FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - SC Vaslui 1-0 (1-0)

«12»
Ronnie17.03.2013 20:49
Nu pot sa ma abtin sa nu remarc cat de idioti sunt comentatorii astia:

- cica la penalty " nu trebuie sa fie neaparat contact"

Unde dreacu' ii gasesc pe papagalii astia?

Si unde-i idiotenia aici? Daca unu' iti pune un zid in fata trebuie sa dai ca prostu' cu capul de el ca sa fie fault?!

besliud18.03.2013 13:12

A fost un meci cam slab, cu un Bourceanu care nu prea a jucat nimic, si pariul ciobanului Tatu pamant de flori. Bine ca sa terminat 1-0 si nu am paralizat de frig degeaba! :))

Virgil18.03.2013 14:20
Arata mai frumos echipa fara Tanasee, jeeez ce jucator de umplutura.

Tanase a avut suspendare pentru acest meci. Altfel l-am fi vazut din nou dand pase aiurea si sutand la 10 metri de poarta. Tanase nu a fost jucator rau, cred insa ca a inceput sa se plafoneze. Si mi se pare normal. Joaca de atatia an la Steaua. Vorba unui prieten care se plictisise de nevasta-sa:

"M-am plictisit. De 7 ani aceeasi gaura, acelasi diametru".

besliud18.03.2013 15:08

Virgil cred ca asta este cea mai pertinenta explicatie vis a vis de ultimele prestatii ale lui Tanase. Eu cred ca va mai sta ceva prin curtea Stelei pt ca ciobanul inca tot mai spera ca va lua bani multi pe el!

DanielT19.03.2013 01:43

Victorie meritata chiar daca nu am facut un joc prea stralucit .

Pacat ca n-am primit acolo penalty , sunt sigur ca Rusescu ar fi majorat scorul .

Sunt de parere ca Steaua n-a fortat .

Daca Chipciu nu ar fi inscris in ultima faza a primei reprize cred ca tot am fi castigat in a 2-a parte a meciului .

PS: Clausblaus , tin sa te anunt ca a fost o atmosfera frumoasa la meci , nu prea multa lume fata de ce suntem obisnuiti si cam frig .

Nu am vazut oameni cu suc si floricele stand pe scaun , probabil nici tu n-ai fost la meci.

clausblaus19.03.2013 09:33

Sa fii fericit si sa te simti bine!

Te-am vazut la televizor,un adevarat ultras ce sa zic.

terente19.03.2013 16:10
Victorie meritata chiar daca nu am facut un joc prea stralucit .

Pacat ca n-am primit acolo penalty , sunt sigur ca Rusescu ar fi majorat scorul .

Sunt de parere ca Steaua n-a fortat .

Daca Chipciu nu ar fi inscris in ultima faza a primei reprize cred ca tot am fi castigat in a 2-a parte a meciului .

PS: Clausblaus , tin sa te anunt ca a fost o atmosfera frumoasa la meci , nu prea multa lume fata de ce suntem obisnuiti si cam frig .

Nu am vazut oameni cu suc si floricele stand pe scaun , probabil nici tu n-ai fost la meci.

Am jucat destul de incalcit , dar asta pentru ca am avut meci foarte greu la Chelsea unde din pacate am pierdut calificarea. In prima repriza n-am jucat nimic, noroc ca am dat gol datorita geniului lui Tatu si al preciziei lui Chipciu. La pauza am intrat vestiare, unde ne-a certat putin Mister, pe la jumatatea pauzei am plecat pana la Cora ,ne-am intors acasa, am pregatit ceva de mancare,am mancat si am avut penalty la Rusescu. Am avut ceva emotii la ocazia lui Costin dar e bine ca am terminat asa. Dupa ce am facut dragoste , am facut dus si ne-am culcat. Sa vedem ce o sa facem saptamana asta.

Impreuna spre 24! (Cu purcel , catel, nevasta, puradel si Cartonel)

«12»