Omul a spus foarte clar ca nu are timp sa stea cateva saptamani pe net ca sa citeasca istoria forumului. Si atunci de ce sa te creada pe tine? Concret de ce? Inainte de a comenta in numele forumului ca nu-ti doresti una si alta, te-ai intrebat oare cati oameni sunt indignati de faptul ca tu ai ajuns din nou moderator?
Tiberiu, ca idee, si eu pot sa tip. Observ ca vrei sa-i faci toate poftele lui Adrian, doar ca sa stea linistit. Nu e de ajuns ca l-ai numit moderator?
"Vrei sa ii faci toate poftele lui Adrian, doar ca sa stea linistit" - Observa pe discutia asta cati oameni au fost nominalizati pentru si au refuzat functia de redactor-sef. V-as ruga sa va tratati reciproc cu mai mult respect - si el pe tine, si tu pe el, etc.
Marius, eu imi asum sanctiunile, muta tu discutia unde crezi...si iti multumesc pentru sfat, dar nu suport sa fim luati in bataie de joc. Concret, Tiberiu este indemnat sa creada pe cuvant pe unii, dar nu stiu daca i s-a transmis faptul ca un coleg de-al lui de la administratie, Azzido l-a banat definitiv pe acest Adrian acum 3-4 luni. Da sau nu? Sa se intrebe de ce a ajuns acel admin sa-l baneze definitiv....oare ce anume l-a determinat la o decizie atat de drastica. Adica, pentru el, Adrian, trebuie sa se faca enspe mii de concesii, trebuie sa fie si reprimit, si pus moderator si mai si mai sus, dar altii cum sunt eu, nu mai au voie sa scrie o amarata relatare despre statistici...
PS N-am comentat nimic pana sa fiu direct atacat. Dar nici nu sunt genul care intoarce celalalt obraz.
"Azzido l-a banat pe Adrian" - nu stiam, dar am acordat amnistie tuturor userilor FCS
"altii cum sunt eu, nu mai au voie sa scrie o amarata relatare despre statistici... " - iti garantez ca orice articol de-al tau (sau al oricui altcuiva) care este refuzat in mod abuziv va duce la sanctiuni corespunzatoare. Ai un pic de incredere si trage-ma de maneca daca nu fac ce am promis.
Propun ca redactor sef pe userul
mdionis. E o persoana cu o vasta cultura, dialog, fluenta, logica si exprimare ireprosabile.
Nu am vorbit cu el, nu stie nimic de propunerea mea.
I-am facut o propunere publica lui Adrian careia inca nu i-a dat curs. Daca accepta si-si face treaba cu profesionalism, poate sa se ocupe el pentru moment. Daca nu accepta sau daca face greseli grave / abuzuri, vom analiza alte propuneri, inclusiv mdionis (nu-l cunosc).
Adrian, astept raspunsul tau. De asemenea, am auzit un ZVON (nu am timp sa investighez) conform caruia i-ai fi comunicat unui user (Lorimer) ca nu are "dreptul moral" sa publice articole pe FCS. Nu ma intereseaza daca zvonul e adevarat sau nu. Vroiam doar sa-ti atrag atentia ca daca un utilizator ii trimite redactorului-sef un articol (lucru pe care-i incurajez sa-l faca in mod PUBLIC, aici), zisul redactor-sef e dator sa evalueze articolul pe baza calitatii si relevantei sale, si nu a reputatiei autorului. Cu atat mai mult cu cat NU ai acceptat inca functia de redactor-sef, nu pot sa te trag la raspundere pentru nimic, dar te rog sa contribui la restabilirea unei atmosfere de cooperare si profesionalism.
Multumesc.
drvladyk, Marius Mihet: multumesc pentru ajutorul cu moderarea