FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Petrolul 1-1 (1-0)

«12»
besliud01.12.2013 01:41
CFR e proprietar al stadionului. Deci sunt doua cazuri complet diferite.

Chestia e ca oricat ar tipa unii pe aici ca suntem echipa Armatei, legaturile Stelei cu ea sunt acum strict comerciale iar Ghencea a ajuns, din pacate, doar una din optiunile de inchiriat pentru ziua meciului. Sigur, acel patron viitor atotbun ne va moderniza Ghencea fara sa se uite la bani dar pana in acel moment trebuie sa fim constienti ca stadionul se prabuseste cu concursul activ al unei institutii umflate, corupte si depasite. Generalii nu sunt decat niste birocrati iar faptul ca se uita faptul ca odata cu Becali a intrat la puscarie si un ministru al Armatei e trist. Becali e un cretin dar ala isi ceda propriul pamant; Ministerul a cedat terenuri ai caror proprietari eram noi, publicul.

Daca tot ne recomanda Ivanski povestea legaturilor dintre Becali si MAPN (de-altfel o lectura instructiva), ar trebui poate zilele astea sa vorbim si despre cum sumele imense obtinute in anii 90 de catre sectia de fotbal Steaua din transferuri a ajuns in tot soiul de buzunare, pierzandu-se o ocazie importanta de se investi in viitorul sau.

Frate la noi nu se prabuseste pt ca nu avem tunele pe dedesubt ca la Tigani! Ghencea daca avea tunele de acces catre tribune era jos acum, asta vis a vis de craterele din Peluza Sud.Oricum acum ca vom juca doar acasa nu departe va fi inevitabilul, mai exact spuneam si in alte posturi ca bucățile de tencuiala ce provin din degradarea arenei pot deveni arme mai mult decat albe! Gandiți-vă cum zboară un scaun de fibra care ori este atenuat de vant sau poate fi fatal dupa o traiectorie ciudata data de curent si faceți diferența ca D vor aparea acele bucăți de tencuiala, bucăți care au precizie si direcția lor nu poate fi influențata de nici un factor natural! Pacat ca in Romania trebuie intotdeauna trebuie sa se intample o tragedie ca apoi cineva sa ia masuri ca acele lucruri sa nu se mai intample.

Korado01.12.2013 09:50

De 1 decembrie joaca Steaua ar fi frumos sa vedem diseara la stadion o coregrafie piro cu cele 3 culori,chiar ma astept asta de la Peluza Sud, hai ne vedem la meci.

besliud01.12.2013 13:46

Numai Empyro se da lovit si nu-mi zice daca mai vine sau nu la meci!

HUUAAA Empyro, jos neseriozitatea!!!!

PS: La multi ani tuturor romanilor stelisti, adică 70% din populația româna, mai avem 30% neutri, mai avem indieni ( tigani rAPIDISTI care e multi ei) si mai sunt câinii care nu pot intra in recensământul nostru!!!

Virgil01.12.2013 17:04

Echipa probabila a Stelei pentru acest meci:

Tatarusanu - Chipciu, Szukala, Varela, Latovlevici - Bourceanu, Prepelita - Adi Popa, Iancu, Tanase -

Piovaccari.

Rezerve: Nita, Cristea, Pirvulescu, Stanciu, Kapetanos, Neagu, Radut.

Accidentati: Pintilii si Filip.

Suspendati: Gardos si Georgevski.

Saramago01.12.2013 18:49

Impotriva predictiilor ziarelor de sport, Steaua va incepe in urmatoarea alcatuire:

12. Tatarusanu - 7.Chipciu, 33.Varela, 4.Szukala, 14.Latovlevici - 55.Bourceanu, 11.Prepelita, 77.Ad.Popa, 80.Iancu, 10.Tanase - 90.Nikolic.

