FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Situatia marcii inregistrate "Steaua"

«123»
vitto17.01.2014 07:36
Pentru ca vad ca esti si greu de cap, iti mai repet inca o data faptul ca eu mereu am spus: Gigi a facut si a ajuns unde a ajuns alaturi de, Paunescu, de generali si de altii. Cat despre apelativul "rus" pe care il folosesti obsesiv, cred ca iti place cum suna. Legat de cealalta acuza aberanta si caracteristica tie, eu nu am fost niciodata simbriasul nimanui, dar tu poate esti: simbriasul lui Jiji, ca asa se pare dupa cum o dai. Stai linistit, o sa primesti o diploma de excelenta cand iese! Totusi nu ma astept sa pricepi ceva, neuronul tau blond ca punct de lagatura intre doua ate de sustinere a urechilor fiind oarecum surescitat. Si ca tot a venit vorba de caini, la cat de amuzant esti cred ca stai pe langa "Circul de stat". P.s: Cat mai e hot-dogul pe la mall?

Se pare ca putin poti tu si putin si ai dupa cum o dai. Am parerea ca ai vrea sa ma vezi avertizat sau banat:)!

"rusule" (speram ca te-ai dumirit ca este o metafora "numesmatica")!!!!

bun..... ai atacat cu toate armele..... la inceput ai incercat sa fii subtil si insidios, dar ai sfarsit prin a te otara mai ceva ca un tarabagiu....banuiesc ca daca eram fata in fata imi aruncai sticluta cu vitriol!

totusi dincolo de referirile personale cam insistente, ai si argumente pentru subiectul pe care l-ai deschis? sau chestia cu implicarea armatei a fost asa un vis, o elucubratie..... pai tie nu-ti este clar ca Armata nu a facut, nu face si nu va face nimic in sprijinul Stelei? cand Steaua platea cea mai mare chirie din tara pentru folosirea unui teren care ii purta numele si care oricum fusese construit special pentru echipa de fotbal, nu te indignai? cand lacatele au fost puse la poarta si paza militarizata introdusa, iar Steaua si suporterii ei izgoniti prin coclauri nu erai oripilat? nu-ti veneau idei? iar acum, cand se vorbeste de reinnoirea marcii, insistenta militara nu-ti miroase a jigodism mercantil? pai mapn nu vrea sa sprijine echipa, vrea sa ciuguleasca ceva de la becali, sa mai jecmaneasca clubul de fotbal care a adus atata cinste si glorie Romaniei. asta este scopul meschin al generalilor pomanagii!

iar logica "melanjului", cum ca toti Gigi, Paunescu sau generalii sunt o apa si un pamant este o manipulare clasica. oamenii fac "fapte", mai bune sau mai rele, si fiecare este responsabil. vinovatiile de grup ascund in fapt marile golanii. vinovati sunt la inceput alde otelea, gatu..... care l-au introdus pe Paunescu in schema tocmai pentru a drena banii echipei. Gigi a fost adus pe post de papagal platitor, dar machidonul s-a dovedit mai al dracului decat credeau ei .... de aici i se trage si pedeapsa. oricum intre sleahta de bicisnici, becali este cel care pana la urma nu si-a batut joc de echipa asta, nu a lasat-o in lacrimi si a daruit astfel miilor de suporteri cate un strop de bucurie. fata de restul banditilor, el este precum Fat-Frumos!

vitto17.01.2014 07:57

zise "rusu' " cu emfaza:

"Se pare ca putin poti tu si putin si ai dupa cum o dai. Am parerea ca ai vrea sa ma vezi avertizat sau banat:)!"

raspunsu' meu:

(1) controleaza-ma sa vezi cat am.

(2) lasa ca pot, nu te ingrijora! si daca nu te voi multumi, iau niste pastile de putut!

