. Insa din ce stiu eu Steaua INSEAMNA PERFORMANTE EUROPENE.
Daca doar atat, atunci Steaua nu mai e Steaua din 89, cand a luat argintul, ca sa zic asa.
Eu zic ca nu aia inseamna Steaua.
Nu stiu de ce palmaresul fata de Dinamo ar trebui sa insemne mai mult, cat timp sa-ti faci o unica ambitie din a-ti invinge rivala, este o culme neputintei.
Asta imi suna a strugure acru din partea ta.
In plus la nivel de juniori , un jucator nu are vreo extrema afectiune pentru echipa care joaca, fiindca pleaca mancand pamantul daca la un club rival i se ofera sansa de a juca la prima echipa si titular.
Nu ti se pare o tampenie sa lasi sa plece un junior dorit de rivala de moarte?!
Iar la Steaua inainte sa desfiinteze ciobanul academia si Liga campionatele de tineret bateam tot la grupele '94-'95-'96 din ce mi-aduc aminte. Insa rareori jucatorii de la juniori ajung sa se impuna la echipa mare (in Romania), fiindca selectia primara nu se face pe baza talentului, ci strict pe baza pilelor si asta in special la cluburile mari(dar asta e o alta dicutie).
Asta nu e vina jucatorilor. E vina conducerii neprofesioniste care saboteaza propria echipa.
Si in ultimul rand un club modern si profesionist nu mai construieste echipe pe baza afectiunii jucatorilor sau antrenorului ci strict pe baza competentelor. Fiindca dorinta apriga , poate duce la succes , dar poate duce deopotriva la esec si frustrare.
Serios? Tu vrei doar mercenari? Ok. Sunt de acord cu tine. Adu mercenari. Da' nu adu petarde. Adu jucator de valoare, care macar sa faca performanta, chiar daca ii doare-n cur de club.
Problema e ca pentru a aduce mercenari de valoare, tre sa dai bani. Iar ciobanasul nu da bani.
Pai el nu da bani pe mercenari, nu promoveaza juniori, aduce toate rebuturile verilor lui. Ce-i asta?
I-a iesit anu' asta. Ok. Crezi ca se va mai intampla? Eu zic ca nu. Chipciu, Chiriches, Adi Popa, Rusescu - daca astia pleaca, Steaua e gata.