FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Petrolul 2-2 (1-1)

«1234»
Lorimer22.04.2013 20:55

Tanase e intr-adevar un mare ghimpe in aceasta echipa. Dar de Chipciu nu m-as lega...are fuleu, scoate multi adversari din joc.

Hai sa nu omitem faptul ca am jucat cu o echipa buna. Nu m-as hazarda sa afirm ca Petrolul propune un proiect total nou pentru fotbalul de la noi....o echipa buna, cu fotbalisti de calitate gasiti in ligile inferioare franceze.

Marius22.04.2013 20:59
Ai enumerat aproape juma' de echipa,esti sigur ca te-ai oprit la timp? :))))

Echipa e decenta, enervant e faptul ca sunt folositi in continuare jucatori iesiti din forma, asa cum sunt Tanase, Lato, Bourceanu chiar. Pe langa astia sunt si antifotbalistii tatu si popa.

Nu inteleg o chestie, daca tot o tii tare ca esti campion si o arzi cu pititalent, de ce plm nu-i joci pe Nastasie, pe Rosu, pe Puscas? Chiar pe Cojocaru?

Tanase e intr-adevar un mare ghimpe in aceasta echipa. Dar de Chipciu nu m-as lega...are fuleu, scoate multi adversari din joc.

Chipciu joaca doar pentru el de 3 luni. N-am zis ca nu e fotbalist, dar e excesiv de individualist, incearca numai actiuni personale, finalizari fanteziste... Nu joaca pentru echipa si asta nu trebuie sa se intample.

MoWeed22.04.2013 21:00
Nu inteleg o chestie, daca tot o tii tare ca esti campion si o arzi cu pititalent, de ce plm nu-i joci pe Nastasie, pe Rosu, pe Puscas? Chiar pe Cojocaru?

Pentru ca trebuie nevasta sa vanda jucatorii sub contract cu ea la vara. Pe langa asta, trebuie si Jiji sa faca bani din "greii" care sunt sub contract cu verii.

Lorimer22.04.2013 21:02

Esti prea dur cu Popa...a marcat niste goluri de generic la Chiajna, nu e chiar asa de praf.

Latovlevici...depinde si la ce perioada te referi cand vorbesti despre forma...eu unul astept cateva meciuri ca sa pun un verdict, dar ce-i drept e ca azi a jucat slab.

clausblaus22.04.2013 21:02

Teama Mariuse,teama de gura "patronului",ca doar nu-s de capul lor acolo.

Si mie mi se pare un moment potrivit sa bage pustimea la bataie,sa-i rodeze un pic.

Vorba reclamei:Daca nu acum,atunci cand?

Lorimer22.04.2013 21:09

Nastasie a mai jucat el si nu e chiar beton... De Rosu si Puscas tot auzim multe de multa vreme, dar stati calmi ca vor fi 3-4 etape cand vor putea juca pentru ca vom fi campioni matematic. Meciul acesta nu era usor.

SteauaToronto22.04.2013 21:34

Treaba e simpla...baietii si-au vazut sacii in caruta si nu mai trag asa tare...si nici nu ii judec...cand ai 20 de victorii, 4 egaluri si ai scos-o pe Ajax si ai batut-o si pe Chelsea la Bucuresti...e oarecum de inteles aceasta relaxare sau mai bine zis oboseala...

Alexandru H.22.04.2013 21:36

Nu poti baga "pustimea" in meciuri cu Petrolul, CFR sau Dinamo. Asta daca esti antrenor si nu formator de opinie pe forumuri.

Lorimer22.04.2013 21:38

Oboseala nu cred. In toamna se juca in ritm fortat cu doua meciuri pe saptamana si nu se punea problema de asa ceva. Relaxare mi s-a parut cu Rapid, unde echipa parca a adoptat figura de copil tamp a Mitzei si a aratat in teren o aroganta fara rost...dar azi, nu. Azi a contat si valoarea adversarului.

