În clasamentul coeficienţilor, Steaua este a treia echipă din Europa din acest an după Arsenal şi Barcelona. http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/UEFA/d.../tcoef2006.html
În clasamentul coeficienţilor, Steaua este a treia echipă din Europa din acest an după Arsenal şi Barcelona. http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/UEFA/d.../tcoef2006.html
Ma uit si nu-mi vine sa cred...parca e un vis
Nu e un vis....ne-am intors unde ne este locul..
Avem posibilitatea sa depasim ambele echipe.Cu conditia ca ambele sa piarda in retur si sa nu se califice in finala.Iar noi,sa castigam trofeul.
misto de tot.Dar nu ma mir
Cel mai frumos ar fi ca ambele echipe sa castige Cupele aferente(Barcelona Liga si noi Cupa UEFA). Astfel, Barcelona si Steaua ar ocupa primele doua pozitii si am juca SuperCupa.
Oricum suntem anul acesta pe locul 3 si prin victoria de aseara am readus Romania pe primul loc in clasamentul coeficientilor pe acest an.
46 Dinamo Bucuresti
ce prosti!
Meritam cu varf si indesat locul asta...Dar ganditi-va cat de frumos ne-ar sta pe prima pozitie...
:wink: Acolo este locul stelelor...
Dar priviti asta...Cu doar 3 echipe pe care le-am avut angajate in competitiile europene, sunetm pe primul loc la coeficientul tarilor, iar Italia, Spania,Anglia, Franta, Germania care au avut cate 7 echipe sunt cu mult in urma noastra.
Acum mai mult ca niciodata sunt mandra ca sunt romanca...
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/UEFA/d.../ccoef2006.html
BRAVOOOO!
@ sexystelista
Tocmai faptul ca am avut doar 3 echipe ne-a ajutat sa fim pe primul loc!
Buna treaba. Incet si sigur spre locul 1... fiti linistiti dupa meciul de la Eindhoven acolo vom fi ! :wink:
Offtopic: fetelor nu trebuia sa folositi "sexy" in nume. E pleonasm ! :wink: 8) :lol:
Am vrut sa intarim spusele...Se stie ca stelistele sunt cele mai sexy femei din Europa... :wink:
S-a vazut si in tribune...
@ sexystelista
Tocmai faptul ca am avut doar 3 echipe ne-a ajutat sa fim pe primul loc!
Aaa!!Sorry!!Stau prost cu matematica si mai sunt si blonda pe deasupra... ![]()
da dar Dinamo, na pre facut nimik, mai mult Steaua si rapidu, dar tre sa recunoastem, , faptul ca suntem pe 3 e si 5% meritu lui Dinamo... dar 70% a Stelei, care inca aduce puncte
Am vrut sa intarim spusele...Se stie ca stelistele sunt cele mai sexy femei din Europa... :wink:S-a vazut si in tribune...
Acum inteleg de ce nu am vazut eu fazele din meci ![]()
Sti ca la soare te poti uita dar la steliste ba...
Sti ca la soare te poti uita dar la seliste ba...
Cred ca ati dorit sa scrieti "soliste". :lol:
STELISTE... A gresi e omeneste... Dar daca vrei tu putem spune si "soliste".Asta ca azi sunt in toane bune... :lol:
Da,
Culmile extraordinare au fost atinse fara doar si poate de Steaua.Sunt foarte fericit,aceste sentimente nu le-am mai trait de mult timp.
Romanii si-au revenit,pacat ca nu stam la fel si la capitolul infrastructura.

EXTRAORDINAR,e dovada k Steaua e mandria Romaniei :!:
Doamne inca sunt cuprins de valul victoriei!!!!Haideti sa luam cupa si supercupa! 8)
Doamne inca sunt cuprins de valul victoriei!!!!Haideti sa luam cupa si supercupa! 8)
Trebuie sa ajungem primii ca acolo e cel mai bine...
Abia astept sa jucam intr-un meci oficial contra Barcelonei sa vedem care ne e adevarata valoare.
Pana la centenar
Daca nu ar juca Ronaldinho si Eto'o,cred ca ar fi un meci foarte echilibrat.
E super ok ca suntem pe locul 3 mai ales dupa posibilele finaliste din Ch League...oricum nu o sa putem trece pe primul loc pt ca bonusul din Ch League e mai mare ca si cel din UEFA,dar presimt ca vom avea o Supercupa de vis Steaua-Barca :lol: