FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Petrolul 2-2 (1-1)

«1234»
Virgil26.04.2013 07:56
Cand vei realiza care-i diferenta dintre lipsa de forma si lipsa de motivatie reluam "discutia".

Daca ai urmari si partide din Spania, Anglia vei vedea ca Barcelona si United care-s campioane din decembrie joaca in doru' lelii in campionat. Barca abia a batut cu 1-0 in final pe Levante in weekend.

Steaua a luat campionatul cand a batut in tur pe CFR, de atunci nu s-a mai pus problema titlului. Cum iti explici determinarea care a fost in martie cu Chelsea si plictiseala care s-a vazut aseara. Si culmea, de la meciul cu Chelsea a trecut o luna. Chiar asa dintr-o data s-a pierdut forma?!

Cand zici de Popa ca-i antifotbal vrei doar sa iesi in evidenta. Mi-e greu sa cred ca vorbesti serios.

Nu e vorba de forma. La Steaua, in momentul de fata sunt neintelegeri intre antrenor, MM si creditor, iscate de o femeie nebuna, pe numele ei Anamaria Prodan. Din cauza ei continuitatea la Steaua a lui Reghe e imposibila. Ii plac banii si nu o sa-l lase pe sotul ei drag in 200.000 euro/anual platiti de zgarcitul de Gigi. Vrea deja de la 1 milion in sus. In conditiile astea ar fi mai bine ca neamtul sa plece si odata cu el Steaua sa scape si de ea. E diabolica.

mountytoma27.04.2013 14:57
Eu incep sa cred ca Tanase o babardeste pe Prodanca si il convinge aia pe Reghe sa-l bage titular...

eu cred ca nu ar fi imposibil ca prodanca sa i-o traga lui tanase. isi gaseste un strap-on la orice sex shop. pentru ca dintre prodanca si tanase, mai barbat e nevasta lui reghe!

«1234»