FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Ceahlaul Piatra Neamt 2-1 (2-1)

«12»
Tupac Amaru20.07.2013 18:44
Sper din tot sufletul sa se ajunga la o conventie si acest stadion sa fie facut asa cum merita un club mare ce aduce satisfactii celor mai numerosi suporteri din Romania! Eu cred ca daca doua spete nu se inteleg si la mijloc se afla dragostea milioanelor de suporteri cetateni ce aduc contributii acestei tari, statul trebuie sa se autosesizeze si sa faca ceva in acest sens!

Forza Steaua vs Ceahlau 3-0

Eu sper sa moara Gheorghe Becali - fie asasinat, fie in accident. Ce a construit nenorocitul asta - arata-mi ceva construit de el in calitate de proprietar - ca sa cred ca ar putea face ceva concret in urma incheierii unei conventii?

Omule, Gheorghe Becali este un nemernic caruia i se rupe si de voi, suporterii, si de Steaua.

Adica voi ii alimentati bugetul, Steaua la fel si el se pisa si pe voi si pe Steaua cu acelasi ranjet tamp.

Ce nu e clar?

Adrian20.07.2013 19:21

Mah, daca are cineva numaru' lu' Nikolic, sa il sune acum, cat e in pauza, si sa ii zica sa faca la sfarsit schimb de tricouri cu Gabi Jula. Poate se lipeste ceva si de el...

Saramago20.07.2013 19:23

Steaua - Ceahlaul 2-1, la pauza.

Tatarusanu - sigur pe centrari, fara vina la golul marcat de Jula;

Georgievski - a marcat, a ajutat jocul ofensiv, precipitat la unele faze;

Gardos - se simte lipsa jocurilor, n-are clasa lui Chiriches;

Szukala - bun in jocul aerian;

Latovlevici - tehnic, laborios, a participat cu folos la multe actiuni de atac;

Bourceanu - util, a recuperat ca de obicei multe baloane;

Pintilii - mai discret ca de obicei;

Tanase - destul de bun, dar suturile nu i-au iesit;

Ad.Popa - foarte bun, ca de obicei;

Stanciu - nu prea grozav;

Nikolic - s-a straduit, dar fara realizari deosebite.

Emil Jula este, din ceea ce se vede, mult peste oricare dintre atacantii Stelei. Decat Piovaccari, n-ar fi fost oare mai potrivit? Chiar daca are mai mult de 30 de ani.

Lorimer20.07.2013 20:15
Mah, daca are cineva numaru' lu' Nikolic, sa il sune acum, cat e in pauza, si sa ii zica sa faca la sfarsit schimb de tricouri cu Gabi Jula. Poate se lipeste ceva si de el...

Asta nu e cel de la Otelul care in 2007 a ratat cu Lokomotiv Sofia vreo 4-5 ocazii uriase si le-a mancat calificarea?

Scuze pentru expresie ca am baut si eu ceva ca tot omu' dar imi bag p... in fostul "soldat maghiar" asa cum se autointitula....cai mai batrani stiti la ce ma refer.

Adrian20.07.2013 20:23

De ce esti ma suparat pe Miriuta? Trebuia sa vina sa joace cu prietenie?

Jula e de vreo 33 de ori atacantul care e Nikolic. Dac-ar fi avut si ala 21 de ani, nu 33, cred ca primea Miriuta acum si mai multe injuraturi.

Saramago20.07.2013 20:25

Steaua - Ceahlaul 2-1 (2-1) [Ad.Popa, Georgievski - Jula]

Tatarusanu - 6

Georgievski - 6,5

Gardos 5,5

Szukala 6

Latovlevici 6 (a jucat foste bine pana in minutul 85 cand imprudenta sa se putea solda cu un 11 metri pentru Ceahlaul!)

Bourceanu 6,5

Pintilii 5,5

[Prepelita 5,5]

Ad.Popa 7

Tanase 6,5

[Radut 6]

Stanciu 5,5

[Iancu 5]

Nikolic 5

P.S.: Cu acest 2-1, presarat cu cateva erori de arbitraj, Steaua le va da prilejul contestatarilor sa iasa la rampa!

Kapetan0s20.07.2013 20:27

Nikolici asta este atacant de nivelul Stelei?!

