FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CFR Cluj - Steaua 0-1 (0-0)

«123»
Saramago08.03.2014 20:08

CFR Cluj - Steaua 0-1 (0-0), gol Chipciu.

Tatarusanu 5 - gafa din prima repriza putea compromite meciul; in rest, nu a fost pus la incercare de clujeni;

Varela 6 - a muncit mult pe un post care nu-i prea convine;

Szukala 6 - in nota obisnuita;

Gardos 7 - omul de baza din aparare, a incercat si ceva incursiuni ofensive, a fost si aproape de gol la mijlocul reprizei secunde;

Latovlevici 6 - mai bun decat in jocul cu Dinamo, a avut o finalizare buna in prima repriza;

Pintilii 6 - util, ca de obicei;

Prepelita 6 - efort generos, a comis cateva faulturi in zone periculoase;

Stanciu 6 - cateva incursiuni bune, o bara in prelungirile primei reprize, cornere batute neinspirat;

Tanase 5 - bun in debut, apoi a intrat in jocul sau anost, cu care ne-a cadorisit de atatea si atatea ori;

Ad.Popa 5 - mai putine realizari decat ne-am fi asteptat;

Chipciu 8 - are meritul de a fi construit si finalizat faza care a decis meciul;

Keseru 6 - doua faze bine bine batute, contributie la faza golului;

Piovaccari 6 - poate ca ar fi meritat mai multe minute; a jucat putin, dar a ajutat echipa;

Iancu - a evoluat prea putin.

Urmeaza meciul cu Gaz Metan, un adversar pe care nu trebuie sa-l tratam de sus. Mediesenii ne-au incurcat in cateva randuri.

Maximo08.03.2014 20:13

dupa intrarea lui Keseru a fost alta viata...CeFuRa nu ne-au mai batut de 9 ani!!!!

Korado08.03.2014 21:01

Nu stiu de ce insista cu Ad.Popa este clar intr-o scadere de forma,ataca mingea fara rost,deja toata lumea din Liga I stie ca da mingea pe langa tine si alearga ca disperatu apoi sa o recupereze....Piovacari parca a mai scazut din intensitate,Kapetan0s e -1,Iancu parca a intrat doar sa fie 11 la numaratoare...astia sunt inconstienti ?

Probabil si necazurile din ultima saptamana si-au spus cuvantul,au si ei o oarecare retinere in joc,numai Chipciu ce mai are declaratii mai sigure din echipa asta.

Pintilii daca e capitan de ce nu are nimic de spus?

drughi189708.03.2014 22:06
Nu stiu de ce insista cu Ad.Popa este clar intr-o scadere de forma,ataca mingea fara rost,deja toata lumea din Liga I stie ca da mingea pe langa tine si alearga ca disperatu apoi sa o recupereze....Piovacari parca a mai scazut din intensitate,Kapetan0s e -1,Iancu parca a intrat doar sa fie 11 la numaratoare...astia sunt inconstienti ?

Probabil si necazurile din ultima saptamana si-au spus cuvantul,au si ei o oarecare retinere in joc,numai Chipciu ce mai are declaratii mai sigure din echipa asta.

Pintilii daca e capitan de ce nu are nimic de spus?

Dar tu esti constient ca Steaua nu a mai pierdut de anul trecut de la meciul cu viitorul (pe care nici ala nu sunt convins ca l-am pierdut,ci mai degraba l-am facut cadou) campionatul asta suntem neinvinsi....toti ne dam antrenori dar pana la urma rezultatele fac diferenta.

Adica daca Milan au jucatori de zeci de milioane au neaparat si echipa?Antrenorul,omogenitatea lotului fac ca echipa sa progreseze...poate ca tanase sau popa nu au un joc constant foarte bun ofensiv de foarte multe ori dar eu zic ca isi fac treaba foarte bine pe postul lor.

