Pai au jucat bine pentru ca Steaua a fost slaba. Ca eu nu stiu ce poti intelege tu prin bine cand fundasii alora ii scapau pe ai nostri si la faze fixe si la faze de joc iar atacantii lor ajungeau in careu si se apucau sa dribleze in loc sa traga la poarta.
Am crezut ca Uhrin asta a inteles ceva din fotbalul romanesc dar se pare ca nu prea. Nu cred ca exista un fotbal care sa joace la ciupeala mai mult ca al nostru. Cand ai ocazii si nu faci nimic, cand ai un penalty si iti bati joc, n-ai cum sa emiti pretentii de echipa buna.
Acum, poate gresesc si eu. Ca totul e subiectiv. Un baiat mi-a zis ieri ca Stuttgart si Copenhaga sunt echipe foarte tari, mai tari ca Bastia sau Fenerul intalnite de Steaua in anii 90. Insa, in acelasi timp am aflat ca Steaua de azi e a doua cea mai valoroasa din istorie.
pentru un inceput de sezon Steaua a jucat bine. georgienii au jucat cu ambitie, au fost bine pusi in teren, app de ce ziceai tu ca uhrin nu a invatat nimic..din contra a asezat echipa foarte bine in teren si asta am vazut cu totii in prima repriza atunci cand mijlocul nostru a avut de suferit. Din pacate pentru ei stau foarte prost la capitolul mental, de aici si victoria noastra.
Stii este un proverb : Norocul tine cu cei buni. Asa si-nseara asta, am avut noroc ca pampalaul ala nu a dat gol. Apoi pe caderea lor puteam sa le mai dam 3 goluri foarte usor.
Daca tu ai vazut din meci ultimele 30 minute este de inteles afirmatiile tale cu privire la ""calitatea"" lor.
Legat de istorie, personal nu as spune ca este a doua echipa din istorie, consider ca am mai avut echipe bune in trecut..bine acum ""bune"" sunt la stilul si jocul practicat in acea perioada.
Dar sunt convins ca prezenta echipa este in top 5 din istorie.
daca tot tinem mortis sa facem clasamente
APP STII CINE A FACUT ECHIPA ASTA?!?! (IN SENSUL DE A-I ADUCE LA Steaua) ?@?!?
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
PT ADMINI:
Fratilor, articolul meu se mai posteaza pe site?!?! ca deja se invecheste si problemele ridicate de mine acolo isi pierd din actualitate. inteleg ca sunt probleme pe server...dar totusi, numai maine nu se face saptamana!