Din cate am vazut joc de cap nu are,cu mingea nu prea stie,nu prea le baga in poarta si nu are mari realizari desi se straduieste...Voi spune doar atat...daca ajungem in grupe e jale cu Nikolici,Piovaccari si Tatu, ca sa nu mai spun ca nu avem un playmaker adevarat.

apparte9920.07.2013 20:29

Tanase titular, Radut si Prepelita reserve...bravo Reghe FMM. Astept si Chipciu sa fie rezerva cind isi revine, doar Tanase iti face nevasta Reghele matii. Hai recunoaste jigodie, Tanase iti face tot neamul si iti da juma de salariu altfel nu exista explicatie pentru ce **** ***** il tot bagi in echipa.

Saramago tu dai "5" si lui Nikolic si lui Iancu? Glumesti probabil, Iancu cit a jucat a facut mai mult decit a facut Nikolic de cind a venit la Steaua. Iar Tanase primeste "6.5"? De ce nu I-ai dat nota 15, ca doar nu a luat cartonas rosu...Tanase un nenoricit si Reghe un nenorocit si mai mare ca il tot joaca.

rtj20.07.2013 20:30

1.Nu se verticalizeaza deloc, Stanciu abia a atins mingea in prima repriza, nefiind bagat in seama.

2.Radut este o solutie pentru postul de playmaker.

3.Fundasii centrali, in special Gardos, au fost depasiti de vreo 3 ori de pase lungi catre Jula, desi sunt ditamai magarii.

4.Tactica Stelei a devenit previzibila, se joaca excesiv pe flancuri, playmaker-ul fiind ignorat complet. Sa nu mai vorbim de atacantul care lipseste. Practic noi jucam cu 2 oameni in minus.

5.Mi s-a parut jenant momentul din ultimele minute cand Latovlevici tragea de timp, in stilul echipelor de mijlocul clasamentului care tocmai ce au ciupit 3 puncte.

Sincer, ma asteptam la un blat grosolan, dar echipa Ceahlaului m-a surprins. Se anunta o surpriza a actualului campionat. Am remarcat faptul ca de fiecare data cand fundasii oaspetilor aveau mingea si trebuiau sa scape de ea, niciodata nu pasau in spate la portar, ci incercau sa o paseze numai in fata. Un alt lucru interesant e ca Ceahlaul a jucat cu un cuplu central format dintre un mijlocas defensiv si unul ofensiv, pe cand Steaua pare ca nu vrea sa faca acest pas. Buni Jula, Stana si Lucas.

@Lorimer:

Da, el este.

Adrian, Lorimer se refera la faptul ca Miriuta a jucat pentru nationala mongolilor.

Adrian20.07.2013 20:37

Stiu rtj, da' nu vad de ce ne doare pe noi capul din cauza asta. Ala oricum a jucat mai mult afara decat in tara si nici nu era ceva mare scula. S-a dus la nationala Ungariei ca nu avea loc altundeva unde sa joace. La nationala Romaniei clar nu avea, nu in locul unor jucatori precum Adi Ilie.

Daca ungurii l-au chemat, de ce sa fie prost sa refuze. N-a fost mare pierdere pentru noi si macar i-a injosit un pic pe aia. Ca marea natie maghiara a apelat la un roman.

blindius20.07.2013 20:38

Am inteles din surse autorizate ca nemtenii ar fi avut un pinalti clar neacordat.

Asa a fost?

Adrian20.07.2013 20:40

Nu stiu daca a fost clar dar Latovlevici, pe final de meci, a cam sarit cu genunchii pe un jucator de-al alora in careu. Daca jucam la aia acasa, probabil ca s-ar fi dat. Oricum Latovlevici parca s-a prostit in a doua repriza.

rtj20.07.2013 20:43

A fost :))

Daca era impotriva noastra, i se spargea memeului vena pe marginea terenului.

Adrian20.07.2013 20:51

Vreo 3 propozitii a zis memitza pana sa pomeneasca de penaltyul nedat pentru Steaua...

Si, bineinteles, inevitabila mentionare a puscariasului. Aparent tot greul Stelei vine de la dificila comunicare dintre memitza si puscarias. N-are albanezu' semnal bun in puscarie. Vin indicatiile gresit. Mache face pe nebunu'...

p.s. memitza i-a certat si pe suporteri. Ca doar e vina lor, uciga-i toaca! Tre sa inteleaga ca rolul lor e sa dea bani la nea puscariasu', nu sa critice faptul ca Steaua a ajuns sa traga de timp cu ciaklau'.

