A
1 - nu cred ca e nevoie de sondaj, multi stelisti cauta materiale media bune despre Steaua
Sondajul ar fi vizat si aspecte de preferinte ale vizitatorilor, daca e bun sistemul cu album de atmosfera si joc la fiecare meci, ce propuneri ar avea ei, numarul de fotografii pe album, ce anume ar trebui fotografiat mai mult la fiecare meci, etc.
2 - propun sa mutam COMPLET sectiunea foto pe un canal Flickr FCSTEAUA (prioritate mare)
deja se discuta, putem incepe deja de sambata sau mai asteptam? cine ar putea crea canalul FCS pe flickr? eventual as face efortul sa pun fotografiile in paralel pana se ia o decizie
3 - vom lucra cu echipa tehnica (prioritate medie)
in varianta cu externalizare ar trebui sa existe link de pe prima pagina
4 - decidem intai unde stocam pozele (Flickr?) si investigam posibilitatea asta (prioritate mica)
pe flickr ar fi posibil dupa tags
5 - depinde exclusiv de colaboratorii nostri media
era auto-anagajament:)
6 - nu cred ca vom gasi oameni care sa se conformeze cu aceste conditii (daca vrei tu, sigur)
cade in varianta cu externalizare
7 - discutam cu dept. tehnic (prioritate mica)
idem 6
8 - discutam cu dept. redactional dupa ce vom avea redactor-sef
mi-as dori o colaborare mai activa cu redactorii, autorii de articole
9 - si George vrea asta dar n-avem capacitatea momentan. in viitor ne gandim
as putea incerca cu ftp de la stadion
10 - habar n-am, ne gandim (prioritate mica)
asa cum pe forum se impune limbajul civilizat, la fel la sectiunea media as elimina pozele kitch, cele de ex. cu caini si pisici cu tricou Steaua sialte bazaconii din acestea.
11 - investigam solutiile externe de stocare?
idem 6
12 - e foarte, foarte greu. tot ce putem e sa precizam termenii de copyright
problema o studiez si eu, watermark pe mijlocul fotografiei nu cred ca este o solutie estetica, iar o pozitionare in colturi nu este tocmai eficienta fata de crop
13 - de acord daca are cine sa se ocupe si daca avem bani
ma ocup eu, sponsorizez eu la inceput, s-a mai facut, George cred ca-si aminteste. Cadoul poate fi si altceva, din promotionale ramase de la evenimente
14 - nu stiu inca
idem 6
15 - eventual pe noua platforma a site-ului la care vom lucra eu, George, si Azzido?
pot colabora cu redactorii, eu propun fotografia si sugerez povestea, ei o scriu. Am discutat-o odata mai demult cu SSK
16 - ne gandim in viitor
ok, conservam proiectul, desi mi-ar fi placut mult sa-l vad realizat. Se munceste ceva la un banner, iar unele mesaje sunt sclipitoare. Pacat sa devina efemere.