FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - CFR Cluj 3-0 (2-0)

«12»
Lorimer18.08.2013 13:21

Adrian... Si eu sunt de parere ca trebuie jucat Iancu in avanposturi...numai ca italianul se vrea a fi un pivot, ceea ce Iancu sigur nu poate fi, si in concluzie pentru asa ceva trebuie schimbat tot sistemul.

Apoi, sper ca atitudinea delasatoare din trecut a lui Radut sa se fi schimbat. Mi-a placut ce juca la Curtea de Arges, dar sunt 4 ani de atunci. In acesti 4 ani n-am vazut decat calcaie, glezne si fite... nu dintr-alea eficiente din pacate.

Si inca ceva...mai lasa-l pe ungurul ala ca nu e chiar D-zeu pe pamant aici la noi sa faca tot ce vrea. Ti-am spus inca dinainte de a incepe sezonul ca n-au valoare de a se bate la titlu. Avand in vedere nivelul ridicat de joc al Stelei, nu prea are nimeni ce sa le faca in acest sezon.

Daca dupa ce trecem de Legia (sper ca asa sa fie) vor pleca sau nu jucatori importanti, ramane de vazut. Nu anunta asta ca fiind o certitudine.

Adrian18.08.2013 13:24

Nu cred ca l-a vazut cineva pe Piovaccari sa castige pana acum macar un duel fizic sau un duel aerian. Omul n-are nici o legatura cu meserie de pivot.

Lorimer18.08.2013 13:30

N-am vazut ieri meciul...acum caut sa vad cum a marcat. Pana acum, nici mie nu mi-a placut.

iNsTiGaToR18.08.2013 13:56
Cat despre echipa,probabil cativa jucatori or sa plece dar cu banii din UCL poti sa-i inlocuiesti lejer.

:))

Tu vorbesti serios? :))

van der Vaart18.08.2013 18:04

Nu stiu daca ar mai fi ceva de spus dupa meciul de aseara. Steaua a jucat un fotbal asa cum si-a obisnuit fanii inca din sezonul trecut, si a dominat de o maniera categorica. Florin Costea spunea ca Steaua " a jucat un fotbal total", eu as spune ca aseara, cu mici neintelegeri, a jucat IMPERIAL. Si nu datorita faptului ca a intalnit pe CFR, considerata principala contracandidata la titlu, ci datorita motivatiei pe care antrenorul le-a transmis-o jucatorilor, care au inteles ca fiecare meci este la fel de important, indiferent de numele adversarului. As vrea sa cred ca aceasta agresivitate si pofta de joc va ramane in fiecare jucator, la fiecare meci, nu doar la cele importante.

Poate ca unii dintre jucatori au realizat ca pentru a avea succes la o echipa precum Steaua, trebuie sa muncesti din greu, si sa fii mereu la inaltime. Sau poate ca mirajul strainatatii le impune o alta mentalitate, pentru a putea "prinde" un transfer "afara". Poate ca gresesc eu, si ei chiar vor sa devina modele pentru pustii care joaca fotbal pe maidan, si sa inlocuiasca tricourile cu Messi si Ronaldo cu cele cu Tanase sau Bourceanu.

Cat despre identitatea Stelei, ea nu a fost pierduta si regasita, sau stearsa si rescrisa. Identitatea Stelei a fost mereu aceeasi, mai mult sau mai putin impunatoare. Impunatoare pentru ca dintotdeauna pustii care se apucau de fotbal se visau Gheorghe Popescu, Ion Alecsandrescu, Gheorghe Constantin ori Emeric Jenei, mai apoi, Balint, Lacatus, Bumbescu sau Hagi, Adrian Ilie, Ilie Dumitrescu, pentru ca totul sa culmine cu Radoi ori Dica, iar peste putin timp, Raul Rusescu. Identitatea Stelei s-a cladit in timp, si tot in timp va putea fi stearsa. Dar nu acum. Acum Steaua arata ca merita sa stea la loc de cinste cu marile echipa ale Europei. Steaua arata ca o echipa mare. Steaua e o echipa mare.

Asta e parerea mea, un umil suporter stelist.

mountytoma18.08.2013 18:09
Si ce o sa se intample cand o sa se intoarca gibonul?

cand o sa se intoarca gibonul, vom asista la acelasi spectacol maimutaresc pe care l-am vazut de vreo zece ani incoace. iar incepe sa spuna el antrenorului cine trebuie sa joace, iar rastoarna el ierarhiile laudand jucatorii pe care vrea el sa ii vanda si criticand jucatorii care au salariu prea mare sau nu accepta unul mai mic, iar se urca el pe maibah sa il aclame prostii...

ah, totusi se va schimba ceva cand se va intoarce, fata de ce aveam inainte de a intra el la cuibusorul dragostei pederaste. cred ca isi va lua un fotoliu cu latime dubla fata de cea actuala, pentru ca de atata iubire la jilava va avea intr-adevar un fund lat demn de un LATiFUNDiar :-)

iNsTiGaToR18.08.2013 18:17
cand o sa se intoarca gibonul, vom asista la acelasi spectacol maimutaresc pe care l-am vazut de vreo zece ani incoace. iar incepe sa spuna el antrenorului cine trebuie sa joace, iar rastoarna el ierarhiile laudand jucatorii pe care vrea el sa ii vanda si criticand jucatorii care au salariu prea mare sau nu accepta unul mai mic, iar se urca el pe maibah sa il aclame prostii...

ah, totusi se va schimba ceva cand se va intoarce, fata de ce aveam inainte de a intra el la cuibusorul dragostei pederaste. cred ca isi va lua un fotoliu cu latime dubla fata de cea actuala, pentru ca de atata iubire la jilava va avea intr-adevar un fund lat demn de un LATiFUNDiar :-)

