si eu am auzit ca felix debiteaza numai prostii .... doamne ce fel de suporteri sunt pe site aici.... de unde stii tu frate ca nu il lasa sa faca nimic? Chiar [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a zis ca nu ii place munca de birou.... si ca Meme face toata treaba.... Daca un om care plange dupa o infrangere mai rau ca jucatorii poate fi considerat rrapidist... eu zic ca nu intelegem nimic din fenomenul asta.. incetati cu atacurile la conducerea si la jucatorii Stelei !!
esti un pusti gaozar, care are mai putini ani decit am eu vechime la meciurile de pe stadionul Steaua, asa ca nu-ti mai da cu parerea despre plins dupa o infringere. pe individul ala nu l-am inghitit inca de la inceput. adu-ti aminte de faptul ca a fost in stare sa-si bata proprii suporteri. este un individ care, fara Gigi Becali si garzile de corp in spate este un nimic. la fel cum si Gigi ar fi fara abnii pe care-i are. asta nu le da dreptul sa sifoneze , prin comportament si declaratiile facute, imaginea Stelei. vrem sa fim superiori, dar ne comportam ca la stina. si ne mai miram de ce zic rapidistii si dinamovistii ca Steaua este echipa ciobanului, ca sintem niste oi. eu , unul, nu ma simt, dar imaginea creata de Becali si acel individ a dus la acest renume. vreti sa fim respectati, dar cei doi nu respecta pe nimeni; dau declaratii arogante si nu fac nimic pentru ca imaginea sa fie mai buna si nici macar nu incearca sa fie civilizati. in ziua de azi, marile firme, corporatii si cluburi dau o multime de bani pentru a-si crea o anumita imagine. cei doi strica imaginea pe care au facut-o generatii de fotbalisti despre Steaua prin palmaresul acestui club. daca nu pot sa imbunatateasca imaginea clubului, macar sa o pastreze imaginea pe o avea inainte de venirrea lor la club. cind vreodata era Steaua numita echipa de ciobani si oi inainte de venirea acestora ? NICIODATA. asta este marea problema a Stelei ... IMAGINEA
cei doi nu au auzit , probabil de expresia "RESPECAT SI VEI FI RESPECTAT". ar fi cazul sa-si revizuiasca pozitia in societate si sa se comporte civilizat daca vor sa nu se mai vorbeasca ceea ce se spune despre ei. [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] are o anumita imagine la Steaua si nu mai vrea sa fie asociat cu imaginea creata de Gigi si ala. cei doi s-au avintat in niste delaratii care au avut drept repercursiuni numeroase articole critice in ziare si la TV, caterinca si batjocura la anumite emisiuni TV, etc. chiar articolul din prosport il consider tot o urmare a comportamentului celor 2, imagine de care [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] vrea sa se dispenseze. el si-a creat o imagine si nu vrea sa-i fie patata de asocierea cu faptele celor 2.