FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

A plecat LACATUS!!!!!

«12»
lukiol02.05.2006 13:47

ORICAT DE MULT L-AS IUBI,NU POT SA IL INTELEG.....DACA O CEARTA CU MM SAU Gigi E MAI IMPORTANTA pentru EL DACAT DRAGOSTEA pentru Steaua........DACA EU MA CERT CU CINEVA IN PELUZA NU MAI TIN CU Steaua?PLEC LA ALTA ECHIPA?

pentru MINE,SA NU VINA LA CEL MAI IMPORTANT MECI DIN ISTORIA POST-REVOLUTIONARA ESTE DE NEIERTAT, INDIFERENT CA ESTE SIMBOLUL Stelei

DACA VOI AVETI O NEINTELEGERE CU SEFUL LA UN LOC DE MUNCA EXTRAORDINAR VA DATI DEMISIA?

SUPORTERII CARE ITI STRIGA NUMELE MECI DE MECI NU MERITA CA TU SA TRECI PESTE O DIVERGENTA CU MM SAU PESTE NISTE ARTICOLE DIN ZIARE?.......................DEZAMAGITOR!!!!!!!!!!!

Bogdan4Steaua02.05.2006 13:57

Cred ca in primul rand isi doreste sa antreneze, si la Steaua momentan nu are aceasta posibilitate. In acest conflict un rol important il are si presa, care a inventat/amplificat anumite mici conflicte la nivelul conducerii.

Regretam plecarea lui, insa [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] va ramane mereu un stelist adevarat.

iancu dragosh02.05.2006 14:12

[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] era singurul om din conducerea Stelei care impunea respect oricarui adversar sau ziarist. Ca si Presedinte putea imbunatatii imaginea Stelei, foarte afectata datorita celor doi "vorbareti" din fruntea clubului. Ceea ce nu a inteles MM este ca decat sa vorbeasca asa mult si prost ca dansul, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a preferat sa vorbeasaca numai cand a fost cazul fara sa poarte razboie inutile cu tot felul de imbecili. Este adevarat, Laca l-a lasat singur pe MM sa se lupte, pentru ca adversarii nu erau de el, si nu ar fi trebuit sa existe vreun schimb de replici intre nici unul dintre oficialii Stelei si nulitati ca Borcea, Copos, Netoiu, Din Vama si altii. Laca stia ca numai dialogul cu aceste persoane dauneaza grav imaginii Stelei.

Daca tineti minte, Laca a participat la antrenamentele echipei pe vremea lui Protasov, insa nu a facut aceleasi lucru de cand a vfenit Olaroiu. A vrut sa evite orice comentariu in ceea ce priveste presiunea pe care ar pune-o pe actualul nostru antrenor. Ceea ce spune multe si despore relatia dintre acum fostul presedinte si antrenor

danciu1902.05.2006 14:56

Moderatori eu nu am zis nimic de Gigi ci doar de MM si imi mentin in continuare parerea despre el.Nu o sa-l mai jignesc pt ca nici macar atata nu merita.Peace cine o fi omul care l-a atacat in presa pe Laca?

FORZA Steaua!

sorin_77702.05.2006 15:16

Cred ca si-a ales un moment prost sa plece de la club... Indiferent ce l-a suparat nu avea voie sa plece pana nu sprijinea Steaua pana la capat in acest an. Eu asa gandesc si nimeni nu poate sa ma contrazica cu nimic. Oricine iubeste Steaua nu o lasa la greu...

Virgil02.05.2006 15:36

Cred ca soarta i l-a ales.

Totusi sa spui ca Steaua nu a mai avut forta sa castige pentru ca Laca nu a fost prezent,e o copilarie.

Alextds02.05.2006 16:09
[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] va ramane in inimile noastre pentru totdeauna.  

Nu pot sa nu constat cu amaraciune un lucru: a lipsit in Anglia si echipa a pierdut calificarea in finala. A fost la finala cupei Challenge si Steaua a castigat Cupa. Poate ca e doar o superstitie tampita, dar poate cu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] in Anglia altfel reactionau baietii.  :cry:

Dar totusi sa nu uitam ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a avut 2 bilete si cand a plecat MM si cand a plecat Gigi si cum bine a zis Ienei pt [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ca se ducea sau nu la meci nu era un capat de tara insa pt echipa era important.

A fost decizia lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] sa nu plece si totusi cam mult orgoliu in ea pentru ca daca mai statea 2 zile cu echipa nu cred ca murea.

felix4you2002 cam aberezi si pentru toti anii care te lauzi ca esti suporter ar trebui sa stii ca nu exista stadion "Steaua" ... dc nu cumva te duci in Mizil la meciuri.

