Si a venit si titlul 24...Acum, la cald, sa repet intrebarea reporterului "live"...ce v-a ramas in inima? Ce moment sa intiparit in inima, ce eveniment v-a urcat pe nori de bucurie...in fine, intelegeti ce intreb ![]()
Incep eu: Steaua-Rapid, 0-0, suntem in prelungiri, nu stiu daca sa sparg televizorul ori doar sa il inchid, prevad o saptamina sa ma pish pe ea...meciul cu tuciurii este mereu foarte important pt mine...si nu reusim sa marcam desii jucam marfa...mortii masii...si trage Bourceanu gooooooooooooooooooooooool gooooooooooooooooooooool incerc sa sun prietenii si scap telefonul din mina, dar incepe el sa sune hahahahha gooooooooooooooooooool cea mai frumoasa urcare din iad in rai...Bourceanuuuuuuuuuuuu 1-0, goooooooooooooooool....am sa imi amintesc mult, mult timp, minutele dinaintea golului si secundele vazind mingea intrand in plasa.....extraordinar moment....este imposibil de descris dar cine stie le cunoaste...(citeva zile mai tirziu m-am intilnit cu un stelist, si primul lucru...ne luam in brate si incepem sa urlam "Bourceanu goooooooooooool" hahahahaha. Se uitau toti la noi, nimeni nu intelegea ce ne-a apucat...deci e clar, am trait cel mai frumos moment al campionatului...Nici victoria cu potaile alb/rosii nu ma uns la suflet ca 1-0 ala smuls in ultima secunda...)
Memorabil...Becali la puscarie, memoriabil rapid umilita de Copos, memorabil maniera in care Steaua a jucat citeodata...parca revedeam pe Duckadam/Stingaciu, Iovan, Bumbescu, Belodedici, Barbulescu, Petcu, Majearu, Stoica, Balint, Balan, Boloni, Lacatus, Piturca...An excellent, campionat excellent, antrenor excellent, lot excellent, chiar si Tanase (nu ma contrazic...dar asa e romanu'...iarta tot cind este fericit). Mindru ca sunt stelist.
PS Si inca ceva memorabil...surprinzator chiar...Meme Stoica a declarat "fara fani...este imposibil!" De necrezut si asta a inteles, in sfirsit, ce este vesnic: galeria! A inteles si Meme ca patronii vin si pleaca, jucatorii vin si pleaca, suporterii raman, desii se insoara, pleaca, inbatrinesc...dar ramin mereu suporteri. Meme chiar m-ai surprins cu declaratia asta uluitor de simpla si de adevarata dar imposibil de digerat de voi, astia "de la conducere."