(3) esti burlesque si ai mania persecutiei..... ma doare in palarie de avertizarea sau banarea ta! nu dorm noaptea si ma gandesc numai la asta!

vitto17.01.2014 08:09
Si ce ma, daca esti cioban e cumva o rusine? Omul a facut referinta la adevarata lui "meserie", ca doar nu o fi vreun inginer, avocat sau doctor de profesie. Si nu mai incerca sa ne bagi pe gat caracterul "frumos" al lui Becali, ca nu iti merge. Esti singurul de aici care ii face apologia si lui si papagalului de Stoica.

alo..... vezi ca eu am intrebat care este problema ca becali este cioban! esti chinez cumva si citesti invers sau doar uiti repede.......? omu' rus nu facea nici o referire la "meserie", omu' doar se golanea!

si daca sunt "singurul" de pe aici care este problema? adica numarul aduce dreptatea? vezi ca o parafraza la "Sandu lapusneanu" ar putea suna si in felul: "multi si prosti!"

ce treaba are caracterul frumos sau urat al cetateanului becali? ce il inviti cu familia la masa si trebuie sa-l controlezi la unghii, sau daca s-a spalat pe dinti? aici vorbim de investitia facuta la Steaua, de modul cum a condus gg afacerea timp de peste 10 ani, daca si-a batut joc de echipa, daca a reusit sa o tina la un anumit nivel de respect si stima, daca suporterii au avut motive sa se bucure ...... prin asta se "masoara" rezultatele unui mandat patronal, nicidecum prin gargara si misto cultural!

Ivanski17.01.2014 11:04
si DA, traiesc o iluzie, un vis...... il traiesc de multi ani! de aceea "sunt fericit si ma simt bine!"....... spre deosebire de tine!

Vezi ca baietii care au adus acest cantec, parca erau interzisi de cioban in urma cu ceva timp... Totusi trebuie sa recunosc faptul ca a facut si el ceva : o "mica" avere de pe urma Stelei. Legat de argumentarea mea: Istoria arata ce a reusit Steaua sub Armata, si ce a reusit sub acesti infractori. Apoi a aparut capitalismul, si in goana dupa capital toti au calcat peste orice. Si mai departe nu mai continui pentru ca siteul e plin de dovezi incontestabile ale jafului. Becali nu a venit sa bage bani, el doar a facut bani si imagine de pe urma Stelei. Lasa-ma cu argumentari de genul militianului de mitica Dragomir, care a distrus fotbalul in Romania in concubinaj cu Mircea Sandu si restu, cum ca saracii "finantatori" au venit sa piarda bani doar de dragul poporului. Mai deschide ochii si vezi ce afaceri au facut toti pe la toate cluburile, cum le-au devalizat si cum echipe de traditie care au facut cinste Romaniei sunt in pragul desfintarii sau sunt deja desfintate, din cauza acestei mafii pe care ciobanul o reprezinta cu "cinste". In rest vad ca reusesti cu un talent de bufon concediat sa spui niste aberatii fara sa ma cunosti. Esti patetic. Semeni cu Meme !

P.s. Meseria de cioban este onorabila. Cred ca lu' Jiji ii statea mai bine in reclama la vodafone decat la Steaua.

Alexandru H.17.01.2014 11:14

Comunismul, la care a fost partas Armata ta draga, a distrus toate echipele de traditie din Romania. Unde sunt Venus Bucuresti, Chinezul, Ripensia, Victoria Cluj, CAO, Staruinta Oradea, Unirea Tricolor, Carmen?

Ivanski17.01.2014 11:22

Ma bucur ca ai spus asta, chiar asteptam. Comunismul a distrus mare parte din echipele de traditie de dinainte de comunism. Crezi ca mie nu imi pare rau pentru asta? Dar problema e ca la randul ei Armata aia a fost mai buna decat Ciobanul. Stii cum e: un regim distruge pe altul. Romania avea acum alta soarta daca nu eram infestati de marile puteri. Astea de conduc au schimbat regimul, dar apucaturile ba.

