E greu ca suporterii sa faca ceva acum, dupa atat timp in care au ales sa nu mai faca nimic. Acum cand multi dintre ei deplang mai degraba soarta lui Gigi si nu neaparat pe cea a Stelei. E greu cat timp unul ca Mustata si acolitii sai ameninta pe cei care sufla contra...
Ce pot sa faca suporterii, cei care conteaza cu adevarat, cei din galerie, cum spunea si cineva mai sus, sa se dezica de Mustata si restul profitorilor. Cu o galerie in adevaratul sens al cuvantului, unita si condusa de aceleasi principii, dezinteresata material, altfel am putea privi pe viitor lucrurile.
Cat priveste strict echipa, desi circula tot felul de zvonuri contradictorii, desi se pare ca Gigi inca mai era actionar in 2008, nu cred ca va fi retrogradata pana la urma in B. Nu cred ca va pati ceva pe plan intern.
In schimb, in plan extern, cred ca UEFA va decide scoaterea echipei din cupele europene, ramane de vazut pentru cat timp, probabil pentru un sezon.
Desi nu ma incanta sa o spun, asta ar fi de preferat pe termen lung.
Ce e mai important, nu vor mai veni banii de la UEFA. Se estima ca sezonul viitor echipa sa ajunga la inacasari in jurul sumei de 30 de milioane de euro, bani cu care putea trai 3 ani, e drept, poate fara a emite prea multe pretentii.
Asadar, bani mai putini. Jucatori suparati, probabil cei cu cota sa ceara transferul in cazul unor oferte. Presiunea pe echipa va fi mare sezonul urmator, in lipsa unor rezultate imediate in toamna marea masa a cetatenilor se va indeparta de echipa. Putem sa tot jucam pe National Arena, fara rezultate nu mai umplem nici jumatate din primul inel.
Degeaba unii se supara, dar ei iubesc Steaua si prin prisma rezultatelor. Numai bine, atunci sita va cerne dintre suporteri, se vor vedea cei care raman cu adevarat langa echipa.
Fara bani, fara transferuri majore, eventual si cu plecarea catorva jucatori, cu multa presiune in jurul clubului, cu eventuale nemultumiri si din partea suporterilor ce-i mai sunt alaturi, se poate realiza o mica debandada, un mic haos in jurul echipei.
Si in urma acestor evenimente, eventual a unor presiuni din partea altor persoane de a prelua Steaua, putem scapa de Gigi definitiv.
Multi se intreaba, daca pleaca Gigi si cine vine dupa el e mai rau? Ok, nu putem stii asta, dar prefer sa ne asumam riscul asta. Sa plece el si apoi vedem cine vine.
De preferat ar fi, pentru mine, ca echipa sa fie condusa de mai multi oameni, sa nu incapa pe mana unuia singur. Sa fie facuta o societate pe actiuni sanatoasa, condusa de un consiliu de administratie cu adevarat profesionist si care sa urmareasca doar interesele echipei, sa gestioneze banii produsi de echipa doar pentru ea.
O conducere formata din foste glorii ar fi ideal. Care apoi sa atraga si eventuali sponsori potenti langa echipa.
Daca tot ar fi vorba sa incapa doar pe mana unei singure persoane, as vrea ca aceasta sa fie un strain capabil din toate punctele de vedere.
Asta simt si cred eu pe moment, probabil unii o sa imi spuna ca visez prea mult. 
Vedem ce va fi !