Eu fac pariu ca daca luam in vara 5 jucatori de valoare medie pe 2-3 milioane fiecare, o sa avem nevoie de timp sa devenim echipa, rezultatele vor fi nefavorabile,lumea nu ar avea rabdare...si atunci vom spune ca nu e bun antrenorul ca avem jucatori de valoare si echipa nu joaca.

"Deci pana la urma" cum e mai bine?

BlaUGranA08.03.2014 22:38

Adi Popa si Tanase sa isi caute echipa de acum.

cristian8608.03.2014 22:48

Un meci echilibrat. Steaua a meritat victoria.

http://jexfiisto.blogspot.com/2014/03/more...-to-follow.html

Korado08.03.2014 23:19
Dar tu esti constient ca Steaua nu a mai pierdut de anul trecut de la meciul cu viitorul (pe care nici ala nu sunt convins ca l-am pierdut,ci mai degraba l-am facut cadou) campionatul asta suntem neinvinsi....toti ne dam antrenori dar pana la urma rezultatele fac diferenta.

Adica daca Milan au jucatori de zeci de milioane au neaparat si echipa?Antrenorul,omogenitatea lotului fac ca echipa sa progreseze...poate ca tanase sau popa nu au un joc constant foarte bun ofensiv de foarte multe ori dar eu zic ca isi fac treaba foarte bine pe postul lor.

Eu fac pariu ca daca luam in vara 5 jucatori de valoare medie pe 2-3 milioane fiecare, o sa avem nevoie de timp sa devenim echipa, rezultatele vor fi nefavorabile,lumea nu ar avea rabdare...si atunci vom spune ca nu e bun antrenorul ca avem jucatori de valoare si echipa nu joaca.

Nici nu stiu de unde sa incep,in primul rand Serie A este putin cam zguduit din temeleii in momentul de fata,referitor la cazul AC Milan au avut probleme serioase in conducere si asta se observa in teren la niveulul jucatorilor,chiar daca sumele lor de transfer sunt de oridinul zecilor de milioane de euro.

Uita-te tu putin la echipele de deasupra lui Milan gen AS Roma, Juventus,Napoli au facut transferuri importante si nu cred ca are rost sa-ti mentonez stabilitatea de pe bancile tehnice la aceste echipe comparativ cu AC Milan.

In Italia echipe gen Inter,AC Milan si pot sa spun ca si Lazion care ma dezamageste profund anul acesta au devenit usor usor echipe de pluton in Italia si ca sa-ti argumentez asta uita-te putin la locul ocupat in clasament.

Nu am nimic impotriva antrenormului ba chiar il simpatizez pentru deciziile grele de a ramane langa echipa atunci cand avem mai mare nevoie de el,pe cand daca era un alt mercenar pleca in secunda doi cand apareau probleme in conducere!

Nu ma leg stric de rezultatele echipei pentru ca in unele meciuri joaca extrem de prost(gen Corona Brasov acolo unde s-au pierdut 2 puncte extrem de importante) gen mai recent dinamu in care concentrarea lor de joc a fost egala cu 0 noroc cu golul lui Keseru,aici probabil este de discutat putin pentru ca daca marca in min 75-80 mai mult ca sigur reuseau sa intoarcem rezultatul,dar acolo echipa a intrat nu nasul pe sus...gen cine este si dinamu,trebuie sa dovedeasca ca sunt profesionisti pana la capat.

Daca castiga titul si anul asta foarte bine nici nu iti poti imagina cat imi doresc sa prind ziua cand vom pune cea de-a treia stea pe sigla!

Sa auzim de bine si muhee dinamu!

SuperstaR1808.03.2014 23:32

Referitor la ce ai spus, as vrea sa atrag atentia asupra lui Tanase. Recunosc ca este jucatorul pe care l-am urat cel mai mult de la Steaua, cu exceptia lui Nicolita. Pur si simplu au fost ani cand imi doream sa fie vandut de samsarii becali la prima strigare (mai ales cand se ducea la lautari si petrecea cu bomba sexy).