vitto17.01.2014 12:11
Vezi ca baietii care au adus acest cantec, parca erau interzisi de cioban in urma cu ceva timp... Totusi trebuie sa recunosc faptul ca a facut si el ceva : o "mica" avere de pe urma Stelei. Legat de argumentarea mea: Istoria arata ce a reusit Steaua sub Armata, si ce a reusit sub acesti infractori. Apoi a aparut capitalismul, si in goana dupa capital toti au calcat peste orice. Si mai departe nu mai continui pentru ca siteul e plin de dovezi incontestabile ale jafului. Becali nu a venit sa bage bani, el doar a facut bani si imagine de pe urma Stelei. Lasa-ma cu argumentari de genul militianului de mitica Dragomir, care a distrus fotbalul in Romania in concubinaj cu Mircea Sandu si restu, cum ca saracii "finantatori" au venit sa piarda bani doar de dragul poporului. Mai deschide ochii si vezi ce afaceri au facut toti pe la toate cluburile, cum le-au devalizat si cum echipe de traditie care au facut cinste Romaniei sunt in pragul desfintarii sau sunt deja desfintate, din cauza acestei mafii pe care ciobanul o reprezinta cu "cinste". In rest vad ca reusesti cu un talent de bufon concediat sa spui niste aberatii fara sa ma cunosti. Esti patetic. Semeni cu Meme !

P.s. Meseria de cioban este onorabila. Cred ca lu' Jiji ii statea mai bine in reclama la vodafone decat la Steaua.

mda..... raspunzi cu obraznicie..... ai tupeu de valah! inca nu stiu daca sa cobor nivelul ..... sa zicem ca ma abtin inca sa te plimb un pic pe la bariera....... dar cu seriozitate iti dau un sfat: sigur ca tu poti incerca sa fii arogant si prost crescut, netul suporta orice enormitate, dar genul acesta de comportament sfarseste invariabil in ridicol!

ok, am citit acuzele de tip dejist anii '50..... despre capitalistii de fatada care au spoliat, cu becali care a venit la Steaua rupt in cur si acum e putred de bogat caci a supt sangele suporterilor, despre fotbalul romanesc cel aducator de performata si profit pentru toata lumea ..... rahaturi semidocte care frizeaza bunu' simt! nici o problema, sa zicem ca pot inghiti si eu asa "gunoi", dar eu te-am intrebat direct, concret si pertinent: Ciobanul, un oier cu scoala putina, un taranoi, un maimutoi fanfaron..... SI-A BATUT CUMVA JOC DE Steaua IN ANII IN CARE A PATRONAT-O? a "uitat" vreodata becali ca Steaua este cel mai important nume al sportului romanesc, a tarat el Steaua in uitare si in derizoriu sportiv? orice evaluare nu trebuie facuta punctual, ci pe o perioada cat de cat semnificativa. unde sunt acum cluburile care au concurat cu Steaua in ultimii 10-15 ani? unde au ajuns acele "branduri" patronate de oameni de afaceri "respectabili", bine conectati la realitatile politice ale acestor vremuri? unde este rapidul lui Copos, Dinamo a lui Badea, Timisoara, uta, Craiova...... a coborat vreodata Ciobanul Steaua la aceste niveluri injositoare? raspunsul este NU! Steaua a luptat mereu din rasputeri sa fie cea mai buna, Steaua si-a dorit mereu sa castige pe teren, Steaua a sperat si a visat mereu triumful sportiv, Steaua a jucat mereu in europa luptandu-se adesea parte in parte cu mari nume ale fotbalului continental! daca ii legati atatea tinichele lui becali, agatati-i la rever si cei doi ghiocei magici: valencia si Ajax! lumini si umbre in mandatul lui becali, sigur, dar lumina a fost uneori coborata din vechile basme! cine nu a fost la teren pentru jocurile cu valencia sau Ajax nu va putea cuprinde niciodata magia povestii numita Steaua Bucuresti!

oierul are multe pacate, dar nu si-a batut joc de Steaua! ..... si eu nu cred ca isi bate joc nici macar acum, cand dincolo de orice discutie pro sau contra, situatia lui personala este foarte complicata!

asa ca nea rusule, lasa-ma tata cu Armata lu' matale! generalii tai sunt morti si ingropati pentru echipa noastra! au uitat-o demult si nici ca le pasa de ea.........

vitto17.01.2014 12:24
Ma bucur ca ai spus asta, chiar asteptam. Comunismul a distrus mare parte din echipele de traditie de dinainte de comunism. Crezi ca mie nu imi pare rau pentru asta? Dar problema e ca la randul ei Armata aia a fost mai buna decat Ciobanul. Stii cum e: un regim distruge pe altul. Romania avea acum alta soarta daca nu eram infestati de marile puteri. Astea de conduc au schimbat regimul, dar apucaturile ba.

ce raspuns.... parca suntem la concursul cine scrie frazele cele mai caraghioase?! ticalosia marilor puteri mai lipsea din ecuatie! cred ca urmeaza sa aud si ca becali si acolitul lui MM sunt agenti sionisti!

dupa 1948 Armata nu a mai fost buna de nimic ...... iar generalii romani din anii '80 niste caraghiosi..... generalii unei armate moarte!

