FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo Tbilisi - Steaua 0-2 (0-0)

«123»
apparte9930.07.2013 17:32

Sper ca asta este ultimul meci al lui Nikolic la Steaua. Este o rusine ca acest specimen sa aiba voie sa poarte tricoul Stelei. De fapt al oricei echipe...este pur si simplu nevinovat...tipul chiar nu stie cu mingea ori fuga ori plasarea ori faulturiile destepte ori presiunea pe fundasi ori centrari ori pleluari ori orice lega de fotbal. Marsh Nikolic, marsh frate la alta meserie ca fotbalist nu ai fost, ori vei fi, niciodata.

Adrian30.07.2013 17:45

Deci, pana la urma, e Dinamo tbilisi o echipa de 2 lei sau nu?

Steaua joaca tot mai prost. Doar o observatie.

MoWeed30.07.2013 17:46

Bucurati-va cat mai puteti de Iancu. In curand va intra "printisorul" in locul lui.

Alexandru H.30.07.2013 17:53

Hai sa fiu primul elvetian de pe aici care felicita echipa.

Bravo!

Da, Steaua a jucat foarte prost. A dat doar doua goluri, o bara, a avut vreo 5 ocazii uriase. Tanase a fost nul, echipa a fost fricoasa, e clar ca adevaratii suporteri au avut dreptate.

David30.07.2013 17:57

Tare mult imi place fundasul acela central al georgienilor. Acela solid, mare si musculos, Piovaccari sau cum. Tare mult imi place, cum l-a deposedat pe Tanase la faza aceea destul de periculoasa, apoi a mai scos de doua ori de pe linia portii.

Acum gluma este gluma, dar dupa doua, trei incercari se apuca sa paseze catre ceilalti de fiecare data, nu de altruist, ci sa nu se faca de ras.

Saramago30.07.2013 18:00

Dinamo Tbilisi - Steaua 0-2, dubla Iancu, dar gazdele au irosit la 0-0 un penalty.

Tatarusanu 8 - interventia in fata lui Xisco la penalty a reprezentat momentul decisiv al disputei;

Georgievski 6 - sigur, fara aport ofensiv semnificativ;

Chiriches 6 - a gresit in faza premergatoare loviturii de pedeapsa;

Szukala 6 - bun in defensiva, ar fi putut marca la centrarea taiata a lui Latovlevici;

Latovlevici 5 - multe erori, hentul sau in careu putea da peste cap planurile Stelei;

Pintilii 6 - acceptabil, in cele din urma;

Bourceanu 7 - mult mai activ in partea a doua si foarte aproape de gol;

Tanase 8 - cel mai bun meci din ultimele sezoane; a avut, ce este drept, si un adversar destul de slab;

Ad.Popa 5 - mai activ in partea a doua, dar a facut un meci slab pe ansamblu;

Iancu 8 - goluri frumoase, meci memorabil;

Piovaccari 6 - mai tehnic si mai combinativ decat Nikolic;

Gardos - a jucat prea putin.

drvladyk30.07.2013 18:03
Hai sa fiu primul elvetian de pe aici care felicita echipa.

Bravo!

Da, Steaua a jucat foarte prost. A dat doar doua goluri, o bara, a avut vreo 5 ocazii uriase. Tanase a fost nul, echipa a fost fricoasa, e clar ca adevaratii suporteri au avut dreptate.

Echipa a jucat mai prost decat juca anul trecut. Pt victorie felicitari, dar hai sa nu negam realitatea

Adrian30.07.2013 18:04

Grupele CL nu sunt departe deloc daca mai are Steaua norocul sa dea peste echipe care nu vor sa joace in competitia asta.

SuperstaR1830.07.2013 18:07

Au jucat foarte bine georgienii, au facut fata cam 60 de minute, pana cand Steaua a inceput sa ii surclaseze la mai toate capitolele (evidenta fiind acea tripla ocazie). Cheliosul lor din atac, Dvali, pare cu 2 clase peste Nikolici si Piovaccari. Cel putin poate intra in combinatii cu colegii din atac.

Iancu a fost azi in zi de gratie.