De vazut cum vor evolua Chipciu pe postul de fundas dreapta, Prepelita inchizator langa Bourceanu, dar si Nikolic. Reghe are in minte golurile marcate de muntenegrean impotriva petrolistilor in turul campionatului trecut si in SuperCupa si il prefera lui Piovaccari si Kapetanos. Sa vedem cat de inspirat a fost ...

Saramago01.12.2013 20:04

Steaua - Petrolul 1-0 la pauza, gol marcat de Prepelita in prelungirile primei reprize. Altfel, Steaua aa ajuns foarte greu la poarta adversa.

Tatarusanu 6 - calm, chiar si atunci cand Varela i-a trimis o pasa incomoda;

Chipciu 5 - discret, fara greseli majore;

Szukala 7 - sigur, aproape de gol in minutul 45;

Varela 6 - atent in general, nu s-a complicat;

Latovlevici 5 - cateva erori in defensiva, destul de sters in atac;

Bourceanu 5 - mai multe greseli ca de obicei, cartonas galben incasat pe merit;

Prepelita 6 - are meritul de a fi inscris;

Ad.Popa 5 - putine realizari;

Iancu 5 - pasa de gol, dar a fost absent in majoritatea reprizei;

Tanase 5 - realizari in doze farmaceutice, putin sustinut;

Nikolic 4 - f.f. slab.

Empyro01.12.2013 20:49

Popa. popa , popa..... :thumbdown:

Saramago01.12.2013 21:02

Steaua - Petrolul 1-1 (1-0), oaspetii au egalat prin Benga in urma unei faze fixe.

Tatarusanu 6 - fara vina la gol, a respins sutul periculos trimis de Albin in debutul reprizei secunde;

Chipciu 5 - destul de modest;

Szukala 7 - cel mai bun fundas;

Varela 5 - a gresit la gol, Gerry a pasat decisiv catre Benga dupa ce a castigat duelul cu stelistul;

Latovlevici 5 - din ce in ce mai slab, a fost aproape de o gafa de proportii in final;

Bourceanu 5 - modest de aceasta data;

Prepelita 6 - un meci bun pe ansamblu;

Ad.Popa 4 - a ratat golul decisiv dupa o faza creata de Piovaccari;

Iancu 5 - a disparut dupa pauza;

Tanase 5 - fara realizari;

Nikolic 4 - f.f. slab;

Piovaccari 5 - ceva mai bun decat Nikolic, un assist catre Popa, n-a sutat periculos la poarta;

Neagu 4 - in afara jocului;

Stanciu 4 - in afara jocului.

Steaua isi complica situatia dupa o partida in care si-a creat putine ocazii, s-a lasat dominata si pe care nu merita sa o castige. Urmeaza meciurile cu Otelul, care nu este in forma. Dar, Steaua, oare este ?

Virgil01.12.2013 21:03

Petrolul a jucat pe viata si pe moarte si de aici pana la faulturile intentionate, dure si mudare, nu a mai fost decat un pas.

Steaua a jucat eroic si daca nu ar fi fost acea pasa cu capul a lui Geraldo la marcatorul golului, totul ar fi fost bine pentru noi.

Un 1-1 in favoarea lor, tinanad cont ca au jucat in deplasare.

Prepelita un jucator cat un jolly-joker!

ADRIAN080801.12.2013 21:10

Mda ... Ne batem singuri ...

Meci slabut. Bourceanu fff slab cu toate ca a batut bine lovitura libera la golul nostru ... Nu stiu ce se intampla cu el ...

Prepelita se zbate si reuseste .... cred ca daca va prinde cateva meciuri ca mijlocas central nimeni nu-l va mai scoate din echipa...

Nu prea inteleg de ce nu se trage la poarta ... tot se urmareste cu patrunderi pe flancuri ...Chipciu parca a incercat ceva frontal prin repriza 2 ...

xray02.12.2013 08:21

Rezultatul este si o imagine a oboselii fizice si psihice(CL) acumulate si a faptului ca practic au jucat cu vreo 3-4 mai putini.

