FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CFR Cluj - Steaua 0-1 (0-0)

«123»
xray09.03.2014 19:08
si tanase cum a venit? a venit vedeta si a murit demult ca speranta! la orice club unde patronul nu impune vreun jucator anume la echipa, tanase ar sta linistit la echipa a 2-a.

Tanase a venit si a jucat titular intr-o echipa care si cu aportul la joc, golurile si assisturile lui:

- a luat la pas un campionat, o cupa si o super cupa.

- s-a calificat 4 ani consecutivi in grupele ELsi CL, a castigat o grupa EL, 2 primaveri europene, optimi EL.

- in Liga 1 e de 27 de partide neinvinsa.

- etc.

Tanase este victima unei imagini negative pe care multi o preiau ca pe o placa si o canta indiferent de prestatia lui din teren.

Nu sunt avocatul lui Tanase si nici al altui jucator, dar constat cu tristete ca si echipa si suporterii care o sustin au acelasi tratament virtual:

- atunci cand echipa castiga, critici ... cand pierde critici ... Cai de batatie MM, Reghe si ... acarul Paun-Tanase.

- articole care vizeaza ceva pozitiv sunt constat depunctate. (Peluza Nord alaturi de echipa -nota 2 , Deplasare Cluj (Peluza Nord)- nota 2, CFR - Steaua 0-1 -nota 3 etc ...). Asta ca sa citez numai cele recente!

- la topic meci, poze sugerand din text ca jucatorii se drogheaza ...

http://prntscr.com/2zd3t4

De unde concluzia ca pe cineva deranjeaza tare ca desi ciobanul si MM sunt la puscarie, Steaua nu a luat-o la vale inca!

Ca atac personal, au cam terminat cu ei, si a devenit din ce in ce mai vocal atacul la Reghe, urmatorul pe lista.

In fine... am luat apararea lui Tanase, asa cum o iau oricarui jucator care imbraca tricoul Stelei si care, in opinia mea, a adus un aport echipei Steaua. Idem pentru antrenori!

Ok, fiecare care e liber sa zica ce vrea, dar ca membru al acestui site, nu pot sa nu-mi exprim dezaprobarea fata de negativismul asta exacerbat, care nu ne duce in perimetrul socializarii in jurul echipei. Dimpotriva.

PS

Probabil, acum daca nu-l injur non stop pe Tanase sunt un "Dodelist cocalar", cum inainte eram etichetat becalist sau MM-ist. :)

PS2

Ura unora fata de Tanase vine numai din faptul ca ei cred ca Tanase este titular numai ca asa vrea ciobanul. Exact de asta a "suferit" si Banel. Orice greseala era taxata la maxim.

Dar este fals. Eu l-am auzit la Fanatik cand l-a criticat si a spus ca e titular numai cand antrenorul considera. Apoi, ciobanul nu este omul care sa tina teren o petarda, sau unul indisciplinat doar ca a dat bani pe el. Exemple sunt multe: Plesan, Szekely ... lotul Urziceni, Mihai Costea etc. L-a pedepsit pe Iancu etc.

Acum, cu atat mai putin, ciobanul nu mai e in pozitia de a impune echipa in teren lui Reghe. Stie ca daca se supara asta ramane in fundul gol.

choli09.03.2014 19:46
Tanase a venit si a jucat titular intr-o echipa care si cu aportul la joc, golurile si assisturile lui:

- a luat la pas un campionat, o cupa si o super cupa.

- s-a calificat 4 ani consecutivi in grupele ELsi CL, a castigat o grupa EL, 2 primaveri europene, optimi EL.

- in Liga 1 e de 27 de partide neinvinsa.

- etc.

Tanase este victima unei imagini negative pe care multi o preiau ca pe o placa si o canta indiferent de prestatia lui din teren.

Nu sunt avocatul lui Tanase si nici al altui jucator, dar constat cu tristete ca si echipa si suporterii care o sustin au acelasi tratament virtual:

- atunci cand echipa castiga, critici ... cand pierde critici ... Cai de batatie MM, Reghe si ... acarul Paun-Tanase.