Korado20.07.2013 21:08

Eu nu cred ca au vrut sa forteze, chiar nu-si avea rostul, au meciuri de acuma inainte in care sa-si demonstreze valoarea.

Adrian20.07.2013 21:56

Stai ca nu mai inteleg. Acum asta e echipa fara titulari? In fine, scuzele astea le cunosc deja.

Daca erai atent, vedeai ca nu am zis nimic despre jocul echipei. Am comentat prestatia execrabila a lui Nikolic si momentul penibil oferit de memitza, care s-a apucat sa vorbeasca despre arbitraje desi Steaua a dat gol din offside. Cand se intampla asta, taci! Nu te apuci sa comentezi. Ca, daca e sa analizam, un gol luat din offside si un penalty nedat pentru Ciaklau' bate penaltyul nedat pentru Steaua.

In cazul asta taci, te faci ca nu ai vazut. Asa cum a facut Reghe. Ca se pare ca el are totusi mai multa minte decat panarama de Stoica.

In alta ordine de idei, dragul meu empyro, sper ca nu dai vina pe mine pentru lotul subtire.

Nu eu sunt manager la Steaua, daca intelegi unde bat. Nu e vina mea ca banii de pe Rusescu au ajuns in alte buzunare.

Daca eram eu sef la Steaua(ca tot ne place sa ne jucam FM), nu numai ca nu l-as fi dat pe Rusescu dar l-as fi luat si pe Bokila ala. Si nu numai pe el. Ca as fi facut raiduri pe la toate echipele din Liga 1 si le-as fi decimat loturile, le-as fi luat tot ce e de valoare sau ce mi se pare mie ca ma poate ajuta.

Cand stii ca Chipciu e out tot anu', ca ti-ai pierdut primii 2 marcatori, nu il transferi, frate, pe vaca proasta ala. Te duci si il iei pe Matulevicius. Il iei pe Alexe, de ce nu?! Ii iei pe bokila, grozav, hamza, eric, nistor, tot ce e bun!

Apoi vii si te bati cu pumnu-n piept ca tu ajungi in grupele ligii si ca spargi tot.

Repet, eu nu am criticat jocul echipei. Ma doare-n cot, desi mie nu mi s-a parut ca Steaua n-a vrut sa forteze. Mai degraba mi s-a parut ca i-a fost frica de Ciaklau'. Eu am criticat acelasi lucru pe care il critic de mult, mult timp. Si anume lipsa de profesionalism de la Steaua. V-am avertizat doar ca treaba asta o sa duca la o scadere.

Lorimer20.07.2013 23:18

Miriuta a dat atunci destule declaratii spumoase Adriane prin presa maghiara... daca ne dadea un gol in meci direct cred ca ne-njura mai rau decat injurau Trica sau Lacatis la un loc pe teren...

In rest, n-are rost sa ne cacam pe noi...arbitrajul ne-a avantajat clar.

Nimerod20.07.2013 23:45
Nu eu sunt manager la Steaua, daca intelegi unde bat. Nu e vina mea ca banii de pe Rusescu au ajuns in alte buzunare.

Daca eram eu sef la Steaua(ca tot ne place sa ne jucam FM), nu numai ca nu l-as fi dat pe Rusescu dar l-as fi luat si pe Bokila ala. Si nu numai pe el. Ca as fi facut raiduri pe la toate echipele din Liga 1 si le-as fi decimat loturile, le-as fi luat tot ce e de valoare sau ce mi se pare mie ca ma poate ajuta.

Cand stii ca Chipciu e out tot anu', ca ti-ai pierdut primii 2 marcatori, nu il transferi, frate, pe vaca proasta ala. Te duci si il iei pe Matulevicius. Il iei pe Alexe, de ce nu?! Ii iei pe bokila, grozav, hamza, eric, nistor, tot ce e bun!

Banii din transferul lu Rusescu,nu i-a luat nimeni,au fost salariile restante+salarii viitoare+cantonament,asta a si fost motivu pt care l-au dat pe Rusescu.

Pe Piovaccari l-a adus pe 200k(si astia platiti in transe lunare),astia care i-ai enumerat tu costa bani,ce vina are Stoica,ca ciobanu nu are/nu da bani pt transferuri.

Noroc ca nu ne-au exclus din cupele europene,ca eram ca Dinamo cu bananieri gen fratele lu Balotelli,Eto'o.

