situatie materiala mizerabila si ar merita sa fie presedinte de carton la Steaua. si nu cred ca ar putea intra in conflicte de personalitate cu Gigi sau MM, s-ar complace in noua lui calitate de SIMBOL, calitate meritata de altfel. si sper sa nu mai existe disensiuni interne gen "[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], no te meta con migo, condollezza, eu sunt Gigi, n-ai auzit de mine?"

Esti cam acid dar ai dreptate.

bodanelu03.05.2006 08:31

Cand a venit [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] aproape toata lumea a incetat sa`l mai injure pe Gigi si pe MM. acum cand pleaca "The old no 7" trebuie sa acopere golul produs.. si`l aduce pe Duckadam (care are o stare materiala precara).

redandblue03.05.2006 08:40

dc facem abstractie de toate substraturile plecarii lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] venirea lui Duckadam la Steaua este un lucru foarte bun...astfel s-ar indrepta o mare nedreptate ce i s-a facut lui ...

felix4you200203.05.2006 13:01

daca vream sa ne apropiem la organizare cat de cat de un club mare european trebuie sa avem in conducere si foste glorii ale echipei.

ai dreptate ... nu sunt adusi pe post de marionete, ci pe post de majorete. sunt adusi doar pt imagine, chiar daca se afirma ca este nevoie de presedinte, iar Duckadam are probleme financiare. [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si Duckadam au fost adusi numai si numai pe IMAGINE, pt domolirea suporterilor, si sa vada lumea cit de mult tine gb la gloriile steliste. ma tem ca si Duckadam va avea un rol decorativ in club. poate ca el va inghiti mai multe decit [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], dar sper sa reuseasca ca mai diminueze din stricaciunile reusite de gb si MM la imaginea clubului prin declaratiile razboinice si ironice, de cele mai multe ori fara sens. Duckadam, ca si [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]. sunt doua persoane cu mult bunsimt, ceea ce lipseste la cei 2 din fruntea clubului.
Ionutdal03.05.2006 13:07

ai dreptate ... nu sunt adusi pe post de marionete, ci pe post de majorete. sunt adusi doar pt imagine, chiar daca se afirma ca este nevoie de presedinte, iar Duckadam are probleme financiare. [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si Duckadam au fost adusi numai si numai pe IMAGINE, pt domolirea suporterilor, si sa vada lumea cit de mult tine gb la gloriile steliste. ma tem ca si Duckadam va avea un rol decorativ in club. poate ca el va inghiti mai multe decit [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], dar sper sa reuseasca ca mai diminueze din stricaciunile reusite de gb si MM la imaginea clubului prin declaratiile razboinice si ironice, de cele mai multe ori fara sens. Duckadam, ca si [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]. sunt doua persoane cu mult bunsimt, ceea ce lipseste la cei 2 din fruntea clubului.

Da cred ca ai dreptate , dar cel putin pt noi conteaza sa vina Duckadam , daca Laca a debarcat , poate il readuce pe Carlos pe linia de plutire :)

tanti03.05.2006 14:14

umila mea parere este ca daca Duckadam sau orice alta fosta glorie a Stelei va veni pe o functie "de varf", aceasta nu ar trebui sa contina in denumire conotatii executive, pentru a nu se mai ajunge la ceea ce s-a intamplat cu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]... presedinte executiv a fost mult spus, in conditiile in care nu avea ce face la club, MM si Argaseala avand atributii bine trasate... de aia s-au putut naste speculatiile privind neintelegerile de la varf intre Laca si MM... avand in vedere ca nu s-a facut public nici un motiv concret al plecarii Fiarei, prefer sa cred ca a ales sa plece pentru a nu se mai spune despre el ca la Steaua castiga bani nemunciti... e prea mandru pentru asta... plus ca o Fiara se simte cel mai bine in natura, nu in captivitate, iar pentru el costumul, cravata si biroul erau ca o cusca... acum se va intoarce in iarba si va rataci prin straini cine stie cat timp de acum incolo... sincer, prefer sa ajunga antrenor la Steaua cand va fi cu adevarat pregatit, pentru ca mi s-ar rupe sufletul in 14 sa-l vad injurat de unii care se considera mari stelisti dar poate ca nici nu l-au vazut jucand pentru aceasta echipa...

axl2303.05.2006 16:21

mda, tanti(ce misto suna), toate bune si frumoase, intradevar fostele glorii, actuale simboluri, n-ar trebui sa detina functii executive, esecurile le stramba nimbul, vezi exemplul Hagi. pe de alta parte, nu se stie unde zac talente extraordinare de antrenor, vezi exemplul van basten si ryjkaard sau cum se scrie.