Totusi, uitati-va un pic la jocul lui Tanase si analizati unele lucruri:

1) Face extrem de bine faza defensiva. De multe ori, vine si il ajuta pe Latovlevici (care se apara foarte slab in general, cu un marcaj mai mult decat larg).

2) Desi lumea il injura pentru cele 2 driblinguri pe care le stie (cel cu dreptul spre coltul terenului, apoi centrare cu piciorul stang, sau cel in care intra in interior si trage la coltul lung), trebuie sa recunoastem cu totii ca ii ies de foarte multe ori. Ca o comparatie, lui Popa ii ies 1 din 10 incercari.

3) Fizic, sta foarte foarte bine. Nimeni nu poate contesta asta.

4) E printre putinii oameni din campionat care poate elimina jucatori adversi prin dribling.

5) Lucreaza foarte foarte bine cu Latovlevici in atac. Asta apropo de acel lucru in echipa, de omogenitatea de care aduceai aminte.

Sa nu se inteleaga ca ii aduc osanale lui Cr.10Tanase the Rocket. Faptul ca uneori are gesturi de bovina (cartonase rosii luate aiurea, niste pase absolut retardate,etc) e cu totul alta poveste. Sunt cauzate de intelectul lui slabut (sa il numim asa...) si faptul ca multi ani chiar a jucat pe pile, pentru ca trebuiau scosi banii pe el. Consider ca de cand a venit Reghecampf a devenit mult mai util echipei si chiar a progresat. Totusi, unii au avut prea mari asteptari de la el, plecand urechea la presa aservita Ciobanului.

Maximo09.03.2014 00:15

nu stiu cum compari tu situatia milanului cu situatia Stelei.in primul rand acolo sunt probleme de sezonul trecut, au avut probleme majore cu accidentarile si inevitabil un start foarte slab de sezon care a dus pana la urma la schimbarea lui alegri.automat a venit clarence cu alte idei si cu niste idei noi.sezonul asta e compromis, dar daca te-ai uitat la meciurile importante ale lui Milan cu atletico si juve din ultimul timp ai sa vezi ca au avut si ghinion teribil.Cu atletic au dat de pamant in prima repriza si au avut 3 bari si o multime de ocazii, pana la urma au capitulat in repriza a2a.La fel si cu juve, au ratat incredibil vreo 2-3 ocazii uriase dar pana la urma tevez a deschis scorul in final de repriza si totul s-a naruit.La Steaua dodel e o mana moarta de mult timp si inlocuirea lui ar aduce numai lucruri bune.cum eu personal m-am speriat ca echipa o sa scada mult dupa plecarea lui bourceanu ceea ce nu s-a intamplat.Inlocuirea lui dodel nu ar aduce nici o schimbare majora in calitatea jocului nostru.Avem noroc ca alex chipciu e intr-o forma senzationala si a trecut peste perioada de absenta.Sper sa il vedem cat de curand si pe Keseru titular.Nu am sa inteleg de ce nu joaca piovacari titular.s-a vazut cat de mult ducem lipsa unui varf bataios cum este el.apropo la faza aceea eu cred ca a fost penalty dar oricum nu mai conteaza.conteaza ca am invins echipa bozgoreasca.