Mie mi-e groaza de ziua in care va fi eliberat. Nici nu vreau sa-mi imaginez cum vor jubila sustinatorii cercopitecului cand inculpatul va pasi in afara facultatii.

mountytoma18.08.2013 18:17
Eu nu-mi explic cum Porumboiu a dat perla asta de Stanciu din mana. Baiatul e de nota 10, si nu doar in meciul asta. Desi e de mai putin timp decat Iancu, pare o diferenta mare de integrare, capacitate de efort, dribling in viteza, panica in apararea adversa, centrari, combinatii, recuperari, pase precise etc. Ca si Popica, e peste tot: benzi, centru, fata portii, inchidere ... Cum intra parca se schimba jocul. Se simte prezenta lui. Daca nu se "stinge" eu ii prevad un viitor glorios.

are si niste preluari bestiale!

are insa mari lipsuri cand e vorba de a pasa coechipierilor in preajma portii. dar are tot timpul sa invete si asta. dupa parerea mea din echipa nationala nu ar trebui sa lipseasca Stanciu si Maxim in spatele lui Marica sau Bogdan Stancu!

important pentru Stanciu este sa ramana ambitios, muncitor si modest, sa nu i se urce la cap Bucurestiul si prostiile aferente.

Korado18.08.2013 18:21
are si niste preluari bestiale!

are insa mari lipsuri cand e vorba de a pasa coechipierilor in preajma portii. dar are tot timpul sa invete si asta. dupa parerea mea din echipa nationala nu ar trebui sa lipseasca Stanciu si Maxim in spatele lui Marica sau Bogdan Stancu!

important pentru Stanciu este sa ramana ambitios, muncitor si modest, sa nu i se urce la cap Bucurestiul si prostiile aferente.

STOP! eu nu inteleg cum poti sa il nominalizezi pe Marica aici, una la mana e un dinamovist dedicat si ratat, apoi ce sa caute figurantul ala la nationala atata timp cat nu are echipa de club?

Vorba unor fani de Arsenal Londra, daca vrea poate sa joace la Arsenal de Sarandi.

mountytoma18.08.2013 18:30
STOP! eu nu inteleg cum poti sa il nominalizezi pe Marica aici, una la mana e un dinamovist dedicat si ratat, apoi ce sa caute figurantul ala la nationala atata timp cat nu are echipa de club?

Vorba unor fani de Arsenal Londra, daca vrea poate sa joace la Arsenal de Sarandi.

ne place sau nu ne place, cred ca Marica este totusi cel mai bun varf de atac al Romaniei acum. a ales banii lui Schalke si de aceea a jucat atat de putin la echipa de club si acum isi cauta alt angajament. insa cum Bogdan Stancu la nationala joaca jalnic de ceva vreme... asta e. iar Rusescu are alte prioritati acum decat echipa nationala, unde Piturca oricum nu este tentat sa il promoveze. dupa ce Rusescu se va acomoda la Sevilla si va incepe sa inscrie, alta va fi situatia si la nationala!

Korado18.08.2013 18:38

Nu stiu de ce am eu asa un feeling ca, chiar daca va incepe sa marcheze Rusescu tot nu il cheama la nationala ca nu are loc de "miarica", doar ai observat si tu din presa inainte meciului cu Slovacia cum sa facut convocare era preferat panarama aia de copil de la Petrolul in locul lui Budescu si multe alte exemple, eu cred ca la nationala este o anume chestie in care jucatorii care se cunosc vor sa joace intre ei.

Chiar ce am remarcat dupa meciul cu CFR spuneau comentatorii, cum de la Steaua, Lato joaca cu zambetul pe buze si la nationala parca are 2 picoare stangi, explicatia e simpla, dar la aprecierea fiecaruia sa o gaseasca.

mountytoma18.08.2013 19:01
Nu stiu de ce am eu asa un feeling ca, chiar daca va incepe sa marcheze Rusescu tot nu il cheama la nationala ca nu are loc de "miarica", doar ai observat si tu din presa inainte meciului cu Slovacia cum sa facut convocare era preferat panarama aia de copil de la Petrolul in locul lui Budescu si multe alte exemple, eu cred ca la nationala este o anume chestie in care jucatorii care se cunosc vor sa joace intre ei.

Chiar ce am remarcat dupa meciul cu CFR spuneau comentatorii, cum de la Steaua, Lato joaca cu zambetul pe buze si la nationala parca are 2 picoare stangi, explicatia e simpla, dar la aprecierea fiecaruia sa o gaseasca.

la nationala intotdeauna au fost bisericute. Rusescu are mare nevoie de adaptare la Sevilla. nu stiu daca ai vazut la cupa confederatiilor cum a jucat Jesus Navas, jucatorul plecat de la Sevilla la Manchester City. Rusescu trebuie sa ii ia locul unuia care joaca formidabil si a plecat pe zeci de milioane de euro!!!! eu nu am fost niciodata un mare fan al lui Rusescu, pe care de fapt l-am criticat mai meureu, dar ii doresc sa joace bine la Sevilla si sa ajunga titular la nationala.

nationala este un cuib de viespi cu foarte multe grupuri de interese implicate...

ps. comentatorii aia sunt niste idioti. Latovlevici ar juca de parca ar avea doua picioare drepte (cand joaca slab), pentru ca la el baza este stangul :-) cu doua picioare stangi Latovlevici ar fi formidabil!

iNsTiGaToR18.08.2013 19:05

Ce bine ar fi sa fie asa :))

«12»