Echipa a jucat mai prost decat juca anul trecut. Pt victorie felicitari, dar hai sa nu negam realitatea

E c***t.... Cum am jucat la Trnava anul trecut? Mai bine? Inteleg ca urati echipa de acum, inteleg ca sustineti alte echipe momentan (Manchester, Liverpool, etc), dar hai sa fim un pic obiectivi.

Lorimer30.07.2013 18:08

A fost o diferenta clara de valoare asa cum era de asteptat. Mie imi place foarte mult Iancu.

choli30.07.2013 18:11
Grupele CL nu sunt departe deloc daca mai are Steaua norocul sa dea peste echipe care nu vor sa joace in competitia asta.

la ce meci te-ai uitat?

:ce_oameni:

drvladyk30.07.2013 18:11
Au jucat foarte bine georgienii, au facut fata cam 60 de minute, pana cand Steaua a inceput sa ii surclaseze la mai toate capitolele (evidenta fiind acea tripla ocazie). Cheliosul lor din atac, Dvali, pare cu 2 clase peste Nikolici si Piovaccari. Cel putin poate intra in combinatii cu colegii din atac.

Iancu a fost azi in zi de gratie.

E c***t.... Cum am jucat la Trnava anul trecut? Mai bine? Inteleg ca urati echipa de acum, inteleg ca sustineti alte echipe momentan (Manchester, Liverpool, etc), dar hai sa fim un pic obiectivi.

Omul e subiectiv, asa mi s-a parut mie.

Alexandru H.30.07.2013 18:14

Juca mai bine ca juca in preliminariile Europa League. Astea sunt macar preliminariile Champions League; nu e Dinamo Tbilisi nu stiu ce forta dar i-au batut recent pe cei de la Sahtior, nu poti sa intri intr-un meci de genul asta crezand ca ii vei rupe pe adversari (si puteam sa-i rupem daca mai marcam vreo 2 goluri la final...).

Adrian30.07.2013 18:41
la ce meci te-ai uitat?

:ce_oameni:

La cat de slabi sunt cei de la Tbilisi, ti se pare ca Steaua a jucat bine?

Daca punem semnul egal intre aia si Chelsea sau Ajax, da, Steaua a jucat extraordinar. Daca nu...

vlad30.07.2013 18:51
Tare mult imi place fundasul acela central al georgienilor. Acela solid, mare si musculos, Piovaccari sau cum. Tare mult imi place, cum l-a deposedat pe Tanase la faza aceea destul de periculoasa, apoi a mai scos de doua ori de pe linia portii.

Il vrei la Steaua?

Korado30.07.2013 18:55

Pot sa va intreb si pe voi ceva?

Dinamo Tibilisi sau Ceahlaul Pitra-Neamt? cine a pus mai multe probleme la poarta lui Tatarusanu, exceptant faza cu 11m.

vlad30.07.2013 18:56

Daca punem semnul egal intre aia si Chelsea sau Ajax, da, Steaua a jucat extraordinar. Daca nu...

Anul asta atingem semifinalele cu echipa asta. Nu mi-e frica de nimeni. Doar de Real , Barcelona si Bayern. In rest ne batem cu toti de la egal la egal. Ce Pata - Mata???! O sa-l facem sa planga si pe nenorocitul ala de Aulas. Nu ne lasa Iisus din brate decat in semifinale. Dar acolo intervine Bunul Dumnezeu si nu ne lasa singuri.

Zenden30.07.2013 19:15

Isi mai bate mult joc de noi nea' Prodan - Regheton, bagandu-l pe Alcoolici in teren ? Si o nelamurire : de ce atunci cand schimbam un jucator, Mimishor Stoica este primul care iese la marginea terenului sa-i ia in primire ? Azi a stat ca un adevarat fucker la margine, intr-o ipostaza alpha, asteptandu-l pe Alcool 90, cred ca a vrut sa-i dea si un pupic la lobul urechii. De ce la sfarsitul meciurilor, este primul care vine in fata galeriei cu mainile ridicate (ca deh, victoria e a lui, nu?), jucatorii trecand in plan secund, practic ? Trezeste-te, ba, travestitule, ca esti penibil ! Baga repede niste steroizi in tine (sincer, la 49 de ani arati ca un adolescent emo), ca in scurt timp iti vei urma idolul la parnaie, si te fac baietii posta p-acolo !