Korado09.03.2014 00:57
nu stiu cum compari tu situatia milanului cu situatia Stelei.in primul rand acolo sunt probleme de sezonul trecut, au avut probleme majore cu accidentarile si inevitabil un start foarte slab de sezon care a dus pana la urma la schimbarea lui alegri.automat a venit clarence cu alte idei si cu niste idei noi.sezonul asta e compromis, dar daca te-ai uitat la meciurile importante ale lui Milan cu atletico si juve din ultimul timp ai sa vezi ca au avut si ghinion teribil.Cu atletic au dat de pamant in prima repriza si au avut 3 bari si o multime de ocazii, pana la urma au capitulat in repriza a2a.La fel si cu juve, au ratat incredibil vreo 2-3 ocazii uriase dar pana la urma tevez a deschis scorul in final de repriza si totul s-a naruit.La Steaua dodel e o mana moarta de mult timp si inlocuirea lui ar aduce numai lucruri bune.cum eu personal m-am speriat ca echipa o sa scada mult dupa plecarea lui bourceanu ceea ce nu s-a intamplat.Inlocuirea lui dodel nu ar aduce nici o schimbare majora in calitatea jocului nostru.Avem noroc ca alex chipciu e intr-o forma senzationala si a trecut peste perioada de absenta.Sper sa il vedem cat de curand si pe Keseru titular.Nu am sa inteleg de ce nu joaca piovacari titular.s-a vazut cat de mult ducem lipsa unui varf bataios cum este el.apropo la faza aceea eu cred ca a fost penalty dar oricum nu mai conteaza.conteaza ca am invins echipa bozgoreasca.

Daca erai atent nu eu am comparat situatia Stelei cu AC Milan,te rog frumos citeste mai sus!

choli09.03.2014 03:21

1) Face extrem de bine faza defensiva. De multe ori, vine si il ajuta pe Latovlevici (care se apara foarte slab in general, cu un marcaj mai mult decat larg).

2) Desi lumea il injura pentru cele 2 driblinguri pe care le stie (cel cu dreptul spre coltul terenului, apoi centrare cu piciorul stang, sau cel in care intra in interior si trage la coltul lung), trebuie sa recunoastem cu totii ca ii ies de foarte multe ori. Ca o comparatie, lui Popa ii ies 1 din 10 incercari.

4) E printre putinii oameni din campionat care poate elimina jucatori adversi prin dribling.

5) Lucreaza foarte foarte bine cu Latovlevici in atac. Asta apropo de acel lucru in echipa, de omogenitatea de care aduceai aminte.

oooooo dar nu ma pot abtine :)) iti raspund punctual la fiecare cifra..

1) Tu ai nevoie de tase sa faca faza defensiva sau sa faca faza ofensiva? ok, sa faca si faza defensiva deoarece jocul modern se bazeaza pe un efort sustinut dar totusi nu uita ca tanase a fost adus pentru faza ofensiva. toata lumea il percepe ca pe un fotbalist de profil ofensiv... asta dorim toti...un tanase excelent ofensiv, iar apoi, ca bonus (daca vrei) sa-l ajute pe Lato.

2) daaaaa eu il blagovistesc de aproximativ 50 de ori / meci. Saracul, stie atat de bine sa dribleze incat a vrut sa treaca prin jucatorul ala de la Cluj si a ramas fara dinti in gura....ma lasi? sunt prea prosti fundasii din ro ca se lasa pacaliti, daca te uiti in meciurile din EUropa vei vedea ca statistica pe care i-ai dato lui popica i se aplica lui tase.

3) Ba din contra, tase nu sta deloc bine la capitolul fizic. Are momente mari de tot cand dispare din joc, nu-l mai gasesti in teren...asa a fost si in seara asta, in primele 20 min a fost ok iar apoi nu l-am mai vazut in joc

4) Glumesti? nu frate, ce face tanase nu se numeste dribling. el cara mingea pe langa jucator si apoi fuge ca disperatu' dupa ea si spera ca o prinde pana iese in aut de poarta. Vezi cateva faze ale lui Hagi si apoi compara cu ce face tanase... (si app, aici nu veni si spune sa nu compar cei 2 jucatori...ba da, deoarece au tot 10 pe tricou)

5) totusi joaca de cativa ani impreuna, nu este normal? cu toate ca, cateodata, se calca rau de tot pe ghete si se incurca amandoi... (de cele mai multe ori :) )

ca si concluzie, tase este cel mai prost numar 10 din istoria Stelei si a echipei Romaniei. nu stiu, dar poate si lucrul asta, ca poarta tricoul cu numarul 10 sa fie o problema psihica la el.