- articole care vizeaza ceva pozitiv sunt constat depunctate. (Peluza Nord alaturi de echipa -nota 2 , Deplasare Cluj (Peluza Nord)- nota 2, CFR - Steaua 0-1 -nota 3 etc ...). Asta ca sa citez numai cele recente!

- la topic meci, poze sugerand din text ca jucatorii se drogheaza ...

http://prntscr.com/2zd3t4

De unde concluzia ca pe cineva deranjeaza tare ca desi ciobanul si MM sunt la puscarie, Steaua nu a luat-o la vale inca!

Ca atac personal, au cam terminat cu ei, si a devenit din ce in ce mai vocal atacul la Reghe, urmatorul pe lista.

In fine... am luat apararea lui Tanase, asa cum o iau oricarui jucator care imbraca tricoul Stelei si care, in opinia mea, a adus un aport echipei Steaua. Idem pentru antrenori!

Ok, fiecare care e liber sa zica ce vrea, dar ca membru al acestui site, nu pot sa nu-mi exprim dezaprobarea fata de negativismul asta exacerbat, care nu ne duce in perimetrul socializarii in jurul echipei. Dimpotriva.

PS

Probabil, acum daca nu-l injur non stop pe Tanase sunt un "Dodelist cocalar", cum inainte eram etichetat becalist sau MM-ist. :)

daca ai impresia ca eu il injur si-l critic pe tanase datorita vreunei campanii.....imi jignesti inteligenta si tot ceea ce stiu descpre fotbal.

ca sa-ti fie clar (atunci cand dialoghezi cu mine) eu nu-l support pe acest tanase din primul an in care a venit. personal NU DAU 2 BANI PE EL deoarece a fost tinut in brate de toti antrenorii Stelei si de toata presa pupatoare in dosul lui bekali. toti oamenii astia incerca sa convinga prostimea de marele jucator tanase cand el este o petarda.

am mai spus de zeci de ori..cand sare mingea din tine ca din gard, habar nu ai sa sutezi, centrezi, sa dai cu picioru-n basica, cand fugi mai mult decat mingea...esti un jucator de nivelul "mecanica fina, antilopa sau metalul"

habar nu am cine si cum voteaza, probabil fratia intra pe aici si depuncteaza articolele..e posibil orice. te-ai luat repede de o poza si de un comment facut imediat dupa meciul dezamagitor cu dinam0, ai mai vazut alte poze pe aici cu alte ocazii?

Aici e ultimul loc in care ar fi tolerat pozitii anti echipa. Faptul ca toata lumea este libera sa sustina ce doreste este altceva. nimeni din cei ramasi pe aici nu cred ca ca-si doresc sa mearga prost echipa si nimeni nu v=cred ca are ceva cu reghe - care in opinia mea este cel mai bun antrenor pe care l-a avut Steaua de multi, multi ani si este exact cum trebuie sa fie - un antrenor care isi doreste victoria la orice meci.

Tu poti face ce doresti, dar in opinia mea, tanase nu are ce cauta la Steaua - ssau - sa caute un alt tricou, cu alt numar si sa inceapa sa mai stea si pe tusa.

si gata...a inceput napoli - ROMA

xray09.03.2014 19:58
daca ai impresia ca eu il injur si-l critic pe tanase datorita vreunei campanii.....imi jignesti inteligenta si tot ceea ce stiu descpre fotbal.

Stai linistit! Nu m-am referit la tine.

Tie ti-am raspuns punctual doar la ce a facut el de cand a venit la Steaua. E problema ta ca tu nu-l suporti din primul an. E si libertatea si dreptul tau.

In rest, si in context, ti-am creionat reactiile negativiste in virtual fata echipa, Tanase, Reghe etc. pe care eu le-am sesizat pe site, explicandu-ti apoi de ce eu i-am luat apararea.

PS

Referitor la poza. Trebuia sa vad mai multe? :)

Repet ce am scris si la topicul respectiv, in opinia mea, asa ceva este inadmisibil pe un site stelist!

Propaganda cainesca anti Steaua! Intra pe site la ei si o sa vezi la greu din astea, plus in comentarii pe site-urile de sport.

