FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Concordia Chiajna 4-0 (3-0)

«12»
besliud13.02.2014 06:04
SUDU banuiesc ca v-a sta tot in tribuna nu?

Da Peluza Sud va sta la Tribuna a || a chiar pe coltul dinspre Peluza Sud.

Sa venim cu mic, cu mare joaca o echipa mare, joacaaaa Steaua Bucuresti!!! :)

PS: Meciul cu Concordia Chiajna este ultima etapa de suspendare a peluzei SUD!

Korado13.02.2014 06:53

Bine ca erau meciurile astea,poate ramaeam pe langa cu Dinamu, ca tot am inteles ca vor sa joaca in Ghencea....

besliud13.02.2014 07:51
Bine ca erau meciurile astea,poate ramaeam pe langa cu Dinamu, ca tot am inteles ca vor sa joaca in Ghencea....

Sincer eu nu ascult tot ce ragaie Sandel! Steaua-Dinamo pentru integritatea tuturor suporterilor, din punctul meu de vedere trebuie sa se joace pe NA! Stadionul Ghencea in starea actuala, este ca vorba aia "Mai rezista decat la o ploaie si un vant puternic" si umplerea stadionului va fi bomboana de pe coliva pentru un stadion asa copt ca Ghencea!

Vom trai si vom vedea cu ochii nostri ce se va mai alege de pe urma tropaielii, eu unul nici nu vreau sa ma gandesc! :no:

Korado13.02.2014 15:01
Sincer eu nu ascult tot ce ragaie Sandel! Steaua-Dinamo pentru integritatea tuturor suporterilor, din punctul meu de vedere trebuie sa se joace pe NA! Stadionul Ghencea in starea actuala, este ca vorba aia "Mai rezista decat la o ploaie si un vant puternic" si umplerea stadionului va fi bomboana de pe coliva pentru un stadion asa copt ca Ghencea!

Vom trai si vom vedea cu ochii nostri ce se va mai alege de pe urma tropaielii, eu unul nici nu vreau sa ma gandesc! :no:

Eu intodeauna m-am simtit mai bine pe Ghencea cand jucam impotriva lui Dinamu,o victorie ACASA este mai buna decat 5 pe MALL Arena!

Empyro13.02.2014 15:49
Eu intodeauna m-am simtit mai bine pe Ghencea cand jucam impotriva lui Dinamu,o victorie ACASA este mai buna decat 5 pe MALL Arena!

Nu ma incanta deloc ideea de a avea un derbi cu 10.000 de steilisti si 5.000 de caini. Nu vad sa iasa bine treaba nici in privinta sigurantei ( a se vedea posibile "batai cu tencuiala"), nici a asistentei spectatorilor.

rtj13.02.2014 19:50

A confirmat Argaseala ca se joaca in Ghencea ca nu se poate pe 28.

Nu vor fi niciodata 5000 la noi, maxim 1800-2000 si nu cred ca suntem Chiajna sa avem complexe de inferioritate in fata lor. La fel, nu avem cum sa fim doar 10000, de unde scoti numerele astea?

On-topic: Aseara la Digi a fost invitat Chirila sa comenteze meciul cu noi. Ma rog, pe langa eternele explicatii tactice despre forta lor colectiva si despre instaurarea unui proiect de genul Ajax, a facut "greseala" sa numeasca Stadionul din Ghencea un templu sacru al fotbalului romanesc. Imediat au sarit tiganii de Radulescu si Dinu Vama sa comenteze si indirect sa ne acuze. Acuma eu nu zic ca intre Chirila si Reghecampf nu sunt relatii de prietenie, dar acum sa taxezi orice declaratie despre Steaua mi se pare prea mult. Pana la urma, in comparatie cu stadionul cu ultrasi pictati, al nostru e catedrala.

Empyro13.02.2014 20:15
A confirmat Argaseala ca se joaca in Ghencea ca nu se poate pe 28.

Nu vor fi niciodata 5000 la noi, maxim 1800-2000 si nu cred ca suntem Chiajna sa avem complexe de inferioritate in fata lor. La fel, nu avem cum sa fim doar 10000, de unde scoti numerele astea?

Asistenta inregistrata pe Ghencea in sezonul asta tinde sa-mi dea dreptate.

Steaua - Petrolul , primavara , Arena Nationala 35.000 (meci obisnuit)

Steaua - Petrolul , toamna, Ghencea 10.000 (meci important)

Pe acelasi rationament un Steaua - Dinamo va strange 15-20 mii (o treime din asistenta inregistrata la ultimul derbi jucat de Steaua pe Arena din postura de echipa gazda).

Sunt aproape convins ca nu vom avea o prestatie buna la nivel de galerii, fiindca stiu foarte bine ce am trait pe stadion in ultima vreme. Da-mi voie sa am rezervele mele in aceasta privinta.

xray14.02.2014 00:50
De ce nu le pun si ei la 19:00 - 20:00, nu stiu.

Din pacate, data si orele de disputare sunt la mana televiziunilor care au cumparat transmisia meciurilor. Ele "dicteaza".

LPF mai poate jongla, fata de grila initiala, dar numai pentru chesti "de forta majora".

Virgil14.02.2014 20:26

SuperSteaua a dat "recital"!

SteauaToronto14.02.2014 21:24

...

Kapetan0s15.02.2014 08:09

Steaua s-a miscat foarte bine si fara Bourceanu, desi echipa Chiajnei a murit mai degraba la vestiare decat pe teren(noncombat + 2 goluri cadou).

Printre remarcati :Chipciu,Stanciu,Sanmartean,Adi Popa,chiar si Varela care s-a miscat binisor.Se pare ca rolul de playmaker i se potriveste lui Sanmartean ca o manusa la Steaua,si chiar daca este ceva mai in varsta cred ca va face treaba buna 1-2 sezoane...nici nu are nevoie sa alerge sau sa dribleze atat de mult pe cat o facea la Vaslui.

Tanase penibil ca de obicei,sincer nici nu inteleg de ce il mai tine Reghe pe teren avand in vedere ca Iancu s-ar descurca mai bine...

ADRIAN080815.02.2014 08:17

Debut bun, cu trecerea pe primul loc.

Atmosfera ok .

Dorinta de joc la baieti ....

Poate ca acum vom vedea si vom intelege gradul de dificultate al partidelor din amicale ...

Toate echipele cu care a jucat Steaua in amicalele recente au fost peste CHIAJNA ca valoare ...Speram sa fie si peste U Cluj ... De asemenea speram sa fie si peste dinamu ca valoare ... Vom vedea ...

Sanmartean titular .... parca nu ar fi fost la primul meci oficial la Steaua .... a intrat bine in echipa si e loc si de mai bine ...

Virgil15.02.2014 13:09

Cine e pe primul loc, cine e pe primul loc? Steaua e, Steaua e...

Empyro15.02.2014 13:11
Cine e pe primul loc, cine e pe primul loc? Steaua e, Steaua e...

Te asteptam la meciul cu dinam0 , daca vei castiga concursul. :beer2:

«12»