oricum m-am saturat teribil de tanase si personal nu mai pot avea rabdare cu acest jucator!

xray09.03.2014 07:23
Referitor la ce ai spus, as vrea sa atrag atentia asupra lui Tanase. Recunosc ca este jucatorul pe care l-am urat cel mai mult de la Steaua, cu exceptia lui Nicolita. Pur si simplu au fost ani cand imi doream sa fie vandut de samsarii becali la prima strigare (mai ales cand se ducea la lautari si petrecea cu bomba sexy).

Sa nu se inteleaga ca ii aduc osanale lui Cr.10Tanase the Rocket. Faptul ca uneori are gesturi de bovina (cartonase rosii luate aiurea, niste pase absolut retardate,etc) e cu totul alta poveste. Sunt cauzate de intelectul lui slabut (sa il numim asa...) si faptul ca multi ani chiar a jucat pe pile, pentru ca trebuiau scosi banii pe el. Consider ca de cand a venit Reghecampf a devenit mult mai util echipei si chiar a progresat. Totusi, unii au avut prea mari asteptari de la el, plecand urechea la presa aservita Ciobanului.

100% corect!

Lorimer09.03.2014 09:42
4) Glumesti? nu frate, ce face tanase nu se numeste dribling. el cara mingea pe langa jucator si apoi fuge ca disperatu' dupa ea si spera ca o prinde pana iese in aut de poarta. Vezi cateva faze ale lui Hagi si apoi compara cu ce face tanase... (si app, aici nu veni si spune sa nu compar cei 2 jucatori...ba da, deoarece au tot 10 pe tricou)

Foarte corect. Si asta din cauza faptului ca ii lipseste viteza. Nu are nici viteza pe termen lung si nici start bun de pe loc. Mingicarii fotbalului romanesc aveau start foarte rapid...Hagi, Lutu, Serban, Aliuta etc. Aveau de asemenea si un bagaj mult mai diversificat de fente, Daca este sa-l laud si pe Tanase cu ceva e ca uneori mai prinde bine poarta din afara careului. Per-total insa nu decar autentic. N-a fost niciodata un fotbalist de calibru, nici macar unul care sa promita. Practic, acest fotbalist si-a construit cota acum 5 ani fara sa vrea si fara sa stie cum.... Piturca a garantat pentru el.

xray09.03.2014 10:05

PS

-Tanase nu este "nr 10" decat pe tricou si nici nu a fost folosit ca atare nici la nationala, nici la club, de cei n-shpe antrenori. Are 10 pe tricou asa cum are Popa 77 sau Iancu 90 ...Pana si ciobanul stia si a si spus asta. De asta i-a adus pe T. Balan, Cristea, Sanmartean. L-a vrut si pe Teixeira ... Sa avem un "10"(playmaker).

- Cand joci pe stanga, de exemplu, iar jocul se desfasoara o perioada preponderent pe dreapta, e logic ca nu prea ai cum sa te intalnesti cu mingea, decat in curtea scolii, ca numai acolo unde-i mingea sunt toti. :) "Disparitia" din joc de aseara a fost numai in mintea comentatorilor. Oricum, asta nu are nicio legatura cu pregatirea fizica a lui Tanase, care este f buna. Fapt confirnat si de antrenori si de capacitatea lui de a juca din 3 in 3 zile pe ambele faze.

- Ieri a insirat vreo 3 in careu prin driblinguri scurte, nu ca iepurele dupa minge aruncata. Nu are multe goluri, dar peste 90% sunt de generic.(vezi ala din glezna cu Liverpool, dupa super combinatie cu Stancu) Este printre putinii de la Steaua care scot om din joc prin dribling. Ok, nu e Messi, dar pana si cu Argentina i-au iesit cateva, desi gazonul era strat de cartofi.

