FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Meci pe Internet

«12»
molotov18.04.2006 14:02

Stie cineva daca si unde se transmite meciul de joi pe net? Nu de alta, dar unii dintre noi nu sunt in tara , asa ca nu prind Realitatea TV... :cry:

Papp18.04.2006 14:06
Stie cineva daca si unde se transmite meciul de joi pe net? Nu de alta, dar unii dintre noi nu sunt in tara , asa ca nu prind Realitatea TV... :cry:

NU POT SA TE AJUT... :(:(:(:(:(

molotov18.04.2006 14:24

Am cautat de am innebunit, sunt disperat... chiar nu stie nimeni? :(

Sau macar pe ce post TV in afara de Realitatea se baga afara, banuiesc ca tre sa fie ceva si pt englezi...

spre_2418.04.2006 14:24

pe siteu asta poti sa urmaresti ! uitate cu atentie la ce topicuri sunt facute in sectiunea aceasta !

molotov18.04.2006 14:32

Da, multumesc am intrat, ai dreptate, dar..... tot nu e acelasi lucru cu o transmisie live ca la TV. O sa zici ca sunt carcotas, dar pune-te in locul meu, cum ar fi sa nu vezi meciul in direct si sa vezi doar comentarii, fie ele si real time, si faze importante? :?

Multumesc oricum, dar eu inca sper la mai mult... :D

I.N.Money18.04.2006 14:53

Cauta intr-un topic legat de achizitionarea meciului Steaua-Rapid de catre Realitatea,acolo sunt informatii daca imi aduc aminte cum poti sa vezi meciul la TV,nu pe vreun site... :?

Motanu D18.04.2006 16:35

Vezi ca RTV transmite meciul Live pe net ! Are acolo in drt sus un buton "live" de unde poti sa vezi cu orice media player trasmiusinile postului in direct. Numai sa te tina banda ! :wink:

redandblue18.04.2006 16:38

pe RTV poti sa vezi live stirile dc ai banda dar meciul nu o sa-l dea live...probabil,o sa fie un site special ca la meciul cu brunetii...

alex ripper18.04.2006 16:40

vezi cine a cumparat drepturile de difuzare in anglia.pe totalsport.ro s-ar putea sa il transmita in verisune audio.

AGRESSIVO198+118.04.2006 20:55

intra pe jumpTV si achizitioneaza postul Realitatea TV,eu asa am facut am platit vreo 10€

cannavaro19.04.2006 05:56

Pentru a viziona Realitatea TV pe internet ai nevoie de:

Real Player

real_player.gif

Il iei de aici eventual:

http://www.rapidshare.ro/download.php?id=mHbt5vYSkas0v09vyMGH

cu care deschizi urmatorul link:

http://85.186.156.226:8090/test.asf

Bafta! 8)

Motanu D19.04.2006 06:59

Nu-ti trebuie neaparat RealPlayer. Poti folosi la fel de bine Winamp, WMP, si vreo 20 alte playere...

molotov19.04.2006 09:23

Va multumesc tuturor pentru solicitudine, nu ma asteptam sa primesc atatea raspunsuri... :D

Stiam faza cu RTV care transmite live, dar mi-e ca la ora meciului fie nu o sa vrea ei sa bage, fie nu o sa mearga de cata inghesuiala o sa fie...

Treaba cu dat 10 coco si vazut pe jumpTV o gasisem si io, si, credeti-ma, as fi dat nu 10, ci si 100 de dolari ca sa il vad, din pacate magarii nu accepta cardurile mele... :(

In fine, la TV in anglia il da Channel 5, si in singura carciuma din oraselul asta de rahat in care se dau meciuri astia nu il au, ca cica e din ala cu taxa...

Cam asta... o sa ma descurc io cumva... sper! :?

Pana atunci... FORZA Steaua!!

i0nutz8320.04.2006 04:04

rtv merge teava pe net, yo unul nu am super conexiune si totusi merge fluent, fara buffer, fara nimic. Ma indoiesc ca diseara ar putea fi probleme..

molotov20.04.2006 14:23

Gata, mai, am reusit sa platesc aia 10 dolari pe JumpTV, acu stau si astept meciul, merge brici si imagine si sonor... Pe RTV mi-e ca la ora meciului se duce naibii, la cati o sa intre, aici sunt mai linistit.

Mersi tutror de sugestii si ajutor! :wink:

FORZA Steaua!!!!!!!!

NSD20.04.2006 14:31

Mie mi-a cam murit realitatea...

molotov24.04.2006 09:51

E, acu treaba se-mpute din nou... Ca pt retur TVR nu poate fi achizitionat pe net din grila alora, TVRi se pare cu nu preia meciul (in programul lor la ora aia apare "BD in actiune" 8O ), iar DSF, postul nemtesc care mai preia meciul iar nu poate fi vazut pe net...

Any ideas? :?

apparte24.04.2006 20:21

Meciul va fi transmis de ITV4(in Anglia),GolTV(america de Nord),Setanta Sports Ireland!Pe net,n-am gasit nimic!

Mirel_Radoi25.04.2006 06:47

daca te uiti atent pe coperta Suporter Steaua scrie undeva "Urmareste online meciurile echipei tale favorite www.ines.ro

molotov25.04.2006 11:43
Meciul va fi transmis de ITV4(in Anglia),GolTV(america de Nord),Setanta Sports Ireland!Pe net,n-am gasit nimic!

Felicitari, te-ai documentat aproape la fel de bine ca mine, ai ratat un singur post: DSF din Germania, care transmite si el... :lol:

Din pacate, nici unul din posturile astea nu poate fi vazut pe net, nici macar contra cost, sa fiu al naibii ca plateam!... Deci eu, unul, sunt in continuare in pom! :(

sulic_ro25.04.2006 15:06
intra pe jumpTV si achizitioneaza postul Realitatea TV,eu asa am facut am platit vreo 10€

Buna treaba jumpTV asta ..ms de info , eram asa de diperat..incat am ajuns sa vizionez meciurile prin webcam din Ro....

mariuss_d25.04.2006 15:33

Da un mail la TVR eu am inteles ca va fi transmis totusi si pe TVRi

molotov25.04.2006 15:52

Buna treaba jumpTV asta ..ms de info , eram asa de diperat..incat am ajuns sa vizionez meciurile prin webcam din Ro....

Da, foarte buna, din pacate nici unul din posturile care transmite returul nu e preluat de JumpTV...

Si da, o sa incerc si cu mail la TVR, desi programul lor pe net e destul de clar, difuzeaza "BD in actiune", mama lor... :(

Pana una alta, am vb cu un prieten din Ro, poate reusim sa facem un streaming pe tuneru' lui, asta ar fi beton...

***alex***25.04.2006 16:55

Lista posturilor care vor transmite partida Middlesbrough-Steaua: TGRT Turkey, RTR Sport, ITV4, Setanta Ireland, DSF (Sport), Sport 2 HU, Digit Alb 5, MegaSport, Sport TV, TVR1. (stelisti.ro)

rebely25.04.2006 17:44

frate dar meciul e pe TVR INTERNATIONAL nu pe REALITATEA asa ca potii sa il veziii :D

«12»