Mie imi e perfect perpendicular.Pentru ca la nivelul asta nu exista mari diferente de valoare intre combatante.In consecinta ramane Sevilla,pentru ca joaca acasa si nu mai poate pierde calificarea.
sa fie Sevilla...
Mie imi e perfect perpendicular.Pentru ca la nivelul asta nu exista mari diferente de valoare intre combatante.In consecinta ramane Sevilla,pentru ca joaca acasa si nu mai poate pierde calificarea.
sa fie Sevilla...
vb lu sorin_777 ...mai e returul...neam calificam deja ? eu nu cred...avem meci greu..
so...letz wait 8)
vb lu sorin_777 ...mai e returul...neam calificam deja ? eu nu cred...avem meci greu..
so...letz wait 8)
Citeste postul 5 din prima pagina... :idea:
da...nu m-am referit la tine...dak e sa vreau sa-ti spun ceva ...nu bat apropo`uri..iti zic in fata !!! :!:
da...nu m-am referit la tine...daca e sa vreau sa-ti spun ceva ...nu bat apropo`uri..iti zic in fata !!! :!:
OK m-am prins : n-ai somn...Nici eu...
mama lui Borcea salala suge ****-n spania salalala, scoateti biletele abonamentele ca vine controlul sasi ia omoru'. **** jandarmeriei din Brasov
Sevilla!!!!!!!
Schalke pentru ca are un joc mai rigid....mai simplu...cu toate ca are cativa jucatori foarte tehnici gen Lincoln....are un joc destul de prost organizat si relativ simplu....pe cand sevilla este o echipa mai latina si care te poate surprinde in orice moment....jucatori excelenti gen Jesus Navas,Kanoute`.....chiar si Saviola,desi nu este poate in cea mai buna forma...poate ca Schalke este mai bine organizata in aparare decat Sevilla....oricum,cu oricine am pica se poate intampla orice intr-o finala...o finala de cupa europeana nu este ca o dubla mansa...fie ea si semifinala
Sevilla!!!!!!!
Mi-a placut raspunsul...
E greu...mai intai sa trecem de englezoi...
Dupa meciul tur Sevilla are prima sansa la calificare. Joaca destul de bine, dar CUPA VINE IN Ghencea!!!