FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

A plecat LACATUS!!!!!

«12»
apparte01.05.2006 19:45

"A fost ultima mea zi la Steaua" a fost declaratia lui Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] facuta astazi pe stelisti.ro!El a declarat ca va vorbi si cu Gigi Becali pt a-i explica motivul acestei plecari precum si numele persoanelor care i-au subminat activitatea!Sunt curios sa vad cine este/sunt autorul/autorii moral/i ai acestei plecari!

apparte01.05.2006 19:49

Ce face Butragueno la Real Madrid?Sau Beguiristain la Barca?

antonika01.05.2006 19:51
Ce face Butragueno la Real Madrid?Sau Beguiristain la Barca?

ce?????

apparte01.05.2006 19:52

Pai tocmai asta:cam nimic!Sunt acolo pt ca-s simboluri pt cluburile respective!La Real treaba o facea Valdano!

felix4you200201.05.2006 19:53
bagamias [...]... cred ca ne pare rau la toti ca pleaca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color].... dar ce exact fcea Laca la Steaua ca si Presedinte
mai intai intreaba-te daca era lasat sa faca ceva acolo. a fost tras pe linie moarta de catre un individ venit de la Otelul, care nu reprezinta nimic pentru clubul Steaua , si care, impreuna cu Gigi Becali, sifoneaza serios imaginea clubului prin declaratiile lor. degeaba face atitea investitii la club Gigi, daca vb numai prostii. "gura bate curul" este o expresie despre care cei doi nu au auzit deloc, sau o ignora cu desavirsire.
radooku_steaua01.05.2006 19:57

si eu am auzit ca felix debiteaza numai prostii .... doamne ce fel de suporteri sunt pe site aici.... de unde stii tu frate ca nu il lasa sa faca nimic? Chiar [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a zis ca nu ii place munca de birou.... si ca Meme face toata treaba.... Daca un om care plange dupa o infrangere mai rau ca jucatorii poate fi considerat rrapidist... eu zic ca nu intelegem nimic din fenomenul asta.. incetati cu atacurile la conducerea si la jucatorii Stelei !!

Bogdan4Steaua01.05.2006 20:55

[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] va ramane in inimile noastre pentru totdeauna.

Nu pot sa nu constat cu amaraciune un lucru: a lipsit in Anglia si echipa a pierdut calificarea in finala. A fost la finala cupei Challenge si Steaua a castigat Cupa. Poate ca e doar o superstitie tampita, dar poate cu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] in Anglia altfel reactionau baietii. :cry:

tanti01.05.2006 21:19

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

cam atat pot sa spun in momentul de fata... mai multe comentarii cand se va confirma stirea si cand se vor sti exact motivele... pana atunci :cry: :cry: :cry:

felix4you200201.05.2006 21:23
si eu am auzit ca felix debiteaza numai prostii .... doamne ce fel de suporteri sunt pe site aici.... de unde stii tu frate ca nu il lasa sa faca nimic? Chiar [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a zis ca nu ii place munca de birou.... si ca Meme face toata treaba.... Daca un om care plange dupa o infrangere mai rau ca jucatorii poate fi considerat rrapidist... eu zic ca nu intelegem nimic din fenomenul asta.. incetati cu atacurile la conducerea si la jucatorii Stelei !!
esti un pusti gaozar, care are mai putini ani decit am eu vechime la meciurile de pe stadionul Steaua, asa ca nu-ti mai da cu parerea despre plins dupa o infringere. pe individul ala nu l-am inghitit inca de la inceput. adu-ti aminte de faptul ca a fost in stare sa-si bata proprii suporteri. este un individ care, fara Gigi Becali si garzile de corp in spate este un nimic. la fel cum si Gigi ar fi fara abnii pe care-i are. asta nu le da dreptul sa sifoneze , prin comportament si declaratiile facute, imaginea Stelei. vrem sa fim superiori, dar ne comportam ca la stina. si ne mai miram de ce zic rapidistii si dinamovistii ca Steaua este echipa ciobanului, ca sintem niste oi. eu , unul, nu ma simt, dar imaginea creata de Becali si acel individ a dus la acest renume. vreti sa fim respectati, dar cei doi nu respecta pe nimeni; dau declaratii arogante si nu fac nimic pentru ca imaginea sa fie mai buna si nici macar nu incearca sa fie civilizati. in ziua de azi, marile firme, corporatii si cluburi dau o multime de bani pentru a-si crea o anumita imagine. cei doi strica imaginea pe care au facut-o generatii de fotbalisti despre Steaua prin palmaresul acestui club. daca nu pot sa imbunatateasca imaginea clubului, macar sa o pastreze imaginea pe o avea inainte de venirrea lor la club. cind vreodata era Steaua numita echipa de ciobani si oi inainte de venirea acestora ? NICIODATA. asta este marea problema a Stelei ... IMAGINEA

