FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Titlul 24

«12»
Adrian29.05.2013 10:10
Adrian...mai beau si nemtii cu galeata, stai tu calm. Diferenta consta in profesionalismul si duritatea antrenamentelor. Maxim spunea recent ca dormea cate 4 ore dupa un antrenament. Cruyff fuma pachete de tigari pe zi (nu pachet) si totusi venea primul la antrenament si pleca de acolo ultimul.

Nici nu am zis niciodata ca fotbalistii ar trebui izolati, inchisi in puscarii, etc.

Sunt oameni, e normal sa se distreze si ei, sa se relaxeze.

Dar astia nu stiu sa se distreze!

Astia nu au simtul masurii. Asta e problema. Ar trebui sa vina cineva sa ii invete, daca Reghe nu poate. Te duci, bei o bere, stai la povesti cu prietenii, da' nu te intorci acasa la 5 dimineata cand tu ai antrenament peste 2-3 ore.

red&blue_boy29.05.2013 10:13

Se exagereaza cam mult cu faza ajutorului dat de Bayern lui Dortmund cu ani in urma. Da, e un gest frumos, dar nu a fost chiar asa, ca banii aia i-au salvat. Nici pe aproape nu era cat le trebuia la momentul respectiv.

A declarat asta recent chiar presedintele de la Dortmund.

Harald29.05.2013 10:17

Vlad, din fericire situatia nu e chiar atat de "neagra". Oamenii cu bun simt nu au nevoie sa se faca auziti sau filmati la camera cu orice pret - probabil ca din acest motiv nu i-ai putut vedea in reportajul despre care scrii.

gio_stgloria29.05.2013 10:23

Intr-un fotbal curat conteaza foarte mult asemenea gesturi fie ca e vorba de 2 milioane sau 10, cel putin eu asa vad situatia. Daca e sa ma raportez strict la sitatia actuala a fotbalului romanesc , la patronii prezenti cu toate ilegalitatile pe care le savarsesc poate e mai bine sa dispara din peisaj.

Era un punct de vedere interesant , de aceea am postat.

red&blue_boy29.05.2013 10:26

Am spus ca e un gest frumos, clar de neconceput la noi, doar ca nu banii aia i-au salvat. La partea asta m-am referit ca s-a exagerat. :)

Ronnie29.05.2013 11:03

Damn, parada campionilor a picat exact cand era finala la Master Chef. Cum am putut sa o ratez? :(

adytza9029.05.2013 11:19
Am si eu o intrebare.

Eu nu am urmarit ultimele 2 meciuri ale Stelei. Nu am urmarit nici petrecerea de titlu. Ca mi se parea ca mai mult merita sarbatorit faptul ca au dat drumul cei de la Paradox la DLC-ul The Old Gods pentru Crusader Kings 2. Stiu, nu sunt stelist. Asta este.

Totusi, am inteles ca anumiti jucatori ai Stelei au scuipat catre suporterii de la Peluza Sud.

Este adevarat?

din cate am citit/auzit cel care ar fi scuipat catre Peluza Sud ar fi Nikolic (nu sunt 100% sigur) chiar nu stiu ce sa zic

besliud29.05.2013 11:27
din cate am citit/auzit cel care ar fi scuipat catre Peluza Sud ar fi Nikolic (nu sunt 100% sigur) chiar nu stiu ce sa zic

Chiar ai auzit bine! Partizanul acestui gest a fost si Mustata care invita jucatorii sa se duca direct la centru terenului, fara sa mai salute si Peluza Sud!!!

Probabil Mustata a confundat Stadionul cu Berceni City si din acest motiv punea el monopol pe bucuria fanilor peluzei SUD!!

besliud29.05.2013 11:38
Am si eu o intrebare.

Eu nu am urmarit ultimele 2 meciuri ale Stelei. Nu am urmarit nici petrecerea de titlu. Ca mi se parea ca mai mult merita sarbatorit faptul ca au dat drumul cei de la Paradox la DLC-ul The Old Gods pentru Crusader Kings 2. Stiu, nu sunt stelist. Asta este.

Totusi, am inteles ca anumiti jucatori ai Stelei au scuipat catre suporterii de la Peluza Sud.

Este adevarat?