Nu or fi toti selectionerii nationalei si toti antrenorii Stelei niste ageamii si noi Mourinho.

Pana si Iordanescu si nea Imi a spus ca are calitati tehnice deosebite.

"Cu toată slabiciunea CFR-ului, mi-au placut mai mulți jucatori de la Steaua. Chipciu, care e mai obraznic, imi place obraznicia lui pozitiva Tanase e un jucator care are calități tehnice foarte bune, dar tactic el nu prea respecta el nu prea pricepe ce trebuie să facă tactic. Astă seară a jucat bine."

http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Compe...cu+CFR+Nu+prea+

xray09.03.2014 10:55

PS2

Miercuri, Tanase a facut un meci excelent impotriva lui Zabaleta(poate unul dintre cei mai buni fundasi dreapta din lume). Pana si carcotasul Stelei si al lui Dodel, Mironica, a spus ca Tanase a jucat foarte bine.

Cristi Tanase

-Sezon 2011/2012: 10 goluri si 5 pase de gol.

-Sezon 2012/2013: 9 goluri si 15 pase de gol.

-Sezon curent: 2 goluri si 6 pase de gol.

Intern si Europa(EL si CL)

Asta sunt cifre de un jucator bun, nu o petarda!

Prin comparatie Sanmartean, de care zicem toti ca e senzational:

-Sezon 2011/2012: 2 goluri si 15 pase de gol.

-Sezon 2012/2013: 7 goluri si 6 pase de gol.

-Sezon curent: 2 goluri si 7 pase de gol.

Intern si Europa(EL)

choli09.03.2014 12:57

atunci sa lase tricoul cu numarul 10!

personal, daca nu ar mai purta 10, nu l-as mai injura meci de meci deoarece nu as mai avea asteptari de la el.

Korado09.03.2014 13:16

Ma asteptam ca dupa atata timp petrecut la echipa asta sa-si de-a si el seama ce trebuie sa faca...vad ca doarme in continuare pe el,asta e si motivul pentru care nu se mai pacaleste nimeni cu el!

Lorimer09.03.2014 13:35

Fantastic! MM reloaded! xray, nu te-ai saturat tata sa-l copiezi pe MM? Stiu ca ti-a fost greu in ultimele zile, dar lasa-l saracu' sa se mai odihneasca. Si mai rasufla si tu... Referire la meciul cu Argentina?! Aia au venit obligati de contract, ii durea-n ruc de acest joc, nici incalzire corespunzatoare se zice ca n-au facut, erau tematori sa nu se rupa, practic si mamaitele de 80 de ani observau ca au venit sa filmeze o reclama, nu sa joace fotbal.

Demagogia asta e deja nesimtita. Statisticile alea sunt doar pentru fosti functionari comunisti (si actuali, desigur). Tanase a jucat titular non-stop la ordinul lui Gigi! pentru a putea sa fie vandut... nasol, ca nu l-a vrut nimeni. Cand joci la Steaua non-stop titular un campionat intreg ca mijlocas ofensiv, cand mai si executi 11m, nu este nimic iesit din norma sa dai 10 goluri. In tot acest timp, Tanase a luat locul altor potentiali jucatori care ar fi dat randament mai bun pe acea pozitie. Nu poti introduce in statistica incercarile penibile de dribling ale lui Tase...n-ai cum. Sanmartean e batran acum, dar are clasa. Cine a jucat fotbal macar la curtea scolii intelege imediat ce si cum. Comparatia cu Tanase ca talent e de-a dreptul zguduitoare...ca si stirea de marti de la ora 14.00

drughi189709.03.2014 14:13
Nici nu stiu de unde sa incep,in primul rand Serie A este putin cam zguduit din temeleii in momentul de fata,referitor la cazul AC Milan au avut probleme serioase in conducere si asta se observa in teren la niveulul jucatorilor,chiar daca sumele lor de transfer sunt de oridinul zecilor de milioane de euro.