White_R22.04.2013 21:57

Ce s-ar intampla daca ar avea si Steaua mai mult de 2-3 fotbalisti? ... ce a facut Reghe cu o haita de mediocrii e incredibil...la fel ca rezultatele obtinute cu chiajna....9 din 11 stelistii mi-au scos cel putin un "vai s-amar" prin executiile lor din acest meci

Lorimer22.04.2013 22:01
.9 din 11 stelistii mi-au scos cel putin un "vai s-amar" prin executiile lor din acest meci

Asa e ca te oftici ca nu te-ai facut fotbalist cand vezi asa ceva? Mie mi se-ntampla des sa simt asta. Este evidenta scaderea elementelor tehnice individuale fata de anii 90, dar si timpul de reactie este mult mai scurt....oricum e o discutie complexa.

SuperstaR1822.04.2013 22:57
1. Tanase e PRAF (ca de obicei)

2. MERDA JIJ

3. Jucam in deplasare?!?

Din pacate s-au auzit mult mai bine decat noi. La Sud, 1000 de oameni impartiti in 3-4 sectoare, amestecati cu alta mie care nu canta (cantat pe 3 voci, multi veniti la caterinca) , la Nord s-au batut o repriza intreaga. Gazarii au cantat tot meciul.

Eu incep sa cred ca Tanase o babardeste pe Prodanca si il convinge aia pe Reghe sa-l bage titular...

Tanase e impus de cioban si verii samsari. S-au dat foarte multi bani pe el si trebuie scosi cumva. De-aia se tot insista si la nationala cu el. Pacat de Chipciu, ca pozitie lui e de aripa stanga, iar el trebuie sa joace orice altceva ca sa aiba Dodel loc in echipa. Nu mai zic si de Iancu. Bine ca nu a venit si Maxim in iarna sa faca banca din cauza lui Dodel10...

Pana cand n-or sa zboare pilele/pilosii, mare performanta nu prea se poate face.

Echipa e decenta, enervant e faptul ca sunt folositi in continuare jucatori iesiti din forma, asa cum sunt Tanase, Lato, Bourceanu chiar. Pe langa astia sunt si antifotbalistii tatu si popa.

Chipciu joaca doar pentru el de 3 luni. N-am zis ca nu e fotbalist, dar e excesiv de individualist, incearca numai actiuni personale, finalizari fanteziste... Nu joaca pentru echipa si asta nu trebuie sa se intample.

Jucatorii pe care ii enumeri au fost incercati cu Buzaul in fata a 15 000 de oameni si au jucat DEZGUSTATOR de slab. Crede-ma, rar am vazut asemenea jucatori profesionisti de fotbal cu asa calitati indoielnice. Poate m-am inselat eu si o fi din cauza ca nu sunt jucati... dar au lasat o impresie teribil de proasta.

Cat despre Chipciu, inclin sa iti dau dreptate. Atat el, cat si Tanase joaca pentru impresari si pentru transfer. Problema in plus in cazul lui Tanase este ca ii lipsesc trei sferturi de creier.

Lorimer22.04.2013 23:03
Tanase e impus de cioban si verii samsari. S-au dat foarte multi bani pe el si trebuie scosi cumva. De-aia se tot insista si la nationala cu el.

Eu cred ca nu e doar asta. Adica daca era doar acest principiu, facea la fel si cu Mihai Costea sau Andrei Ionescu. Cred ca aici conteaza si faptul ca Becali traieste in continuare cu impresia ca Piturca e cel mai meserias antrenor dar....nu prea le are el cu exprimarea. Piturca i-a bagat in cap toate ideile despre Tanase.

SuperstaR1822.04.2013 23:08
Eu cred ca nu e doar asta. Adica daca era doar acest principiu, facea la fel si cu Mihai Costea sau Andrei Ionescu. Cred ca aici conteaza si faptul ca Becali traieste in continuare cu impresia ca Piturca e cel mai meserias antrenor dar....nu prea le are el cu exprimarea. Piturca i-a bagat in cap toate ideile despre Tanase.

Nu stiu ce naiba sa mai zic, ciobanul si felul lui de a gandi raman o enigma. Uneori intervine ca sa isi apere niste "potentiale investitii de viitor", alteori debiteaza prostii si elimina jucatori din lot pe baza unor ineptii totale (ba ca sunt gay, ba ca sunt negri, ba ca sunt cheliosi, ca episodul cu Grzelak). Tanase este sustinut de sus, asta e clar, dar cu ce scop ramana inca sub semnul intrebarii. Pana la urma totul se rezuma la bani, ca asta e icoana preferata a lui Gigica.

