A avut si Tatarusanu partea lui de vina la gol.
A avut si Tatarusanu partea lui de vina la gol.
Astra - Steaua 1-1 (pauza), Varela a egalat la ultima faza a reprizei. Scorul a fost deschis de Enache, dar faza amfitrionilor a plecat dupa un fault neacordat la Piovaccari in marginea careului de 16 metri al celor de la Astra.
Tatarusanu 6 - bun in general, a fost surprins de sutul in scurt trimis de Enache;
Varela 6 - are meritul de a fi inscris in minutul 45+1;
Szukala 6 - joc solid;
Gardos 6 - a jucat bine, n-a urcat insa sa-si ajute mijlocasii si atacantii;
Latovlevici 5 - multe erori, deseori depasit de adversarul direct;
Bourceanu 5 - a pirdut multe dueluri la centrul terenului;
Prepelita 5 - o interventie buna la un sut din careu expediat de Budescu, in rest coplesit de mijlocasii Astrei;
Popa 5 - mult mai slab decat in jocul de miercuri;
Chipciu 5 - fara sut, fara pasa decisiva;
Tanase 5 - dupa un inceput bun a rtefost dominat de Matel, care l-a atacat de cateva ori foarte dur;
Piovaccari 5 - efort demn de lauda, realizari putine, plus o stare accentuata de nervozitate.
Steaua are nevoie de o prestatie superioara dupa pauza pentru a ramane neinvinsa in campionat. Spun asta pentru ca arbitrul Kovacs va continua sa-i impinga de la spate pe giurgiuveni. Oricum, centralul le-a dat bilete de voie lui Ben Youssef, Matel si Muresan, care au aratat niste intrari salbatice asupra jucatorilor Stelei.
Astra - Steaua 1-1 (pauza), Varela a egalat la ultima faza a reprizei. Scorul a fost deschis de Enache, dar faza amfitrionilor a plecat dupa un fault neacordat la Piovaccari in marginea careului de 16 metri al celor de la Astra.
A fost o faza dubioasa. Din reluari nu imi e clar daca a fost fault sau nu la Piovaccari, insa arbitrul nu imi inspira incredere.
Tatarusanu 6 - bun in general, a fost surprins de sutul in scurt trimis de Enache;
Golul pe scurt e greseala de portar. Mai ales din acel unghi. 90% e vina lui Tatarusanu, 10% apararea fiindca Enache a putut trage nestingherit.
Piovaccari 5 - efort demn de lauda, realizari putine, plus o stare accentuata de nervozitate.
Arbitrul il va elimina cat de curand posibil, doar sa ii ofere un pretext.
Steaua are nevoie de o prestatie superioara dupa pauza pentru a ramane neinvinsa in campionat. Spun asta pentru ca arbitrul Kovacs va continua sa-i impinga de la spate pe giurgiuveni. Oricum, centralul le-a dat bilete de voie lui Ben Youssef, Matel si Muresan, care au aratat niste intrari salbatice asupra jucatorilor Stelei.
Ramane de vazut.
Astra - Steaua 1-1 (1-1), elevii lui Reghe raman neinvinsi in competitia interna. Trebuie sa admit ca temerile legate de prestatia lui Kovacs nu s-au adeverit dupa pauza.
Tatarusanu 6 - in plus fata de prima repriza o interventie buna la sutul lui Bukari, dar si o neintelegere cu Gardos, de care Astra nu a profitat;
Varela 6 - nu jucat grozav, insa golul marcat cantareste foarte mult in economia campionatului;
Szukala 7 - foarte bun in jocul aerian;
Gardos 6 - destul de bine pe ansamblu;
Latovlevici 5 - chinuit de Enache, fara realizari ofensive notabile;
Bourceanu 5 - obosit, lipsit de clarviziune in cele mai multe momente;l
Prepelita 5 - a iesit accidentat, a jucat sub presiunea agresivilor mijlocasi centrali ai gazdelor;
Popa 6 - acceptabil;
Tanase 6 - un plus pentru jocul defensiv si pentru felul in care l-a inlocuit pe Prepelita in centrul terenului;
Chipciu 5 - sa-l vedem in primavara;
Piovaccari 5 - putine reusite si dupa reluare;
Tatu 5 - sters, in nota obisnuita; ramane cu golul marcat lui Basel;
Iancu 5 - nu s-a lipit de vreo combinatie periculoasa;
Stanciu - a evoluat CCA. zece minute.
Accidentarea lui Coman de la incalzire a fost in favoarea Astrei, nu a Stelei. Cel putin asta e parerea mea. In alta ordine de idei, la multi ani cu sanatate tuturor stelistilor!
Nu a fost fault la italian. S-a vazut pe reluare ca a fortat faultul si a cazut aiurea, impiedicat de fundas nu a fost si nici impins/tras.
"RECORD la Steaua! Reghe a reusit o performanta veche de 24 de ani! Cea mai lunga serie de meciuri fara infrangere!
Dupa egalul din aceasta seara, Steaua a egalat un record de 24 de ani. Echipa a terminat turul fara nicio infrangere, performanta pe care echipa nu a mai reusit-o din 1989, din vremea in care Steaua juca finala Champions League impotriva lui AC Milan.
17 meciuri consecutinve fara infrangere are Steaua in acest moment. Anghel Iordanescu era antrenorul echipei in 1989, iar printre jucatori se numarau Piturca, Lacatus, Hagi si Dumitrescu. Stelistii au luat campionatul in acel sezon. "
Sursa:
http://www.sport.ro/Liga-1/record-la-steau...erformanta.html
Astia nu-s intregi la minte!
Nu am vazut fotbal nici deoparte nici de alta. In schimb ce am vazut si auzit eu au fost urmatoarele;
- Cei doi ce comentau meciul au fost 120% anti Steaua ! Rusine dolce !
- La pauza cei doi tarani nu au stiut sa poarte o conversatie normala si pe langa asta tot Steaua a fost echipa mai rea.
- Intrari durere la jucatori Stelei.
- Arbitrul a primit porcul de craciun din partea lu Nicu lae
Per total un joc de final de sezon cu jucatori obositi in ambele tabere. Eu zic ca incheiem un sezon ok luand in considerare ca am fi putut cadea rau de tot dupa criminalitatile din CL.
Si iata cum acesti 2 neica nimeni, ne fac patria de ras.
Si iata cum acesti 2 neica nimeni, ne fac patria de ras.
"ne fac patria de ras"
de ce nu vb in nume propriu?
cu ce au facut patria de ras?
In sfarsit a intrat si Steaua in pauza,dupa atatea meciuri,chiar era nevoie!Ramanem cu 0 infrangeri sper sa vad cifra asta si la finalul campionatului si sa fim pe primul loc!Sarbatori fericite tuturor stelistilor!
Est fan din china nu ??