Comunismul, la care a fost partas Armata ta draga, a distrus toate echipele de traditie din Romania. Unde sunt Venus Bucuresti, Chinezul, Ripensia, Victoria Cluj, CAO, Staruinta Oradea, Unirea Tricolor, Carmen?

vorbesti totusi de un fotbal romantic.... un fotbal cu basca in cap! in conjuntura politica de la sfarsitul RM II era imposibil sa continue vechea organizare ...... totusi, ca sa revin la situatia echipei noastre: faptul ca am rezistat la nivel sportiv inalt, desi Steaua a tranzitat doua oranduiri politice antagoniste, nu este chiar de colea!

Ivanski17.01.2014 12:29

Am inteles ca esti fanul lu Gigi, prin caracterul tau se si vede asta, te plimbi singur pe la bariera, singurul ridicol de aici fiind tu. Si mai lasa-ma cu clasica "netu suporta" nu stiu ce. Te crezi prea sus, dar te inteleg, si Gigi are momente cand se crede "Sfantul Gheorghe", asta nu inseamna ca si e. Esti mult prea mic, pentru o discutie atat de mare !

Alexandru H.17.01.2014 12:33

Nu vorbesc de vechi sau noi organizari, vorbesc de un sistem ce a distrus permanent crema fotbalului interbelic. In timp ce in Ungaria, de-exemplu, vechile echipe au ramas intregi (chiar daca au fost alipite unor ministere sau unitati economice), la noi s-au facut praf si pulbere. Si nu era chiar fotbal romantic in anii 30, aveam echipe destul de bune pentru zona asta a Europei, ne permiteam sa readucem un jucator de cupa mondiala (Istvan Avar), manageri celebri (Platko), sa construim stadioane noi si sa participam la 3 campionate mondiale consecutive.

Fotbal penibil am avut in anii 50, cand eram ciuca batailor prin blocul comunist.

rtj17.01.2014 13:01
mda..... raspunzi cu obraznicie..... ai tupeu de valah! inca nu stiu daca sa cobor nivelul ..... sa zicem ca ma abtin inca sa te plimb un pic pe la bariera....... dar cu seriozitate iti dau un sfat: sigur ca tu poti incerca sa fii arogant si prost crescut, netul suporta orice enormitate, dar genul acesta de comportament sfarseste invariabil in ridicol!

ok, am citit acuzele de tip dejist anii '50..... despre capitalistii de fatada care au spoliat, cu becali care a venit la Steaua rupt in cur si acum e putred de bogat caci a supt sangele suporterilor, despre fotbalul romanesc cel aducator de performata si profit pentru toata lumea ..... rahaturi semidocte care frizeaza bunu' simt! nici o problema, sa zicem ca pot inghiti si eu asa "gunoi", dar eu te-am intrebat direct, concret si pertinent: Ciobanul, un oier cu scoala putina, un taranoi, un maimutoi fanfaron..... SI-A BATUT CUMVA JOC DE Steaua IN ANII IN CARE A PATRONAT-O? a "uitat" vreodata becali ca Steaua este cel mai important nume al sportului romanesc, a tarat el Steaua in uitare si in derizoriu sportiv? orice evaluare nu trebuie facuta punctual, ci pe o perioada cat de cat semnificativa. unde sunt acum cluburile care au concurat cu Steaua in ultimii 10-15 ani? unde au ajuns acele "branduri" patronate de oameni de afaceri "respectabili", bine conectati la realitatile politice ale acestor vremuri? unde este rapidul lui Copos, Dinamo a lui Badea, Timisoara, uta, Craiova...... a coborat vreodata Ciobanul Steaua la aceste niveluri injositoare? raspunsul este NU! Steaua a luptat mereu din rasputeri sa fie cea mai buna, Steaua si-a dorit mereu sa castige pe teren, Steaua a sperat si a visat mereu triumful sportiv, Steaua a jucat mereu in europa luptandu-se adesea parte in parte cu mari nume ale fotbalului continental! daca ii legati atatea tinichele lui becali, agatati-i la rever si cei doi ghiocei magici: valencia si Ajax! lumini si umbre in mandatul lui becali, sigur, dar lumina a fost uneori coborata din vechile basme! cine nu a fost la teren pentru jocurile cu valencia sau Ajax nu va putea cuprinde niciodata magia povestii numita Steaua Bucuresti!