Decat Nikolici! Dupa ce echipa sa dus si au sarbatorit cu PN, Ghiorghita Mustacioara, a luat jucatorii si le arata calea sa se duca spre locul de premiere si binenteles a urmat un cor de fluieraturi si injuraturi din partea noastra, apoi baieti si-au adus aminte ca eram si noi pe acolo! In momentul in care Nikolici venea catre noi a raspuns injuraturilor de nemultumire din partea sudistilor, apoi a scuipat si imediat a fost preluat de Lato ce la indepartat de noi!

vlad29.05.2013 12:35
Decat Nikolici!

A fost fortuit sa scuipe.

In alta ordine ma bucur ca l-am vazut pe Chiriches pe picioarele lui . Asta inseamna ca rana care o are datorita lui Stratila este vindicativa ceea ce insemneaza ca s-ar putea sa prinda tururile preliminare. Chiriches este jucatorul care il doresc si in campionatul viitor. Mai bine prefer jucatori ca el decat ca Doru Bratu .

apparte9929.05.2013 13:34

Ce trebuia sa contina numai momente placute s-a transformat in biroul de reclamatii...si gio.stgloria chiar a pus capac! Cum sa te plingi ca Steaua nu a salvat, ori incercat, sa salveze rapidul? Tu ai urmarit criza rapidului din decembrie 2012 pina acum? Dar despre rapid...de la faza cu Radoi...ai urmarit ceva? Sti tu ca si la bine, si la greu ei injura Steaua? Indiferent cu cine jucau, echipa, conducerea si galleria dupa meci injurau Steaua! Apoi, acum la greu, demolati de Copos...tot pe Steaua injurau! Nu pe Becali (oieru, etc, insulte venite, si binemeritate, de la dinamovisti, ci anti-Steaua, ura pura contra Stelei...si tie iti pare rau ca nu au fost ajutati? Incercam discutii cu rapidistii...ii intrebam cum sa accepte jucatorii sa fie tratati ca sclavi si ei imi raspundeau cu m..e Steaua...uitau de Copos si de Liga a 5-ea spre care se indreapta in ura lor pt Steaua...Inteleg pe dinamovisti...pe olteni...pe gazari...pe brasoveni...pe clujeni...pe unguri...pe toti ii inteleg sa urasca Steaua dar rapid...aia de jucau pe Ghencea in divizia B ca nu aveau stadion...exact ca tiganul caruia ii dai 5 lei pomana si te injura ca de ce nu I-ai dat mai mult...pe astia vrei tu sa ii fi salvat Steaua...trist frate, trist...si mai trist ca tocmai la topicul asta te-ai gindit sa pui asa prostie...

Puneam mesaje anti-Copos (nu pro-rapid, niciodata) doar anti-Copos si ce injuraturi luam eu si Steaua...ura lor este chiar material de studiat in laboratoare...si tie iti pare rau ca nu au fost salvati? Leprele nu trebuiesc salvate prietene...salvezi ghinionistii nu rapidistii, niste finite oribile...desi Steaua nu I-a furat ca ei nu s-au batut la titlu nici sub comunisti nici sub capitalisti...

Ati reusit sa murdariti un topic frumos cu numele lui becali, si rapid, desi aveti 50.000 de topice unde sa va spuneti pasul...pacat...peste 21 de ani cind reveniti pe topicul asta sa retraiti ceva frumos o sa gasiti ceva ce o sa va infurie, din vina voastra ca nu v-ati abtinut...e ca si cum in ziua nuntii voi amintiti ca strada nu este pavata...Unii chiar nu vor sa accepte nici alea 2 bucurii din tot anul...si ma enervez ca sunteti chiar peste media de inteligenta a romanului...E ok, ma duc la cretinii de la prosport si gazeta sporturiilor, acolo macar nu pot fi dezamagit ca aia chiar sunt idioti, de la natura, nu intentionat ca aici.

besliud29.05.2013 13:36

Fortuit ca le zice lumea "Ba sunteti bulangi si le batea obrazul?" El a inceput primul cu ce p**a mea vreti ba!!! Trebuia sa-l pupam? Nu era normal sa vina din proprie initiativa sa ne salute si pe noi? Peluza Sud a venit doar la meciul cu Brasovul incat sa nu merite sa sarbatoreasca impreuna cu noi? Eu in locul lor eram mucles, pt ca ei au gresit fata de noi si nu invers!!!