Uita-te tu putin la echipele de deasupra lui Milan gen AS Roma, Juventus,Napoli au facut transferuri importante si nu cred ca are rost sa-ti mentonez stabilitatea de pe bancile tehnice la aceste echipe comparativ cu AC Milan.

In Italia echipe gen Inter,AC Milan si pot sa spun ca si Lazion care ma dezamageste profund anul acesta au devenit usor usor echipe de pluton in Italia si ca sa-ti argumentez asta uita-te putin la locul ocupat in clasament.

Nu am nimic impotriva antrenormului ba chiar il simpatizez pentru deciziile grele de a ramane langa echipa atunci cand avem mai mare nevoie de el,pe cand daca era un alt mercenar pleca in secunda doi cand apareau probleme in conducere!

Nu ma leg stric de rezultatele echipei pentru ca in unele meciuri joaca extrem de prost(gen Corona Brasov acolo unde s-au pierdut 2 puncte extrem de importante) gen mai recent dinamu in care concentrarea lor de joc a fost egala cu 0 noroc cu golul lui Keseru,aici probabil este de discutat putin pentru ca daca marca in min 75-80 mai mult ca sigur reuseau sa intoarcem rezultatul,dar acolo echipa a intrat nu nasul pe sus...gen cine este si dinamu,trebuie sa dovedeasca ca sunt profesionisti pana la capat.

Daca castiga titul si anul asta foarte bine nici nu iti poti imagina cat imi doresc sa prind ziua cand vom pune cea de-a treia stea pe sigla!

Sa auzim de bine si muhee dinamu!

In mare parte de acord cu tine dar AS Roma investeste de vreo 2-3 ani in echipa,anul trecut si acum 2 ani au terminat pe 6 respectiv 7 si nu au prins nici Euroleague.Deci nu imi demontezi cu nimic exemplul,Napoli la fel cati ani au stat prin B si cati bani au bagat pana au ajuns o echipa puternica?Iti trebuie timp si rabdare asta incerc sa-ti explica, iar in Romania asa ceva nu exista in niciun domeniu de activitate.

Sa numai zic, ca atunci cand dai 20 30 de milioane de euro/usd pe un jucator o sa joace cat de cat chiar daca nu e echipa legata bine si articulata nu comparam cu Romania unde mai mult de 2-3 milioane nu dai pe un jucator si aia in cazuri exceptionale.

Hai sa auzim de bine si MUJE dinam0 !

Si pentru maximo ca vad ca vorbeste de Milan si de Juventus dar habar nu are...in primul rand ca Llorente a deschis scorul nu Tevez in minutul 44.

Korado09.03.2014 14:33
In mare parte de acord cu tine dar AS Roma investeste de vreo 2-3 ani in echipa,anul trecut si acum 2 ani au terminat pe 6 respectiv 7 si nu au prins nici Euroleague.Deci nu imi demontezi cu nimic exemplul,Napoli la fel cati ani au stat prin B si cati bani au bagat pana au ajuns o echipa puternica?Iti trebuie timp si rabdare asta incerc sa-ti explica, iar in Romania asa ceva nu exista in niciun domeniu de activitate.

Sa numai zic, ca atunci cand dai 20 30 de milioane de euro/usd pe un jucator o sa joace cat de cat chiar daca nu e echipa legata bine si articulata nu comparam cu Romania unde mai mult de 2-3 milioane nu dai pe un jucator si aia in cazuri exceptionale.

Hai sa auzim de bine si MUJE dinam0 !

Si pentru maximo ca vad ca vorbeste de Milan si de Juventus dar habar nu are...in primul rand ca Llorente a deschis scorul nu Tevez in minutul 44.

