N-a fost niciun "furt pe fata". Au fost mana-n mana cu totii. Primarul a facut parte din USL si cum 'patronul' nostru din puscarie a avut (si probabil mai are) relatii bune cu PSD & PNL, a dat un punct Timisoarei pentru a se salva de la retrogradare.
Crezi ca ciobanul via Reghe a transmis lui Sanmartean sa traga parabil din careu, lui Pio si Iancu sa dea peste poarta goala din 3-4 m in final... etc si lui Tata sa apere tot, chiar din vinclu ? ![]()
C'mon! Un aranjament intre conducatori e "zero barat" fara implicarea jucatorilor.
Daca si asta a aratat a meci aranjat politic (basca o caruta de galbene) inseamna ca ... prea se da in scenarita SF. ![]()
@France98France98 Postat Astazi, 13:49 PM
Trebuie sa fim corecti pana la capat, nu ne putem plange de penalty, de fapt nici Reghe nu a scos 1 cuvant despre faza aia.
Ba a spus chiar la flash interviu dupa meci:
Mă deranjează că am luat cartonașe galbene din nou. Același lucru l-am reproșat și arbitrului după meci. Gardoș va sta saptamana viitoare, Sanmartean va sta saptamana viitoare... Doi jucatori au primit cartonașe galbene pentru că Avram dă explicații puerile. Nu mi se pare normal să dea doar patru minute de prelungiri, in condițiile in care timișorenii au stat doar pe jos, iar mingile nu veneau de pe margine.
Apoi, cred că am avut un 11 metri. Dar noi nu putem să comentam și nu ar trebui să comentez eu arbitrajul, dar aroganța arbitrilor mă enerveaza Marius e un arbitru experimentat, care are valoare, dar nu trebuia să dea explicații puerile, mai bine nu spunea nimic. Nu ai cum să spui jucatorilor pe teren că mingea s-a dus spre mană și nu mana spre minge. Un arbitru de talia lui Marius trebuie să facă altfel, să se impună in fața jucatorilor in momente dificile. Pentru acest lucru au primit doi jucatori cartonaș galben, pentru că l-au intrebat., a mai spus Reghe, la microfonul Digi Sport.
Vezi aici: http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Compe...e+si+viteza+Ii+
Si fara acel hent/penalty arbitrajul a fost jalnic pentru ca a fost numai intr-o directie: pro Poli. A scris si Virgil mai sus.
Dar nu de asta a facut Steaua doar 0-0, ci pe mana ei, nu a lui Avram.
Steaua nu trebuie sa stea intr-un penalty ca sa bata o echipa "cur in poarta" ca Poli.