si eu am auzit ca felix debiteaza numai prostii .... doamne ce fel de suporteri sunt pe site aici.... de unde stii tu frate ca nu il lasa sa faca nimic? Chiar [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a zis ca nu ii place munca de birou.... si ca Meme face toata treaba.... Daca un om care plange dupa o infrangere mai rau ca jucatorii poate fi considerat rrapidist... eu zic ca nu intelegem nimic din fenomenul asta.. incetati cu atacurile la conducerea si la jucatorii Stelei !!
Nu a spus nimeni ca MM este rapidist. Asta ai inteles in mod gresit si nu gandesti tocmai bine. Nu inseamna ca daca MM plange este si o valoare. Poate fi un mare gunoi. Nu spun ca, in mod cert, ar fi asa.
Insa, sa lovesti in [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] este un act de barbarie, o insulta adusa tuturor celor care gandesc sau au gandit vreodata ros-albastru.
La fel s-a intamplat si atunci cand un "mare" antrenor pe numele lui Victor Pitzurca, l-a aruncat pe usa din dos pe cel cu care si-a "ros" cojile atatia ani si care a fost poate cel mai mare fundas stelist, Miodrag Belodedici.
Nu mai traiti cu impresia ca MM sau GG au combinat culoarea rosie cu cea albastra. Ei sunt aici printr-o conjunctura (puteau fi amandoi la Otelul), insa cei doi (Belo si Laca) au scris pe partea interioara a pielii numele Steaua.
Cu stima, cineva care a crescut cu cei doi si cu multi altii in suflet.
a plecat dar se va intoarce. poate va antrena pe Steaua. o va face bine? o va face prost? nu stim. dar stim un lucru oameni buni si nu-i putin!
Marius este simbolul Stelei si nu trebuit tarat in discutii defaimatoare. trebuie sa-l stimam si sa-l pretuim.
alde boier cacareaza si memeu, istoria clubului nostru ii va trece in cosul deziluziilor profunde.
A inscris [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]...Sevilla 1986...
Multumesc.
Am vazut, poate cel mai scurt si mai frumos act de inaltare a unui nume.
[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] - antrenor la Steaua :!:
ORICAT DE MULT L-AS IUBI,NU POT SA IL INTELEG.....DACA O CEARTA CU MM SAU Gigi E MAI IMPORTANTA pentru EL DACAT DRAGOSTEA pentru Steaua........DACA EU MA CERT CU CINEVA IN PELUZA NU MAI TIN CU Steaua?PLEC LA ALTA ECHIPA?
pentru MINE,SA NU VINA LA CEL MAI IMPORTANT MECI DIN ISTORIA POST-REVOLUTIONARA ESTE DE NEIERTAT, INDIFERENT CA ESTE SIMBOLUL Stelei
DACA VOI AVETI O NEINTELEGERE CU SEFUL LA UN LOC DE MUNCA EXTRAORDINAR VA DATI DEMISIA?
SUPORTERII CARE ITI STRIGA NUMELE MECI DE MECI NU MERITA CA TU SA TRECI PESTE O DIVERGENTA CU MM SAU PESTE NISTE ARTICOLE DIN ZIARE?.......................DEZAMAGITOR!!!!!!!!!!!
Se pare ca nu ai avut in viata ta langa tine un shef care nu te poate vedea in fata ochilor sau care deshi este net inferior oricarei vietuitoare incearca sa te faca sa te simti inferior.
Laca merita mult mai mult, as spune chiar o echipa la care sa se simta ACASA (indiferent care ar fi asta - credeti-ma iubesc Steaua, dar pe Laca il iubesc mult mai mult)
Insa:"traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"