Imi pare bine ca am ajuns la un punct comun,nu tin sa-ti demonstez nimic,doar ca uneori o planta de jucator precum Tanase se evidentiaza mai mult in presa decat pe gazon,nu poate nimeni sa-mi schimbe parerea conform careia el nu este jucator de Steaua Bucuresti sau cel putin un nr10 veritabil,tricoul ala cantareste mult,cel putin pentru noi spectatorii!

Empyro09.03.2014 14:37

Mai oameni buni, sincer va spun, e vina voastra !

Da, despre Tanase vorbesc. Voi aveti asteptari de la el, dar omul nu are de unde sa ofere mai mult. Faptul ca i s-a dat tricoul cu numarul 10, nu inseamna nici pe departe ca ar si fi unul. La Steaua si la nationala joaca titular ca "decar", fiindca s-au dat foarte multi bani pe el si inca se nutreste speranta ca va fi vandut (tripleta Giobani - Piti - Gigi). Iar numarul nu-i este luat tot din acelasi motiv.

Din pacate, chiar si astuia ti-e greu sa-i gasesti substitut in Romania. Asa cum e el, isi face treaba o data la 2-3 meciuri in Liga 1 si la nationala in meciuri cu echipe de talia Ungariei.

Si ca sa fac o paralela, valoric este undeva pe acelasi nivel cu Florin Costea (poate si Mihai), diferenta constand in faptul ca Dodel a fost fortat titular.

xray09.03.2014 17:11
Si ca sa fac o paralela, valoric este undeva pe acelasi nivel cu Florin Costea (poate si Mihai), diferenta constand in faptul ca Dodel a fost fortat titular.

Florin Costea a venit la Steaua petarda, a plecat petarda si a ramas pedarda si la CFR, unde a fost si este zero barat.

Mihai Costea e pe acelasi drum. Ei sunt "buni" la echipe de subsolul clasamentului, gen Craiova, Tr Severin etc. unde cei 9 colegi joaca numai pentru ei.

Maximo09.03.2014 17:27

pe langa Steaua, singura echipa pe care o urmaresc meci de meci si a carui fan sunt e Milan.Am incurcat marcatorii...asta inseamna ca habar nu am?...in fine

//despre tanase...atat timp cat conducerea si oameni "avizati" din fotbalul romanesc l-au tot umflat cat casa poporului normal ca lumea a avut asteptari mari de la el.Vad ca tot spuneti de el ca stie sa faca faza defensiva ca e un jucator care sta bine fizic.Alte calitati?Are altceva si nu stim noi?!Viteza zero.Un jucator cu un grad de inteligenta redus, care nu poate progresa...asta este tanase din pacate.

choli09.03.2014 17:37
Florin Costea a venit la Steaua petarda, a plecat petarda si a ramas pedarda si la CFR, unde a fost si este zero barat.

Mihai Costea e pe acelasi drum. Ei sunt "buni" la echipe de subsolul clasamentului, gen Craiova, Tr Severin etc. unde cei 9 colegi joaca numai pentru ei.

si tanase cum a venit? a venit vedeta si a murit demult ca speranta! la orice club unde patronul nu impune vreun jucator anume la echipa, tanase ar sta linistit la echipa a 2-a.

drughi189709.03.2014 18:58
pe langa Steaua, singura echipa pe care o urmaresc meci de meci si a carui fan sunt e Milan.Am incurcat marcatorii...asta inseamna ca habar nu am?...in fine

//despre tanase...atat timp cat conducerea si oameni "avizati" din fotbalul romanesc l-au tot umflat cat casa poporului normal ca lumea a avut asteptari mari de la el.Vad ca tot spuneti de el ca stie sa faca faza defensiva ca e un jucator care sta bine fizic.Alte calitati?Are altceva si nu stim noi?!Viteza zero.Un jucator cu un grad de inteligenta redus, care nu poate progresa...asta este tanase din pacate.

Si eu al lui Juventus... :X

PS: Ti-a placut golul lui Tevez? :beer2:

«123»