cei doi nu au auzit , probabil de expresia "RESPECAT SI VEI FI RESPECTAT". ar fi cazul sa-si revizuiasca pozitia in societate si sa se comporte civilizat daca vor sa nu se mai vorbeasca ceea ce se spune despre ei. [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] are o anumita imagine la Steaua si nu mai vrea sa fie asociat cu imaginea creata de Gigi si ala. cei doi s-au avintat in niste delaratii care au avut drept repercursiuni numeroase articole critice in ziare si la TV, caterinca si batjocura la anumite emisiuni TV, etc. chiar articolul din prosport il consider tot o urmare a comportamentului celor 2, imagine de care [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] vrea sa se dispenseze. el si-a creat o imagine si nu vrea sa-i fie patata de asocierea cu faptele celor 2.

bodanelu01.05.2006 21:24

parerea mea e ca nu MM-ul e vinovat de plecarea lui Laca (daca o sa plece). Cred ca este constient ca daca el e motivul plecarii, o sa primeasca toata ura suporterilor!

Din ce stiu eu, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a declarat ca va pleca cand va primi o oferta de a antrena. si cred ca acesta este adevaratul motiv pt care pleaca de la Steaua. Cred ca a primit o oferta de la vreo echipa. daca e asa, este numai bine... va antrena, va prinde experienta si va veni antrenor la echipa noastra

tanti01.05.2006 21:34

ca sa nu va mai certati pe aici dandu-va cu parerea cu privire la presupusele motive pentru care "inima" Stelei, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], ne va parasi din nou cine stie pentru cat timp, va aduc aminte ca stirea cu plecarea lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si cu "o sa discut cu Gigi pentru a-i explica exact motivele si modul in care am fost tratat la Steaua" (nu stiu daca am retinut exact cartonul) a fost difuzata de conservatorii lui voiculescu&Copos... deci este foarte probabil sa fie doar o noua gaselnita pentru a destabiliza Steaua, mai ales acum cand atmosfera este cea pe care o stim cu totii... poate mi-s putin paranoica, dar vom vedea in zilele urmatoare ce s-a intamplat exact... eu cred ca Laca pleaca din cauza informatiilor din presa noastra de toate zilele care s-a gasit sa comenteze prestatia lui ca presedinte al clubului, desi se stia clar ca a fost adus in aceasta functie pentru ca a fost, este si va fi SIMBOLUL Stelei (poate e o expresie "prafuita", dar tot ei au spus-o si pe asta)

felix4you200201.05.2006 21:38
ca sa nu va mai certati pe aici dandu-va cu parerea cu privire la presupusele motive pentru care "inima" Stelei, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], ne va parasi din nou cine stie pentru cat timp, va aduc aminte ca stirea cu plecarea lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si cu "o sa discut cu Gigi pentru a-i explica exact motivele si modul in care am fost tratat la Steaua" (nu stiu daca am retinut exact cartonul) a fost difuzata de conservatorii lui voiculescu&Copos... deci este foarte probabil sa fie doar o noua gaselnita pentru a destabiliza Steaua, mai ales acum cand atmosfera este cea pe care o stim cu totii... poate mi-s putin paranoica, dar vom vedea in zilele urmatoare ce s-a intamplat exact... eu cred ca Laca pleaca din cauza informatiilor din presa noastra de toate zilele care s-a gasit sa comenteze prestatia lui ca presedinte al clubului, desi se stia clar ca a fost adus in aceasta functie pentru ca a fost, este si va fi SIMBOLUL Stelei (poate e o expresie "prafuita", dar tot ei au spus-o si pe asta)
fii convinsa ca nu vor transpira in presa chiar toate motivele. cele enumerate de mine nu vor fi facute publice, pentru a nu-i afecta imaginea, si asa sifonata, a lui Gigi.