Steaua nu mai depinde de cioban ,traim din banii de la UEFA si vanzarea jucatorilor.

dreamer8521.07.2013 00:14

Oricum a jucat lejer Steaua a batut la fel de lejer. Bravo ei a ajuns cu adeavarat o echipa cum sunt marile echipe in tara lor. Ma bucur ca si casele de pariuri ii da cote mici ceea ce rezulta ca este o echipa buna!

Adrian21.07.2013 12:30

Nimerod

Salariile n-au fost platite. Si nici nu cred ca vor fi platite in viitorul prea apropiat. Poate doar daca echipa intra in grupele CL.

Lorimer

Da' da-l dracului pe Miriuta sa faca ce vrea el. Pentru Romania oricum n-a fost mare pierdere ca a plecat.

Empyro

Daca cel mai bun manager din tara n-a considerat importanta intarirea lotului, inseamna ca e sigur pe el ca poate sa faca treaba cu ce are. Deci nu avem noi de ce sa cautam scuze.

Lorimer21.07.2013 12:40
Oricum a jucat lejer Steaua a batut la fel de lejer.

Stii ceva...eu nu fac parte din grupul celor care stramba din nas si cand e 3-0, dar da-o dracului...nici chiar asa... Daca dadea ala 11m in min. 88, ii bateam lejer in ultimele 5 minute, nu? Daca asta e victorie lejera, eu nu mai inteleg nimic din sportul asta.

Empyro...Iancu si Stanciu sunt solutii reale chiar si acum doar ca trebuie jucati cat mai mult. Departe de ce are Steaua nevoie e Tanase.

Korado21.07.2013 15:06

Eu nu stiu cum il vedeti voi pe Tanase, poate ca are unele momente in care parca stie fotbal, dar eu cand ma uit la el cum alearga si cata determinare are imi vine sa haz-haz.Cred ca astia din presa cand se uita la un meci analizeaza intai portarul si apoi pe Tanase, pentru ca aseara nu prea a miscat saracia :)

vlad21.07.2013 16:51

Gol regulamentar marcat de Adi Popa. Cred ca Nikolic il scotea din offside. Un stelist sigur il scotea daca n-a fost bivolul ala muntenegrean. Si n-a fost penalty la intrarea lui Lato pentru ca nu l-a lovit nici cu pumnul in plex si nici cu upercutul in barbie pe baietul ala de la Ceahlaul. Oricum, ceva a zis plaiesul ala. Nu stiu ce dar ceva a zis. Nu-mi mai amintesc. Cred ca doar i-a impins genunchiul in maxilar. Important este ca nu l-a lovit cu pumnul in plex.

Rusine!... nu stiu cine de data asta. Cred ca arbitrul care n-a vazut fanta (nu fac reclama la bautura) de lumina la primul gol.

Si uite cum se ridica mingea la fileu pentru alde Prunea, Strambu' sau Gigi (M)Escu dupa un meci nereusit facut de unii care se cred fotbalisti.

choli22.07.2013 13:36
Eu nu stiu cum il vedeti voi pe Tanase, poate ca are unele momente in care parca stie fotbal, dar eu cand ma uit la el cum alearga si cata determinare are imi vine sa haz-haz.Cred ca astia din presa cand se uita la un meci analizeaza intai portarul si apoi pe Tanase, pentru ca aseara nu prea a miscat saracia :)

vezi ca tanase nu a miscat de cand a venit. este cel mai petarda numar 10 din istoria clubului. acel jucator este tinut in teren deoarece se vrea cu orice chip recuperarea banilor aruncati pe el.

besliud23.07.2013 14:08

Adriane tu nu ai nimic cu nimeni daca stam bine si ne gandim nici aparte nu este departe de modul vostru (bisericuta) specific anti mustelor ce zboara pe la Steaua, a florilor ce cresc prin gradina acestui club, etc. Eu nu zic ca Nikolici nu este un antitalent dar sa nu dati nici un merit lui Reghe este ....... Nu aveti nici un gram de suport si afectiune vis a vis de acest club, va intereseaza cocalarul din viata personala a lui Reghe, mai putin profesionistul Reghe ce a adus acestui club ceea ce si-a dorit orice suporter adevarat! Ce ma pasioneaza pe mine ce muzica asculta Reghe? Pe cine intereseaza de cate ori acesta isi reguleaza nevasta? Fratilor vorbiti despre Steaua si lasati tabieturile personale a personajelor implicate in acest club!

«12»