Stai ca nu mai inteleg. Acum asta e echipa fara titulari? In fine, scuzele astea le cunosc deja.
Daca erai atent, vedeai ca nu am zis nimic despre jocul echipei. Am comentat prestatia execrabila a lui Nikolic si momentul penibil oferit de memitza, care s-a apucat sa vorbeasca despre arbitraje desi Steaua a dat gol din offside. Cand se intampla asta, taci! Nu te apuci sa comentezi. Ca, daca e sa analizam, un gol luat din offside si un penalty nedat pentru Ciaklau' bate penaltyul nedat pentru Steaua.
In cazul asta taci, te faci ca nu ai vazut. Asa cum a facut Reghe. Ca se pare ca el are totusi mai multa minte decat panarama de Stoica.
In alta ordine de idei, dragul meu empyro, sper ca nu dai vina pe mine pentru lotul subtire.
Nu eu sunt manager la Steaua, daca intelegi unde bat. Nu e vina mea ca banii de pe Rusescu au ajuns in alte buzunare.
Daca eram eu sef la Steaua(ca tot ne place sa ne jucam FM), nu numai ca nu l-as fi dat pe Rusescu dar l-as fi luat si pe Bokila ala. Si nu numai pe el. Ca as fi facut raiduri pe la toate echipele din Liga 1 si le-as fi decimat loturile, le-as fi luat tot ce e de valoare sau ce mi se pare mie ca ma poate ajuta.
Cand stii ca Chipciu e out tot anu', ca ti-ai pierdut primii 2 marcatori, nu il transferi, frate, pe vaca proasta ala. Te duci si il iei pe Matulevicius. Il iei pe Alexe, de ce nu?! Ii iei pe bokila, grozav, hamza, eric, nistor, tot ce e bun!
Apoi vii si te bati cu pumnu-n piept ca tu ajungi in grupele ligii si ca spargi tot.
Repet, eu nu am criticat jocul echipei. Ma doare-n cot, desi mie nu mi s-a parut ca Steaua n-a vrut sa forteze. Mai degraba mi s-a parut ca i-a fost frica de Ciaklau'. Eu am criticat acelasi lucru pe care il critic de mult, mult timp. Si anume lipsa de profesionalism de la Steaua. V-am avertizat doar ca treaba asta o sa duca la o scadere.