De fapt s-a vrut un atac la Reghe, ca el le da "droguri", chipurile. Exact ce spuneam mai sus de atacurile la Reghe.

Lorimer09.03.2014 20:26

Eu nu inteleg de unde si pana unde se recurge la comparatia cu fratii Costea?! Florin jucase foarte bine la Craiova, dar venea dupa o accidentare foarte serioasa si era evident ca nu poate sa fie jucatorul din trecut. A jucat oricum foarte putin. Mihai a fost o teapa primita de la Mititelu in cardasie atunci cu sfatuitorul Nea Piti. Desi primit initial cu un oarecare capital de simpatie datorita fratelui sau mai mare, Mihai care o mai si baga-n poarta din cand in cand a ajuns in scurta vreme sa fie injurat tot mai des la Craiova. Si pana la urma si el a jucat putin la Steaua, intrand pentru mult mai putin decat Tase in gura lui Gigi. Pana sa se-ntample asta, avea o medie bunicica de 1 gol la doua meciuri. Dar deh, a avut tupeul sa-i raspunda obraznic lui Gigi dupa acel 0-1 de la Piatra Neamt, spre deosebire de Tase. Pe Costea il compari cu atacatul Tatu...mai jos prezentarea statistica a brazilianului.

- 30 meciuri jucate

- 1 gol marcat cu ceafa

- 17 ocazii ratate 1-1 cu portarul

- 4 ocazii ratate cu poarta goala in fata

Apoi, desi este off-topic, hai sa lamurim si problema notelor (sau stelutelor) articolelor, sa inteleaga si Mihai.

Exista doua feluri de articole: de opinie si informative (stiri). Cele din categoria a doua nu trebuiesc notate, deoarece o statistica este una si aceeasi indiferent cum o intorci, la fel si o avancronica. Nu poti sa le faci decat intr-un singur fel si 2+2 fac intotdeauna 4. Dar, exista anumiti fratiori, cititori infocati ai acestui site, care intra aici si baga 1 la fiecare articol indiferent de natura acestuia... nu e nimic nou.

Maximo09.03.2014 21:33
Si eu al lui Juventus... :X

PS: Ti-a placut golul lui Tevez? :beer2:

ma provoci a? :boxing: mi-a placut.ce imi place cel mai mult la juventus e ca au un stadion propriu pe care au pierdut decat de 2 ori de cand juve a debutat pe el.Si o data a fost cu bayern anul trecut cand au castigat UCL.

Virgil10.03.2014 07:18

Referitor la Tanase, oricat ar fi de criticat, are asigurat postul de titular la nationala. Probabil ca are el atuurile lui, neobservate de necunoscatori.

choli10.03.2014 10:03

pai sa-ti spun eu de un "atuu" ...gb e tovaras cu pititalent si automat piti doreste ca prietenul gb sa-si scoata banii pe tase...

altfel nu-mi pot explica fortarea cu tanase peste tot ca titular

Lorimer10.03.2014 10:49

Eu zic ca si mai mult decat atat. Piturca e atat de incapatanat incat daca a garantat pentru el acum 5 ani, sau daca i s-a parut atunci drac, nu va recunoaste niciodata ca s-a cam pripit. Lui Piturca ii poti iesi de la inima decat daca il sfidezi pe el insusi, asa cum a facut Radoi in 2005.

Eu cred ca tot mai multi ne dam seama meci cu meci ca avem nevoie de jucatori cu obraznicie pozitiva in teren, cu dribling in viteza, jucatori care sa sparga individual o aparare printr-o actiune, jucatori precum Chipciu. Imi pare ca tanarul Rotariu de la Dinamo ii seamana ca stil...din pacate nu putem visa sa-l avem.

Korado10.03.2014 11:18

Tanarul Rotariu este crescut de dinamu pentru ca Steaua desfintase grupele de juniori si decat sa se iroseasca ca talent la shaworma a preferat dinamu,din pacate pentru noi asta este fotbalul modern...impresari,golaneli,bani prea multi platiti

«123»