besliud29.05.2013 13:49
Ce trebuia sa contina numai momente placute s-a transformat in biroul de reclamatii...si gio.stgloria chiar a pus capac! Cum sa te plingi ca Steaua nu a salvat, ori incercat, sa salveze rapidul? Tu ai urmarit criza rapidului din decembrie 2012 pina acum? Dar despre rapid...de la faza cu Radoi...ai urmarit ceva? Sti tu ca si la bine, si la greu ei injura Steaua? Indiferent cu cine jucau, echipa, conducerea si galleria dupa meci injurau Steaua! Apoi, acum la greu, demolati de Copos...tot pe Steaua injurau! Nu pe Becali (oieru, etc, insulte venite, si binemeritate, de la dinamovisti, ci anti-Steaua, ura pura contra Stelei...si tie iti pare rau ca nu au fost ajutati? Incercam discutii cu rapidistii...ii intrebam cum sa accepte jucatorii sa fie tratati ca sclavi si ei imi raspundeau cu m..e Steaua...uitau de Copos si de Liga a 5-ea spre care se indreapta in ura lor pt Steaua...Inteleg pe dinamovisti...pe olteni...pe gazari...pe brasoveni...pe clujeni...pe unguri...pe toti ii inteleg sa urasca Steaua dar rapid...aia de jucau pe Ghencea in divizia B ca nu aveau stadion...exact ca tiganul caruia ii dai 5 lei pomana si te injura ca de ce nu I-ai dat mai mult...pe astia vrei tu sa ii fi salvat Steaua...trist frate, trist...si mai trist ca tocmai la topicul asta te-ai gindit sa pui asa prostie...

Puneam mesaje anti-Copos (nu pro-rapid, niciodata) doar anti-Copos si ce injuraturi luam eu si Steaua...ura lor este chiar material de studiat in laboratoare...si tie iti pare rau ca nu au fost salvati? Leprele nu trebuiesc salvate prietene...salvezi ghinionistii nu rapidistii, niste finite oribile...desi Steaua nu I-a furat ca ei nu s-au batut la titlu nici sub comunisti nici sub capitalisti...

Ati reusit sa murdariti un topic frumos cu numele lui becali, si rapid, desi aveti 50.000 de topice unde sa va spuneti pasul...pacat...peste 21 de ani cind reveniti pe topicul asta sa retraiti ceva frumos o sa gasiti ceva ce o sa va infurie, din vina voastra ca nu v-ati abtinut...e ca si cum in ziua nuntii voi amintiti ca strada nu este pavata...Unii chiar nu vor sa accepte nici alea 2 bucurii din tot anul...si ma enervez ca sunteti chiar peste media de inteligenta a romanului...E ok, ma duc la cretinii de la prosport si gazeta sporturiilor, acolo macar nu pot fi dezamagit ca aia chiar sunt idioti, de la natura, nu intentionat ca aici.

Aparte toti ne bucuram de realizarea acestui obiectiv, dar nu putem trece cu vederea mizeriile ce au umbrit si au scos din context expresia sarbatoare a suporterilor!

Cum poti trece cu vederea Gestul lui Mustata, cum poti trece cu vederea un Mini Scoica care era gata, gata sa prezinte aceasta performanta drept omagiu Ciobanului si cand a vazut ca lumea incepe sa fluiere a dat-o in Mihaita Nesu si pt ca nu vreau sa ma repet cu Nikolici ma opresc aici!

Empyro29.05.2013 14:23

Nu e topicul potrivit pentru discutiile astea. Mai degraba la cel despre meci.

besliud , urat gestul lui Nikolic dar nici al vostru nu e mai presus, nu aveati dreptul moral sa-i injurati dupa un astfel de sezon. Nu mai vorbesc ca de fiecare data cand veneau la noi , fluierati si huiduiati , iar noi de fiecare data cand veneau spre voi aplaudam.

Din Peluza Sud , NORD-ul lui Mustata a ocupat un inel , celelalte au fost "libere" in gandire si ati urinat pe el de fair-play.

Adrian29.05.2013 14:26
nu aveati dreptul moral sa-i injurati dupa un astfel de sezon.

... in care Nikolic a spart recorduri la baut alcool, a primit interdictie de a mai urca in vreun taxi din Bucuresti si a reusit sa inscrie fenomenalul numar, fantasticul numar, inimaginabilul numar de 5 goluri. Toate aceste performante au adus, evident, cinste Stelei.