oierul are multe pacate, dar nu si-a batut joc de Steaua! ..... si eu nu cred ca isi bate joc nici macar acum, cand dincolo de orice discutie pro sau contra, situatia lui personala este foarte complicata!

asa ca nea rusule, lasa-ma tata cu Armata lu' matale! generalii tai sunt morti si ingropati pentru echipa noastra! au uitat-o demult si nici ca le pasa de ea.........

Nu cred ca Ivanski e genul de om care sa raspunda primul cu nesimtire si aroganta, asa cum e cazul altora, deci las-o mai usor cu asta.

Ai pus o intrebare tampita la care eu insa voi binevoi sa-ti raspund: NORMAL CA BECALI SI-A BATUT JOC DE Steaua! Situatia manageriala la club a fost, este si va fi una neprofesionista. Vrei sa-ti dau si niste exemple? Iti dau:

-antrenori pusi pe cumetrii sau doar pentru ca sunt simpatici (aici ii includ si pe cei de la echipa a doua sau de la juniori) care apoi sunt demisi dupa cateva meciuri mai proaste, aceiasi antrenori la care se va reveni dupa un an-doi (vezi cazurile Lacatus, Stoichita).

-faptul ca isi atribuia si alte roluri in afara de cel de finantator, adica se baga peste antrenori (Hagi, Lacatus si mai nou, Reghecampf). Se ajungea chiar la nevoia de a fi mintit, asa cum o facea Olaroiu, pentru a-l lasa in pace

-circlu mediatic si de prost gust care inconjura ceea ce trebuia sa fie cel mai profesionist club din Romania si un exemplu pentru celelalte cluburi (vezi faza cu Ajax, cand neinvitat de acestia la banchetul de dinainte de meci, a inceput sa abereze ceva legat de pantofii lui de mii de euro si de cat de saraci erau sefii Ajax-ului)

-nesiguranta care domnea in randul jucatorilor si antrenorilor. Acestora le era frica pur si simplu de patron dupa un meci mai putin reusit. Iti dau cazul lui Radut care a facut la un moment dat un meci bun si a fost laudat de patron excesiv, iar apoi nu a mai iesit in evidenta (dar nu a jucat prost!) si a fost facut praf.

- si-a batut joc pur si simplu de niste persoane care au scris istorie: Sames, Iordanescu, Hagi, Lacatus (cel mai mare regret al meu e ca l-a facut dintr-o fiara, un mielusel, un lucru inimaginabil pentru mine), Ienei, Dumitrescu etc. Sigur, unii cu caracter mai docil l-au iertat, dar atitudinea sa grosolana pentru aceste persoane, inseamna o atitudine grosolana la adresa istoriei Stelei, deci implicit la adresa clubului.

-faptul ca implici Steaua intr-un scandal de genul "Valiza" sau ca atunci cand a alergat jucatorii Bistritei pentru a-i premia. Si nu-mi spune mie ca a vrut sa-si apere sansele ca nu e asa!

-atitudinea neprofesionista la adresa unora dintre jucatori care s-au transferat in alta parte si carora, desi au avut o contributie majora la performantele clubului, nu li s-au dat banii promisi inainte (cazul Chiriches)

Ar mai fi cateva, dar nu am timpul necesar acum si oricum nu asta era topicul forumului.