inca ceva ... [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a fost adus mai mult la club pentru imaginea pe care o are in ochii suporterilor si ai fotbalului romanesc, intr-un moment in care Gigi era profund contestat la echipa. poate-ti mai amintesti de acest amanunt minor care multora le scapa.

tanti01.05.2006 21:41
fii convinsa ca nu vor transpira in presa chiar toate motivele. cele enumerate de mine nu vor fi facute publice, pentru a nu-i afecta imaginea, si asa sifonata, a lui Gigi

ai si tu dreptatea ta... A1 e conservatoare, Pro-ul e cu Gigi... deci urmarim realitatea si tvr-ul :)

eu am incercat doar o parere cat de cat obiectiva, din moment ce inca nu se stie nik sigur

in plus, din cate stiu, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu e tocmai genul de "mielusel"

RedStar01.05.2006 22:41

MM Stoica se ocupa de partea sportiva a clubului, Argaseala de partea administrativa.

[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] pur si simplu nu avea ce sa faca. A venit la un club in care fiecare persoana din conducere isi facea treaba foarte bine.

El vrea sa plece pentru ca nu ii placea sa castige bani nemunciti, el vrea sa transpire pentru bani, asta a facut toata viata si asta vrea sa faca in continuare.

Asta e optiunea lui si trebuie sa o respectam, chiar daca nu ne convine sau nu.

KroNos^01.05.2006 23:32

Pe 7 mai ar fi trebuit sa fie meciul de retragere a lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], o data cu aniversarea a 20 ani de la castigarea Cupei Campionilor. Dar a fost anulat pentru ca era posibila jucarea finalei Cupei UEFA pe 10 mai. Dar cum nu ne-am calificat in finala ar fi de bun simtz sa i se organizeze retragerea. Acum cateva luni Gigi spunea ca o sa comande o statuie cu Laca pe care o s-o puna in fatza stadionului Ghencea. Ca de obicei vorbe pentru presa.

IL_Diablo02.05.2006 00:47
[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a fost adus de Becali ca sa-l nu mai injuram noi. I-a dat un post caldut dar era evident ca nu o sa-l lase sa faca prea multe. Nu cred ca lui Laca ii convine un post de papusica. Oricum, nu conteaza. O sa-l aplaudam si respectam intodeauna.
redandblue02.05.2006 09:19

sper sa-i fie bie acolo unde pleaca...oricum va ramine mereu in sufletele noastre!

IONUTZ-CIPRIAN02.05.2006 10:22

:evil: >>>Acuma am aflat si eu de la voi ca Laca pleaca de la Steaua,sincer nici nu ma mira faza asta,ma asteptam sa o faca la un moment dat,insa as vrea sa aflu motivele acestei plecari,unul il banuiesc(M.M.)dar poate sa aiba mai multe,sunt curios de celelalte.Imi pare rau de aceasta plecare,nu a plecat un om a plecat un SIMBOL un IDOL,poate odata si odata o sa revina, dar pe banca!!>>> :twisted:

danciu1902.05.2006 10:40

Pt mine este o zi mai trista decat cea in care am pierdut calificarea in finala UEFA.Unicul stelist din conducere a plecat din cauza tratamentului primit cu siguranta de la GG si MM .Cu siguranta locul idolului stelist nu era pe un scaun intr-un birou ,ci pe banca echipei sale de suflet.Sa speram ca tot raul o sa fie spre bine si Laca se va intoarce ca antrenor cat mai curand(in vara cand vom intra in UCL) si sper ca acum o sa-l contestati si voi pe infectul MM cum am facut eu de cand a venit in Ghencea(e sg "om" pe care l-am contestat indiferent de rezultatele echipei)

FORZA Steaua!

Modificat de moderatori:acceptam criticile la adresa oricui,nu si jignirile

Piece of Mind02.05.2006 10:59

@danciu19

Esti sigur? Detii informatii CREDIBILE in aceasta privinta? Daca da, spune-le, daca nu, te rog frumos nu mai jigni aiurea! Nu trebuie sa judecam oamenii dupa supozitii si ce ne mai arunca presa. Indiferent cat de simpatic/antipatic este MM pentru unii sau altii, el are o contributie esentiala pentru ascensiunea Stelei din ultimele doua sezoane. Punct.

