1. Tanase e PRAF (ca de obicei)
2. MERDA JIJ
3. Jucam in deplasare?!?
Din pacate s-au auzit mult mai bine decat noi. La Sud, 1000 de oameni impartiti in 3-4 sectoare, amestecati cu alta mie care nu canta (cantat pe 3 voci, multi veniti la caterinca) , la Nord s-au batut o repriza intreaga. Gazarii au cantat tot meciul.
Eu incep sa cred ca Tanase o babardeste pe Prodanca si il convinge aia pe Reghe sa-l bage titular...
Tanase e impus de cioban si verii samsari. S-au dat foarte multi bani pe el si trebuie scosi cumva. De-aia se tot insista si la nationala cu el. Pacat de Chipciu, ca pozitie lui e de aripa stanga, iar el trebuie sa joace orice altceva ca sa aiba Dodel loc in echipa. Nu mai zic si de Iancu. Bine ca nu a venit si Maxim in iarna sa faca banca din cauza lui Dodel10...
Pana cand n-or sa zboare pilele/pilosii, mare performanta nu prea se poate face.
Echipa e decenta, enervant e faptul ca sunt folositi in continuare jucatori iesiti din forma, asa cum sunt Tanase, Lato, Bourceanu chiar. Pe langa astia sunt si antifotbalistii tatu si popa.
Nu inteleg o chestie, daca tot o tii tare ca esti campion si o arzi cu pititalent, de ce plm nu-i joci pe Nastasie, pe Rosu, pe Puscas? Chiar pe Cojocaru?
Chipciu joaca doar pentru el de 3 luni. N-am zis ca nu e fotbalist, dar e excesiv de individualist, incearca numai actiuni personale, finalizari fanteziste... Nu joaca pentru echipa si asta nu trebuie sa se intample.
Jucatorii pe care ii enumeri au fost incercati cu Buzaul in fata a 15 000 de oameni si au jucat DEZGUSTATOR de slab. Crede-ma, rar am vazut asemenea jucatori profesionisti de fotbal cu asa calitati indoielnice. Poate m-am inselat eu si o fi din cauza ca nu sunt jucati... dar au lasat o impresie teribil de proasta.
Cat despre Chipciu, inclin sa iti dau dreptate. Atat el, cat si Tanase joaca pentru impresari si pentru transfer. Problema in plus in cazul lui Tanase este ca ii lipsesc trei sferturi de creier.