Duminica, 1decembrie 2013, de la ora 21:00, pe stadionul Steaua,
Steaua - Petrolul
Meci transmis de Digi Sport 1.
Un meci de totul sau nimic. Un meci care nu se poate termina la egalitate. Petrolul are un lot bun, un joc bun, uneori nu prea are sansa.
Steaua, chiar daca nu mai e pe valul din sezonul trecut, poate sa joace bine si sa-si creeze numeroase ocazii. De ce? Ca sa le rateze Tanase! Numai atat? Nu, ca sa-i treaca pe sub nas lui Kapetanos.
Sper ca la acest meci Piovaccari sa fie apt de joc dupa accidentarea suferita la antrenamente si sa-l faca uitat pe piaza rea Kapetanos.
Cand il vezi cum nu ajunge la nicio minge, cum e prins permanent in offside, te intrebi ce-au avut in cap cand l-au adus. Culmea, pe 20.000 euro salariu lunar platibil la fiecare 30 de zile.
In sfarsit Steaua si-a amintit de Iancu, dupa umila mea parere cel putin egal sau mai bun decat Stanciu, si l-a introdus in teren in repriza a doua la Tg Jiu. Baiatul are stofa de mare fotbalist.
Petrolul e periculoasa in fata portii adverse, unde lunganul de culoare Dore, il inlocuieste cu succes pe Bokila. Inscrie goluri din jumatati de ocazie. Dar nu mi-a teama pentru ca acolo unde el se invarteste il pazesc taticu' Szukala si Varela, ca Gardos e suspendat pentru cumul de cartonase. Ca si Geogevski. Dar pe dreapta, pentru linia de fund il avem pe Chipciu si poate pe Prepelita.
Steaua poate castiga meciul. Ca si in SuperCupa.
Petrolului nu-i acord decat sansa unui meci egal. Dar asta nu se poate pentru ca dupa cum am anticipat in introducere, e un meci de totul sau nimic.
Altfel, sa auzim de bine ca de vazut... Asteptam cu interes acest meci, culmea, de mare interes.