[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si-a ales un moment prost sa paraseasca clubul, iar faptul ca a refuzat sa plece in Anglia (intr-un moment atat de important pentru echipa) nu ii face cinste!

forever_STEAUA02.05.2006 12:34

Sunt de acord cu Piece of Mind. Am spus-o si inainte de meciul din Anglia ca Laca nu putea sa isi aleaga un moment mai prost. Nu ii reprosez nimic lui Laca dar, cred eu, era un moment in care toti cei cu suflet stelist trebuiau sa fie uniti. Nu pot sa nu ma gandesc la faptul ca in pauza ar fi putut cobori in vestiare... si poate ar fi schimbat ceva in starea psihica a jucatorilor. In Anglia am fost cu totii alaturi de echipa, ne-a lipsit doar idolul... Pe Laca il voi iubi mereu insa nu-i voi intelege niciodata gestul.

Kristy_Cj02.05.2006 12:43

[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] va avea forever respectul meu...indiferent ce va face sau unde va fi,e jucatorul meu preferat de cand aveam 3 ani,de cand l-am vazut prima data cum joaca...reprezinta spiritul Stelei si trebuie jucatori de azi sa invete ceva de la el...munca,daruire,forta,rautate in joc,demnitate,un adevarat lider...MARESALUL ARMATEI

Laca Steaua ESTE SI VA RAMANE CASA TA(indiferent de cei care vor veni si vor pleca din conducerea clubului)

Sunt de acord cu Piece of Mind. Am spus-o si inainte de meciul din Anglia ca Laca nu putea sa isi aleaga un moment mai prost. Nu ii reprosez nimic lui Laca dar, cred eu, era un moment in care toti cei cu suflet stelist trebuiau sa fie uniti. Nu pot sa nu ma gandesc la faptul ca in pauza ar fi putut cobori in vestiare... si poate ar fi schimbat ceva in starea psihica a jucatorilor. In Anglia am fost cu totii alaturi de echipa, ne-a lipsit doar idolul... Pe Laca il voi iubi mereu insa nu-i voi intelege niciodata gestul.

Ai dreptate...eu cred ca daca Laca venea la pauza la baieti si le zicea cateva cuvinte cred ca ii terminam...asta e...trebuie sa mergem mai departe

Kristy_Cj02.05.2006 12:45

Ai dreptate...eu cred ca daca Laca venea la pauza la baieti si le zicea cateva cuvinte cred ca ii terminam...asta e...trebuie sa mergem mai departe

cANAL02.05.2006 13:23
MM Stoica se ocupa de partea sportiva a clubului, Argaseala de partea administrativa.

[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] pur si simplu nu avea ce sa faca. A venit la un club in care fiecare persoana din conducere isi facea treaba foarte bine.

El vrea sa plece pentru ca nu ii placea sa castige bani nemunciti, el vrea sa transpire pentru bani, asta a facut toata viata si asta vrea sa faca in continuare.

Asta e optiunea lui si trebuie sa o respectam, chiar daca nu ne convine sau nu.

La cluburile din strainate sunt pe putin de doua ori mai multi oameni in conducere.La noi MM face tot de la junior pana la cautat talente, iar Argaseala merge la tragerile la sorti.[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu o sa antreneze niciodata Steaua cat o sa fie Gigi la club pt ca il eclipseaza ,putea veni cand a plecat Piturca si nu l-au chemat, cand a plecat Zenga nu l-au chemat cand asta vara nu aveam antrenor nu l-au chemat, e ca si cu Mircea Lucescu si Mircea Sandu

poisonsnakebite200202.05.2006 13:42

Sad but true. Imi pare rau, insa nu sunt de acord cu decizia lui. Eu cred ca Laca ar trebui sa ramana la Steaua, si sa inchida ochii la tot ce-i in jur. El ar trebui sa sustina moral jucatorii, si echipa, cu sfaturi, etc. si sa fie alaturi de ei. Dar totusi...e decizia lui. :cry:

«12»