FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo - Steaua 0-2 (0-1)

«1234»
Lorimer13.05.2013 18:24
Daca doar atat, atunci Steaua nu mai e Steaua din 89, cand a luat argintul, ca sa zic asa.

Eu zic ca nu aia inseamna Steaua.

Ok, de acord! Dar atunci hai sa nu mai luam jucatorii la misto ca de ce nu sunt ca aia din 86... Buni, slabi, daca dau totul pe teren, tot ai nostri sunt.

Adrian13.05.2013 19:04

Stiu unde bati. Si iti garantez ca Nicolita nu a dat totul pe teren pentru Steaua. Cel putin nu in ultimii ani. A fost bun in primii ani la Steaua, apoi si-a bagat picioarele. Cand a plecat la St. Etienne s-a vazut ca era ceva in el, ca nu era chiar o petarda completa. Si atunci vine intrebarea de ce la Steaua nu a facut nimic. Pentru ca era un infect care stia ca ciobanul ii are spatele si pentru ca l-a durut in cur de Steaua.

Astia nu ca merita luati la misto. Astia merita injurati. Pentru ca ei isi bat joc de Steaua.

Lorimer13.05.2013 19:11

Si mie mi-a placut in primul an, desi tatal meu imi zicea ca sunt dus cu pluta ca asta nu stie sa dea cu picioru'n minge.

Doream sa bat la acel film din 2006 "Invincible" cu Mark Wahlberg pe care sunt sigur ca l-ai vazut. E dupa o poveste reala, povestea lui Vincent Papale care era mare fan Philadelphia Eagles. Cand in 75 parca echipa termina sezonul in genunchi, el nu-si injura favoritii precum prietenii lui, ci le zice "Sunt tot baietii nostri!". Asta in vreme ce el era un foarte bun jucator dar doar de strada din pacate si poate ca era mai bun decat aia care jucau si castigau bani multi, in vreme ce el n-avea bani nici sa-si plateasca chiria... Ulterior ajunge sa joace pentru ei 3 sezoane.

Alexandru H.13.05.2013 20:41
Nu stiu ce sa zic, Alexandru H. Eu te-as cam contrazice. De-alungul timpului Steaua a scos foarte multi fotbalisti de valoare. Puiu Iordanescu, Marcel Raducanu, Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu. Cat despre tinerii adusi fratii Ilie, Belodedici si Balint, Prodan, Panduru, Tudorel Stoica. Astia sunt doar din ultimii 30 de ani. Si doar o parte.

Multescu a jucat la ei dar a inceput fotbalul la noi. Singurele lor produse de valoare sunt Stelea, Prunea, Raducioiu, Lupescu, Florentin Petre. In rest nu mai imi aduc aminte alte valori scoase de ei.

Daca ma insel, va rog sa ma corectati. Chiar as fi curios cum stam la un duel Steaua - dinam0 Juniori.

Dinamo - Dumitrache, Lucescu, Parcalab, fratii Nunweiller, Dinu, Talnar, Lupu, Lupescu, Stelea, Prunea, Raducioiu, Petre, Danciulescu, Custov, Augustin (am pus atat juniorii lor, cat si jucatorii pana in 20 de ani adusi la club). Si sunt si altii (au o sumedenie plecati pe la alte cluburi), dar nu am cum sa-i amintesc pe toti. Cum in anii 50 a fost practic imposibil ca noi echipe precum Steaua si Dinamo sa promoveze tineri crescuti la propriul club, am inceput calculul din anii 60. Or e clar ca Dinamo are superioritatea aici.

De la noi ai uitat pe jucatorul pe care l-am pierdut ca niste prosti. Contrar unor opinii, generalii aia de Armata nu erau niste genii de management in fotbal. Vorbesc desigur de Costica Stefanescu, jucator ce ne-ar fi dat 15 ani de stabilitate in linia de fund daca l-am fi pastrat...

Adrian14.05.2013 08:24

Empyro

Serios daca ma intereseaza chestia asta mai mult decat a ne face de rusine in competitiile continentale.

Prietene da' asta nu e mentalitate de stelist. E chiar de dinamovist.

Doar ei se dadeau mari ca luau titluri si cupe in timp ce noi ne plimbam prin Europa. Si atunci ei spuneau ca mai bine sa castige campionatul decat sa fie umiliti in Europa.

Evident, un 3-0 din partea Realului nu e o umilinta. E chiar o performanta ca ajungi sa joci cu ei, data fiind valoarea fotbalului romanesc. Dar ei o dadeau cu scuzele astea penibile.

Ca Stelist trebuie sa iti doresti sa castigi tot. Indiferent ca e un meci cu dinam0, real sau chiajna. N-ai voie sa bagi texte de genul "meciul ala e mai important pentru mine".