SteauaToronto22.04.2013 23:13

Frate Tanase asta nu stiu ce e cu el...talent are, are niste preluari de te mira dar la 3 secunde face o prostie...e aerian...e ca un copil din ala bun la invatat dar trebuie batut sa ii stea capul acolo...oricum urmeaza o deplasare grea la CFR sper sa terminam socotelile acolo si sa crape trica.

Lorimer22.04.2013 23:17

Becali nici macar nu era microbist inainte de 2000. Logic, nu te apuci la 40 de ani sa urmaresti fotbal si sa ai si impresia ca te pricepi. El il vede mare si pe Piturca, il mai suna si pe Olaroiu, uneori si pe Hagi, ba chiar si pe Lacatus, mai primeste ceva otrava in urechi si de la Stoica, il mai intreaba si pe Ilie Dumitrescu cate ceva, ba mai nou si pe acest Daniel Stanciu, si pe Nea Puiu, si pe Radoi, si pe Panduru, si pe Dinu Vama, si pe Dinu Cornel, si pe Borcea, si pe verii lui, si pe Teia, si pe Virgil, si pe Hrebenciuc, si pe alti antrenori...si iti dai seama ce este in creierul lui...

Francezu.Ultras22.04.2013 23:34

niciodata nu m-am simtit asa de umilit la un meci de-al Stelei "acasa"...

lupisorii s-au pisat pe noi efectiv...pacat

DanielT23.04.2013 00:18

Poate ca erau bune acele statii de la meciul cu Ajax , cu portavocea aia nu prea se auzea mai sus de randul 5 ...

Cu siguranta ar fi stat altfel treaba daca meciul s-ar fi jucat in Ghencea .

La ultimul meci cu petrolul pe Ghencea , lupii galbejiti au venit cam in acelasi numar , si bineinteles ca ne-am pi*at pe ei .

Asta se intampla cand sunt multi care vin pe stadion pentru ca e la moda ...

Eu privesc partea buna . Cu un joc prost fata de ce am fost obisnuiti sezonul asta, Steaua tot a reusit sa marcheze 2 goluri .

Se vede ca nu mai au motivatie ... Sunt sigur ca altfel ar fi stat treaba daca Steaua ar fi avut nevoie de puncte .

Mi s-a parut ca a fost lipsa de interes/motivatie si in teren si in tribune .

LDS23.04.2013 02:18

N-am sa pricep niciodata de unde vine faza asta cu "lupii galbeni". Sa zicem ca cealalta chestie, cu "cainii rosii", e oarecum lamurita, in sensul in care dinamovistii revendica aceasta titulatura de la fratii Nunweiller, fara sa gandeasca un pic mai profund, la simplul fapt ca e posibil ca fratii Nunweiller sau cine le-o fi pus porecla asta, sa fi citit Cartea Junglei a lui Kipling... Mai ales ca pe vremea aia nu prea erau televizoare.

Insa titulatura asta, de "lupii galbeni", n-are niciun Dumnezeu, nu provoaca niciun fior, nu impune niciun respect si nici macar nu provoaca rasul. E ca apa chioara, inodora, incolora si insipida... Puteau sa-si spuna "lupii blonzi", suna la fel ca "buburuza dalmatiana", "soarecele verde", "pinguinul Kaki" sau "castorul violet". Lipsa totala de imaginatie, de inventivitate si de materie cenusie.

MoWeed23.04.2013 05:43

Acum o saptamana majoritatea de pe aici erau de-a dreptul scandalizati de faptul ca blonzii din Giulesti arunca pe teren cu obiecte diverse.

