Ai incercat sa-ti achizitionezi din tara un pachet de TV prin satelit?
Stiu persoane care sunt plecate prin europa care vad programe TV din tara pe pachetele alea..
Ai incercat sa-ti achizitionezi din tara un pachet de TV prin satelit?
Stiu persoane care sunt plecate prin europa care vad programe TV din tara pe pachetele alea..
frate dar meciul e pe TVR INTERNATIONAL nu pe REALITATEA asa ca potii sa il veziii![]()
Prietene, nu cred ca ai mai urmarit discutia in ultima vreme...
STIU ca nu mai e pe Realitatea, problema e ca se pare ca NU va fi pe TVR International ci doar pe TVR, care nu face streaming pe net... Daca chiar te intereseaza subiectul, citeste si tu ultimele 8-10 posturi... ![]()
Ce zice gsp azi:
In acest moment, TVR nu are acordul ITV pentru a transmite partida Middlesbrough - Steaua şi pe TVR Internaţional. Astăzi, Consiliul Director al postului va discuta achiziţionarea drepturilor pentru difuzarea meciului şi pe canalul amintit.
Poate am noroc... :roll:
Au postat azi programul si din pacate pe TVRi o sa-l dea reluare imediat dupa meci
eu nu pot sa stau asa stiind ca Steaua joaca si sa nu stiu scorul trebuie neaparat sa-l vad live cumva.
Au postat azi programul si din pacate pe TVRi o sa-l dea reluare imediat dupa mecieu nu pot sa stau asa stiind ca Steaua joaca si sa nu stiu scorul trebuie neaparat sa-l vad live cumva.
Da, am vazut si io... Partea proasta e ca astia de la TVRi mi-au raspuns la mail (chiar cu f mare promptitudine, bravo lor...) si mi-au zis ca le pare rau, dar nici macar RELUAREA de care vorbesti nu se va difuza pe net, ca nu au drepturi de difuzare in felul asta. De pe GSP inteleg ca azi TVRi negociaza si achizitionarea acestor drepturi. :?
Om trai si om vedea...