Ai mai zis o chestie, cum ca doar el a facut performanta si restul patronilor si-au batut joc de cluburile lor. Nu e chiar asa. Vezi tu, atat Steaua, cat si Dinamo sau Rapid au avut performante comparabile in erele Becali( 3 campionate, o cupa si cele doua sezoane bune in Europa), Copos( 2 titluri, 4 cupe si sferturile cupei UEFA) sau Borcea(3 campionate, 6 cupe). In afara de Europa nu am fost niciodata clar mai buni decat rivalele noastre. Aminteste-ti de perioada 2007-2011 cand in campionat ne bateam pentru locurile 3-4 si pierdeam majoritatea derby-urilor cu Dinamo mai ales, dar si Rapid. Faptul ca Rapid si Dinamo au ajuns atat de jalnic si noi nu, e doar de conjunctura:

-Din punctul meu de vedere, retrogradarea Rapidului a venit cum nu se putea mai bine pentru ei. Desi se afla in reconstructie, au anuntat ca vor veni noi investitori si viitorul nu mai arata asa de gri. Mai mult ca sigur ca vor reveni in Liga 1 la anul.

-Destinul lui Dinamo trebuia sa-l avem si noi. Borcea a abandonat echipa si a plecat din tara din cauza problemelor cu legea, nu cred ca ar fi vrut el sa-i lase clubul lui Negoita. Pana la urma era jucaria lui preferata. Totusi, cu investitii minime echipa nu poate concura cu Petrolul, Astra sau chiar Steaua.

- Si acum Steluta. Ce crezi tu ca se intampla daca nu castigam campionatul sezonul trecut si terminam pe un loc 3-4? Cu Becali in puscarie, investitii minime, ajungeam sa ne bazam pe vanzarea de jucatori si cumpararea unor chilipiruri de la Chiajna sau echipe din astea, pe modelul Dinamo.

O sa revin mai incolo cu mai multe, daca mai e cazul, dar acum nu prea mai am timp.

cotordragos17.01.2014 13:19

Acum ceva timp consideram ca pasiunea petru acest club moare datorita Ciobanului. Inca consider acest lucru. Dar pe langa acest adevar se adauga aceste conflicte dintre suporteri... Este groaznic sa vad cum totul (ca fenomen) se naruie in fata ochilor nostri numai din cauza faptului ca nu exista o unitate intre suporteri..Indiferent din ce peluza faceti parte sau daca stati de obicei la tribuna.Cu totii ne certam ca prostii.. Este dureros sa vad cata pasiune exista la alte cluburi din tara (nu o sa dau nume pentru ca o sa imi sariti in cap), chiar daca si ei au in conducere niste lepre ordinare, cum avem si noi de altfel, iar noi ajungem incet dar sigur o rusine..O echipa artificiala care castiga cate un campionat la cativa ani si atat, fara sa existe acea dragoste pentru club prezenta acum 15 ani sau chiar si in 2006. Deja incepem sa semanam cu Astra Giurgiu si cu CFR Cluj.

Este doar o opinie. O opinie ce o sa treaca, cel mai probabil, neobservata pe acest forum.

Incep sa cred ca, in momentul de fata, cel mai mare dusman al clubului nu este Oierul de dupa gratii..Cel mai mare dusman este reprezentat de noi. Noi ca suporteri (indiferent de locul pe care il ocupam pe stadion) nu mai suntem uniti, nu ne mai respectam unul pe celalalt, toti ne gandim cu nostalgie la vremurile de altadata in loc sa ne gandim la prezentul si viitorul apropiat. Toti speram la ceea ce urmeaza dupa plecarea lui Jiji, fara sa stim defapt cand se va intapmpla acest lucru. Cu totii ne gandim ce a fost galeria Stelei si ce a ajuns acum... dureros.

Imi cer scuze pentru off topic. Sunt doar niste dureri sufletesti pe care le-am dorit sa le impartasesc cu voi...

vitto17.01.2014 13:51

pentru rtj:

auzi, ia hai te rog sa nu mai binevoiesti nimic! mai cauta-ma peste vreo 5 ani si nu uita sa folosesti in adresare apelativul "dvs" si sa ceri voie in prealabil cand te adresezi! acuma sa fac alfabetizare si misionariat la mameluci chiar ca nu ma intereseaza! nu cobor dezbaterea sub nivelul parchetului!