Nu exista asa ceva, nu poti sa reprimi dreptul unui om de a munci. Se duce acolo unde ii este mai bine iar lucrurile astea se intampla chiar la casele mari , vezi Barca - Real.

Daca are valoare, ii oferi contract si il folosesti la tine in echipa, nu il lasi sa plece la rivalul de moarte. Si vezi ca la casele mari plecarile alea se fac pe bani multi. Deci ambele cluburi castiga, nu doar unul din ele.

Daca Steaua vinde un junior la dinam0 pentru x bani, e ok. Da' daca Steaua pierde juniori aiurea, aia nu e ok. Asta inseamna conducere de tot rahatul, management prost.

In linii mari jucatorii romani, n-au prea fost mercenari. Jucatorii straini au fost cei care au parut cel mai putin afectati de pierderea unui trofeu, unui derby sau unei calificari intr-o faza superioara.

Fara virgula intre subiect si predicat.

Si cum adica romanii nu sunt mercenari? Pai vrei sa iti amintesc de Plesan?

E normal ca pe straini sa ii doara-n cot. Ca doar aia e definitia mercenarului - STRAINUL!

Cu strainii sper ca s-a lecuit, fiindca inafara de cateva cazuri izolate, vin in Romania in vacanta si sa castige bani pentru jucat turca in teren. Juniori nu avem si oricum au nevoie de competitie si antrenamente moderne pentru a progresa, poate de la anul. Da, Steaua depinde ca de aer de cei 4 jucatori + Bourceanu/Pintili si sincer nu prea vad inlocuitori pentru ei prin Liga 1.

Normal ca petardele vin aici doar in vacanta! Asta fac petardele.

Cum nu avem juniori? Tu nu vezi ca Viitorul lui Hagi e cladit pe un schelet de fosti stelisti? Am avut juniori dar boul de cioban i-a dat afara. Ala stie doar sa-si bata joc de Steaua.

Adrian15.05.2013 15:04
ca nici macar in anii '90 cand ei erau la pamant si noi realizam event-uri, tot nu reuseam sa-i batem mereu

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

In anii 90 dadeam cu cainii de pamant pe unde ii prindeam. Crezi ca aveau aia vreo sansa impotriva unor echipe cu Ilie Dumitrescu, fratii Ilie, Ilie Stan, Prodan, Filipescu, Militaru, Lacatus, Rotariu, etc.?!

FOLOSESTE GOOGLE!!! Nu mai vorbi din auzite.

Din ce-am vazut in tur la aceasta echipa, decisivi au fost alti jucatori Iancu, Alibec,

Si astia au jucat singuri?

Hai ma...

besliud15.05.2013 15:22

Adrianeeee!! Iti recomand un ASPACARDIN! :))

Adrian15.05.2013 17:21
ca nici macar in anii '90 cand ei erau la pamant si noi realizam event-uri, tot nu reuseam sa-i batem mereu

Avem cam asa 9 victorii, 9 egaluri , 2 infrangeri.

Da? Deci 9 la 2. Bun. Bine ca am trecut si peste asta.

Si sa-mi spui si mie care sunt jucatorii aia care au facut junioratul la Steaua si rup gura targului la Viitorul.

Toti cei care sunt titulari.

Nu m-am uitat de ceva vreme la meciurile viitorului insa la inceput de campionat Rusu, Lazar si Bejan erau titulari.

Si nu cred ca de prost i-a adus Hagi si pe Albu, Tosca si altii la echipa lui

Adrian15.05.2013 19:47
si au fost niste catastrofe.

Tu nu stii ca la Steaua toti jucatorii sunt 23 de ani sunt catastrofe?

dar renuntarea la jucatorii numiti mai sus nu e una dintre ele.

ciobanasul a avut dreptate cand i-a dat afara. Cine s-ar fi gandit?!

.Tu spui dadeam cu cainii de pamant pe unde ii prindeam".

Asa si era. dinam0 juca cu chilotii patati impotriva noastra.

Da' noroc ca a venit ciobanul, ca, daca nu, acum nu mai avea cainii mai multe victorii ca noi.

Virgil16.05.2013 08:27
Recomand un ASPACARDIN! :))

Doctorul recomanda Prozac.

Prozac este utilizat pentru a trata tulburarea depresiva majora, tulburarea obsesiv-compulsiva, tulburarea de panica.

Prozac este uneori utilizat impreună cu un alt medicament numit olanzapina (Zyprexa), pentru a trata depresia cauzată de tulburare bipolară (maniacale depresie). Această combinație este, de asemenea, utilizata pentru a trata depresia după cel puțin 2 alte medicamente care au fost incercate fară succes in tratamentul simptomelor.

«1234»