Si daca da, aveti idee daca o sa se organizeze ceva de la club? vreun discount ceva pt suporteri...Eu chiar vreau sa merg acolo.
Forza Steaua!!!
Si daca da, aveti idee daca o sa se organizeze ceva de la club? vreun discount ceva pt suporteri...Eu chiar vreau sa merg acolo.
Forza Steaua!!!
Forza Steaua!!!
Asteapta intai sa ne calificam, nu o mai luati dinainte!
Ne asteapta doua meciuri grele! Mai e pana la finala......dar totusi vroiam sa-mi iau bilet de pe net pentru finala, si cel mai ieftin pret era de $500!
. Presupun ca Steaua o sa primeasca o alocatie cat de mare pentru meci la preturi mai mici in caz ca ne calificam.
yo sunt interesat..am pus intreare cu cat o sa coste deplasarea inh olanda...sper sa puna cat mai repede raspunsul sa ma apuc si yo sa strang bani ![]()
nu costa 500 de dolari cel mai ieftin bilet,ci aproximativ 35 de dolari.
io am auzit ca in jur de 500 daka zici ca 35 ar fii bne !
Stadionul are 31,300 de locuri, din care fiecare finalista primeste 9,200
sunt 3 categorii de preturi:
€115; €80; €35
Acestea au fost preturile pt biletele "neutre", ce presupun ca o sa fie la tribune. deci cred ca la peluze o sa fie un pic mai mic pretul
Baieti,io zic sa ne calmam,sa nu ne facem planul ca tiganu` si apoi sa ramanem cu buza umflata..sa asteptam sa vedem ce se intampla in aceasta grea dubla mansa.
sa nu ne facem planul ca tiganu`
Vezi sa nu te acuze lumea de rasism. Corect ar fi: Sa nu facem planul ca rapidistu` !
Bine..fie..ca rapidistu.... ![]()
HAhaha...Mi-a placut asta. :lol: :lol:
Ar merge si ca utecistu' :lol:
Voi va credeti deja in finala????????????Eu una nu..........mai intai sa trecem de englezi si apoi sa ne rezervam bilete pt finala...visatori suntem noi..si mai putin realisti
Voi va credeti deja in finala????????????Eu una nu..........mai intai sa trecem de englezi si apoi sa ne rezervam bilete pt finala...visatori suntem noi..si mai putin realisti
fetito nai suflet de stelist daka zici una ca asta....
Nu e chiar atat de scump sa mergem in Olanda.
Eu o sa-mi iau concediu cateva zile, am promis de anul trecut ca merg la finala, daca ajunge Steaua sa o joace...
Nu avem voie sa ratam aceasta sansa!!! Deci cu totii in Olanda ! Eu 1 tre sa-mi fac pass-ul la urgente ca nu-l scot pana p 10 Mai. Deja am pus bani deoparte !!! Poate dam o tura si prin Amsterdam
:idea:
Eu unul am avut nevoie de pasaport acum o luna, asa ca acum sunt pregatit de plecare!
Eu unul am avut nevoie de pasaport acum o luna, asa ca acum sunt pregatit de plecare!
e faima, nu faina la semnatura ![]()
antonik...De ce sa nu gandim mai bine sa trecem de englezi si apoi sa ne gandim la finala?Nu uitati asa ne-am crezut calificati in grupele ligii campionilor..sa recunoastem chiar de la tragerea la sorti....si cu ce ne-am ales?Sa visam dupa meciul cu engelzii
In caz ca ne calificam o sa-mi vanda un fan Boro doua bilete. 8)
Sa speram ca Steaua se va juca din nou o finala!
Din cate am auzit, pretul excursiei (drum + bilet) ar fi pe undeva pe la 130-140 euro, ceea ce este, sa recunoastem, accesibil pentru mii de romani.
Doamne Ajuta sa trecem de boro!
Yo nu am pasaport, dar pot rezolva repede treaba, in 3-4 zile. Altfel, ar mai fi cei 150 euro prezentati garantie, din cate stiu..
Pe site-urile agentiilor de turism, un dus-intors cu autocar eurolines Bucuresti - eindhoven costa 230 euro (reducere 10% pentru tineri < 26 ani), cu avionul 710 $ (british airway) iar cu trenul in jur de 350 $ doar dus, cu schimbare in Munchen..
deci stie cineva sigur cat e toata excursia????
*Un anunt oficial va fi facut imediat dupa retur;) sau, daca dam azi un 4-0, la miezul noptii..
Din superstitie nu ar trebui sa discutam pana nu trecem de Boro!
Lasa superstitiile:), daca ne calificam si eu sunt interesat de o eventuala excursie in grup, cea organizat, poate cu autocarul.