vorbesti tu de Sames, Iordanescu,...... pai tu habar nu ai de jucatorii astia....nici nu i-ai vazut vreodata! cat despre onoarea unora la care te referi si-i porti cu emfaza prin cerul gurii, mai cauta pe la arhiva date despre un cs targoviste - Steaua, din primavara lui 1980. spre deosebire de tine eu am fost la meciul respectiv........ dupa jocul acela trebuia sa planga Sames si Puiutu sa comenteze cu manie proletara!

vitto17.01.2014 13:57

pentru cdragos:

corect! din pacate tineri filozofi de azi care se cred stelisti nu prea inteleg notiunea de suporter, sensul exact al indemnului ca trebuie sa fii alaturi de echipa indiferent de situatie, uitand ca daca Steaua nu e.....nimic nu e!

vitto17.01.2014 14:02
Am inteles ca esti fanul lu Gigi, prin caracterul tau se si vede asta, te plimbi singur pe la bariera, singurul ridicol de aici fiind tu. Si mai lasa-ma cu clasica "netu suporta" nu stiu ce. Te crezi prea sus, dar te inteleg, si Gigi are momente cand se crede "Sfantul Gheorghe", asta nu inseamna ca si e. Esti mult prea mic, pentru o discutie atat de mare !

prea sus poate fi un raft..... eu sunt mai sus!..... mic da' al dracului!

vitto17.01.2014 14:21

pai eu militez mereu si mereu sa vorbim de Steaua si numai de Steaua ..... sa lasam persoanele, indivizii..... ei pot gresi..... toti gresim..... dar nu merita Steaua noastra mai mult decat o vesnica galceava si nemultumire?! nu merita Steaua mai mult zambet, mai multa bucurie......? mai ganditi-va!

Alexandru H.17.01.2014 14:27
pai eu militez mereu si mereu sa vorbim de Steaua si numai de Steaua ..... sa lasam persoanele, indivizii..... ei pot gresi..... toti gresim..... dar nu merita Steaua noastra mai mult decat o vesnica galceava si nemultumire?! nu merita Steaua mai mult zambet, mai multa bucurie......? mai ganditi-va!

Tu esti cel care ii introduce pe Becali si Stoica in orice conversatie. Esti ultimul care ar trebui sa dea lectii de genul asta.

Ivanski17.01.2014 14:37

Ai si tu dreptate "Empyro", dar se pare ca anumite conflicte nu pot fii evitate decat facand abstractie de cate un individ, care "populeaza" site-ul cu comentarii rupte din filmele cu prosti. Adu-ti aminte ca ruptura a aparut datorita banului.

vitto17.01.2014 15:20
Tu esti cel care ii introduce pe Becali si Stoica in orice conversatie. Esti ultimul care ar trebui sa dea lectii de genul asta.

eu nu dau lectii si automat nu pot sa primesc lectii! doar va spun ca realitatea, faptele, sunt mai importante decat visele si ca in viata trebuie sa existe o prioritizare si o masura, altfel se alege praful de tot ceea ce ne place, de vise, de idealuri, de orice....... becali, Stoica, Argaseala, tatu, tanase toti cei pe care voi ii tot injurati (sau i-ati injurat) si deschideti topicuri impotriva lor jignindu-i subiectiv si absolut fara margine, fac parte din realitatea de azi a Stelei. nu voi, nu noi, suntem cei care trebuie sa decidem daca acesti domni TREBUIE sau NU TREBUIE ..... ei exista...... din pacate, pentru tine si altii ca tine, ei apar chiar mai importanti decat Steaua?

vitto17.01.2014 15:26

la indemnul unui rus, individul se duse la biblioteca, lua o carte la intamplare si o deschise curios...... ciudat sau nu, dar pasajul gasit se potrivea perfect ..... individul s-a asezat la calculator si tasta ceea ce tocmai citise:

"...amice, esti idiot!"

Ivanski17.01.2014 15:37

Si ai ramas uimit cand ai vazut cat de bine ti se potriveste nu?