- Nikolici, Chipciu au fost doar la numar. Macar astia poate au scuza ca nu sunt la 100% dupa accidentare. Nu am inteles de ce Reghe a inceput cu amandoi. Era suficient un jalon. :)

- Iancu, cvasi-inexistent, cu exceptia pasei la gol. Idem Stanciu.

- Neagu o umbra si pe teren si fata de Filip sau Pintilii ...

Bourceanu poate are deja in cap plecarea sau l-a ajuns oboseala si nu-l mai ascultau picioarele ... Prea le datea din 2m la adversari.

In situatia asta e limpede ca sirul paselor, fie avea noduri, fie se rupea des ... si jocul a avut de suferit.

In rest, au mai mai miscat ceva, inclusiv Varela. Am fost surprins sa-l vad in cateva faze, desfasurate in regim dinamic, venit pe post de varf. O data a fost surprins chiar in offside. Si la ratarea lui Adi din final, Varela era in gura portii si astepta pasa.

Cum spunea si Virgil, Prepelita a devenit deja un om pe care te poti baza pe mai multe posturi. Ma bucur pentru el!

Lorimer02.12.2013 08:26

Probabil ca Reghecampf a fost nevoit sa joace cu Nikolic...altfel nu-mi explic decizia. Sincer, ma speriasem ca s-a inspirat de la Piturca si joaca dupa superstitii (Nikolic a marcat pana acum 3 goluri in 3 meciuri diferite cu Petrolul)

Insistenta cu Popa n-o mai inteleg de multa vreme. Bourceanu e praf de cateva luni dar e suficient sa vada lumea un genunchi julit ca la Basel ca sa devina din nou MVP. Latovlevici cam tot pe-acolo...

Reghecampf trebuie sa gaseasca urgent solutii...fara o victorie la Galati Steaua pierde mult teren.

xray02.12.2013 11:25

In opinia mea, Adi Popa nu s-a adaptat inca la meciuri din 3 in 3 zile, de asta isi pierde des luciditatea.

Din cauza efortului.

In absenta lui Chipciu, Popa a jucat full time cam toate meciurile, fiind singura optiune ...

Trecerea brusca la 1 meci in 3 zile de la 1/saptamana, cum a jucat de cand s-a apucat de fotbal, a lasat urme. Are abia 1 an si 3 luni la Steaua, dar dupa accidentarea lui Chipciu, l-a bagat la foc automat. In sezonul trecut ii alterna ...

De asta si scaderea de forma. Nu-l mai duc picioarele 90 min din 3 in 3 zile. Adica nu mai are precizie si coordonare. Plus ca pe banda este efortul mai mare.

Nici Pintilii nu facea fata si il mai alterna cu Filip.

Harald02.12.2013 13:02

Eu nu inteleg cum puteti vorbi de fotbal cand suporterii sunt batuti si bagati in spital de jandarmi.

Stryker02.12.2013 13:08

Un meci destul de slab, inca un egal, al treilea consecutiv in Liga 1, deci putem vorbi deja de puncte grele pierdute.

Suferim clar in atac, nu am reusit decat 4 suturi pe poarta si suntem cam nesiguri in aparare, petrolistii au avut doar doua suturi pe poarta si au reusit sa inscrie.

Nu inteleg de ce Reghe a inceput cu Nikolic, poate ca s-a gandit sa-l odihneasca pe Pio, poate s-a gandit ca muntenegreanul are un procentaj bun in partidele cu petrolistii ... oricum decizia nu a fost una inspirata, in conditiile in care muntenegreanul a fost cam absent din joc, in timp ce italianul a miscat ceva mai bine.

Nu inteleg ce cauta Neagu la Steaua, nu vad cu ce poate contribui el in momentul de fata, sunt sigur ca Varela ar fi o solutie mai buna pe pozitia aia, asta in conditiile in care i-am avea pe Szukala si pe Gardos in teren.