Suporterii Stelei se bat intre ei in galerie si daca doar dupa asta il judeci pe MM atunci e suporter 110%.

Iar imaginea clubului nu e facuta de felul in care raspund rapidistii si dinamovistii si e reprezentata mai bine de contractele cu Rafo si Nike (cele mai bune din Divizia A) care se maresc anual ... in caz ca nu (mai) stii inainte de cei 2 Steaua platea sa aiva echipament Nike si nu avea sponsor acum e platita sa aiva Nike si sa faca publicitate si are contracte de sponsorizare. (nici mie nu imi plac declaratiile lor dar nu ii invinui degeaba la management Steaua a performat mai mult decat la joc).

"RESPECAT(a) SI VEI FI RESPECTAT" ai invatat-o inainte sau dupa ce ai invatat sa te adresezi cu "ala" sau asa "respecti" tu.

Mirel_Radoi02.05.2006 17:16

Ce mistooooo.Acum Radoi va fi simbolul Stelei

felix4you200202.05.2006 19:52
@danciu19

Esti sigur? Detii informatii CREDIBILE in aceasta privinta? Daca da, spune-le, daca nu, te rog frumos nu mai jigni aiurea! Nu trebuie sa judecam oamenii dupa supozitii si ce ne mai arunca presa. Indiferent cat de simpatic/antipatic este MM pentru unii sau altii, el are o contributie esentiala pentru ascensiunea Stelei din ultimele doua sezoane. Punct.

[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si-a ales un moment prost sa paraseasca clubul, iar faptul ca a refuzat sa plece in Anglia (intr-un moment atat de important pentru echipa) nu ii face cinste!

ai dreptate ... [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] este de vina pt pierderea calificarii. hai sa fim seriosi ! Steaua nu a pierdut finala din cauza ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu a fost la boro, ci ca s-a v azut prea devreme cu sacii in caruta, dar caruta a fost rupt de povara finalei si a unei tactici defectuoase. mai nou, am auzit un zvon cum ca de acolo s-ar fi plecat cu ceva bani seriosi pt acest esec, dar nu cred si nu vreau sa cred ca poate fi adevarat.
horse3702.05.2006 20:58

a plecat dar se va intoarce. poate va antrena pe Steaua. o va face bine? o va face prost? nu stim. dar stim un lucru oameni buni si nu-i putin!

Marius este simbolul Stelei si nu trebuit tarat in discutii defaimatoare. trebuie sa-l stimam si sa-l pretuim.

alde boier cacareaza si memeu, istoria clubului nostru ii va trece in cosul deziluziilor profunde.

A inscris [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]...Sevilla 1986...

armanovici02.05.2006 21:13

LEGENDA [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] NU VA PUTEA FI EGALATA NICIODATA!

10 titluri de campioana in tricoul Stelei.

O stea de pe stema ni se datoreaza in mare masura lui..SI NU UITATI CA AVEM DOAR 2 stele!

Melku02.05.2006 23:09

Mai exact 10 titluri de campioana, 6 cupe si 3 supercupe ale Romaniei, cupa campionilor si supercupa europei - 21 de trofee 8)

Nici nu cred ca ar trebui sa avem tupeul sa fim suparati pe el chiar daca poate a gresit acum...

aditza85adrian15.05.2006 10:47

Laca vrea sa antreneze pentru ca el pentru asta traieste in momentul de fata, adica de cand sa lasat de fotbal ca jucator.Am auzit ca va antrena nationala Panama. !!!!!SUCESS!!!!!!!

antonika15.05.2006 12:29
Laca vrea sa antreneze pentru ca el pentru asta traieste in momentul de fata, adica de cand sa lasat de fotbal ca jucator.Am auzit ca va antrena nationala Panama.      !!!!!SUCESS!!!!!!!

a mai antrenat o date in panama si nuprea a iesit bene

forever_STEAUA15.05.2006 13:06

@antonika

Din postura de secund a lui Stoichita. Nu e tot una...

STAR EAT DOGS23.06.2006 20:29
si eu am auzit ca felix debiteaza numai prostii .... doamne ce fel de suporteri sunt pe site aici.... de unde stii tu frate ca nu il lasa sa faca nimic? Chiar [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a zis ca nu ii place munca de birou.... si ca Meme face toata treaba.... Daca un om care plange dupa o infrangere mai rau ca jucatorii poate fi considerat rrapidist... eu zic ca nu intelegem nimic din fenomenul asta.. incetati cu atacurile la conducerea si la jucatorii Stelei !!