Dupa cum spuneam, sunt convins ca actori, regizori si scriitori extrem de prosti ar fi murit de foame, daca cineva scormonea dupa talente paici.

rtj17.01.2014 16:47
pentru rtj:

auzi, ia hai te rog sa nu mai binevoiesti nimic! mai cauta-ma peste vreo 5 ani si nu uita sa folosesti in adresare apelativul "dvs" si sa ceri voie in prealabil cand te adresezi! acuma sa fac alfabetizare si misionariat la mameluci chiar ca nu ma intereseaza! nu cobor dezbaterea sub nivelul parchetului!

vorbesti tu de Sames, Iordanescu,...... pai tu habar nu ai de jucatorii astia....nici nu i-ai vazut vreodata! cat despre onoarea unora la care te referi si-i porti cu emfaza prin cerul gurii, mai cauta pe la arhiva date despre un cs targoviste - Steaua, din primavara lui 1980. spre deosebire de tine eu am fost la meciul respectiv........ dupa jocul acela trebuia sa planga Sames si Puiutu sa comenteze cu manie proletara!

Fac abstractie de prima parte a comentariului pentru ca nu vreau sa ma mai cert cu tine.

1. Nu i-am vazut pe viu, dar te asigur ca nici nu vorbesc din auzite. Mi-am facut datoria morala de suporter stelist, am urmarit documentare sau emisiuni cat sa imi fac o parere, umila ce-i drept, despre jucatori precum Iordanescu, Raducanu sau Lita Dumitru. Si stai linistit ca stiu si despre blaturi facute de jucatorii stelisti in perioada aia.

2. Te rog sa nu aduci vorba de varsta aici, ca nu suntem in lumea reala sa ne domnim. Asta e un forum in care ar trebui sa primeze ideile, nu altceva. Si cred ca sunt in stare sa duc unele discutii cu monstrii sacrii ca tine.

@cotordragos:

Aici nu e vorba numai de suporterii stelisti, defapt nu prea are treaba cu fotbalul. Romanii au fost manipulati, prostiti si impartiti in atatea tabere incat e aproape imposibil sa duca o discutie despre orice domeniu fara cearta (atentie, cearta, nu contrazicere!).

Imi cer scuze pentru off-topic, e ultima data.

Cdragos17.01.2014 20:17
Fac abstractie de prima parte a comentariului pentru ca nu vreau sa ma mai cert cu tine.

1. Nu i-am vazut pe viu, dar te asigur ca nici nu vorbesc din auzite. Mi-am facut datoria morala de suporter stelist, am urmarit documentare sau emisiuni cat sa imi fac o parere, umila ce-i drept, despre jucatori precum Iordanescu, Raducanu sau Lita Dumitru. Si stai linistit ca stiu si despre blaturi facute de jucatorii stelisti in perioada aia.

2. Te rog sa nu aduci vorba de varsta aici, ca nu suntem in lumea reala sa ne domnim. Asta e un forum in care ar trebui sa primeze ideile, nu altceva. Si cred ca sunt in stare sa duc unele discutii cu monstrii sacrii ca tine.

@cotordragos:

Aici nu e vorba numai de suporterii stelisti, defapt nu prea are treaba cu fotbalul. Romanii au fost manipulati, prostiti si impartiti in atatea tabere incat e aproape imposibil sa duca o discutie despre orice domeniu fara cearta (atentie, cearta, nu contrazicere!).

Imi cer scuze pentru off-topic, e ultima data.

Si acuma ce sa facem. Sa stam cu mainile in san si sa ne acceptam soarta?

Aceste conflicte noi le-am inceput si tot noi ar trebui sa le stopam. Nu am nici o putere, nu sunt nici membru al nici unei brigazi, sunt doar un umil suporter care merge la peluza (n-are importanta care)dar mi se pare corect in acest moment ca fiecare lider de galerie din fiecare peluza sa se adune la o masa si sa discute problemele care le au si sa le rezolve odata pentru totdeauna.

Probabil ca este usor pentru mine sa vorbesc, dar asta nu inseamna ca nu este varianta cea mai corecta de abordare.

Harald18.01.2014 10:16

Domnule vitto, cred ca ar trebui sa faceti un exercitiu de sinceritate si sa ne descrieti raporturile dumneavoastra cu clubul.

vitto21.01.2014 10:00
Va rog sa incetati amandoi ! E ultima oara cand va zic cu buna !

ar trebui sa-i mananc urechile lu' respectivu' ........

«123»