FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

U Cluj - Steaua 0-1 (0-1)

«123»
terente27.02.2013 05:34
@ Instigator: vezi mah ca ti-am raspuns prin email. Daca nu ajunge spune-mi si te injur aici, tuti rasa-n gura de nebun ce esti. Tu nu iti intelegi propia logica si ma insulti pe mine? Insult-o pe mata ca aia ti-a dat genele astea de dobitoc. Incolo numai bine tie si alor tai, si matii chiar ca nu am nimic cu batrina.

Regulamentul?

Nimic-nimic la baietii din rasa superioara? Hai ca mai inteleg: o oaie, un cercopitec dar mamele ce vina au? Asa batrane cum sunt ele.

MoWeed27.02.2013 06:22

E evident ca individul de mai sus are radacini canadiene...

red&blue_boy27.02.2013 06:35
@ Instigator: vezi mah ca ti-am raspuns prin email. Daca nu ajunge spune-mi si te injur aici, tuti rasa-n gura de nebun ce esti. Tu nu iti intelegi propia logica si ma insulti pe mine? Insult-o pe mata ca aia ti-a dat genele astea de dobitoc. Incolo numai bine tie si alor tai, si matii chiar ca nu am nimic cu batrina.

Toronto, hai sa aratam ca suntem civilizati gramatical, hai sa ne injuram corect, hai sa nu stricam limba romana. Ce naiba, atunci avem pretentii de la altii, de la straini sa ne injure corect :

tuti = 'tu-ti ori f u t u - ti

mata = ma-ta

matii = ma-tii

Altadata daca nu injurai corect aveai deja acum 10% avertisment.

Virgil27.02.2013 12:51

Universitatea Cluj a primit o amendă de 40.000 de lei și o suspendare de două etape a terenului, in urma incidentelor provocate de suporteri la meciul cu Steaua de pe Cluj Arena.

calatorul27.02.2013 17:10

Nu a fost un meci stralucit, dar conteaza ca am luat cele 3 pct si tinem distanta de 10 puncte, oricum e de inteles de ce s-a jucat asa slab, s-a dat totul in meciul cu Ajax si s-a meritat..;)

«123»