Empyro29.05.2013 14:55
... in care Nikolic a spart recorduri la baut alcool, a primit interdictie de a mai urca in vreun taxi din Bucuresti si a reusit sa inscrie fenomenalul numar, fantasticul numar, inimaginabilul numar de 5 goluri. Toate aceste performante au adus, evident, cinste Stelei.

O sa-ti raspund cand o sa aud ca i-ai injurat de pe stadion. Pana atunci te las la Eurosport, ESPN, Digi , etc.

Ar fi frumos sa ne intoarcem la subiect.

vlad29.05.2013 15:00
A fost fortuit sa scuipe.

In alta ordine ma bucur ca l-am vazut pe Chiriches pe picioarele lui . Asta inseamna ca rana care o are datorita lui Stratila este vindicativa ceea ce insemneaza ca s-ar putea sa prinda tururile preliminare. Chiriches este jucatorul care il doresc si in campionatul viitor. Mai bine prefer jucatori ca el decat ca Doru Bratu .

A fost intamplator( neasteptat) sa scuipe.

In alta ordine ma bucur ca l-am vazut pe Chiriches pe picioarele lui. Asta inseamna ca rana pe care o are din cauza lui Stratila este razbunatoare, ceea ce inseamna ca s-ar putea sa prinda tururile preliminare. Chiriches este jucatorul pe care il doresc si in campionatul viitor. Mai bine (sau prefer din cauza de pleonasm) jucatori ca el decat ca Doru Bratu.

Am mancat numai rahat sau n-am mancat decat rahat cum ar spune MM.

Ontopic.

Romania a fost candva Granarul Europei , a avut flota printre primele trei tari din lume. De ce sa nu plang ca a fost candva si Steaua ?

Scriu pe acest site despre Steaua, stiu ca s-a pus problema ca daca nu ne identificam cu actuala echipa de fotbal de ce mai postam aici, pentru ca acest site a fost ideea unor persoane care nu stiau nici despre MM, nici despre Gigel.

Adrian29.05.2013 15:17
O sa-ti raspund cand o sa aud ca i-ai injurat de pe stadion. Pana atunci te las la Eurosport, ESPN, Digi , etc.

Ar fi frumos sa ne intoarcem la subiect.

Imi pare rau, nu obisnuiesc sa rumeg.

_Answer_29.05.2013 17:26

Mie unul cel mai mult din tot sezonul asta mi-a placut meciul cu CSMS Iasi.

Combinatia aproape perfecta la momentul respectiv: Ghencea - Ploaie mocaneasca (a se citi Suporteri Adevarati) - Victorie Steaua - Fumigene. Daca era si ala intrat atunci chiar ar fi fost un moment perfect!

ANDYZAGORA01.06.2013 23:31
M-am bucurat la inceput ca am vazut in Chiriches un mare fundas si un mare fotbalist. Asta era pe la inceputul sezonului.

Apoi a inceput baiatul cu declaratii gen "sa va arat eu valoarea mea adevarata" si "merit respect". Si s-a dus totul.

Fotbalistii ca el ar trebui sa nu dea interviu. Ar trebui doar sa joace.

Si ca un facut, fix in perioada aia a prins niste meciuri foarte proaste. Bine, intre timp si-a revenit. Si am vazut ca a lasat-o si mai moale cu interviurile, ceea ce e bine. Insa...

E pacat ca Reghe nu se comporta cu ei ca un profesor. E pacat ca nu ii invata nimic. Sunt sigur ca in Germania nu stateau jucatorii sa bea, sa petreaca, sa vomite prin taxiuri pe la 2 dimineata.

Rusescu, Popa, Chipciu si Chiriches au fost, din punctul meu de vedere, cei mai buni fotbalisti ai Stelei in acest an.

Si Lato. Sa nu il uitam pe Latovlevici.

ANDYZAGORA01.06.2013 23:46
Pai suporterii Stelei de azi pot trece usor peste absolut orice. De vreme ce nu se indentifica si nu ii intereseaza trecutul echipei (decat atunci cand se lauda in fata vecinului dinamovist), nu au cum sa fie legati de Ghencea.

Multumesc pentru postarea ta. Ma refer la faptul ca asa am descoperit pagina de Facebook. Hai Staeua Libera!!!

«12»