Steaua traieste din inspiratia anumitor jucatori. Imi pare rau pentru Reghe dar tot mai mult se vede lipsa unei idei de joc. Fotbalistii joaca din ce stiu ei, dupa cum se cunosc, cum se simt pe teren.
M-am uitat la Iancu, un fotbalist care imi place foarte mult. Foarte putine mingi a primit. Mijlocasii preferau sa isi paseze unul altuia sau in spate decat sa ii trimita lui. Copilul ala e mult peste italian, care italian a fost al doilea cel mai slab om de pe teren dupa Latovlevici(a facut unul din cele mai proaste meciuri de cand e la Steaua. Probabil e afectat ca nu si-a primit banii si ca nu a fost lasat sa plece.)
Eu unul nu-l inteleg pe Rege. Cum sa joci cu piovaccari si nu cu Iancu? Cum sa il bagi pe Cristea cand il ai pe Radut?!
Piovaccari n-are nici o treaba cu meseria de pivot. Nu a castigat nici un duel aerian, nu s-a impus prin forta, nimic. Iancu putea la fel de bine sa ii ia fata lui Cadu. Ba e chiar mai rapid decat italianul. Cred ca ii putea pune foarte mari probleme rupatorului aluia.
Radut a fost unul din oamenii care au tras Pandurii in spate anul trecut. De ce joaca Cristea? Mai ales ca aproape la fiecare meci ni se spune ca Cristea nu e pus la punct cu conditia fizica. De parca n-ar fi facut antrenamente cu petrolu'.
Si nici schimbarea aia Gardos-Chiriches n-am prea inteles-o.
Adi Popa a fost omul meciului. Daca nu era el, Steaua nu castiga. CFR e o echipa foarte slaba.