Nu inteleg de ce nu a fost Kapetanos nici pe banca de rezerve si de ce a a parut acolo Tatu, care se spune ca s-a reaccidentat recent le genunchi ... poate ca sa iasa la numar, dar asa mai bine il trecea pe banca pe baiatul ala Gradinaru

Nici restul din ofensiva nu au miscat cine stie ce, Iancu aproape inexistent, Tanase foarte sters si Popa mai mult incurca, ma gandesc la ratarea de pe final, la o faza creata de Varela si Pio.

Pana la urma, noroc cu faza aia fixa, ca altfel nu cred ca mai reuseam sa inscriem. De altfel in ultimele 3 meciuri din campionat, nu am reusit sa inscriem decat un gol pe meci si de fiecare data in urma unor faze fixe.

Si ca o ultima complectare, observ cu suparare ca, o parte a presei continua campania indreptata impotriva Stelei.

Vad ca se pun in balanta, golania lui benga, marcatorul golului oaspetiilor, care trebuia eliminat fara discutii in minutul 29 cu faptul ca Hategan a prelungit prima repriz peste cele doua minute de prelungire, cand de fapt trebuiau sa fie ejer vreo 4-5 minute de prelungiri dupa oprirea jocului din cauza tortelor.

Ma tem ca este posibil sa mai avem parte pe viitor de astfel de greseli de arbitraj, ca deh, pana acum am fost "ajutati" destul ...

choli02.12.2013 14:32

adevarat

ai pus pctul pe i

cateodata mi-e dor de perioada 99 cand s-au pisat minerii pe ei

Eu nu inteleg cum puteti vorbi de fotbal cand suporterii sunt batuti si bagati in spital de jandarmi.

afinogenov6102.12.2013 18:20

Nu vi se pare ca de la o vreme Chipciu comenteaza ironic si vorbeste gura fara el?Aseara nu era multumit de numarul de spectatori sau acum ceva timp zicea de galeria javrelor ca se uita cu invidie la ei cat vin sa incurajeze echipa!

Choli@ daca vedeai ce ziceau gazarii ca suporterii Stelei sunt mana in mana cu jandarmeria :)):)) ,ii durea capu de la cati pumni si picioare si-au luat!

Empyro02.12.2013 21:01
Nu vi se pare ca de la o vreme Chipciu comenteaza ironic si vorbeste gura fara el?

Daca e sa fie urmasul lui Bourceanu, procedeaza foarte corect. Si are dreptate sa admonesteze suporterii, pana la urma 35.000 pe National Arena in primavara, 10.000 pe "templu".

Lupul Albastru04.12.2013 17:34

Nu a observat nimeni la finalul meciului ceva in neregula privind comportamentul lui Reghe?

Korado04.12.2013 18:29

Uneori au dreptate, jumatate din "suporterii" Stelei sunt de conjunctra,apoi sunt multi alti factori care impiedica lumea sa vina la stadion sunt:vremea,transportul,motive personale versus MM&gg,ora partidei,ceea ce vad pe stadion.

Noi restul avem impresia ca,chiar suntem adevarati suporteri,dar noi astia care mergem la stadion si cantam ar trebui sa soman si restul stadionului sa ni se alature,si nu doar prin celebrul "tot stadionul" ma refer atunci cand nu canta si nu pun presiune sa-i fortam sa o faca.

Eu unul va spun sincer m-am saturat de samantari in tribune.

MadFroG04.12.2013 20:38
Daca e sa fie urmasul lui Bourceanu, procedeaza foarte corect. Si are dreptate sa admonesteze suporterii, pana la urma 35.000 pe National Arena in primavara, 10.000 pe "templu".

Daca era sa fie urmasul lui Bourceanu,treaba lui ar fi fost sa se fi recuperat mai bine si sa nu mai fi pierdut timp in fata oglinzilor la pensat, ca-i vin idei nastrusnice si ii ies pe gura fraze inexplicabile. Au prins unii jucatori niste arfe fantastice, i-a invatat neamtul cum sa alerge si sa respire corect si gata, se cred buricul pamantului.

«12»