Nu a spus nimeni ca MM este rapidist. Asta ai inteles in mod gresit si nu gandesti tocmai bine. Nu inseamna ca daca MM plange este si o valoare. Poate fi un mare gunoi. Nu spun ca, in mod cert, ar fi asa.

Insa, sa lovesti in [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] este un act de barbarie, o insulta adusa tuturor celor care gandesc sau au gandit vreodata ros-albastru.

La fel s-a intamplat si atunci cand un "mare" antrenor pe numele lui Victor Pitzurca, l-a aruncat pe usa din dos pe cel cu care si-a "ros" cojile atatia ani si care a fost poate cel mai mare fundas stelist, Miodrag Belodedici.

Nu mai traiti cu impresia ca MM sau GG au combinat culoarea rosie cu cea albastra. Ei sunt aici printr-o conjunctura (puteau fi amandoi la Otelul), insa cei doi (Belo si Laca) au scris pe partea interioara a pielii numele Steaua.

Cu stima, cineva care a crescut cu cei doi si cu multi altii in suflet.

a plecat dar se va intoarce. poate va antrena pe Steaua. o va face bine? o va face prost? nu stim. dar stim un lucru oameni buni si nu-i putin!  

Marius este simbolul Stelei si nu trebuit tarat in discutii defaimatoare. trebuie sa-l stimam si sa-l pretuim.

alde boier cacareaza si memeu, istoria clubului nostru ii va trece in cosul deziluziilor profunde.

A inscris [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]...Sevilla 1986...

Multumesc.

Am vazut, poate cel mai scurt si mai frumos act de inaltare a unui nume.

[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] - antrenor la Steaua :!:

ORICAT DE MULT L-AS IUBI,NU POT SA IL INTELEG.....DACA O CEARTA CU MM SAU Gigi E MAI IMPORTANTA pentru EL DACAT DRAGOSTEA pentru Steaua........DACA EU MA CERT CU CINEVA IN PELUZA NU MAI TIN CU Steaua?PLEC LA ALTA ECHIPA?

pentru MINE,SA NU VINA LA CEL MAI IMPORTANT MECI DIN ISTORIA POST-REVOLUTIONARA ESTE DE NEIERTAT, INDIFERENT CA ESTE SIMBOLUL Stelei

DACA VOI AVETI O NEINTELEGERE CU SEFUL LA UN LOC DE MUNCA EXTRAORDINAR VA DATI DEMISIA?

SUPORTERII CARE ITI STRIGA NUMELE MECI DE MECI NU MERITA CA TU SA TRECI PESTE O DIVERGENTA CU MM SAU PESTE NISTE ARTICOLE DIN ZIARE?.......................DEZAMAGITOR!!!!!!!!!!!

Se pare ca nu ai avut in viata ta langa tine un shef care nu te poate vedea in fata ochilor sau care deshi este net inferior oricarei vietuitoare incearca sa te faca sa te simti inferior.

Laca merita mult mai mult, as spune chiar o echipa la care sa se simta ACASA (indiferent care ar fi asta - credeti-ma iubesc Steaua, dar pe Laca il iubesc mult mai mult)

Insa:"traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"

I.N.Money27.06.2006 17:12

Felicitari maestre,sa ai un sezon reusit la UTA...

Vladivostok27.06.2006 17:26

Foarte corect!!!

Steaua.jpg

IONUTZ-CIPRIAN29.06.2006 07:26

@ lukiol

:evil: >>>Nu mai are rost sa ma bag la explicatii,ca dupa ce vad ca ai scris nu cred ca ai intelege!!Ii urez lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] sa ajunga undeva sus in clasament cu noua sa echipa,sa devina un antrenor mai bun si sa acumuleze un bagaj de cunostinte si experienta ca are nevoie si ma rog ca intr-o zi sa-l vad antrenand si echipa lui de suflet si sa aud du=in nou stadionul vuind la aparitia lui acolo unde ii este locul PE TEREN!!>>> :twisted:

reddog22.07.2006 15:49

Eu ii urez un "bine ai venit" la Arad, din simpatie pentru UTA. Sper sa faca treaba buna acolo, e o mancatorie de zile mari. Nu stiu daca va rezista mult.

Cooper27.07.2006 18:10

Bafta multa si sper din tot sufletul sa aiba rezultate foarte bune oriunde ar antrena, fiind sigur ca odata si odata se va intoarce ca antrenor la Steaua.

ultras steaua01.08.2006 16:19

8) 8) 8) [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] este pe vecie simbolul Stelei ,un mare jucator un antrenor de valoare

«12»