Totusi, azi, n-am vazut pe nimeni sa pomeneasca de ploaia de pungi venite dinspre peluza atunci cand "lupii galbeni"(ca sa-i fac o bucurie colegului LDS) se certau cu arbitrul la primul penalty al Stelei. Sa inteleg ca pretindem civilizatie doar cand vine vorba de altii?

vlad23.04.2013 05:53
Frate Tanase asta nu stiu ce e cu el...talent are, are niste preluari de te mira dar la 3 secunde face o prostie...e aerian...e ca un copil din ala bun la invatat dar trebuie batut sa ii stea capul acolo...oricum urmeaza o deplasare grea la CFR sper sa terminam socotelile acolo si sa crape trica.

Eu il asociez pe Tanse cu un cimpanzeu ( sa ma ierte toate primatele daca le jignesc) din filmele SF care este pregatit sa zboare in spatiu si este pregatit intr-o baza secreta fiind recompensat cu o banana cand apasa pe buton la aparitia patratelului pe monitor.

In rest , detest cel mai mult un jucator lipsit de valoare care este bagat cu japca ca asa vrea cel mai tare si suspendat manajer din galaxie.

Virgil23.04.2013 07:15

Petrolul poate fi socotita vioara intai a meciului. Jucatorii ei s-au miscat dezinvolt, au avut determinare, au jucat la limita faultului.

Steaua a parut o echipa vlaguita. Cu un Tanase care e in primul rand individualist, un jucator care nu stie sa construiasca, care nu mai marcheaza, prezenta lui in primul 11 al Stelei devine o necunoscuta. Cum sa-l tii in teren, cand pe banca de rezerve se afla un jucator talentat ca Iancu.

Tatu, mediocru ca de obicei, nici Adi Popa nu s-a miscat cu talent, dar cel putin i se datoreaza primul penalty obtinut de stelisti.

Fata de cele intamplate pe teren, egalitatea mi se pare echitabila. Dar numai atat poate Steaua si atat ne dorim noi de la ea? Daca merge in ritmul asta, tare ma tem ca vom castiga campionatul cu mari emotii.

In trei meciuri, cu Otelul, Rapid si Petrolul s-au pierdut 6 puncte. Sinonim cu doua meciuri pierdute.

Marius23.04.2013 07:23
Nu poti baga "pustimea" in meciuri cu Petrolul, CFR sau Dinamo. Asta daca esti antrenor si nu formator de opinie pe forumuri.

Dar, in acelasi timp, poti baga un filip sau un tatu... jucatori care, de altfel, sunt cu mult, mult, peste nivelul pustilor.

Nastasie a mai jucat el si nu e chiar beton... De Rosu si Puscas tot auzim multe de multa vreme, dar stati calmi ca vor fi 3-4 etape cand vor putea juca pentru ca vom fi campioni matematic. Meciul acesta nu era usor.

Ca sa citez un clasic in viata, ai nevoie de continuitate in meciuri ca sa capeti, in primul rand, incredere.

Iar clasicul ala e floriiiiiiiiin coooooosteaaaaaaa, care incepe sa le dea unul dupa altul, golurile adica, la uriasa echipa din severin.

Arsenal1886Steaua194723.04.2013 07:41
Nu stiu ce naiba sa mai zic, ciobanul si felul lui de a gandi raman o enigma.

Cine a zis ca ciobanu' gandeste?

S-a mai dat si pe alti jucatori multi bani si au zburat ... Tanase nu vad de ce ar fi exceptia... dar cine stie ce alta magarie de-a lui ciobanila e la mijloc.

Slabut meci... unii jucatori par plictisiti deja... o sa fie si mai indolenti dupa ce or sa devina matematic campioni... aici intervine diferenta dintre profesionisti (Bayern) care a batut numai cu 6 dupa ce au devenit campioni matematic si amatorii de la noi.

Lorimer23.04.2013 08:07
N-am sa pricep niciodata de unde vine faza asta cu "lupii galbeni".cenusie.

Pe la sfarsitul anilor 90, seful galeriri lor Eduard Ceapa (Chinezu') era amic bun cu liderii de galerie dinamovisti si declara asta pe la emisiunile lui Ioanitoaia (in perioada in care erau invitate destul de des galeriile). Atunci exista o mare prietenie intre cele doua galerii, care la meciurile directe scandau fiecare numele celeilalte. Mai mult ca sigur s-au luat dupa dinamovisti. Tot in acea perioada apareau si "Vulturii violeti".

«1234»