Zenden30.07.2013 19:25

Ad.Popa 4 - nimic in atac, nici nu l-a ajutat prea mult pe Georgievski; poate isi revine;

Stanciu 4 - aproape absent; in plus, a luat un glaben;

Nikolic 5 - nu poate prea mult.

Cum sa le dai nota 4 celor doi, iar lui Alcoolici sa-i dai 5 ? :))))

Nu, serios ! Orice minge care trecea pe la el a fost capat de linie, nu este in stare de nimic, n-am vazut fotbalist mai slab ca asta in istoria Stelei. Si dupa ce ca este paralel cu fotbalul si amantul lui Mimishor (raman la parerea asta, n-ai cum sa-i iei apararea unui astfel de "fotbalist" intr-un mod atat de agresiv decat daca ai ceva legaturi amoroase cu acesta), isi mai permite si sa sara la bataie (da, CU FANII STELISTI) atunci cand este criticat si sa-i scuipe.

blindius30.07.2013 19:50

@Adrian: o remarca, daca nu te deranjeaza, nu mai spune ca Steaua va ajunge in grupe daca va mai intalni echipe care nu vor sa joace in CL, iti/ne pierdem din credibilitate. Unii chiar s-ar putea sa o considere o prostie. Nu voiau cei de la Davar Scorpje, dar Tbilisi astia sigur isi doresc. Cine nu si-ar dori sa fie in UCL?

E precum cealalta prostie, cum ca Ajax si Chelsea nu erau interesate de a castiga "competitia sh", incercand astfel de a micsora munca jucatorilor in victoriile respective. Bine, pentru asta nu te acuz pe tine, fiindca a zis-o unu' de prin N-E.

Cat despre jocul echipei, nu comentez ca nu am vazut meciul, dar Steaua chiar joaca mai slab momentan, comparativ cu sezonul trecut, chiar daca pana acum nu putem vorbi decat despre victorii.

Saramago30.07.2013 20:06

Asa cum a subliniat un coleg de pe forum, in preliminarii se sta la trei galbene. Pana in prezent, stelistii au colectat nu mai putin de zece astfel de cartonase: Tanase, Piovaccari (in turul cu Vardar), Piovaccari, Pintilii, Szukala (returul cu Vardar), Stanciu, Pintilii, Latovlevici, Szukala, Gardos (turul cu Dinamo Tbilisi).

Asadar, Piovaccari, Pintilii si Szukala au acumulat deja cate doua galbene si sunt la numai un avertisment de suspendare.

Kreator30.07.2013 20:32
Inteleg ca urati echipa de acum, inteleg ca sustineti alte echipe momentan (Manchester, Liverpool, etc), dar hai sa fim un pic obiectivi.

@ SuperstaR18

Hmmm,

Superstar, daca analizam putin imaginea pusa de tine la avatar...

avem asa:

prima treime de sus este ceva alb-rosu, o caciula sau asa ceva, asadar Arsenal, Dinamo... etc.

Tu sti mai bine.

In cele doua treimi ramase se vede ceva in culorile rosu si negru, asadar AC Milan.....?

SuperstaR1830.07.2013 20:36
@ SuperstaR18

Hmmm,

Superstar, daca analizam putin imaginea pusa de tine la avatar...

avem asa:

prima treime de sus este ceva alb-rosu, o caciula sau asa ceva, asadar Arsenal, Dinamo... etc.

Tu sti mai bine.

In cele doua treimi ramase se vede ceva in culorile rosu si negru, asadar AC Milan.....?

Sunt caciula si fularul old-school scoase de AISS acum 2 ani. Din cate stiu, fular asemanator era prin anii '80. Iar caciula a fost facuta dupa modelul lansat de suporterii polonezi, in 3 culori, cercuri concentrice. Deci ambele reprezinta Steaua.

choli30.07.2013 21:39

Tbilisi ti s-au parut slabi? sa fim seriosi au jucat foarte bine, au fost cu mult peste vardar. daca faceau 1-0 la penalty nu stiu care era rezultatul. dar uite ca au ratat si ti-au dat tie motive sa zici ca sunt prosti :))

RappaX30.07.2013 21:48

http://24.media.tumblr.com/6552db1a8092c63...zv2gno1_400.gif

Dinamo tibilisi-Steaua Bucuresti, 21:45, Pro TV... mai ziceti de altii

«123»