FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vi se pare normal sa jucam la 0 - 0 in primul joc ?

«12»
helena_steaua19.04.2006 20:22

Ludacris chiar si cu pretul unei eventuale calificarii in finala?

DTP-Ludacris19.04.2006 20:24

da...chiar si cu pretul unei eventuale calificari...NU SUPORT SA O VAD PE Steaua JUCAND LA 0-0 cand toata lumea stie k putem mai mult :x

helena_steaua19.04.2006 20:33
da...chiar si cu pretul unei eventuale calificari...NU SUPORT SA O VAD PE Steaua JUCAND LA 0-0 cand toata lumea stie ca putem mai mult :x
Daca as fi sigura ca Steaua se va califica in finala as suporta si o infrangere la 10 goluri diferenta dar sa stiu ca a ajuns acolo sus,unde-i este cu adevarat locul.Ce inseamna pt Romania o finala de cupa europeana??In prezent ar insemna ENORM de mult.
KroNos^19.04.2006 20:54

Am mai scris asta pe topicul cu cea mai buna tactica pentru meciul cu Boro dar o repet. Daca jucam la 0-0 sigur n-o sa mai repetam ce am facut la Sevilla cu Betis, adica nu cred ca o sa ne calificam.

Boro-Stuttgart 1-0

Boro-Roma 1-0

Boro-Basel 4-1

Deci Steaua maine trebuie sa bata la cel putzin 2 goluri diferentza ca sa fim siguri de calificare. Daca la meciul cu Rapid am fost fericit pentru 0-0, maine NU concep sa se termine 0-0. Trebuie neaparat sa castigam, vreau sa vad goluri. Nu vreau sa ma duc la al 4 meci in UEFA din aceasta primavara si iar sa nu vad nici macar 1 gol.

Virgil20.04.2006 01:16

Da,am trecut 3 tururi cu Oli,dar greul Protasov l-a dus.

De cand e Oli la echipa,jocul Stelei e total schimat.In rau.Nici macar pressingul ala ucigator din careul adversarului nu se mai face.

In orice caz e ceva complet nespectaculos caruia ca spectator iti solicita inima la maximum.

Noroc ca se termina Cupa UEFA ca altfel 10% dintre cei care urmaresc meciurile Stelei s-ar imbolnavi de inima.

Primul expus e Gigi Becali,care s-a vazut cum se prabusise la finalul meciului cu Rapid.

Vrea Oli sa-l termine pe Gigi si pe cine o mai fi ?

Tactica lui e pericol public.

HAI Steaua !

PS Prevad o Supercupa a Europei,Steaua - Barca.Ca sa-si testeze Oli tactica si cu cea mai tare echipa de pe continent.Sa vedem cat il tine norocul.

flo220320.04.2006 01:36

florentin Petre la cska! ce teapa si-au luat saracii!!

antonika20.04.2006 02:45

era inevitabil.... cu Petre, dupa cate iau facut....

redandblue20.04.2006 05:02

Steaua nu va juca la 0-0...astea sunt doar povesti de adormit vigilenta adversarului sau cel putin de a incerca asta...Steaua va juca la victorie dar dc nu inscrie repede cred ca jocul poate pe alocuri exagerat de prudent al lui Oli se va transforma inevitabil intr-o cursa "care nu primeste gol"

totusi am incredere in Oli ca va alege tactica potrivita...dc tot ne-a adus pina aici trebuie sa continue...ce lui i-ar strica o Cupa UEFA in palmares???

FORZA Steaua...!!!

sevilla198620.04.2006 06:47

De data asta se va tine cont de locul de pe bilet?!

Gica Chioru20.04.2006 11:11

Steaua va face tot ce poate pentru a castiga dar in acelasi timp isi va lua masurile de precautie pentru a nu pierde.

O intrebare, ce-ar fi de preferat, 0-0, 1-0 sau 2-0?

Pe de alta parte englezii ne pot inscrie gol sau chiar, Doamne fereste!, goluri.

Virgil spune mai sus ca anul trecut puteam ajunge in semifinale... era imposibil, Villareal era o echipa prea buna pentru noi, dovada ati avut-o sezonul asta. Zenga a scos mai mult decat se putea atunci.

Intre meciurile tip campionat din grupe si cele din primavara UEFA este o deosebire de la cer la pamant. Eu cred ca parcursul echipei noastre in aceasta primavara a fost si este unul exceptional, cu mult peste ce am aratat in sezonul de toamna. Am inscris 6 goluri in deplasare, trei in meciul decisiv cu Betis, trei in turul cu Heerenven in care am revenit, ceea ce reusim foarte greu sau deloc, de la 0-1, iar meciul din sferturi l-am rezolvat, practic, inca de la inceput. Steaua este astazi o echipa foarte greu de invins, de catre oricine, indiferent cum s-ar numi acea echipa. Datorita problemelor de lot jucatori ca Dica sunt imposibil de inlocuit iar atunci cand acestia sunt iesiti din forma, cum e si cazul lui Dica, apar mari probleme de joc dar si, mai grav, de finalizare. Sa speram ca in saptamana ce a trecut de la ultimul nostru joc s-au rezolvat si o parte din disfunctiunile echipelor si ale unora dintre jucatorii nostri.

Vladivostok20.04.2006 11:54
Steaua nu va juca la 0-0...astea sunt doar povesti de adormit vigilenta adversarului sau cel putin de a incerca asta...Steaua va juca la victorie dar dc nu inscrie repede cred ca jocul poate pe alocuri exagerat de prudent al lui Oli se va transforma inevitabil intr-o cursa "care nu primeste gol"

totusi am incredere in Oli ca va alege tactica potrivita...dc tot ne-a adus pina aici trebuie sa continue...ce lui i-ar strica o Cupa UEFA in palmares???

FORZA Steaua...!!!

Si eu zic la fel,Steaua va face tot posibilul pt castigarea acestui meci,mai ales disputandu-se acasa.

Totul e sa nu primim gol si sa marcam in prima repriza si eu cred ca meciul e jucat.Dupa cum se stie romani au facut o figura buna de fiecare data

cand au intalnit o echipa engleza.

Eu cred in victoria noastra si sper sa facem acelasi lucru si in deplasare.

< 8) <<<<<<<Lupta Steaua!!!>>>>>>> 8) >

<<<<<<<<<<<<<<<<, 8) ,>>>>>>>>>>>>>>>>>

Steaua.jpg

Papp20.04.2006 14:14
da...chiar si cu pretul unei eventuale calificari...NU SUPORT SA O VAD PE Steaua JUCAND LA 0-0 cand toata lumea stie ca putem mai mult :x

Mai bine un 0-0 decat un 0-1 sau 0-2!

Eu m-as bucura, ca oricum ii datem in deplasare cu 3 goluri, ceva obisnuit in ultimu timp!

KroNos^20.04.2006 14:29
Mai bine un 0-0 decat un 0-1 sau 0-2!

Eu m-as bucura, ca oricum ii datem in deplasare cu 3 goluri, ceva obisnuit in ultimu timp!

Mai bine castigam aici ca in Anglia nu prea fi asa sigur ca o sa castigam pentru ca Boro nu prea a mancat bataie acasa. Si in ultimile 3 meciuri de acasa, in UEFA, Boro a luat doar 1 gol de la Basel. Roma si Stuttgart nu au putut sa le dea gol in Anglia. Deci 0-0 sucks.

«12»