Mirel_Radoi03.05.2006 16:41

cred ca Radoi ar trebui sa fie simbolul Stelei

tanti03.05.2006 16:50

Radoi este un jucator bun, care pune osul si sufletul in 99 la suta din tot ce face la Steaua (1% are si el voie sa n-aiba chef sau sa se teama sau mai stiu eu ce :))... dar pana la fi un simbol mai are de muncit si de castigat niste titluri... oricum, el a zis ca nu vrea sa fie antrenor si probabil va fi unul dintre cei mai iubiti jucatori din istoria Stelei, asa ca atunci cand va deveni un simbol si se va retrage poate o sa-l vezi presedinte sau mai stiu eu ce la Steaua, mai ales ca e finul lui Gigi :wink:

pana atunci...

antonika03.05.2006 19:15

Radoi ARE stofa de simbol al Stelei, dar este inca jucator, si deabea dupa ce o sa castigam cu el in echipa o cupa europeana putem sa-l consideram simbol

Virgil03.05.2006 19:17

Numirea lui Duckadam mi se pare o miscare inspirata.

anna_m3_2oo603.05.2006 19:17

ar fi bine sa vina Duckadam...un simbol f bun pt Steaua....o mare valoare de asemenea...asa ca nu i`ar strica putin renume Stelei...nush mie mi se pare o idee buna..

axl2304.05.2006 06:28

oare ce vrei tu sa spui prin afirmatia ca nu i-ar strica putin renume Stelei?

anna_m3_2oo604.05.2006 15:36

se intelege ce vreau sa spun

sa nu intelegi gresit

nu vreau sa spun ca nu are renume

dar mi se pare doar o idee buna sa l aduca pe Duckadam care e intr-adevar o mare valoare

punct

axl2304.05.2006 18:10

n-am inteles gresit, au fost doar doua exprimari nefericite ale amandorura.

axl2308.05.2006 08:21

pana la urma vine sau nu Duckadam? ca n-am mai vazut nicio stire in ultima vreme.

Bogdan4Steaua08.05.2006 11:34

Gigi a fost aseara invitat la emisiunea Realitatea sportiva si era extrem de nervos pentru ca nu a fost invitat la festivitatea organizata la Corbeanca. Intrebat daca vine Duckadam la Steaua, a precizat ca este extrem de suparat ca nici macar el nu l-a invitat si ca nu se mai pune problema ca fosta glorie sa devina presedinte la Steaua. De asemenea a precizat ca le retrage renta viagera jucatorilor din generatia de aur. Sper sa fie doar o suparare de moment.

axl2308.05.2006 12:20

Gigi asta e ca un copil mare, are aceeasi minte ca a unuia de 6 ani, suparat ca ceilalti nu se joaca cu el, isi ia mingea si pleaca. mai nasol ca doar el are minge in cartierul Steaua, Duckadam ar fi meritat sa ocupe o functie la Steaua. cat despre renta viagera, e un tampit daca o retrage, gesturi din astea nu se fac.

daca aia de la vadu rosu nu l-ar vota, ce-ar face? le-ar lua casele inapoi?

Ayrton08.05.2006 12:21

Din cate am auzit, conducerea Stelei a fost cea care a refuzat invitatia! Sa nu fi stiut GG de invitatie?

Ionut_stelistu08.05.2006 12:24

Daca vine Duckadam el il va inlocui pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ? :?:

:arrow: 23

axl2312.05.2006 14:51

se pare ca nu mai vine niciun Duckadam, nasol, as fi preferat sa-l stiu la Steaua. poate ii baga lui Carlos mintile in cap.

ultras steaua01.08.2006 18:37

:o :P 8O este normal ca jucatori de legenda ai Stelei sa faca parte din conducerea administrativa

«12»